tinkatonka
|
Dobro jutro tudi z moje stranI! Anej že v vrtcu, jaz pa z zajtrkom pred računalnikom. Do 8h sem si dala čas, potem pa za likalnik za 1h uro, ker imam res kar velik greh (beri:kup). Pa dokler je še hladno je treba izkoristit. spanje....OK dokler se ne zbudim za na WC, potem pa nazaj ne morem zaspat in gledam kot čuk, se prevračam iz enega boka na drugega. Ampak najbolj pa mi paše na hrbtu spat, čeprav naj kao ne bi bilo dobro, samo če mojemu telesu ne bi pasalo, sem prepričana, da bi me že telo samo prisililo v to, da bi se obrnila, tak da se ne sekiram na kateremu boku ležim ali ne. tannya...jaz sem tudi za dopoldansko kavico, samo še ne vem urnika MŠ (na vsa predavanja namreč ne nameravam it). Več bom vedela danes po MŠ, tak da ti še javim. Kje okvirno si pa mislila? imena...no midva sva imela že vse izbrana, ko moj včeraj zvečer reče, da mu ime za fantka več ne potegne . Hmmm, ok razumem, tud jaz sem si vmes že za punčko premislila in sva spremenila, samo ko ga vprašam, kaj pa bi on, pravi pa da ne ve. Glede na to da časa nimava več na pretek me pa zdaj kr malo skrbi. In zdaj se bom spet vrgla v iskanje imen za fantka. Ojej, pa sem že mislila, da je to za nama. Kaval in srečanje...glede na to, da vidim, da vas je kr nekaj za,n aj bo potem datum 13.8. ob 19h fiksen, zdaj pa samo še seznamček prisotnih . Čez cca 1 teden pa bom rezervirala, OK? - tinkatonka - bambinca - katrinka - NiNiBo - tannya - mala - .....
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.8.2010 7:57:04 >