|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
30.7.2010 22:08:59   
Anonimen
Evo, mali je ravnokar zaspal na joški in sem ga uspešno preložila v njegovo posteljico. Se pa jaz carica Marica med dojenjem vedno tako naštimam, da na pol sedim/ležim v postelji, ko ga dojim, da lahko še tipkam zraven, potem pa predno svojo guzo spravim iz postelje malega 100x zbudimuser posted image Mi je pa zdajle v prvo uspelouser posted image Bravo jazuser posted image

Zdaj bova z možem pogledala en film - Resident Eviluser posted image

Amelie: hahahhahahahahhahuser posted image user posted image user posted image user posted image Crknila sem od smeha, ko sem videla fotko in tvoj komentar. Ti jih pihašuser posted image user posted image Mmmmm, McDonalds!! Še dobro, da ga nimam blizu, drugače ne bi še nič shujšalauser posted image

agha: jaz pa popolnoma razumem tebe. Benjamin pri naju tako ni bil načrtovan, je pa res, da sem vedno gvorila, da bom imela kmalu otroke, le da sem mislila šele po končanem faxu. Sicer pa... če bi bila v preteklosti bolj pridna bi morala imeti sedaj že končan četrti letnik in pisati diplomo, pa sem totalno zabluzila v gimnazijiuser posted image Želim in upam, da vama bo uspelo ustvariti čimveč sončkovuser posted image Bravo za takšno razmišljanje. Mene je pa mali totalno zabediral in še vedno pravim, da bo edinček. No, zdaj je že bolj priden, pa bi mogoče, ampak res mogoče lahko dobil še kakšno sestrico ali pa bratcauser posted image user posted image

Za danes se posljavljam. Vsem mirno in pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
30.7.2010 22:20:47   
nejanejc
hejla

trenutno se moj sin trudi sam zaspat v posteljici, pod vrtiljakom... neki godrnja, ma vsaj joka ne
je v svoji sobici ze od zacetka, midva sva pa v dnevni sobi, ki sva jo uredila v spalnico...upava, da ne bo vedno tako, da se bomo kam preselili

tintin, upam, da Vito bo kmal stari smejko!

ja pilates.... jst bi tudi, jeseni upam, da mi rata se spravt kam!

uh, tv... nas jo tudi gleda, kdaj prav pride, da se zamoti... da se ne joka brezveze... pa sem tudi mela ze malo slabo vest, ker ga pustim.. ma neki more

amelie, super za avto! kaj ste kupli?

pospravljanje, ma jst sem tud bolj tako kar je treba, ma na sreco tudi moz kej pomaga, sam on posesa in to je to, pobrisat pa je ze mal tezje.. ma je priden, ma vec smisla kot jst

aglaia, ja hvala za pohvale... zagorela sem pa sam od  sprehodov po Kranju...

aprilcica in ostale, ki se studirate, sej sem ze rekla, super pridne!

agha, mi smo sli popoldne pol na sprehod kar skupaj... Se sama nisem spravla taprav cajt. Pol se pa kosilo prpravljala.... no, smo se malo tudi v centru ustavli, je blo ze pestro.. Nas nejc pa firbec, ni hotu lezat v kosari, sem ga mogla vn dat, pa nosit, da je mel vse na oceh kaj se dogaja

lahko noc... nas mladicek se kar gruli in gruli... bo se trajalo, da zaspi

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.7.2010 22:44:22   
nejanejc
nas mulcek zaninal user posted image user posted image user posted image user posted image to je blo zanj prvic, v svoj posteljici ... no, upajmo da ne zadnjic

ma midva se pred desetimi leti se poznala nisva z mojim mozem, ne bi mogla met otrok... pa niti štalce ni blo... ceprav, ce se hoce pravjo se vse da... ma, da bi se sla neki tazga nisem tip.. malo "sigurnosti" pa le rabim... ceprav, ce bi zanosila pred desetimi leti tud ne bi mela nic proti, sem si vedno zelela otrocicka. sicer je zdej malo tezje, kot sem si predstavljala, pa vseeno. Bi mela se kasnega, ce bomo prpravljeni.

zdej pa pocasi se malo slike urejat, bi rada album uredila, za mojo mamo pa delam fotoknjigo z njenim necakom, seveda

papa

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.7.2010 23:13:21   
NATAŠA35
uh ste se razpisale user posted image user posted image

amelie za slikico in tvoj komentaruser posted image user posted image

moji deci so zaspali, jaz pa grem kuhinjo in dnevno sobo pospravit, potem pa si bom nove nohtke naredila, upam, da se mali ne zbudi..jutri grem na en rd, pa moram imeti lepe nohtke, da malo znerviram eno osebo..user posted image user posted image .kaka packa semuser posted image user posted image

ja naš je tudi tv škatlo opazil user posted image user posted image , upam, da bo dlje zdržal pred njo kot moji ostali otrociuser posted image user posted image ...je nonstop prižgana, gledajo jo pa po 5 minut, potem pa spet kaj drugega...

midva sva skupaj že 15 let, pet let poroke bova praznovala točno na petek 13.08. user posted image user posted image in imava 4 otrokeuser posted image user posted image user posted image ...prvega sem imela pri 22-letih in ni mi žal, samo svoje sorodnike, ki so že takrat solili pamet, bi najraje poslala že takrat na lunouser posted image user posted image

še 14 dni pa dopust...

nekaj me zanima, koliko časa se čaka osebna in koliko stane?

grem delat, dokler mali spi, pa tudi ostali...kaki mir user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
31.7.2010 0:15:25   
Anonimen
 Nataša 35 mi smo dali za osebno 13 eur,cena je tak vse povsod enaka .Čakala sma 1 teden,pa slike so 8 eur.
Jaz sem tudi opazila našo princeslo ,da rada gleda tv,pa to ni dobro preveč ,posebno ,če od blizu gleda...
Ja nič grem počasi spat,upam ,da bomo kaj boljše danes spali..lahko noč..

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
31.7.2010 1:55:27   
dacy
No moj pikec  pa ima danes cist nekam cuden glasek user posted image Upam da se v tem bednem vremenu ni prehladil ker je slisat prav hripav ko spusca tiste svoje zvoke ko se kao pogovarjava ... pa pri dihanju se slisi da skoz usta malo otezeno diha, na nosek pa kao normalno ... bomo vidli jutri kak bo , ce ne bo vredu bo pac treba k dezurnemu it ... user posted image

amelie
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kupcki skozi rit ja ... Sem jaz pri Alekseiu tud ze na to pomislila , ker je tud zacel ful prdet ... zadnjic sem celo mojega dragega nadirala v postelji da prdi, pa sploh ni bil on ampak tamali user posted image

legenda nic vec in nic manj ga ne napenja po cvetaci , jaz ne opazim nobene razlike ker Aleksei tud drugace kar dosti prdi user posted image

sluzba - blaaah ... nic je ne pogresam, vseh tistih nocnih itd... doma sem ze od decembra in prav razvadla sem se ...

aprilcica saj nisi edina ... jaz Alekseiu prav nastimam TV vcsih ko rabim mir da skuham do konca ali ko je treba kaj druga nardit ali mogoce na wc it itd... user posted image

natasa jaz sem dobila osebno v roku enega tedna ... stane pa priblizno 13€ , se ne spomnim cist tocno user posted image

Zdaj bo pa treba spat ... spet sem zadnja tu ... ko sova sem ... nocna pticica user posted image

Lahko noc vsem
Pri cvetaci pa enkrat pridno papa drugic pa ful protestira ... no se bo ze naucil in skapiral, da ne bom odnehala in bo pac moral nehat protestirat in zacet papat tak kot treba user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
31.7.2010 2:00:45   
dacy
... aja

... se za seznam :

4 mesece:
6750g
64cm

zdaj pa res grem spat user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
31.7.2010 10:42:27   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vseeno verjetno ni tako hudo ;) Meni so rekli 9 mesecev gor, 9 dol

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
31.7.2010 11:38:02   
amelie
Jutro!

Midva sva sama, moj je šel puntiča pucat in rihtat, da bo čim več denarja dobil za njega user posted image  Kupila sva pa škodo roomster. Sva najprej nameravala novega berlingota (rabiva dosti placa zadaj za pasjo kletko, ker do zdaj sta bla na zadnjih zicih), ampak tale roomster je res super.

dacy, držim pesti, da Alekseia hitro mine prehlad. Ko je bil Žiga prehlajen, je tud mel drugačen glasek, bolj hripav. Meni je takrat pediatrinja rekla, naj spremljam dihanje, ko trdno spi. Ne sme vdihnit več kot 30_x_, pa ne sme se mu vgrezat jamica pod brado in med rebri (to se pri Žigu itak ne vidi), izrazito dihanje na trebuh tud ni okej. Drugač pa ni drugega kot fiziološka in aspirator. user posted image  Javi, če boste bolje, da gremo na sladoled user posted image  Prdet pa znajo, ja user posted image  user posted image  

Aprilčica, jaz tud vedno kolovratim med dojenjem in iščem pozo, ki je ugodna za tipkanje user posted image  In ko mali postane lačen, si najprej notebooka pripravim user posted image  

TV je Žigu tud ful všeč, ampak imamo ful redko prižganega, tako da na srečo ga ne gleda dosti. Grem stavit, da so nas tud starši kdaj pred TV posadili, da so imeli mir, pa nam nič ne fali user posted image

nejanejc, super za Nejca, da je sam zaspal! user posted image

Nataša, upam, da so hudi nohti! user posted image  user posted image

Čolniček in jaz user posted image  - zakaj pa mislite, da gremo po sezoni na morje?? He he, okej, tolk hudo res ni, ampak malo se moram ponorčevat. Čeprav sem zadnje dni kar vesela, ker mi skoraj nič več koža ne visi preko šiva od CR. Sem vmes že kdaj obupovala, ker sem mislila, da bo to vedno tako ostalo.

Danes sem sanjala, da sem bla spet noseča in tik pred carskim rezom, ko so nama povedali, da je spet fantek user posted image  Sva rekla, da mu bo Maks ime user posted image  Očitno moja podzavest kljub vsemu planira še kakšnega otroka user posted image  Če bi bili vsi takšni kot Žiga, bi jih imela 5! user posted image  
Agha, tudi meni je to najlepše obdobje življenja. Si zelo lepo napisala. Pri nama je bilo isto. Najprej sva bila podnajemnika, potem sva kupila stanovanje in sva želela še bit malo sama nekaj časa. In če naju Žiga ne bi prehitel, bi verjetno isto časa čakala, preden bi se odločila. Mah, važno, da je ob pravem času - ne glede na leta.

Grem psico skrtačit. Najrajš bi jo z mašinco ... user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
31.7.2010 13:00:39   
legenda_m
hejla

amelie ful huda slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . taka prbližn bom kmal jst , če se nam nehala basat s čokolado in ostalimi svinjarijami. v nosečnosti vidt nism mogla junk fooda, zdj bi pa ful. zgleda da morm nadoknadt user posted image

še en otrok. ja jst že sanjam o njem, pa še tega ni nehal napenjat, naš prdi ko na fronti. in od začetka sm tud jokala da sigurn nbenga več, da kaj mi je blo... sm bla pa tud tko da najprej štalca pol bik, nato še teliček....user posted image user posted image user posted image .

tv- dopoldne ko sm sama sploh užganga nimam ker mi grejo na jetra reklame, se mi zdi da jih je več kot programa. mam pa prižgan radio. aja zdle k sta ble tamale pr nm smo gledal modro poletje. ah nostalgija in spomini... pa tud drugač jo gledava tkrt k ga ni zraven, ker pol sam bul v škatlo, še jest pozab.  pa itak so same bedarije. kar se mene tiče tud če je ne bi blo.

soba- bo ko jo malo spraviva v red. zaenkrat je pri nama, je tud bolj udobno.

pospravljanje- jst težim in pospravljam, mojega milo prosim če bi lahko posesal in pomil po tleh, recmo po enem mesecu je moja želja uslišana. uslišat se morm pa sama. no sj ni tko hudo, posesa pa iz pomivalca sprav pa tamauga merka, pa še kj...

mkdonalc želje so (kot sm že omenla morm nadoknadt) ampak na srečo je prvi daleč daleč stran user posted image user posted image user posted image  itaq morva pa šparat. tko da se zadovoljim s sladoledom in čokolado, čeprav en fish... mmmmm ah ja. no tko od jutr naprej morm bolj zdravo jesti. jutri začnem....

sonček bo.... ijej.... obožujem vikende

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
31.7.2010 13:03:19   
Anonimen
Hey hey. Saj nimam nič pametnega za napisat, le pozdravit sem vas prišlauser posted image

Ponoči je tamali spal ok, vmes je bil spet 1 uro buden, potem pa potegnil do 7.00. Sem zadovoljnauser posted image  

Dacy: upam, da ni prehladuser posted image

No, zarad tv-ja smo potem razrešileuser posted image

Nasledni vikend šibnemo na morje, v sredo slikamo kolke, potem bomo imeli pa počasi 3. posvetovalnico in dobili pikicouser posted image Kako so kaj vaši reagirali na to?

Lp

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
31.7.2010 13:05:49   
Anonimen
Guten Morgen.

Jaz sem ravnokar vstala. Pojma nimam kaj se je dogajalo ponoci in zjutraj. Pocutim se, kot da bi ga pila celo noc okoli. Vse me boli user posted image
Vem samo, da sem vmes dojila in da je moj moz nosil malo okoli. Zdaj sta sla v trgovino. Mene pa pustila spati. Madona mi je sumljiv, me prav zanima kaj je naredil user posted image user posted image

Dacy, upam, da se mali hitro pozdravi! Kaksni pa so znaki prehlada pri takih malih?

Amelie, haha ucitelj telovadbe. Mi smo imeli pa Milosa. Hvalabogu, da imam puncko user posted image

Kupcek pa nasa podre po hranjenju sama od sebe, ker gre takrat itak lulat in je dvignjena pokoncno in s svojim hrbtom naslonjena na moj trebuh. Medtem,ko cakava na lulanje, ga ponavadi podre. Potem samo plenicko nazaj zavijem in veselo naprej. Drugace pa ja, ti prdci ... groza! Smrdijo in slisijo se prav odraslo. Kako taksna mala creva to sproducirajo mi ni jasno. No, niti nocem vedeti.

Didi, boga tvoja mama. 16 ur. Moja je bila bolj Aprilcicine starosti pa se ni nic matrala. Vedno pravi, da je bila premlada, da bi vedela, da porod boli.
Mogoce pa midve isto misliva, ker sva priblizno enak luft vohali v primarni socializaciji. Stajerska je zdrava za razvijajoca se pljuca. Verjetno bolj kot ljubljanski smog.

Joj, jaz sem cisto cisto sama doma in tukaj visim. Grem v miru kavo spit. Potem pa se bodo stvari valda ze enkrat same spakirale. 3 dni jih ze prosim, zdaj je pa dovolj! user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
31.7.2010 14:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

... potem bomo imeli pa počasi 3. posvetovalnico in dobili pikicouser posted image Kako so kaj vaši reagirali na to?

Možna je rahlo zvišana temperatura, boleča nogica (odvisno od tega kolk pri samem piku stisne mišico), zna se zgodit da so tečni, da več spijo čez dan in ponoči manj, lahko se pojavo oteklina na mestu vboda (to rešiš baje z hladno prekuhano vrečico kamiličnega čaja, ki jo daš gor- upam da je razumljivo napisano), druga se pa ne spomnim, če še je sploh kaka reakcija.
Naša je imela čist rahlo povišano temperaturo, sem ji dala svečko, pa tečka je bla. user posted image
Lahko se pa zgodi da se tud nič od naštetega ne pojavi.
Upam da ti bo v pomoč to, sicer pa ti bo vse P povedal/a.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
31.7.2010 15:54:14   
Anonimen
Zdravo!
Se na hitro javim..
Noč smo prespali brez problemov,zbudila se je ob 8 uri ,se nahranile in spale do 12 ure,smo same doma je bil mir..Ati je v službi .taveča hči pride dans iz počitnic..
Aprilčica10 moja sploh ni jokala ,ko je bila cepljena,po mojem sploh ni nič čutila ,da jo je piknila.Sem pa zraven dobila sirup za vročino .
Amelie dobra slikica...
prdanje in poderanje kupčka naša takoj podre kupčeka ,ko se nahranimo po 2krat..prdanje je pri nam zelo pogosti pojav...
Nejanejc super za Nejca,da je sam spal..
Dacy čimprej se pozdravite..
Mi se jutri odpravljamo  malo na Bled...upamo ,da bo lepo vreme..
kašice  na žličko tiste ko ste že probale kašico po žlički.Riževo ali sadno,koliko žličk ste dajale na začetku za probati..
Ja lepo se imejte se slišimo in pišemo še kaj..lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
31.7.2010 16:04:27   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

... potem bomo imeli pa počasi 3. posvetovalnico in dobili pikicouser posted image Kako so kaj vaši reagirali na to?

Možna je rahlo zvišana temperatura, boleča nogica (odvisno od tega kolk pri samem piku stisne mišico), zna se zgodit da so tečni, da več spijo čez dan in ponoči manj, lahko se pojavo oteklina na mestu vboda (to rešiš baje z hladno prekuhano vrečico kamiličnega čaja, ki jo daš gor- upam da je razumljivo napisano), druga se pa ne spomnim, če še je sploh kaka reakcija.
Naša je imela čist rahlo povišano temperaturo, sem ji dala svečko, pa tečka je bla. user posted image
Lahko se pa zgodi da se tud nič od naštetega ne pojavi.
Upam da ti bo v pomoč to, sicer pa ti bo vse P povedal/a.

Naš malecka je tudi imela rahlo povišano temperaturo (37,6), pa malo je bila nemirna dva dni ampak nič hujšega. Vročine nisva zbijale, ker mi je P rekla da do 38,5 ni po tem potrebe ampak je tale vročinica celo koristna - samo pove da njeno telo in imunsi sistem pravilno delujeta in se branita. Ne vem pa če je ta njena manjša ješčost posledica pikecov ali cepljenja proti rotavirusu. Če je bi moralo konec tega tedna bit boljše (ker v telo dobi majhno količino tega rotavirusa, ta pa traja od 10-14 dni). Bomo videli.

Aglaia: Štajerski luft je itak zakon - ampak jaz sem v primarni socializaciji še bolj vdihovala Haloškega. 1,00 promila že v luftu, pol smo šli v Mb zdaj, ampak očitno sem od lufta postala odvisna pa sem pred 6 leti kar čim bližje haloški kleti odbrzela - na Ptuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede srbečih dlesni so mi dajali nasvete ala vino na pleničko pa drgnit ali pa kis. Sem rekla, da kisa pa že ne - če je naše dete Haložanka, ji pa take sramote že ne bom  delala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIč. se grem malo spočit:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
31.7.2010 23:02:08   
amelie
Kakšno zatišje! No, sej sem jaz tud v bistvu prišla samo lahko noč rečt.

Pa naslednjič, ko bom komplicirala, ker mali tolk spi, me opomnite na današnji dan, ko ni nič spal user posted image  Me je spet tko v križu zasekalo, da sem kar obsedela na eni klopci. Pa sploh ni bil tečen, ampak vseeno se je vlekel dan ...

Joj, sem vidla, da so že Aprilčice 2011 ... Tak čas lani sem zvedla, da bomo trije. Madona, v kakšnem šoku sem bla ... Moj pa ko petelin user posted image  user posted image  Ne morem verjet, da je že eno leto naokoli.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
31.7.2010 23:42:39   
nejanejc
hej hej

mi smo danes sli na sprehod okol Brda, enih svoh 10km... nejc je bil dost priden, vmes je neki trmaru, in potem dobil zizo na edini klopci, ma mu ni bla prevec vsec... pol sem ga malo nosila, ma ker je bil se tecen sem ga dala v vozice in dudo v usta in je z njo zaspal, ne mores verjet... popoldne smo sli pa na piknik od kolegov, sin praznoval 1. rosjtni dan... sem pila ledeno kafe :) cel zur zame :)hehe

no, ponoci se se zbuja in je kar tezko zaspal, ma zdej ga morem pohvalit, da je hitro sam zaspal z vrtiljakom :)

jst pa se malo slikce uredim in grem spat...

dacy, upam, da se aleksei pozdravi

amelie, super za avto. Ja mene je tudi kolegica spomnla, da je ze eno leto od kar smo zanosili... Komaj verjamem, da je leto ze okoli... pa lahko noc!

aglaia, upam, da si spakirala! Uzivajte!

levinjica, lepo, da je tudi ta vecja nazaj doma :)

lahko noc tudi vsem ostalim

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.8.2010 0:52:20   
dacy
amelie sem se danes malo pozanimala in so mi rekli, da ni panike ce ni vrocine in tak kot si ti rekla, naj spremljam dihanjee, ce bi zacel tezko dihat in ce bi dobil vrocino, sele takrat naj grem do zdravnika... ali pa v primeru, da bi ga grlo tak bolelo, da ne bi htel jest oz. pit ... tud ven lahko greva , tak da ti se kr javi user posted image

aglaia jaz mojega po glasu slisim da z grlom ni cist ok vse ... drugace pa je lahko tud nosek zabasan, kar pri nas hvala bogu NI, ali pa se vrocina v najhujsem primeru, tud te mi nismo fasali, upam da tak tudi ostane user posted image

aprilcica meni je Aleksei ful protestiral, ker sem ga morala drzat za nogo kar pa on ne mara, ker skoz brca in pol je se pikec bil in nastopil je jok groze ... potem je pa od sile zaspal user posted image ... popoldne je bil kot zadrogiran in imel je cist rahlo vrocino (37,3), ampak ta je trajala samo 1 uro in pol je ze bil ok user posted image

GH - no danes smo papali korencka user posted image ... se vedno imava z malim borbe z zlicko ampak nama ze gre boljse kot vceraj ... glede na to da mi je patronazna svetovalla naj ne spasiram hrane cist v kasico, naj kao ostanejo malo koscki da se navadi zvecit, sem se sama vseeno odlocla, da bom raje s palicnim zmiksala in naj bo cist kasasto in malo vodice zraven dokler se ne navadi na zlicko, potem sele ga bom zacela matrat se s koscki ... za zdaj pa je napredek ze ce sploh kaj pojemo user posted image No ampak danes je ze boljse sodeloval, tak da ocitno napredujemo ... no slincek je pa bil cel oranzen od korencka , pa babico sma zapacala po majici, pa mali je imel cele roke korenckove ker je kr skoz nekaj mahal okrog ... hja tak je to ja ... se hujse bi lahko blo ampak meni je blo prav zabavno user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.8.2010 10:45:41   
aprilski hrošček
Pozdravček še od mene po dolgem času user posted image ! Mi smo že z "dopusta" smo zdržali točno en vikend ker se je tako močno shladilo da smo pobegnili domov. Hči in mož sta šla danes nazaj (imamo prikolico na morju) da bosta še malo uživala, midva z Žigcem pa sva ostala doma. Začela sva z GH in nama gre kar OK, je full smešen ko zagleda žličko me prime za roko in si tlači hrano v usta da je joj. Seveda se cel namaže po obrazu in še kje user posted image user posted image user posted image .

Bom malo pokometirala držanje glavice. Midva sva hčerko posvojila ko je bila stara polnih 6 mesecev. Bila je v sirotišnici v Makedoniji. Pri 6 mesecih ni sploh sedela, da ne govorim, da glavice sploh ni držala pokonci, leve roke sploh ni znala uporabljati, pa je danes izrazit levičar, vse dela z levo piše, riše, je z levo roko,... Ko sva jo pripeljala domov sem takoj letela k pediatrinji in sva dobili napotnico za fizioterapijo. Hodili sva 2x na teden in tam telovadili pa se naučili vaje, ki sva jih potem delali tudi doma (žal je od tega 5 let in mama je vse pozabila kako se kaj dela user posted image user posted image user posted image ). In se je pri 11 mesecih začela plaziti in pri 13 mesecih shodila. Danes je ne ustavi noben bog več user posted image user posted image user posted image user posted image .

Puzle sem jaz kupila v Mothercarju v paketu so 4 dimenzije 60 x 60 in stanejo 27 €. So mi všeč ker so enobarvne in nimajo noter nobenih likov, črk,.. Pri hčeri sem imela neke številke in črke in ko je ona pogruntala, da lahko to ven vzame in si natlači v usta je bilo prav grozno ker sem morala skoz paziti, da se ne zaduši, tako da so mi te bolj všeč.

Nič, zdaj pa šibam ker mali že kliče!!! Lepo se imete pa se tipkamo!!!!!!!!!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.8.2010 11:03:27   
Anonimen
Lep pozdrav...
Se malo javljam..Moji so šli na sprehod,jaz kuham kosilo,pa malo za rač. Popoldan gremo malo na Bled pogledati.Ema mi malo smrka ,upam ,da ne bo kaj hujšega,spal smo danes celo noč brez premetavanja.
Uživajte današnjo nedeljo in jo izkoristite v naravi z svojimi sončki in partnerji..lp..

(odgovor članu aprilski hrošček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.8.2010 20:47:08   
agha
Še jaz malo z gorenjskega konca!user posted image Mladiček mi že dobro uro spi. Je zaspal takoj in upam, da se ne bo zbujal. Sicer je pa spet začel ponoči jest na 3 ure, pa že tako lepo je spal po 5 ur...ja, bo žlica padla naslednji teden, pri 17. tednu (nekje sem prebrala,da je v tem tednu razvit prebavni sistem).user posted image Sem se odločila, da bom začela s korenčkom, sledil mu bo krompirček in cvetača, potem pa bučke,...
Mi smo pa včeraj popoldne špli k tašči in tastu in je mali lepo prenesel spremembo okolice. user posted image Jupi!!! Prvič. Sva se pa držala njegovega ustaljenega ritma. Danes seveda niso bili zadovoljni, ker sva po njihovo prehitro šlo (takoj po kosilu), ker ima pač naš pikec takrat svoje obdobje spanja in tako vsaj v miru pridemo domov. Sicer sva jim pa že včeraj povedala kdaj bo danes odhod. Nikoli niso zadovoljni. Ah,...se ne sekiram...ne vedo kako je 2 uri v avtu pet vse mogoče pesmice, da je mir!user posted image user posted image

Za dopust smo se odločili, da gremo čisto na začetku septembra in to v S Dalmacijo, najverjetneje v apartma, ker bo mali itak na kašicah in bomo rabili kuhinjo - jih mislim sama kuhat. Btw a katera pozna kakšen lušten apartma, ki je blizu plaže s senco? Ne bi šli pa na otoke, ki niso povezani s celino z mostom. Moj dragi si ne upa it z letalom zaradi mladička...tudi OK.

Cepljenje - mi nismo imeli čisto nič reakcije. Malo je zakričal, ko so ga piknili, to je bilo pa tudi vse. Upam, da bo naslednjič tudi tako. A imate ostale tudi po enem mesecu spet cepljenje? Mi ga imamo 30. avgusta spet.

Dacy - user posted image da se Aleksei hutro pozdravi!!!

Uživajte, jaz sem nekaj skurjena in grem pod tuš in spat!

NOČKO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.8.2010 23:21:01   
nejanejc
hejla

danes pa nismo bli tako pridni s hojo kot v soboto, smo sli pa mal Udin bošt pgledat, pa na jost smo se z avtom zapeljali... pa pizzo smo si prvoscli...

danes smo pa zelo tezko zaspali...

dacy, upam, da tamali ze boljse diha

agha, mi mamo cepljenje cez 2 mesca, pa smo pr isti dohtarci

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.8.2010 1:02:58   
dacy
aprilski hroscek svaka cast za posvojitev user posted image user posted image user posted image ... prav obcudujem pare ki se za to odlocijo in tem malim pikecom ki nimajo nikogar dajo moznost zivet v normalni druzini ... Jaz ce ne bi mogla imet svojega otroka, bi se tud sigurno odlocla za posvojiitev user posted image

No moj srcek mali pa ima vnetje glasilk, klicala sem dezurno zdravnico in mi je rekla da naj otroka kar takoj pripeljem ker ce je 4 mesece star in ne zna nic sam se povedat ga mora vsekakor videt ... nardili so mu inhalacije s fiziolosko in nekim zdravilom da scisti dihalne poti, katere pa v bistcvu niso problematicne... za glasilke pa sva dobila se hiconcil antibiotik in baje bi moralo bit ok ze v roku 4 dni ... popoldne je dobil tud vrocino 37,8 ampak je tak korenjak da ni bil cist nic tecen in se je kljub vrocini veselo smejal in se trudil pogovarjat s tem bogim piskavim glasekom ... user posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.8.2010 8:28:43   
Pikica_10
Dobro jutro!
Upam, da ste lepo preživele vikend! Mi smo imeli kar lepo soboto, sem si celo kopalke kupila...samo kakšna pa sem v njih pa je pol drugo hehe...No, včeraj pa bilo katastrofa! Mala je cel dan bila taka tečka...razen na sprehodu, zvečer pa je imela take krče, da sem še jaz mogla par solz potočit .user posted image Taka boga je bila... user posted image Pa sem mislila, da smo se jih že rešli...v bistvu jih je do včeraj imela samo 3 krat, pa še to ni bilo takega jokanja kot včeraj. user posted image Spali smo...najprej do 3 pol pa do pol 7, pa že skoraj celo jutro sitnari...user posted image Da mi je celo voljo pobralo do dopusta na katerega gremo v nedeljo... Uuu zdaj bo celo mogoče zaspala nazaj. No, danes pa med drugimi pihamo tudi 3 mini svečko.user posted image Kak je hitro minilo! Posvetovalnice pa ta mesec nimamo...so na dopustu, tak da upam, da je dovolj pridobila... Joj, pa čez en mesec imam še zadnji izpit, ki ga že delam eno leto oz. grem tretjič! user posted image Bi že bil čas, da malo spet v knjige pogledam...
Nič, lepo bodite...malo sem se prišla potožit, upam, da ne zamerite!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.8.2010 11:54:01   
agha
Mi smo pa danes imeli malo bolj nemirno noč. Poleg hranjenja na 3 ure je še slabo spal. S tem dojenjem je res težavno zadnje dni, še ponevi ne zdrži več 3 ure...komaj čakam 4. mesece. Včeraj mi je tašča rekla, da so njeno otroci dlje spali in seveda povedla da to zaradi tega, ker so dobivali za pit kravje mleko s sladkorjem in btw nobeden nima težav z alergijami. Jaz sem malo skeptična glede tega, da ne smejo uživati kravjega mleka.... Poleg tega sta nečak in nečakinja od mojega bila dojena do 7.meseca in oba sta imela hude alergije na vse živo, kar se spomniš: mleko, pršice, citruse, jajca,...Aja, tašča mi je tudi rekla, da je svojim otrokom začela dajat neke doma stisnjene sokce že pri 6. tednu.
No, novost je še to, da se naš mladiček spet noče vozit v vozičku...protestira 100/h. In zato je padla odločitev, da od jutri naprej definitivno hodimo na sprehode samo še v športnem delu in upam, da bo kaj boljše. Saj mi je itak že pediatrinja rekla, da naj ga dam v športni del...

Nejanejc
- nič mi ni jasno glede cepljenja, mi ga imamo 30. avgusta in potem še 18. oktobra, ker bo takrat star pol leta?!user posted image user posted image In kogarkoli vprašam, smo mi edini, ki imamo čez en mesec spet cepljenje...v čem je fora?!user posted image user posted image

Pikica_10 -  upam, da bodo krčki minili do morja in da boste uživali!!user posted image user posted image
Dacy - Aleksei je pa res pogumen fant!user posted image

Lepo bodite, mogoče se še kaj ogladim danes...

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.