amelie
|
Jutro! Midva sva sama, moj je šel puntiča pucat in rihtat, da bo čim več denarja dobil za njega Kupila sva pa škodo roomster. Sva najprej nameravala novega berlingota (rabiva dosti placa zadaj za pasjo kletko, ker do zdaj sta bla na zadnjih zicih), ampak tale roomster je res super. dacy, držim pesti, da Alekseia hitro mine prehlad. Ko je bil Žiga prehlajen, je tud mel drugačen glasek, bolj hripav. Meni je takrat pediatrinja rekla, naj spremljam dihanje, ko trdno spi. Ne sme vdihnit več kot 30_x_, pa ne sme se mu vgrezat jamica pod brado in med rebri (to se pri Žigu itak ne vidi), izrazito dihanje na trebuh tud ni okej. Drugač pa ni drugega kot fiziološka in aspirator. Javi, če boste bolje, da gremo na sladoled Prdet pa znajo, ja Aprilčica, jaz tud vedno kolovratim med dojenjem in iščem pozo, ki je ugodna za tipkanje In ko mali postane lačen, si najprej notebooka pripravim TV je Žigu tud ful všeč, ampak imamo ful redko prižganega, tako da na srečo ga ne gleda dosti. Grem stavit, da so nas tud starši kdaj pred TV posadili, da so imeli mir, pa nam nič ne fali nejanejc, super za Nejca, da je sam zaspal! Nataša, upam, da so hudi nohti! Čolniček in jaz - zakaj pa mislite, da gremo po sezoni na morje?? He he, okej, tolk hudo res ni, ampak malo se moram ponorčevat. Čeprav sem zadnje dni kar vesela, ker mi skoraj nič več koža ne visi preko šiva od CR. Sem vmes že kdaj obupovala, ker sem mislila, da bo to vedno tako ostalo. Danes sem sanjala, da sem bla spet noseča in tik pred carskim rezom, ko so nama povedali, da je spet fantek Sva rekla, da mu bo Maks ime Očitno moja podzavest kljub vsemu planira še kakšnega otroka Če bi bili vsi takšni kot Žiga, bi jih imela 5! Agha, tudi meni je to najlepše obdobje življenja. Si zelo lepo napisala. Pri nama je bilo isto. Najprej sva bila podnajemnika, potem sva kupila stanovanje in sva želela še bit malo sama nekaj časa. In če naju Žiga ne bi prehitel, bi verjetno isto časa čakala, preden bi se odločila. Mah, važno, da je ob pravem času - ne glede na leta. Grem psico skrtačit. Najrajš bi jo z mašinco ...
|