Najki
|
Bloom 1 lepo vam gre . Kaj si se kdaj pozanimala o statusu mame? Mende pri petih otrocih lahko dobis sluzbo mame in dobivas okoli 1000 EUR place od drzave? Ves kaj vec o tem? To je ful lepo, da si lahko financno privoscis veliko druzino. Nekateri imajo finance, pa se ustavijo pri enem, ker recimo nimajo casa za vec zaradi narave dela. Spet drugi pa mama nima sluzbe, oce je na minimalki, pa imajo veliko otrok samo na socialni. Kar pogumni so, poznam ene take, pa so otroci prav zadovoljni, samo imajo pa probleme z vlago v stanovanju in ne morejo ravno kupiti vecjega avta ipd. problemi. Je pa mama stalno doma, kar je skoraj privilegij za mamice. Saj se nekako osamis od druzbe, samo pa imas ogromno casa z otroci, kar jaz vcasih kar pogresam... Ko gledam fantasticen pomladni dan skozi okno pisarne in bi rajsi sla z malckom v par ali ZOO, pa ko ga koncno poberem iz vrtca, je ze tema . Prvorodke, izkoristite porodnisko za cas z otrockom, ker ga nikoli ne boste vec imele toliko. Nas malcek je zbolel za angino in vnetjem usesa, dobil je AB, tako da se je vrocina umirila, gre samo se do 38. Mogoce bomo v ponedeljek le na morju. Vceraj mi je neta zmanjkalo, je prisel pred kratkim nazaj. Danes sva skocila brez malcka v Ikeo in porabila bone, ki sva jih pridelala julija. Dobila sva ostanek kuhinje in jo lahko kadarkoli sedaj sestaviva. Kupila sem si se enega tistih stolov, ki so v obliki crke S in se ziba naslonjalo. Ful mi pase in sem ziher, da bo se velikokrat uspaval malcico . mamamajca a mas pogosto vnetja? js sm doma normalno v kaksni oblekci ali krilu za doma, pa kar brez spodnjega perila, da se zraci . od prejsnjega poroda uporabljam moker wc papir, da se boljse obrisem. samo bombazno spodnje perilo. pred se mora dragi obvezno umiti, sicer ze takoj cutim nezdravo floro in mal pece. V obeh nosecnostih sem se tega kar drzala in nisem imela vnetij ali hudih izcedkov. Se mi zdi da je partnerjevo umivanje se najpomembnejse. Majabar a nimas kaksne opcije se zavarovat pri kaksni zavarovalnici za par mesecev, pa da bi krilo zdravstveno? O ja zelezo itak! Vecini nosecnic zdaj predpisejo tablete. Saj ti bo ginekologinja povedala katere in koliko dnevno, bos pac samoplacnisko kupila. Moje bi stale 7 EUR 2 dozi, za 2 meseca, tako da ni nek strosek. Pokora jaz si mojega ne predstavljam samega iti kam z malim niti za en dan . Najbrz bi se plenice pozabil spakirat. A po dojenju se prsi zmanjsajo na manj, kot so bile pred zanositvijo? Sem ze slisala to, ma ne vem, ce drzi? Se ne bi glih branila . Orhideja nekje sem zasledila taksno komodo, pa ne vem, ce ne nekje na netu. Malo pobrskaj. Se mi pa po spominu ni zdela prakticna. Racunaj na to, da otrocka iz banjice prestavis na previjalno, zato naj bi bili ena zraven druge. So imeli pa en tak mehanizem v BCju, se je nekaj razvleklo, da je naredilo podporo za oboje hkrati, ma spodaj je imelo samo policke menda. No lahko noc, je bil dolg dan =].
|