|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
30.7.2010 22:58:08   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

V Medellinu se je danes zacel teden roz, polno koncertov, razstav, gledaliscnih predstav, hrane, pijace, prireditev za otroke... Baje je noro in da je to potrebno videti. Tako se bova vsak dan po sluzbi odpravila po mestu.user posted image

Sliši se ful dobro user posted image user posted image user posted image .Pol pa kako slikico gor prilepi,da vidimo kako to je user posted image .

In,lepo se imejta!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.7.2010 23:41:07   
BLOOM 1
Majabar,zdaj je meni kapnilo ,veš zakaj si tko utrujena???
Za to ker imaš nizek hemoglobin.Obvezno si moraš  kupit tablete z železom!!! Ko pa porihtaš zavarovanje boš jih dobila na recept od svojega G.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
31.7.2010 6:09:48   
Pokora
jutro punce!

Danes sem pa prvauser posted image
Sta fanta ob 4h odrinila na pot, sem ju pospremila in potem nisem več mogla zaspati, ker sem se čisto zbrihtala (sem jokala kot dež ko sta se odpeljala).

Kar se teh počitnic tiče, se meni zdi brez veze da še fanta doma čepita (smo tako kot pravi Bloom, malo drugačna družina - zelo nemirnega duha, stalno se nekje klatimo), ker jaz ne smem okol skakat. Je pa u bistvu moj tudi kar faca da gre z malim za 16 dni sam tako daleč od doma. Marsikateri prijatelj ga ne razume, ampak moj je taka faca da vse pofolga in še uživa zraven.

Anju in ostale, čisto nič ne zamerim za mnenje. Če ga ne bi hotela slišati, niti ne bi spraševala. Sem tudi sama zelo direktna in zelo rada vidim da ljudje tudi meni direktno povejo. Aaa pol mate vi Bineta kot mi Poldijauser posted image
Kar se pa pralnega stroja tiče, ti pa predlagam da še po Bolhi malo pogledaš, ker ljudje zaradi različnih vzrokov prodajajo skoraj nove reči veliko ceneje kot v trgovini.

Katis meni je od vašega izbora najbolj všeč Urban ali Samo. Smo pa mi pri fantku imeli isto - jaz sem hotela Ažbeta, pa pri mojem zaradi Žja ni šlo skozi, tako da je sedaj Nik. Od kje pa je tvoj da bi njegovi imeli probleme s siščniki in Šumniki. 

PixieM verjetno zdaj manj puščaš ker ni tako vroče. Se spomnim od prvič ko sem dojila, je poleti na morju mleko teklo v potokih. Ali pa v sauni - se je kar ornk ulilo... Bradavičke so pa po prenehanju dojenja postale zopet roza, so se mi pa joškice tako kot je rekla Anju zelo zmanjšale - na skoraj nič (zdaj so spet ogromne).

Nega fantkov se tudi meni zdi lažja kot pri punčkah. Edino ta kožica na lulčku! Našemu še vedno ne gre čez, po mojem mu jo bo moral urolog na silo potegnitiuser posted image

Bloom super da je bolje! Samo zdaj ko si bolje, ne nehaj počivati. In res user posted image  za tako taščo. Jaz je sicer nimam, je bila pa tudi zlata vredna ženska!!!

Najki upam da ste danes bolje!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
31.7.2010 21:15:51   
orhideja80
Včeraj sem kupila prve cunjice - nekaj slinčkov, 2 pajacka, body, nogavičke. Danes pa voziček, in sicer sva vzela Jane slalom pro reverse v Pikapolonici. Upam, da bo ok in da mi ne bo žal kasneje. Nekaj berem po forumih, da je neroden...nimam izkušenj z drugimi vozički, tako da bo čas pokazal.  Se je katera mogoče odločila za isti voziček? Zdaj iščem kombinirano previjalno - vključena komoda + banjica, pa kar ni blo nič pametnega do sedaj...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.8.2010 0:25:51   
Najki
Bloom 1 lepo vam gre user posted image . Kaj si se kdaj pozanimala o statusu mame? Mende pri petih otrocih lahko dobis sluzbo mame in dobivas okoli 1000 EUR place od drzave? Ves kaj vec o tem? To je ful lepo, da si lahko financno privoscis veliko druzino. Nekateri imajo finance, pa se ustavijo pri enem, ker recimo nimajo casa za vec zaradi narave dela. Spet drugi pa mama nima sluzbe, oce je na minimalki, pa imajo veliko otrok samo na socialni. Kar pogumni so, poznam ene take, pa so otroci prav zadovoljni, samo imajo pa probleme z vlago v stanovanju in ne morejo ravno kupiti vecjega avta ipd. problemi. Je pa mama stalno doma, kar je skoraj privilegij za mamice. Saj se nekako osamis od druzbe, samo pa imas ogromno casa z otroci, kar jaz vcasih kar pogresam... Ko gledam fantasticen pomladni dan skozi okno pisarne in bi rajsi sla z malckom v par ali ZOO, pa ko ga koncno poberem iz vrtca, je ze tema user posted image .

Prvorodke, izkoristite porodnisko za cas z otrockom, ker ga nikoli ne boste vec imele toliko.

Nas malcek je zbolel za angino in vnetjem usesa, dobil je AB, tako da se je vrocina umirila, gre samo se do 38. Mogoce bomo v ponedeljek le na morju. Vceraj mi je neta zmanjkalo, je prisel pred kratkim nazaj. Danes sva skocila brez malcka v Ikeo in porabila bone, ki sva jih pridelala julija. Dobila sva ostanek kuhinje in jo lahko kadarkoli sedaj sestaviva. Kupila sem si se enega tistih stolov, ki so v obliki crke S in se ziba naslonjalo. Ful mi pase in sem ziher, da bo se velikokrat uspaval malcico user posted image .

mamamajca a mas pogosto vnetja? js sm doma normalno v kaksni oblekci ali krilu za doma, pa kar brez spodnjega perila, da se zraci user posted image . od prejsnjega poroda uporabljam moker wc papir, da se boljse obrisem. samo bombazno spodnje perilo. pred user posted image se mora dragi obvezno umiti, sicer ze takoj cutim nezdravo floro in mal pece. V obeh nosecnostih sem se tega kar drzala in nisem imela vnetij ali hudih izcedkov. Se mi zdi da je partnerjevo umivanje se najpomembnejse.

Majabar a nimas kaksne opcije se zavarovat pri kaksni zavarovalnici za par mesecev, pa da bi krilo zdravstveno? O ja zelezo itak! Vecini nosecnic zdaj predpisejo tablete. Saj ti bo ginekologinja povedala katere in koliko dnevno, bos pac samoplacnisko kupila. Moje bi stale 7 EUR 2 dozi, za 2 meseca, tako da ni nek strosek.

Pokora jaz si mojega ne predstavljam samega iti kam z malim niti za en dan user posted image . Najbrz bi se plenice pozabil spakirat. A po dojenju se prsi zmanjsajo na manj, kot so bile pred zanositvijo? Sem ze slisala to, ma ne vem, ce drzi? Se ne bi glih branila user posted image .

Orhideja nekje sem zasledila taksno komodo, pa ne vem, ce ne nekje na netu. Malo pobrskaj. Se mi pa po spominu ni zdela prakticna. Racunaj na to, da otrocka iz banjice prestavis na previjalno, zato naj bi bili ena zraven druge. So imeli pa en tak mehanizem v BCju, se je nekaj razvleklo, da je naredilo podporo za oboje hkrati, ma spodaj je imelo samo policke menda.

No lahko noc, je bil dolg dan =].

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.8.2010 10:27:36   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80

Zdaj iščem kombinirano previjalno - vključena komoda + banjica, pa kar ni blo nič pametnega do sedaj...

Midva z user posted image sva bila prejšnjo sredo v Lj v BC v Btc-ju....so jih meli kar veliko...sva se tudi mi2 zanimala da bi jo kupila.
Vendar nama je prodajalka svetovala, da je to le izhod v sili za tiste ki imajo malo prostora v stanovanju in da je banjica majhna in je primerna le do otrokovega 3. meseca starosti, pol si pa prisiljen kupiti večjo banjico.
In ker mi2 nimava problema s prostorom sva kupila banjico s stojalom. user posted image
Najboljše, da ti svetuje še katera ki to ima doma in ti pove kako se obnese...user posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.8.2010 11:07:41   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80
Zdaj iščem kombinirano previjalno - vključena komoda + banjica, pa kar ni blo nič pametnega do sedaj...

Kaj pa kaj takšnega http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirana-otroska-previjalna-miza-z-leseno-komodo-Prestige-10073b-bela-s-srebrnim-robom-pr-17167.html?
Tukaj je previjalna na koleščkih, zato jo samo umakneš stran od banjice in lahko oboje hkrati uporabljaš. Jaz sem jo mislila kupiti, pa so me opozorili, da je banjica premajhna - jo otrok prehitro preraste.
Jaz ima previjalno itak v otroški sobici. Kopala bi pa rada v kopalnici, da ne bo treba vode nositi in da ne bo ves parket moker. Zato bomo nabavili kar banjico na stojalu pri Recinko (je dolga skoraj meter) in pa Ikeino stensko previjalko.

< Sporočilo je popravil tybysy -- 1.8.2010 11:10:34 >

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.8.2010 11:48:24   
Pokora
Ma sem jezna! Sem že vse napisala, pa me je vn vrglo. No ampak sej mam čas da še enkrat napišem :-)

Mi imamo previjalno v sobici, banjico smo pa kupili normalne velikosti brez kakršnih koli dodatkov. Imamo leseno škatlo za perilo, na katero sem dala banjico, na prallni stroj sem pa prinesla peno iz previjalne mize. Moja prijateljica je pa kar v tuš kabino dala banjico, zraven počepnila in je bilo. So pa nas tudi v šoli za starše opozorili da znajo biti nekatere banjice precej majhne.

Prsi - meni so se po prvem dojenju žal zmanjšale. Že prej so bile bolj male, po končanem dojenju je bila pa prava žalost - komaj za košarico A. Zdaj imam polno C, takoj po porodu bo pa po mojem zopet D. Tako da Najki, dejva se zmenit, da če boš imela po končanem dojenju še vedno kaj viška, bom jaz z veseljem vzelauser posted image  

Moja fanta sta včeraj v miru prišla malo naprej od Frankfurta. Sta si zanalašč vzela čas, da se jima ni nikamor mudilo. Pred Minhnom sta se ustavila za 2 uri na igralih, da se je mali malo znorel, potem sta šla pa v Frankfurt na letališče gledat avione. Pa s Sky trainom sta se šla peljati. Potem sta pa malo ven iz F prespala v enem kempu. Danes sta pa lih dobro odrinila naprej. Si je mali baje takoj našel družbo isto starega japončka in on kar ne bi šeluser posted image  Danes imata pa samo še približno 4 urce vožnje.

Kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.8.2010 12:55:32   
Najki
Kar se tice velikosti banjice, mi smo iskali in vzeli najvecjo kar smo nasli, sem pa hotela dobiti stojalo za banjico, ki bi bilo primerno za tisto vecjo banjico, pa ni bilo opcije. Banjica nam je sluzila eno leto, potem pa jo je oci enkrat prevec napolnil in ko je hotel odliti, je pocila. Priporocam taksno z luknjo za odtok vode. Je pa tako, da ko otrok enkrat sedi okoli sestega meseca, dolzina ni vec tako pomembna. Zdaj imamo bebe jou banjico, ki je krajsa od prve ampak mislim, da bo do sedenja v redu zdrzala. Nekateri novorojencke kopajo v cebricku, ce to rata bo zihr tudi v krajsi banjici user posted image .
Mi ga tudi kopamo na tleh v tus kabini, vcasih v banjici, vcasih brez. Samo novorojencka je pa zelo tezko tako kopat, ker ga moras z eno roko podpirat in jo imeti skoraj do komolca v vodi. Mi smo banjico prinesli na mizo, je pa tudi res, da za novorojencka ne rabis veliko vode in banjica ni tako tezka, samo nerodna. Lahko pa verjetno tudi banjico za zacetek postavljas na pralni stroj. Ce imas banjo in ne tus kabino, das dve deski cez banjo in malo banjico gor.

Stenske previjalne se mi zdijo prakticne, samo moras preverit nosilnost zidu, na katerem bo visel, tudi nosilnost previjalne, saj bo otrok lahko gor do tretjega leta, pa zelo prakticno je, da ima neko odlagalno povrsino za previjalne pripomocke, sej ikeina ima nekaj se mi zdi. Pa seveda preveri na kaksnih sraufih bo visela. Sem tudi sama razmisljala o stenski, samo mi ni do prebijanja lukenj v zid, se slik nimam na steni user posted image . Bi pa opozorila na to, ce bo previjanlna v kopalnici, naj bo na dosegu roke tudi kaksen kupcek rezervnih oblekic in seveda plenice. Ne si privoscit hodit v drugo sobo do predalnika po cotke, ce je otrok na pol previt na previjalni.

Ojej Pokora, pa kam sta sla na pocitnice?

Nasemu mulcku se je temperatura toliko umirila, da gremo jutri le na morje! Nam je od termina ostalo se 5 dni, kar sploh ni zanemarljivo. Zdejle se pucava, popoldan pakirava, jutri pa mojre user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa grem bit produktivna user posted image .

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.8.2010 14:02:45   
filisa
pa imamo spet vročino... no pa saj po toliko dežju malo paše, sam da ne bo predolgo trajalo user posted image

moja  user posted image  zadnje 2 tedna takooo brca in se mi zdi, da se to še stopnjuje. Trebuh več skorajda ni pri miru user posted image . Sem na RR prebrala, da bi naj bil v 31. in 32. tednu gibi dosegli vrhunec...
Obrnila pa se še vedno ni user posted image . Sicer še pa ima tam do 36. t čas...

Včeraj sem še dobila en kup oblekc. Ne vem če bo lahko vsako oblekla vsaj 1x, ko jih je pa toliko user posted image .

Uživajte v nedeljskem popoldnevu!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.8.2010 17:20:40   
majabar
Pozdravcek,

BLOOM, jutri naj bi bilo zavarovanje urejeno, oz. v torek. Res upam, ker so od zadnjega pregleda minili ze vec kot 4 tedni. Sem pred kratkim prebrala, da je utrujenost zaradi nizkega hemoglobina, ja, premalo kisika, kot pravis. Komaj cakam pregled! V Slovenijo naj bi prisla, ce bo vse po nacrtih, julija naslednje leto. Torej je se slabo leto.user posted image  Imamo svetovno prvenstvo v Torinu in bi zdruzili oboje, malo podaljsali vse skupaj in bi ostali recimo se 14 dni v SLO. Ali pa bi s sinckom ostala se dlje, dragi bi se vrnil pa v sluzbo. Bomo videli.
Najki, zasebne zavarovalnice me ne sprejmejo, ker sem noseca.
Vceraj smo si ogledali otrosko parado v razlicnih nosah in razlince kolumbijske plese, popoldne pa se parado kon. Se ne vem, kaj nas caka danes. Je pa prometni kaos tu. Vceraj se ob enajstih zvecer ni slo nikamor... Zdaj pa na Orbitrek;).

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.8.2010 19:47:26   
Najki
filisa, ce imas kaj viska, ti jih z veseljem prevzamem user posted image , da ne bo moja ravno vedno v fantka oblecena user posted image .

Nisem niti roza dekice se kupila, dokler ne bm zihr, da je pupa.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.8.2010 20:24:53   
Pokora
Najki super da je mali boljeuser posted image  Zdaj pa uživajte na morčiju!
Moja2 sta šla v Amsterdam. Prijatelji ki živijo gor, so šli na morje, hiška je prazna in fanta bosta zdaj 14 dni uživala tam. Sem prej govorila z možem in sta imela takoj ko sta prišla gor že fajt, ker bi mulc že ta prvi trenutek letel na tramvaj, al pa saj podzemnouser posted image

Filisa, danes že cel dan opazujem akrobacije v trebuhu. Že pri sinu se mi je zdelo da se noro premika, tale punčara je pa na prednji steni in so gibi še toliko bolj intenzivni. Meni je to tako luštno user posted image

Majabar kar dolga bo še predno pridete v naše kraje! Bo pa potem toliko bolj luštno. Si se zdaj že čisto navadila?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.8.2010 22:20:59   
sasadejan
Evo sobica od našega fantka je skoraj zrihtana. Se je moj možek zelo potrudil.

Prilagam slikici previjalne in posteljice.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.8.2010 22:51:11   
Najki
sasadejan ful je lepo k je v lavendel barvi user posted image . Od kod si rekla sta previjalna in posteljica?

No, mi smo spakirani, jutri zjutraj gremo uzivat, beremo pa se naslednji vikend. Uzivajte! user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.8.2010 23:11:04   
Pokora
Sasadejan ful lepa sobicauser posted image

Mi je sploh se nismo začeli rihtat. No sej je samo za prebelit. Zdej je taka nezno rumena, kot vaša, v kombinaciji z nežno modro (pohištvo), zdaj za punčko bi jo pa rada v bolj punčkasto spremenila. Mi še ni čisto jasno kakouser posted image  

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
2.8.2010 7:16:48   
tinaaleks
Jutro!

V petek zvečer sva šla z user posted image  končno v kino! Mislim, da po 2 letih! Je malo pazila tašča in potem je tudi pri njej prespala, da bi lahko midva zjutraj malo potegnila. Do kdaj mislite, da sem spala? Do 6! Samo je potem tako pasalo, da ti ni treba takoj vstat, ampak vzameš knjigo in jo bereš... pa zajtrk potem v miru.... Ob 9 sva pa že pobrala najino ragljo, da smo šli v BC in končno kupili še en jogi in posteljnino.
v nedeljo smo imeli pa celo dopoldne čistko po stanovanju. Moj je malo belil, jaz pa sortirala stvari za user posted image ,Aleksandra je pa seveda meni pomagala in si dajala na glavo kapce za novorojenčka in premajhne hlače in copatke,... je bila prav smešna-ampak mir je pa dala...
In kot da to ne bi bilo dovolj, se je  trikrat tako zaigrala, da se je seveda polulala kar na tla, ali pa naredila potko do kopalnice. Seveda je bilo to potrebno umit, tako da bi sedaj lahko kar jedli s tal...user posted image  Najbržje hotela povedat: "mama, čas je da pomiješ po tleh..."

sasadejan-lepa sobica.user posted image Trenutno je v nači prava bomba, ker bosta kar dva v eni sobi in z možem sedaj razmišljava, kako bi bilo najbolje, da obrneva posteljci,... Se sploh ne upam it not!

Najki-dobor da je bolje, zdaj pa še malo uživaj na morju!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
2.8.2010 7:38:56   
Tiamo
Jutro,

kok ste se pa razpisale user posted image ne morem vsega brat za nazaj, ujela sem samo eno vprašanje namenjeneno meni o flaškah za noska.

To so navadne plastnične flaske, male in velike, jaz vzamem male in v sanolaborju vedo k reče za spiranje nosu. Niso nič posebnega....

Drugače sem danes zlimama, zaspana,.... mi je pa skoz po malem slabo, pa zgaga me peče....

Punce a katera ve kako se obračuna porodniška, oz. katere mesece ti upoštevajo pri izračunu?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
2.8.2010 7:49:18   
3x mami
jutro!

missD, ravna podlaga je dobra zaradi hrbtenice. na zacetku naj bo otrok na cimbolj ravni (vozicek, ki se cisto poleze, pene na tleh itd). zato odsvetujejo dolgo lezanje v lupinici, pa lezalnik. ce je bilo vprasanje zaradi vozicka, izberi si takega, ki bo cisto raven.

velikost prsi. po koncanem dojenju so se mi zmanjsale. startala sem v lepo B kosarico, po drugi pa sem pristala ze skoraj na A. zdaj imam C, po porodu bo kar D, potem pa spet nazaj pocasi.

TiAmo, uposteva se ti zadnjih 12m. ce hoces videt tocno, kateri so to, pojdi na internetno stran od csd siska - tam vneses svoj pdp in ti vrze ven datum nastopa porodniske, pa se vse mesece za placo.

Najki, uzivaj na dopustu! pa naj se mali lepo pozdravi!
jana84, dobrodosla nazaj!
majabar, pazi se in se cimprej pozdravi!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
2.8.2010 8:06:35   
Tiamo
3xmami, veš da sem slišala, da ti ne upoštevajo zadnje dva ali tri mesece....moram preverit...grem na CDS šiška

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
2.8.2010 8:11:35   
tinaaleks
Tiamo- upoštevajo se ti zadnje 3 meseci. Lahko pa izbiraš kateri mesec bo zadnji obračunan. V mojem primeru to izgleda tako:
- z porodniško začnem 2.9, tako da moram papirje za CSD dostaviti do 1.9.
- vlogo na CSD lahko pošljem že zdaj in je zadnja obračunana plača junij 2010.
-lahko pa počakam do 15.7, ko mi je izplačana tudi julijska plača, ki bo tudi zadnja obračunana.

Jaz bom počakala, da dobim še julijsko plačo, potem pa pošljem papirje.

Upam, da sem ti kaj pomagala...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
2.8.2010 8:33:26   
anju
hej!

mi smo ostali brez vsegauser posted image  ne, sej ne, interneta pa res. kabelske tudi, samo TV-ja tako ali tako ne gledamo.
smo pa doživeli direkten udar strele. to pomeni, da so kriti stroški tudi za gospodinjske aparate. posebej je treba zavarovati za indirektno strelo, to pomeni strelo, ki pride preko omrežja.
tako da čakamo na serviserje, predračune, cenilce, ...internetuser posted image

ste debatirale o previjalni. zame je pomembno, da imaš možnost v njo kaj spravit, ker otroka ni za puščat samega, ga jemat s seboj ko skačeš po stvari pa tudi ni preveč praktično. torej previjalna komodauser posted image  ker brišem ritko z mokro vato je najboljše, da jo imam v kopalnici. v sobi je res ne bi imela. še koš s pleničkami je zraven. ampak vsak se navadi po svoje. sva vzela Lano pri Recinku. sem naročila brez previjalne podloge, ker se mi ni zdela ok (spodaj prepušča). včeraj jo je moj zložil in se mi zdi prima! res velika previjalna površina. lepa je, kompaktna. prva stvar za novega člana, čeprav mulček pravi, da je zanjuser posted image

ja, še o podstavku za banjico. nisem imela pri prvem in je kar naporno sklonjen kopat. samo bom poskusla kaj improvizirat zdaj, da bi nekaj podložila v banjo, kot je predlagala Najki. je pa fino da se kopa v kopalnici, saj tako fejst segreješ samo en prostor.

sasadejan lepa sobica. vas bo dosti imelo dojenčke posebej v sobici? naš bo vsaj kako leto v najini spalnici na moji strani postelje.

jana dolgo te ni bilo! user posted image  za dobrodošlico.

M&A js zelo dvomim v mit o nezahtevnih drugorojencih glede na aktivnost v trebuhu. a si v tej spletni trgovinici trak kupila? sem se spomnila da ga je prijateljica uporabljala. moram še njo povprašat. mogoče ga še ima in demonstrira vezanje in nošenje.
a delaš kak magisterij?

Pokora Poldiuser posted image

majabar lep trebušček:) pa da se čimprej uredi zavarovanje in boš bolj sproščena. verjetno te daje utrujenost tudi zaradi višine in redkejšega zraka. ma kakorkoli - mene ne spraviš na orbitrek, dobra si!!!

danes imam pregled in koomaj čakamuser posted image  moj gre z manouser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 2.8.2010 8:40:47 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
2.8.2010 8:43:23   
3x mami
jaz bom isto pokacala se to zadnjo placo (pride ta teden) in potem posljem vse skupaj.

mali opomin za vse tiste, ki imate svoje vrtove oz ki lahko dobite kje kako domaco zelenjavo - sadje, in ki imate vsaj skrinjo. toplo vam priporocam, da zdaj, ko je zelenjave in sadja veliko, dajate nekaj na stran za uvajanje goste hrane malckom. ce bodo oktrobrcki, pomeni, da se bo uvajalo hrano nekje v aprilu, takrat pa ni se toliko stvari na voljo. dajte zmrznit kaj korencka, buck, kumaric, strocjega fizola, brokoli, pa kake borovnice, maline, ... mogoce se slisi cudno, ker je to se tako dalec, ampak pride prav. v majhnih paketkih, ker se sploh na zacetku pripravlja zelo majhne porcije.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 2.8.2010 8:51:18 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
2.8.2010 8:50:41   
3x mami
previjalna: podloga kar na pralnem stroju, na steno pa mi je moj namontiral par polick, na katere lahko spravim se potrebno. voda je blizu, se ne sekiram, ce se kaj zmoci.

podloga za banjico. ne. imam eno malo vecjo plasticno kad in na zacetku, dokler je otrok se cisto majhen in ga med kopanjem v celoti drzis, sem banjo dala kar na bide (eno stran pa naslonila ob steno). ko je zrasel, pa banjo na tla in ob njo malo prucko. v kopalnici imamo zal samo tus - ko je otrok ze lepo sedel, sem ga dala v vecji skaf in se je lepo namakal noter in sprical naokoli.

anju, fajn opravi! jaz ga imam v sredo in ze komaj cakam!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
2.8.2010 8:51:10   
Tiamo
Evo sem vesela, v porodniško ti ne obračunajo zadnjih treh mesecev user posted image tako, dagrem komot na bolovanje

avgust 2009:   EUR  september 2009:   EUR  oktober 2009:   EUR  november 2009:   EUR  december 2009:   EUR  januar 2010:   EUR  februar 2010:   EUR  marec 2010:   EUR  april 2010:   EUR  maj 2010:   EUR  junij 2010:   EUR  julij 2010:   EUR   

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?