žabica13
|
Tinky in ooooo dobrodošli doma, z malima štručkama v naročju. Je prav lepo prebrat, da sta imeli obe pozitivne izkušnje s porodom, in da je bil od obeh razmeroma hiter. Zdaj nama pa še čimprej kakšno slikico vajinih sončkov pokažita. Lenny1 pri tebi kaj novega ali dete čaka avgust? Še enkrat in žabica22 njami, postrvi, si mi kar gušte naredila. Pa lepo da te malo razvaja. nimanorwen čestitke še za enega oddanega mucka mene je pa naša (oz. taščina, samo pri nas živali kar delimo, pes je uradno malo bolj naš, ampak glih tolko njen, maček je pa malo bolj njen, ampak tudi naš) mačka včeraj razjezila. Si predstavljate, da sem si zjutraj najprej drznila zalit rože, preden sem ji dala hrano. Zalivam rože in se mi je v nogo s kremplji zapičila in prav fajn popraskala, ker je bila užaljena, ker ni v tisti sekundi ko si je zaželela dobila svojega zajtrka. Baba razvajena in ošabna! Danes smo pa v dnevno končno še kavč postavili! Tako da zdaj imam do rojstva spet spalnico za naju z . Ima pa moj zdaj že cel mesec tu sineta in sem že kar malo utrujena, cel čas se je treba nekaj pregovarjat, pričkat, prepričevat, in bi mi počasi že pasalo malček miru in malo manj pospravljanja (se sliši grdo, ampak 24 ur na dan/cel mesec rata kar malo utrujajoče) . In je prosil moj svojo bivšo če bo tokrat lahko prišla ona po njega, ker se on že 7 let vozi gor pa dol, in naredi cca. 1500 km na mesec samo s temi vožnjami, in je tako trmasta da NE. Naj bi šel danes nazaj, ampak ona ga noče priti iskat, ne, mora moj ga peljat, mojemu pa se trapasto zdi da mora zgolj on bit vedno šofer. Se mi zdi prav trapasto. Še sms mi je pokazal, ko jo je prav lepo prosu če tokrat lahko ona pride do LJ, pa ne reagira. Tako da zgleda še ne bova sama. Vsaj do poroda upam da se zmenita, da bo vsaj na porod z mano lahko šel, drugače bom še sama morala iti, ker moje taščice zdaj od srede naprej ni, in samega 10 letnika pač ne moreš pustit doma.
|