|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
31.7.2010 13:05:31   
ooooo
o super... že ena lepa novička user posted image
čestitke Masha_M user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.7.2010 13:43:36   
žabica 22
Hej čveke user posted image

Masha_M čestitam ob rojstvu sinčka Vala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko cartanja, prespanih noči želim, ter lepih dni user posted image

kaj ste spet načvekale moram za nazaj mal prebrat user posted image - včeri ni bil moj dan user posted image (berem pa komenteram sproti user posted image pol sem pa 3 h gor prjavlenauser posted image )

Vglavnem za enkrat je moj user posted image ful živahen in se veselo premetava po mojem trebuščku. Sem se pa odločila da če ne bo tako kot mora bit šibam takoj v p. Kar se pa tiče mojega pregleda je pa tako da mi je samo rekla da naj v sosednjo ambulanto pokličem in naj se naročim ali pa naj grem v zd šentviduser posted image - hodim pa v šiško. Tekočine na dan spijem minimalno 2litra- pijem pa samo navadno vodo ali pa naravni sok zjutri 3 deci. Tako da mi res ni jasno od kje toliko bakterij.user posted image Še sama mi je rekla da vidi da imam vsak 2 pregled ogromno bakterij. Bi pa 1oox rajši vidla da bi me na preglede pošiljala v p kokr pa k tej g. Me prav zanima kakšna je. Potem pa še vse skupi tako pove da sem se samo napsiherala in sedela pa čakala kdaj bo user posted image pomigu. Ker men potem same naumnosti (gozne stvari9 hodjo po glavi.

tinna25 dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image

tinky,ooooo- lepa porodna zgodbica user posted image user posted image jaz si tudi tako ekspresen porod želim user posted image (povdarek na- želim)

Kaj je zej moj dragi naredu- juice mi je užel user posted image user posted image user posted image user posted image ga moram pol mal pocrklt user posted image , pa učeri zvečer me je prav presenetu- nama je večerjo naredu user posted image - je postrvi speku- so ble ful dobre user posted image user posted image , zej nama pa kosilo dela- bova jedla piščančka- ga je dal v pečico pečt in zej zraven njega sedi in se pogovarja z njim user posted image . user posted image Imam občuek da mi neki skriva k se tok trudi user posted image .

mayci jaz hočem tud svojga prpravt pa vedno cvika zard user posted image da ga ne bo kje stisnu user posted image . Držim pesti da se naspiš user posted image . Drugače pa vem da te nočne niso prav nič fletne.

nimanorwen kako voziček? Ej moja tašča ma ene 6 mačkov okrog bajte in mi tuki 2 prov živce kravžlata- hodta mi spat v rože in mam okenske police vse od zemle pa rože so čist fuč že tako da ne vem koga nej najprej za ušesa njo al mačke user posted image . Je pa tamali muc faca k je še mladič in ga briga kje on leži user posted image .

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.7.2010 14:30:24   
žabica13
Tinky in ooooo dobrodošli doma, z malima štručkama v naročju. Je prav lepo prebrat, da sta imeli obe pozitivne izkušnje s porodom, in da je bil od obeh razmeroma hiter. Zdaj nama pa še čimprej kakšno slikico vajinih sončkov pokažita.

Lenny1 pri tebi kaj novega ali dete čaka avgust? Še enkrat user posted image user posted image user posted image in user posted image

žabica22 njami, postrvi, si mi kar gušte naredila. Pa lepo da te malo razvaja.

nimanorwen čestitke še za enega oddanega mucka user posted image mene je pa naša (oz. taščina, samo pri nas živali kar delimo, pes je uradno malo bolj naš, ampak glih tolko njen, maček je pa malo bolj njen, ampak tudi naš) mačka včeraj razjezila. Si predstavljate, da sem si zjutraj najprej drznila zalit rože, preden sem ji dala hrano. Zalivam rože in se mi je v nogo s kremplji zapičila in prav fajn popraskala, ker je bila užaljena, ker ni v tisti sekundi ko si je zaželela dobila svojega zajtrka. Baba razvajena in ošabna!

Danes smo pa v dnevno končno še kavč postavili! Tako da zdaj imam do rojstva user posted image spet spalnico za naju z user posted image . Ima pa moj zdaj že cel mesec tu sineta in sem že kar malo utrujena, cel čas se je treba nekaj pregovarjat, pričkat, prepričevat, in bi mi počasi že pasalo malček miru in malo manj pospravljanja (se sliši grdo, ampak 24 ur na dan/cel mesec rata kar malo utrujajoče) . In je prosil moj svojo bivšo če bo tokrat lahko prišla ona po njega, ker se on že 7 let vozi gor pa dol, in naredi cca. 1500 km na mesec samo s temi vožnjami, in je tako trmasta da NE. Naj bi šel danes nazaj, ampak ona ga noče priti iskat, ne, mora moj ga peljat, mojemu pa se trapasto zdi da mora zgolj on bit vedno šofer. Se mi zdi prav trapasto. Še sms mi je pokazal, ko jo je prav lepo prosu če tokrat lahko ona pride do LJ, pa ne reagira. Tako da zgleda še ne bova sama. Vsaj do poroda upam da se zmenita, da bo vsaj na porod z mano lahko šel, drugače bom še sama morala iti, ker moje taščice zdaj od srede naprej ni, in samega 10 letnika pač ne moreš pustit doma.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.7.2010 15:20:43   
Zoya27
masha_M, čestitke in veliko cartanja z Valom user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.7.2010 17:37:42   
ledenkaa
Punce pozdravljene,

Sporočam vam, da sem 27.7.2010 rodila punčko Tijano, težko 3.120 g in veliko 50 cm.

Danes sem prišla domov, žal sama user posted image user posted image Punčka se je rodila z zelo redko okvaro in je trenutno umetno uspavana po operaciji.
Porodno izkušjo morda napišem kdaj kasneje, rečem lahko samo to, da moje telo ni hotelo sodelovati, kljub vsem "dodatkom" in sem na koncu rodila s CR.

Žalostna sem, upam na najboljše, vsem vam pa želim predvsem lep porod in zdrave otročičke.

lp

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.7.2010 17:50:15   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: ledenkaa

Punce pozdravljene,

Sporočam vam, da sem 27.7.2010 rodila punčko Tijano, težko 3.120 g in veliko 50 cm.

Danes sem prišla domov, žal sama user posted image user posted image Punčka se je rodila z zelo redko okvaro in je trenutno umetno uspavana po operaciji.
Porodno izkušjo morda napišem kdaj kasneje, rečem lahko samo to, da moje telo ni hotelo sodelovati, kljub vsem "dodatkom" in sem na koncu rodila s CR.

Žalostna sem, upam na najboljše, vsem vam pa želim predvsem lep porod in zdrave otročičke.

lp

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da se vse uredi. Me je pa kar stisnilo, ko sem to prebrala user posted image

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
31.7.2010 18:00:48   
listek1
ledenkaa drži se, mislimo na vaju.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
31.7.2010 18:02:28   
Zoya27
Joj ledenkaa, user posted image user posted image user posted image nimam besed....

upam, da se bo vse uredilo user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
31.7.2010 18:15:21   
Aisha86
Joooj ne noo!!! user posted image user posted image Sm priletela na RR, da sporočim, da se mi je odluščil čep (sicer ne vem al bo še kej pršlo ven al ne...) in da sem ful vesela, da se je neki začelo dogajat pa prebrem ledenkin post. Ledenkaa, mislim nate in držim pesti, da bo s tvojo punčko vse OK. Mogoče je to samo ena mala preizkušnja, sam verjet moraš, da bo srečen konec in bit pozitivnih misli. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav priznam, da do sedaj sem bila samo pozitivnih misli, da bo tudi z mojim porodom vse lepo in prav, zdej me pa že malo dvomi dajejo... user posted image

Nisem pa še čestitala novopečenim mamicam, ki so v teh dneh povile svoje male bebice...tko, da vsem želim lepo cartanje! user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom naslednja, (držte pesti!) da čimprej dam to izkušnjo skozi in držim svojga bejbija v naročju, ker oba s fantom sva že pošteno nestrpna! user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
31.7.2010 18:35:54   
tinna25
Amoss  Jaz pa končno doma lahko spim do 9h :)) V bolnici mi je šlo prav na živce, ko so nas že ob 7h budili user posted image , vendar mi niso zmešali ritma!!!

ooooo in tinky user posted image  bravo za super porod in čestitke Mashi_M za malega korenjaka.

ledenkaa user posted image user posted image user posted image user posted image  čim več sreče želim tebi in tvoji pikici. Upam, da bo vse vredu!!!!

Aisha86 .....držimo pesti zate. Naj ti čim lažje in čim hitreje mine. user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
31.7.2010 18:51:16   
Lenny1
ledenkaa - vsi držimo pesti in mislimo na vaju! Da bi se vse uredilo, čimprej... user posted image
masha_M - iskrene čestitke za Vala in da boste čimprej doma...

ooooo - tudi tebi welcome back! Ali si se že navadila na Eneja???

žabica13 - pri nas nič novega, ti bom poslala sms, ko bom v porodnišnici (kadarkoli to že pač bo) user posted image . Super za kavč, da imata končno svojo sobo - vsaj še za par dni (tednov). Kar se tiče otroka od prej, bo pa tudi vsako leto lažje, ko bo odrastel in bo lahko sam potoval. Tako, da nič skrbi. Čeprav verjamem, da ti je te dni malo odveč...

Lep preostanek dneva in večer.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
31.7.2010 19:34:11   
kamelija
Masha M čestitke za sinčka Vala!!!user posted image Pa lepo ime, to sem jaz tudi imela v mislih če bi bil fantek.

Ledenka upam, da ni kaj resnejšega s tvojo punčko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pošiljam vama pozitivne misli, držita se!

Mene pa tako pri hrbtenici na sredi hrbta tišči, da je groza! Najbrž je zavzela kak čuden položaj. No saj bomo potrpeli še malo!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
31.7.2010 19:49:14   
žabica13
Ledenkaa user posted image user posted image in en kup dobrih želja da bi bilo z vajino hčerkico vse v redu! Kljub težki situaciji probaj misliti pozitivno in ne nehaj verjeti da bo s hčerkico vse v redu user posted image

Aisha86 čestitke za odluščen čep. Upam, da bo tudi tebi šlo kakor pri Tinky, Saši36 in ooooo - hitro in brez zapletov. user posted image user posted image

Lenny tudi nate mislimo in tak porod, kakršnega si si zamislila ti želim!

Danes sem malo pretiravala in imam kar malo slabo vest, saj nisem ljubitelj pretirane čistoče, samo ko se stvari premikajo in prestavljajo enostavno nastane en kup svinjarije. In sem imela par ur dela v zdaj spet spalnici. Jutri pa se ne grem več takih hecov (plazenje po tleh in čisčenje tal pod posteljo, prenašanje gor in dol, ...)

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
31.7.2010 20:30:59   
dreamy.
ledenkaa drži se, držimo pesti da se bo vse uredilo
je tud mene kr stisnilo k  sm tole prebrala..

masha_M, čestitke in veliko cartanja z Valom 

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
31.7.2010 21:07:29   
Lepka
Ledenkaa - držim pesti in pošiljam velik koš pozitivnih misli

Masha_M - čestitke!

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
31.7.2010 21:13:12   
mayci
MashaM ČESTITKE ZA VALA! user posted image user posted image

oooo in Tinky, hvala za lepe porodne zgodbe...user posted image

ledenkaa, user posted image user posted image močno upam, da bo s tvojo punčko vse v redu!! user posted image user posted image Drži se, punca!

žabica13, super, da ste končno uredili spalnico za vaju! user posted image Vsaj nekaj časa bosta uživala v intimi...user posted image
Pa res je tako, kot je Lenny napisala, da bo fant vsako leto starejši in ga verjetno kmalu ne bo treba več vozit...

Aisha, privoščim ti, da boš ti naslednja srečkica, ki bo romala proti P...user posted image

Pri nas še vse po starem, mali je sicer v vrtcu staknil nek manjši prehlad, tako da zdaj na veliko pihava in spirava nos z litri fiziološke, da bo čimprej nehal smrkat..user posted image

Lahko nočko, pa se tipkamo jutri! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
31.7.2010 21:13:51   
žabica13
user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                              ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo      10.08.     ENEJ             3515g    57cm

user posted image  
27.07.2010    Tinky        01.08.     MAJA           2990g    53cm

user posted image    27.07.2010   Ledenkaa  14.08      TIJANA        3120g    50cm

user posted image    29.07.2010    Listek1    08.08.     ANA              2980g    50cm

user posted image  
31.07.2010   Masha_M   11.08.      VAL             3630g    53cm

user posted image user posted image  = 6
user posted image user posted image  = 4

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.8.2010 0:48:50   
uršula83
Evo sm lih z veselice pršla, pa se mi ne lup spat jt.
Js sm kot en kit, ogromna sm, kumi čakam da rodim, da bom lhk vsaj normaln se gibala user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.8.2010 8:18:06   
spacebaby
Avgust je tu!!!!! Jest pa dons PDP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.8.2010 8:29:41   
žabica 22
Jutro user posted image

eno dobrouser posted image vam pošiljam

Mi imamo pa tako lep sonček vzunej user posted image

Ledenkaa drži se in misli pozitivno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spacebaby dan je še dolg tako da nikoli ne veš kdaj te odnese v p. user posted image   Samo prav res avgus je tukej user posted image user posted image user posted image user posted image zej bomo pa kot račke v vrsti šibvale v p po svoje štručke user posted image user posted image .

mayci upam da se tvoj siček hitro pozdravi.user posted image

Aisha86 držim pesti da te čim prej popelje v p.user posted image

Katera bo danes prva, ki bo odpra odtvoritveno sezono avgustovk?? user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.8.2010 8:58:30   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

Avgust je tu!!!!! Jest pa dons PDP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JST TUDI user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.8.2010 9:00:22   
kai1
Jutro

Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image
Vas nisem brala od srede, pa je kar nekaj novih.
Včeraj smo prišli iz morja.
V četrtek sem priletela še na pregled. Mi še sedaj ni delala ctg-ja in ga baje dela samo v 40t, saj ga zavarovalnica plača samo v primeru,  če so kakšne težave.user posted image
Ali vam, katere vam ga delajo, imate kakšno posebno diagnozo?
Sicer pa kpmaj čakam, da grem rodit, saj sem že vsega sita, pa kosti me že vse bolijo, komaj se že premikam,...

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
1.8.2010 9:22:16   
novamami
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

Čestitke Mashi_M za malega korenjaka.

ledenkaa user posted image user posted image user posted image user posted image  čim več sreče želim tebi in tvoji pikici. Upam, da bo vse vredu!!!!

Aisha86 .....držimo pesti zate. Naj ti čim lažje in čim hitreje mine. user posted image

Se podpišem pod to. Zdej grem pa zajtrk narest, se kasneje kaj javim.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
1.8.2010 9:31:30   
žabica13
Dobro jutro (avgustovsko!), pa je prišel avgust, za vse od nas verjetno najbolj pričakovani mesec l. 2010!

Punce dajmo stiskat pesti za Lenny1, je sporočilada je od 7:30 v porodnišnici, in da se počasi pripravlja na ta pravo akcijo, dajmo Lenny1! user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
1.8.2010 10:32:30   
spacebaby
Joj, a nima Lenny1 tudi danes PDP? Kako sem ji fouš user posted image

Vem, da ste nekaj govorile, da imate ful močen bel tok. A je možn, da je tolk močn, de pride skoz dvojne hlače user posted image To se mi je prejle v štacuni zgodilo, pa že cel dan imam take bolečine kot pred menstruacijo........ mogoče pa le bo danes user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?