|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
30.7.2010 14:14:41   
novamami
[color=#000000 size=3]Pozdravljene punce!
[color=#000000 size=3]Danes sem pa res bolj vremenska, se mi kar nič ne da. Sem pa uspela pripravit torbo za v P zame in tudi za našo pupo, tako da imam zdaj samo še malenkosti za uredit. user posted image
[color=#000000 size=3]Sem pa zelo vesela, da vam je predlog Delfinčki tako všeč. Meni se tudi zdi super, pa še to kar simbolizirajo delfinčki mi je nekaj res lepega.
[color=#000000 size=3]Kar se tiče imen sva tudi midva z mojim user posted image izbrala tudi za fantka, čeprav bomo po napovedih G dobili pupo.
Barbet res si to lepo napisala glede poroda, tudi jaz se popolnoma strinjam s tem.
Listek čestitke za malo Ano in veliko lepih skupnih trenutkov vam želim. user posted image user posted image user posted image
Mayci tudi meni tole vreme nič kaj ne paše, bi raje videla, da je sonček, ali pa vsaj da ne pada non stop, se mi po dežju tudi na sprehod ne da it. Tudi jaz sem v pričakovanju nedelje in obljubljenega sončka.
Nimanorwen sem uspela vse cunjice zrihtat, tako da zdaj mi manjka samo še en bodi, sem namreč ugotovila, da je tisti kompletek za iz porodnišnice za našo pupo malo debel. Kupila sva ga namreč že enkrat v marcu. No, zdaj rabim še en bodi, če bo slučajno toplo, da ji ne bo preveč vroče.
Masha_M upam, da se bo tvoja pot v Rim čim prej začela, tačas pa malo še potrpi, je pač vašemu tako všeč v tvojem bušiju, da se še ne more odločit, da bi že šel ven.
FirstTimeMummy tudi jaz sem za bradavice kupila kremo Bepanten, potem bomo pa videli ali res učinkuje. Upam pa, da je ne bomo rabili.
anchy82 tudi jaz grem na poroko, ampak šele drugo soboto, se pa moja dobra prijateljica poroči. Upam, da bom lahko vse skupaj prenašala. Lepo se imej na poroki.
Žabica22 ja boga no, kakor da že tisto zatekanje ni dovolj zoprno, potem še bakterije v urinu in odhod tvoje G. Sej jaz pa tudi samo čakam kdaj bo moja najavla, da gre na dopust (potiho upam, da šele po mojem porodu). Tisto s kovančki je pa tud bedno, še dobro, da vama je avtomat potem vse listke dal. Drži se in pozitivno razmišljaj. user posted image user posted image user posted image
[color=#000000 size=3]Madona sem pa dolga danes. Sem bom kmal nehala, samo še eno vprašanje imam. Meni se zdaj že več kot en teden dogaja, da mi ponoči ratujejo prsti na rokah mravljinčasti, včasih tudi čez dan. Drugače me pa čez dan bolijo ne samo prsti, ampak tudi cela dlan (na obeh rokah). A ima še katera podobno težavo? Res ne vem kaj naj naredim, ker je prav grozen občutek to. V levi roki se mi zdi kakor da me izpod pazduhe zateguje vse tja do konic prstov. Pa nimam nekih problemov z zatekanje (sem potrkala na les) tako da res ne vem kaj bi lahko bil vzrok.
[color=#000000 size=3]Aja še tole sem hotla povedat, včerej so me cel dan buzerirali iz službe user posted image . Samo kaj ko jaz nebi bila jaz, če nebi pomagala, če lahko. No, v ponedeljek grem za kakšno urico v pisarno, da še nekaj poštimam, ampak potem pa sem rekla, da nema više!!!
[color=#000000 size=3]No, lepo se imejte, pa se tipkamo še kaj kasneje.
[color=#000000 size=3] 

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.7.2010 14:16:04   
novamami
Ups, malo težko bo tole prebrat, bom še enkrat dala ta post gor, me je malo Word zafrknil, sem namreč tam pisala, da me nebi RR ven vrgel.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.7.2010 14:21:33   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Blagor user posted image A maš še kkšne druge znake drugač? Ker mene ponoči vse boli, krči in komi kej spim. Pol pa zjutri in čez dan skor nč..user posted image Pa vsakič nasedm in se veselim, da mogoče pa bo kej user posted image

miska333 - ko ne vem točno, kaj sploh naj pričakujem. user posted image  Ja ponoči me je kar bolel trebuh, kot pri menstruaciji in zdaj tudi imam skoz tak občutek. Pa nekaj malga krvi je tudi prišlo (mogoče tisti čep).

sky77 - ja, saj vem, nič ni za ziher. Še največ mi je to pomenilo, da je rekla, da naj ne hodim jutri na Dolenjsko na zidanco, čeprav je samo 1 ura do LJ. Do Novomeške porodnišnice pa 10 min.  

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.7.2010 14:22:14   
novamami
Sorry punce, mal se boste mogle pomatrat, mi noče popravljenega posta gor dat.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.7.2010 14:50:16   
ina11
Meni se zdaj že več kot en teden dogaja, da mi ponoči ratujejo prsti na rokah mravljinčasti, včasih tudi čez dan. Drugače me pa čez dan bolijo ne samo prsti, ampak tudi cela dlan (na obeh rokah).

Novamami, to je baje zato, ker ti user posted image  pritiska na en živec, tako da ni nič takega, verjamem pa, da je neprijetno. Mene včasih zaradi istega vzroka ful zapeče po nogi. Včasih cela panična pogledam, če mi ni šla kaka žilauser posted image .

No, tudi pri meni so se začele tope bolečine v križu in v spodnjem delu trebuha-podobno menstrualni bolečini, ampak ta bolečina je konstantna... Bomo videli. No, jaz še ne bi kak teden :).

LP

< Sporočilo je popravil ina11 -- 30.7.2010 14:51:45 >

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.7.2010 15:17:53   
limma
Dan,

najprej čestitke listek in Ani user posted image user posted image Ana, dobrodošla, veliko zdravja in veselih otroških dni user posted image

Danes imam Nežo doma, tako da težko na dolgo komentiram... sicer zdaj spi, ampak kuham...

Amoss, lep datum, 5.8. user posted image Moja tašča ima takrat RD, ampak ni zmaj, je fajn ženska user posted image

žabica22, za tvojo taščo pa nimam besed user posted image Zdaj se ne veseli dojenčka, potem se ti bo pa stalno vtikala in ko ga bo vzljubila (kar ga bo slej ko prej), jo boš imela ves čas na obisku user posted image

dreamy, mene tudi tišči pod rebra, tako da težko diham, sploh, če sedim. Ko spim, še nekako gre.

delfinčki so tudi meni všeč user posted image

barbet, hvala za seznam za v P. Super je user posted image Jaz še vedno nimam pripravljene torbe zame in za user posted image user posted image user posted image

zoboboli, tudi jaz pripročam propolis, pa stare mame so rekle, da se lahko s šnopsom namaže (mislim, da če se da na vato in namaže, ne bi smelo bit kaj narobe, kljub našim user posted image ), sicer pa zobozdravnik...

NIč, grem kuhat dalje, mali škratek se bo kmalu zbudil user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 30.7.2010 15:18:40 >

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.7.2010 15:23:35   
žabica13
Ojla souser posted image

Odkar manj berem forum se mi zdi da se toliko dogaja, da ko pridem na net komaj sledim user posted image

Amoss čestitke za dan D, čeprav je po drugi strani malo zoprn občutek da ti ga kar določijo. A boš imela po porodu pomoč za kužke in mucke? Da se ne boš preveč matrala... user posted image

Lenny1 čestitke za skorajšnji odhod v Rim user posted image Stiskamo pesti da boš imela čimhitrejši in čimlažji porod. Morda pa bo vaš user posted image in bo celo na PDP se rodil.

Žabica22 mislim ta tvoja G. je pa res za nekam poslat al pa kam prijavit. Se že malo heca s tabo, no... Pojdi magari res v P. pa reči recimo da je manj gibov, da te pogledajo. Da boš vsaj drugo mnenje imela in malo bolj mirno spala.

Nimanorwen, temo delfinčkov bom odprla, ni problem, samo počakam, da vse rodimo, da nas ne bo kakšna user posted image ki nas bolj poredko spremlja iskala.

Sem pa danes živ dokaz, da človek skoraj nikoli ni povsem zadovoljen. Ko je bilo vroče sem sanjala o dežju, zdej me pa že moti. Tako da spet sanjam o malo sonca. Da lahko kakšne cunje posušim. Drugače pa kar cele dneve nekaj počnem, ful mam za spucat, ker je po teh naših prenovah vse zapacano. Pa še za likat čaka... Ampak glavno da je zdej uštimano, popucala bom že.

Lahko vprašam če na mojem seznamu za dojenčkovo kozmetiko še kaj manjka:
%
- alkohol, fiziološka raztopina, milo trdo, krpice za čistit, olje (mandljevo), hladilno mazilo, šamponček

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.7.2010 15:41:27   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
Lahko vprašam če na mojem seznamu za dojenčkovo kozmetiko še kaj manjka:
%
- alkohol, fiziološka raztopina, milo trdo, krpice za čistit, olje (mandljevo), hladilno mazilo, šamponček

žabica13, v šoli za starše sem si naredila seznam s pripomočki za nego, tako da ga prepisujem, če ti bo v pomoč:
  • 1 posodica kot umivalnik, 1 termovrček (pri previjanju za polivanje vatk, zložencev...)
  • nevtralno otroško milo (uporabimo 2krat na teden, drugače samo voda!)
  • mandljevo/olivno olje
  • hladilno mazilo (če je ritka vneta, uporabimo Bepanthen ali Praška pasto, ki jo zmešamo s hladilnim mazilom, da je manj agresivna)
  • 70% alkohol
  • majhne dozice fiziološke raztopine (odprto lahko hranimo samo 24 ur, zato kupimo majhne flaške, da ne vržemo litrske steklenice v smeti)
  • sterilni zloženec
  • vata
  • umivalne krpice + umivalne rokavičke
  • škarjice, krtača iz naravnih materialov, glavnik z bunkicami na koncih proti temencem
  • termometer

To je to, kar rabiš na začetku za osnovno nego. Jaz se moram še odšetkat do lekarne po mazila in fiziološko, sem dala to čisto na konec 'to do' lista zaradi datuma, da ne stoji predolgo...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.7.2010 16:25:42   
žabica13
First TimeMummy hvala, saj jaz sem si isto to za konec pustila, sem se tolažila da tudi če slučajno rodim se lahko nazaj grede v lekarni ustavimo in kupimo. Imam na mojem pc seznam in sem kar malo zgubljena, brez tega računalniškega prijatelja user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.7.2010 17:23:32   
jomi
Punce s krvavečimi dlesnimi....
Propolis, kapljice 31 ipd. to vse pomaga, ampak najbolj pomembno je pa to, da ravno tam ko je najbolj vneto in krvavi čim bolj drgnete - od dlesni proti zobu, nikoli v drugo smer!!! Lahko si tudi s ČISTIM prstom večkrat na dan masirate ta predel ( isto od spodaj navzgor), če krvavi ni nič hudega, ne prenehat. To je edini in najboljši recept, verjemte mi, ker sem iz stroke... Ostalo je pa samo za zraven, pa če je fuuuul vneto raje malo razredčite te zadeve za spiranje. Pa fino je met kako mehkejšo ščetko (meni so ful fajne od Curaproxa - tiste k majo čez 5000 ščetin). Super so tud medzobne ščetke, sam če je dlesen že ful otečena, potem ne bo šla not - jih pa začnite redno uporabljat takoj, ko oteklina splahni. Aja po kisle zadeve ukinite, ker to tud zelo draži dlesen, če pa že jeste npr kako sadje  ali kako drugo "kislico" si pa takoj z vodo splahnite usta.

Drgač smo pa mi  še lepo 2v1, do roka mam še skoraj cel mesec, dogajalo se mi je že vse živo, sedaj pa čedalje manj - tako da bolj gre k koncu, več mam mira, pa boljš se počutim :)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.7.2010 19:52:37   
tinna25
Javljam se na hitro, sicer vas redno berem, vendar nisem nekako pisno navdarjena zadnje tedne.

Končno po 1 mesecu sem doma iz bolnice in sedaj bomo prihod user posted image   pričakali doma (popadke mislim).

Kar se tiče INTERNETA v bolnišnicah, moreš imeti pač svojega - tako je vsaj v MB in ne vleče popolnoma nič drugega brezžičnega. To torej pomeni, da moreš imeti kartico, ki jo vstaviš v prenosnik - sicer je to način preko mobitela. Naročnina znaša približno 30 eurov (različne ponudbe) na mesec - je pa pogoj, da imaš vsaj 2 leti. No, jaz sem imela internet, vendar sem si ga sposodila od prijatelja za te dni, ker en mesec je res dooolggggčččaaaassss.

Sicer pa sem mnenja, da ko pride otroček, da za tiste 3 - 4 dni res ni potrebno računalnik s seboj v bolnico nosit, ker se mi zdi res popolnoma nepomembno, če si na netu takrat ali ne. So pa mnenja seveda različna.

Iskrene čestitke vsem, ki ste že postale mamice!!!!!

Lep pozdravček

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.7.2010 20:53:32   
kamelija
Jomi hvala za nasvete glede zobkuser posted image ! kaj pomeni iz stroke - zobozdravnica?

Tinna25 dobrodošla spet doma, se strinjam s tabo da bo najbrž tiste 3 dni računalnik zadnja stvar na kero bi mislila, če pa si dalj časa notri je pa nepogrešljiv!

Novamami jaz imam podobne težave, hitro dobim mravljinčaste prste posebej ponoči, če si še malo roke zaležim. Še bolj kot to pa me matrajo boleči členki na prstih na rokah. Zjutraj jih komaj stegnim in skrčim, čez dan pa je malo bolje, najbrž zaradi miganja. Malo so tudi zatečene ampak nič posebnega.

Lenny1 upam, da čimprej stisneš k sebi svojo štruco!

Pri meni pa se še nič ne dogaja razen občasnega otrdevanja trebuha in kako špikanje tu in tam. Me pa včasih tako tišči pod rebri ali pa zadaj poleg hrbtenice, da je prav neprijetno. Mala je še ful živahna tako da bom najbrž med zadnjimi.

Se še kateri dogaja, da poleg napadov pucanja doživlja obdobja meditiranja - takega čist brezveznega, ko kar ne veš kaj bi pa mal v prazno strmiš?

Lepo nočko vsem!

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.7.2010 21:28:26   
mayci
Tinna, dobrodošla spet doma user posted image . Zdaj pa lepo v miru čakat popadke...user posted image Za internet se pa popolnoma strinjam s tabo...user posted image

Lenny, očitno boš ti naslednja srečka...user posted image Dajmoo!user posted image

Žabica13, jaz imam od kozmetike pripravljeno fiziološko raztopino, trdo milo, hladilno mazilo iz lekarne in ribje mazilo. Sudocrem (kot praška pasta) bom kupila kasneje, če se bo pojavila potreba, če bo ritka kaj vneta... To je to...user posted image

A so tudi vas že kaj začeli spraševati tista nadležna vprašanja v smislu "A še nisi šla?"... Joj, pri nas se je začelo že pred nekaj časa in mi grejo zdaj počasi že malo na ....user posted image

Zdaj grem pa mojega user posted image malo pocrkljat, pa upam, da ga pripravim še do česa...user posted image

Lahko nočko! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.7.2010 22:39:47   
Zoya27
tinna, dobrodošla doma. je bil pa verjetno kr mučen ta mesec v bolnici....

mayci, ja sprašujejo, sprašujejo,...user posted image to mi je res smotano, ker že itak tudi jaz komaj čakam, pol pa še to poslušam, pa je samo še slabše...

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
31.7.2010 0:15:13   
Lenny1
Se oglašam, da se še nič konkretnega ne dogaja. In da me mimogrede še kakšna prehiti po levi ali desni. user posted image  

Smo cel večer kartali tarok, zdaj greva (gremo) pa spat. Lahko noč!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
31.7.2010 0:16:41   
Lenny1
Se oglašam, da se še nič (konkretnega) ne dogaja.  Smo cel večer kartali tarok, zdaj greva (gremo) pa spat. Mimogrede me še kakšna prehiti po levi in desni. user posted image

Hvala za lepe želje! Lahko noč.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
31.7.2010 6:52:30   
Amoss
user posted image Dobro jutro

Jaz imam zadnje dni težave s spanjem me je ta bolnica popolnoma zdelala se prebujam pred šesto, pa večer ne zaspim pred 12, tako da umap da me mine da se naspim preden dobim malo user posted image .
Punce jaz ne vem kaj je to mene medenica tako boli da komaj hodim sem že skoraj invalid,user posted image , saj ne vem kaj si naj mislim, pa dobro 5 dni bom še potrpela, pol pa druga bolečina nastopiuser posted image

Žabica13 ja moja mami mi bo pazila malo miss in vse živalice, upam da je nbodo preveč jezili ker znajo biti kr svojeglavi ti naši pesi.Največji problem pa ji bo tako pomoje agami čričke dat ker se ji gabi in kuščar in čričkiuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj boga mami ko pomislim kaj sem ji nakopala na hrbet, pa saj bo, zaenkrat je še optimistična da bo zmoglauser posted image user posted image user posted image

Glede dlesni pa sem jaz imela podobne probleme svetovna zadeva je Curasept gel in ustna vodica, z gelom dvakrat na dan zmasiraš dlesni in nato uporabiš ustno vodico in v kratkem dela čudeže, dobi se v lekarni brez receptauser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
31.7.2010 9:32:37   
mayci
Dobro jutro, user posted image !

Na hitro se javim, ko sem ravno pri zajtrku, potem grem pa malo pospravljat...user posted image
Pri nas nič novega, počutje še vedno super, mali se preteguje...user posted image
Amoss
, noči so pa tudi pri meni bolj tako tako... Spat se odpravim dokaj pozno (tudi okrog polnoči), drugače se mi noč vleče, da ni za povedat..user posted image Stokrat lulat, pa iskanje položaja, potem pa še malega zraven poslušam, če kaj govori v spanju...imam toliko dela ponoči, da to ni res...user posted image No, kmalu ga bo še več..user posted image

Zaenkrat toliko, pa se tipkamo kasneje!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
31.7.2010 10:37:39   
Tinky
ojla nosečke

NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKE user posted image user posted image

Najprej naj čestitam Listek ob rojstvu male Ane user posted image user posted image user posted image
btw, žabica13, hvala ker si me obvestila o lepem dogodku!!

Na hitrco se vam javim.
Včeraj sva prišli domov, obe sva super. Porod je bil ekspresen, ob pol 1 sem dobila popadke, ob 4 in pol sem bila že v porodni in ob 6.26 je prijokala na svet naša Maja.
Porodno zgodbo vam pa napišem, ko bom imela malo več časa, zdej je Teo z nonotom glih zunaj, Maja pančka in sem izkoristila priliko, da se vam javim.

papa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
31.7.2010 11:20:22   
nimanorwen
ojla user posted image  (in mamiceuser posted image )

jest bla dons že na dveh kavicahuser posted image me usi zezajo, da sploh ne bom mela cajta it rodit, k sm okul hodmuser posted image drugač ma pa še ena mucica dom, samička Telička (sm ji dala tk ime, ker gleda k en teliček če ji kej govoriš, tko zbrano z velikimi učkiuser posted image user posted image ) in sicer gre h sošolcu od mojga bratca tamauga, k majo že samčka mladička in rabi družbouser posted image user posted image user posted image
novamami - vidš, pa maš razlog še za en šopinguser posted image user posted image  jest sm mojmu kup navodil prpravla v zvezi s cuncam za iz p - za vroče, za normalno, za mraz user posted image
žabica13 - jest sm od kozmetke kupila samo ribje mazilo, mandljevo olje, hladilno mazilo in pa alkohol in fiziološko. mil pa šampona nimam, ker menda najprej tega sploh ne rabš, da je čist dost voda in krpa. pa itak v p dobiš neke testerje in bo že zadost. drugač pa boš dobila sonček že jutriuser posted image  letos je prou fajn - mou je vroče, da bi rd dž, pol je par dni dž, da se spet sončka želimo ... tku mou mešanouser posted image  pridna za pospravlanje, sej za pospravlat je glih taprav vreme. sm ne pretiravat. da ti ne bo čep stran paduuser posted image
jomi - full hvala za vse nasvete. sej to vem ja, da si morm pucat, tut če kri teče, sm si kr s prstom al pa s papirnato brisačko zmočeno. sm šla prejle v lekarno po propolis, masiram si pa tut že. še enkat hvalauser posted image te medzobne ščetke pa jest ful sovražim, k so vn pršle sm probala, sm mam čist preveč skp zobe. itak pa skus nitko uporablam, tk da se mi to zdi dost.
tinna25 - dobrodošla nazaj .... vrjamem, da je za znoret dolgčas blu v p ... ampak si bla vsaj na licu mesta, če bi blu kej narobe. tk da upam, da bo zdej vse tk k mora bit!user posted image user posted image user posted image glede neta se strinjam, za par dni nima smisla, če si pa 100 let notr je pa najbrž kr fajn ...
kamelija - jest mam "meditacijo" večkat na dan, če sm nosečka al pa neuser posted image patudi samogovore, ponavad tkt, k solato trebim al pa likam al pa pometamuser posted image
mayci - me ne sprašujejo ... edin ena sošolka je klicala vsa raznežena, če sm že mamica, je bla čist razočarana, da še ni nčuser posted image če bom čez rok, bojo pa ta vprašanja naporna ja, bom kr mobi izklopila pomojeuser posted image
tinky - user posted image user posted image user posted image pohvale za javljanje ... uživejte na polno ... aja kako je pa kej teo zdej, k je big brother?user posted image je mož priden?user posted image
lenny1 - nate itak skus mislim ... drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pol še kej javim, grem kuhat počas - pečen krompir in pražene bučke s praženim piščančkomuser posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
31.7.2010 11:28:38   
Zoya27
dober dan

se še jaz malo javim...

tudi pri nas je še vse mirno, čeprav sem pa res že na trnih, še 2 dni do PDPuser posted image je pa mož zdaj po cele dneve v službi, tako da z Emo na polno uživama še zadnje dni, ko sma same, preden se nam pridruži user posted image

tinky, bravo za ekspresen porod, če pa boš imela kaj časa, pa napiši prosim, kako je kaj Teo sprejel sestrico....

uživajte še naprej, pri nas se že kaže sončekuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
31.7.2010 12:57:40   
Lenny1
tinky - welcome back in čestitke za tako hiter porod!!!! Lepo se rihtajte z Majo... user posted image

Pri nas nič novega. Sicer se mi je ponoči zdelo, da bi, kar se je dogajalo lahko bili popadki, sem gledala na uro ipd, ampak proti jutru se je umirilo in sva potem spala do 10h. user posted image  Zdaj gremo pa na sprehod.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
31.7.2010 13:01:00   
Belen
malo uletawam w wašo debato...

Masha_M je rodila danes dopoldne okoli 10h fantka z imenom Val user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
31.7.2010 13:01:09   
žabica13
sms, sms, sms (od Mashe_M):

Od 31.7. ob 10:08 imava novega šefa. Ime mu je Val. Kljub le 53 cm in 3630 g je očitno precej vpliven, saj nama je nemudoma dodelil najpomembnejšo funkcijo pod svojo taktirko - meni pa naziv mamica!

Masha_M čestitke ob rojstvu tvojega sinkota! Obilo cartanja in neskončo število prelepih skupnih trenutkov!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
31.7.2010 13:03:45   
ooooo
no, pa se vam malo javim že ko moj mišek pridno nina...

najprej bi rada čestitala BK355, saši36, tinky in listek user posted image

no pa da vam napišem mojo porodno zgodbo...

v nedeljo sem se že sprijaznila da ne bo nič... znakov ni blo nobenih... in sem šla nekaj pred 11-o spat... in malo zatem mi odtreče voda (ok.11h)... juhu user posted image no in kličem dragega nej pride pome... v porodnišnico sva prispela okoli pol noči... po poti sm že dobila rahle popadke... take kot menstrualni krči... pridemo... najprej CTG ki kaže popadke... ki so postajali močnejši, ampak nič hudega... odprta sm bla dobra 2 cm... no, pol klistir in tuširanje in v porodno sm prišla okoli 2h... takrat sm bla odprta 4 cm in sm že mislila da bo kr trajalo dokler se odprem... pa še so mi obljubli umetne popadke če moji ne postanejo bolj redni (na 3 minute). moji popadki so ostali isti s tem da sm se v eni uri skoraj popolnoma odprla... je ostal samo robček tako da hvala bogu sem rodila čez eno uro (ob 3:59) samo s svojimi popadki, ker res ne vem kako bi prenašala umetne - morem se pohvalit da nisem dobila nič proti bolečinam user posted image je pa res da vse pozabiš ko dobiš štruco v naročje... še mojmu sem takoj rekla da bi se dalo zmenit za še eno bebo user posted image ampak žal se pol vrne bolečina od šivov... ampak je že precej boljše (nisem bila rezana, ampak raztrgana - ko me je hotla babica prerezat je pršla vn glavica user posted image )

v glavnem za bit prvi porod je bil hiter... pa še vse je potekalo naravno, brez forsiranja in pospeševanja tako da sem zadovoljna, saj sem si tak porod zelo želela... in če nebi blo za šive bi se že isti trenutek ko je blo za mano počutla kot rožica...

sem tudi zelo zadovoljna z izolsko porodnišnico... imela sem super porodno ekipo in sestre na oddelku so tudi zelo prijazne in razpoložljive... pa vsega je bilo na pretek če si rabil: vložkov, mrežastih hlačk,...

enejček je drugače kar priden... no, ima svoje nočne muhe ma ni hudega... res je srčkan otroček... se ga ne morem nagledat user posted image

vsem ki še čakate želim pozitivno porodno izkušnjo in naj bo čim prej... upam da bo danes spet kakšna lepa novička user posted image

imejte lep dan punce

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?