novamami
|
[color=#000000 size=3]Pozdravljene punce! [color=#000000 size=3]Danes sem pa res bolj vremenska, se mi kar nič ne da. Sem pa uspela pripravit torbo za v P zame in tudi za našo pupo, tako da imam zdaj samo še malenkosti za uredit. [color=#000000 size=3]Sem pa zelo vesela, da vam je predlog Delfinčki tako všeč. Meni se tudi zdi super, pa še to kar simbolizirajo delfinčki mi je nekaj res lepega. [color=#000000 size=3]Kar se tiče imen sva tudi midva z mojim izbrala tudi za fantka, čeprav bomo po napovedih G dobili pupo. Barbet res si to lepo napisala glede poroda, tudi jaz se popolnoma strinjam s tem. Listek čestitke za malo Ano in veliko lepih skupnih trenutkov vam želim. Mayci tudi meni tole vreme nič kaj ne paše, bi raje videla, da je sonček, ali pa vsaj da ne pada non stop, se mi po dežju tudi na sprehod ne da it. Tudi jaz sem v pričakovanju nedelje in obljubljenega sončka. Nimanorwen sem uspela vse cunjice zrihtat, tako da zdaj mi manjka samo še en bodi, sem namreč ugotovila, da je tisti kompletek za iz porodnišnice za našo pupo malo debel. Kupila sva ga namreč že enkrat v marcu. No, zdaj rabim še en bodi, če bo slučajno toplo, da ji ne bo preveč vroče. Masha_M upam, da se bo tvoja pot v Rim čim prej začela, tačas pa malo še potrpi, je pač vašemu tako všeč v tvojem bušiju, da se še ne more odločit, da bi že šel ven. FirstTimeMummy tudi jaz sem za bradavice kupila kremo Bepanten, potem bomo pa videli ali res učinkuje. Upam pa, da je ne bomo rabili. anchy82 tudi jaz grem na poroko, ampak šele drugo soboto, se pa moja dobra prijateljica poroči. Upam, da bom lahko vse skupaj prenašala. Lepo se imej na poroki. Žabica22 ja boga no, kakor da že tisto zatekanje ni dovolj zoprno, potem še bakterije v urinu in odhod tvoje G. Sej jaz pa tudi samo čakam kdaj bo moja najavla, da gre na dopust (potiho upam, da šele po mojem porodu). Tisto s kovančki je pa tud bedno, še dobro, da vama je avtomat potem vse listke dal. Drži se in pozitivno razmišljaj. [color=#000000 size=3]Madona sem pa dolga danes. Sem bom kmal nehala, samo še eno vprašanje imam. Meni se zdaj že več kot en teden dogaja, da mi ponoči ratujejo prsti na rokah mravljinčasti, včasih tudi čez dan. Drugače me pa čez dan bolijo ne samo prsti, ampak tudi cela dlan (na obeh rokah). A ima še katera podobno težavo? Res ne vem kaj naj naredim, ker je prav grozen občutek to. V levi roki se mi zdi kakor da me izpod pazduhe zateguje vse tja do konic prstov. Pa nimam nekih problemov z zatekanje (sem potrkala na les) tako da res ne vem kaj bi lahko bil vzrok. [color=#000000 size=3]Aja še tole sem hotla povedat, včerej so me cel dan buzerirali iz službe . Samo kaj ko jaz nebi bila jaz, če nebi pomagala, če lahko. No, v ponedeljek grem za kakšno urico v pisarno, da še nekaj poštimam, ampak potem pa sem rekla, da nema više!!! [color=#000000 size=3]No, lepo se imejte, pa se tipkamo še kaj kasneje. [color=#000000 size=3]
|