vaney
|
punceeeeeeeee, ne se kregat Kako že pravijo...100 ljudi 100 čudi, vsaka ima pravico do svojega mnenja, včasih je treba le malo pomislit, kako kaj napišeš, da ne izpade kot obtoževanje. In zimska in juieb, pomirita strasti in gremo naprej Jaz se včasih strinjam z napisanim, včasih ne, ampak v luft pa ne mislim skakt zaradi tega. Kar mi paše, uporabim, kar ne, pač ne. Saj sem odrasla oseba, da se znam sama odločit, kako bom kaj naredila. In isto je s to ogrlico....meni osebno to ne potegne, ampak če kateri ja, zakaj pa ne?? Sem pa mnenja, da v fazi, ko vidiš, da otroka nekaj matra in probaš že več stvari, poskušaš in kupiš stvari, ki jih drugače ne bi. Ker bi pač otroku rad pomagal in se trudiš na vse pretege. To pa po mojem mnenju ni bedasto in naivno, ampak materinski nagon, kako pomagat svojemu otroku. In s tem ni nič narobe. Tudi sama nisem za te larifari zadeve, ampak ko je naš Anže imel precej hud atopični dermatitis in klasična medicina ni našla vzroka v hrani, sem se zatekla še k bioresonanci. Pa še danes nisem prepričana, da verjamem v te zadeve, ampak Anžetu se je stanje po terapijah bistveno izboljšalo. Res je, tudi mene so eni pisano gledali, če imamo preveč časa in denarja, da ga vozimo v Ljubljano in plačujemo testiranja in terapije, ki sploh niso poceni (kot npr. Jantarjeva ogrlica), ampak če pomaga...za mojega otroka vse. Če so mu res pomagale terapije ali pa je alergijo enostavno prerastel, še danes ne vem. Ampak probala sem mu pomagat, pomagalo je in zaradi tega se že jaz super počutim, kaj šele otrok, ker ga ne matra več.. Na srečo si še lahko privoščim. Tako da, punce, ne se obsojat in obtoževat...tu smo zato, da se pogovarjamo o otrocih in tudi drugih stvareh, ki nas zanimajo in se nam dogajajo skozi dan. In če je ena napisala, da je ogrlica super in je njim pomagala...ja, fajn, ne...ne pomeni pa to, da bo vsem po vrsti in da jo morate it vse kupit. Zdaj veste, da obstaja, da enih je fajn, drugim ne, ostalo je pa itak na vas, ali boste kupile ali ne. Zaradi tega se je pa reeees brezveze kregat. Rajši ta čas, ki ga namenite pisanju (pre)kritičnih postov namenite dogovarjanju, kdaj se boste dobile na kavi, pa se tam fajn nasmejte No, zdaj sem fajn naložila...ampak svoje sem povedala, ker mi je žal, da se tukaj pričkamo(te). In, mamice, drugače?? Pri nas se kaže sonček Jaz pa sem bila v četrtek v Ljubljani, sem imela pregled na stomatološki kliniki, potem sem šla pa še v mini šoping in sem si kupila huuuuude čevljehttp://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=2&category=0190157100000614&product=994113 . Danes je možek dopoldne čuval naša škrata in sem si še tukaj kupila eno dobro majčko, zvečer pa greva v kino, na pijačo, pač malo okrog, če bo imela tašča čas otroke čuvat. Drugače jih bo pa mož, pa grem sama s kolegicama ven. Malo moramo tudi uživat sami, ne