|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
31.7.2010 11:41:54   
Jada82
Aja, sam da sporočim .... sem mogla namontirat športni del pri vozičku ... po sili razmer. Torej pri nas ni več dileme kdaj user posted image user posted image user posted image In zakaj? Očitno je šel maček ponoči spat v voziček - ga imam v lopi spravljenega - zaprti lopi (kar za mačka seveda ni ovira). No, in ker je bil dež in vse razmočeno, je košara sedaj polna dlak in popolnoma umazana. Bo treba oprat! Upam, da bo user posted image všeč v športnem delu, sicer bo  mogla mal potrpet, dokler ne operem in ne posušim košare user posted image user posted image user posted image Greva zdej sprobat ... prej pa še na Paparico za kakšen recept za kosilo za user posted image pogledam.

Hm, kot bi se sama s sabo zgovarjala na tem forumu user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
31.7.2010 11:45:04   
Anonimen
Jada lej moja srednja je bila pri tašči let in pol.....in ne vpraš....razvajena in navezana ena na drugo...too much....če maš možnost....vrtec ali privat varstvo....moj nasvet user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
31.7.2010 12:05:26   
zvesta
punce no...

pa koliko ste stare, da boste zdaj pobegnile zaradi različnih mnenj...? user posted image

a moža tudi pustite, ko se ne strinja z vami? pa si verjetno tudi kdaj kaj ostrega rečeta...

ljudje smo si različni in vsak ima pravico do svoejga mnenja in da ga izrazi..

mogoče je bila zimska res malo ostra, ampak julieb, tudi ti si postregla šarf nazaj...

jaz se včasih strinjam s katero, včasih ne, včasih me prime tudi, da bi kateri kaj ostrega povedala, ko vidim, da dela slabo za svojega otroka (po mojem laičnem mnenju, seveda)...

ampak tukaj smo zato, da se družimo, da se imamo fajn, da si svetujemo... vsaka po svojih izkušnjah...

pa s ene počutim nič superiorne zaradi tega, ker imam dva otroka... še od vsake sem se kaj naučila...

je pa res, da sedaj drugič kupujem mnogo bolj preudarno, kot sme prvič... in tudi jantarne ogrlice ne bom kupila... res pa je, da Izak nikoli ni imel težav z izraščanjem zobk... vprašanje kaj nas še čaka pri Saraji...

dajte se malo ohladit, pa bo spet tako kot prej vse...

lep vikend želim...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
31.7.2010 12:09:47   
zvesta

in ko smo že pri nakupih

kupite soparnik za kuhanje zelenjave, sadja. jaz imam takega:

http://www.fackelmann.de/no_cache/fackelmann/haushalt/kuechenhelfer/kuechenhelfer/?tx_riorganisation_pi[produkteUid]=42491&tx_riorganisation_pi[backPid]=186

zelenjava je mnogo bolj okusna, ohrani barve in gre pri nas kot za med... še Izak jo obožuje, odkar kuhamo v tem... kašice zelenjavne so še meni slastne, čeprav niso soljene... mmm....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
31.7.2010 12:29:26   
vaney
punceeeeeeeee, ne se kregatuser posted image user posted image user posted image

Kako že pravijo...100 ljudi 100 čudi, vsaka ima pravico do svojega mnenja, včasih je treba le malo pomislit, kako kaj napišeš, da ne izpade kot obtoževanje. In zimska in juieb, pomirita strasti in gremo naprejuser posted image

Jaz se včasih strinjam z napisanim, včasih ne, ampak v luft pa ne mislim skakt zaradi tega. Kar mi paše, uporabim, kar ne, pač ne. Saj sem odrasla oseba, da se znam sama odločit, kako bom  kaj naredila. In isto je s to ogrlico....meni osebno to ne potegne, ampak če kateri ja, zakaj pa ne?? Sem pa mnenja, da v fazi, ko vidiš, da otroka nekaj matra in probaš že več stvari, poskušaš in kupiš stvari, ki jih drugače ne bi. Ker bi pač otroku rad pomagal in se trudiš na vse pretege. To pa po mojem mnenju ni bedasto in naivno, ampak materinski nagon, kako pomagat svojemu otroku. In s tem ni nič narobe. Tudi sama nisem za te larifari zadeve, ampak ko je naš Anže imel precej hud atopični dermatitis in klasična medicina ni našla vzroka v hrani, sem se zatekla še k bioresonanci. Pa še danes nisem prepričana, da verjamem v te zadeve, ampak Anžetu se je stanje po terapijah bistveno izboljšalo. Res je, tudi mene so eni pisano gledali, če imamo preveč časa in denarja, da ga vozimo v Ljubljano in plačujemo testiranja in terapije, ki sploh niso poceni (kot npr. Jantarjeva ogrlica), ampak če pomaga...za mojega otroka vse. Če so mu res pomagale terapije ali pa je alergijo enostavno prerastel, še danes ne vem. Ampak probala sem mu pomagat, pomagalo je in zaradi tega se že jaz super počutim, kaj šele otrok, ker ga ne matra več.. Na srečo si še lahko privoščim.

Tako da, punce, ne se obsojat in obtoževat...tu smo zato, da se pogovarjamo o otrocih in tudi drugih stvareh, ki nas zanimajo in se nam dogajajo skozi dan. In če je ena napisala, da je ogrlica super in je njim pomagala...ja, fajn, ne...ne pomeni pa to, da bo vsem po vrsti in da jo morate it vse kupit. Zdaj veste, da obstaja, da enih je fajn, drugim ne, ostalo je pa itak na vas, ali boste kupile ali ne. Zaradi tega se je pa reeees brezveze kregat. Rajši ta čas, ki ga namenite pisanju (pre)kritičnih postov namenite dogovarjanju, kdaj se boste dobile na kavi, pa se tam fajn nasmejteuser posted image

No, zdaj sem fajn naložila...ampak svoje sem povedala, ker mi je žal, da se tukaj pričkamo(te).

In, mamice, drugače?? Pri nas se kaže sončekuser posted image Jaz pa sem bila v četrtek v Ljubljani, sem imela pregled na stomatološki kliniki, potem sem šla pa še v mini šoping in sem si kupila huuuuude čevljehttp://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=2&category=0190157100000614&product=994113 . Danes je možek dopoldne čuval naša škrata in sem si še tukaj kupila eno dobro majčko, zvečer pa greva v kino, na pijačo, pač malo okrog, če bo imela tašča čas otroke čuvat. Drugače jih bo pa mož, pa grem sama s kolegicama ven. Malo moramo tudi uživat sami, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
31.7.2010 12:31:48   
vaney
Aja, tašče...no, jaz se s svojo super razumem, je še mlada (še ni 50) in fajn ženska, bolj moderne sorte, otroka mi zrihta v nulo, ji popolnoma zaupam, tako da tu vam ne morem kaj dosti "pomagat"user posted image Poznam pa nekaj tašč od kolegic, ki so pa user posted image oduser posted image ...take snahe se mi pa res smilijouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
31.7.2010 13:43:44   
Tinca Malinca
Julieb! Ne nas zapuščat...no. Je res, kar pravijo Jada, zvesta, vaney in še katera ... user posted image . Jaz sem ravno danes v Mullerju gledala te jantarjeve ogrlice in v teh 3 minutah, ko sem tam zraven stala, sta prišli dve mamici in jih kupili user posted image user posted image user posted image . Res, vsak dela po svoje ...

Jada, paradižnik vem, da se odsvetuje, ker je težko prebavljiv. Glede kumar pa ne vem ...
Mi smo zaenkrat obtičali pri uvajanju hrane - cvetača je včeraj še šla, danes je vse spljuvala, pokihala ... in smo hitro tisti domači frutek odprli - pa je celega zmazala.
Kot kaže, bodo ti naši fruteki stali in jih lahko naredimo celo armado user posted image user posted image user posted image . Mi je super, ker je res vse bio, domače in še brez konzervansov. Bom kar veliko breskev in sliv tako skuhala, pa mogoče še maline in borovnice, jabolka pa lahko potem sveža zraven mešam. Kako bom pa z zelenjavo, pa ne vem ... Zamrzovalnik imamo tak mini, pri mojih pa tudi ne morem skladiščit cele gore.

No...zdaj se pa že brcam v rit ... moram pakirat, jutri gremo na moooorje user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
31.7.2010 13:49:41   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Aja, sam da sporočim .... sem mogla namontirat športni del pri vozičku ... po sili razmer. Torej pri nas ni več dileme kdaj user posted image user posted image user posted image In zakaj? Očitno je šel maček ponoči spat v voziček - ga imam v lopi spravljenega - zaprti lopi (kar za mačka seveda ni ovira). No, in ker je bil dež in vse razmočeno, je košara sedaj polna dlak in popolnoma umazana. Bo treba oprat! Upam, da bo user posted image všeč v športnem delu, sicer bo  mogla mal potrpet, dokler ne operem in ne posušim košare user posted image user posted image user posted image Greva zdej sprobat ... prej pa še na Paparico za kakšen recept za kosilo za user posted image pogledam.

Hm, kot bi se sama s sabo zgovarjala na tem forumu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image . Tale maček je pa faca. A on bi kar v vozički spal? user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Izi všeč športni del. Poročaj, kako bo ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
31.7.2010 13:53:53   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Julieb! Ne nas zapuščat...no. Je res, kar pravijo Jada, zvesta, vaney in še katera ... user posted image . Jaz sem ravno danes v Mullerju gledala te jantarjeve ogrlice in v teh 3 minutah, ko sem tam zraven stala, sta prišli dve mamici in jih kupili user posted image user posted image user posted image . Res, vsak dela po svoje ...

Jada, paradižnik vem, da se odsvetuje, ker je težko prebavljiv. Glede kumar pa ne vem ...
Mi smo zaenkrat obtičali pri uvajanju hrane - cvetača je včeraj še šla, danes je vse spljuvala, pokihala ... in smo hitro tisti domači frutek odprli - pa je celega zmazala.
Kot kaže, bodo ti naši fruteki stali in jih lahko naredimo celo armado user posted image user posted image user posted image . Mi je super, ker je res vse bio, domače in še brez konzervansov. Bom kar veliko breskev in sliv tako skuhala, pa mogoče še maline in borovnice, jabolka pa lahko potem sveža zraven mešam. Kako bom pa z zelenjavo, pa ne vem ... Zamrzovalnik imamo tak mini, pri mojih pa tudi ne morem skladiščit cele gore.

No...zdaj se pa že brcam v rit ... moram pakirat, jutri gremo na moooorje user posted image .

Tinca, a daš recept za ta tvoj frutek?

Pomagajte:

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
31.7.2010 14:04:12   
vaney
aaaaaaaa, mi smo imeli pa zdaj alarm...Daša je bila par dni malo zaprta in sem ji danes, preden sem šla od doma, dala malo več kot pol frutka sliva-hruška. In prejle se zbudi, jaz jo še nekaj premetavam in mi je nekaj zadmrdelo....v kopalnici pa joj joj joj, pokakana je bila do vratu, ampak res do vratu, pod pazduho, po nadlahteh, vseee je bilo pokakano in sem vse skupaj odnesla v banjo in jo stuširala...kaj takega pa še ne...no, zdaj veste, kaj sigurno odpirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
31.7.2010 15:00:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Mi smo kar kakšne 3 kilograme breskev in 1,5 kilograma jabolk nabrali, olupili, narezali, skuhali - da je nastala ena taka gosta zmes, pa s paličnim premečkali. To smo v lončke nabasali in pasterizirali. Od srede do danes je zadeva zdržala ... bomo videli, kaj še bo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
31.7.2010 16:55:20   
Jada82
[quote/]IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image . Tale maček je pa faca. A on bi kar v vozički spal? user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Izi všeč športni del. Poročaj, kako bo ...

[/quote]

Ni preveč navdušena user posted image Ja no, bom probala kar hitro oprat ...razen če se v tem času že navadi ... drugač bomo šli pa nazaj v košaro še za kakšen mesec user posted image

< Sporočilo je popravil Jada82 -- 31.7.2010 16:57:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4612
31.7.2010 17:17:10   
Zofy

Mi smo kar kakšne 3 kilograme breskev in 1,5 kilograma jabolk nabrali, olupili, narezali, skuhali - da je nastala ena taka gosta zmes, pa s paličnim premečkali. To smo v lončke nabasali in pasterizirali. Od srede do danes je zadeva zdržala ... bomo videli, kaj še bo.

Tudi jaz sem hotla vprašat za recept. Super se sliši, pa po moje bo zdržalo, sej tako tudi kompot vložiš, a ne? AL ima kaj cuker pri tem?
A pasterizirali ste tako, da ste dali kozarčke v pečico?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 4613
31.7.2010 17:56:07   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Tudi jaz sem hotla vprašat za recept. Super se sliši, pa po moje bo zdržalo, sej tako tudi kompot vložiš, a ne? AL ima kaj cuker pri tem?
A pasterizirali ste tako, da ste dali kozarčke v pečico?

Brez vsakega dodanega sladkorja, je precej sladko že samo po sebi.
Pasterizirali smo tako, da smo dali kozarce do vrha v vodo in zavreli. To moja mama obvlada, ker obožuje vsakovrstno vlaganje user posted image user posted image user posted image . Za drugič bom pa že sama znala user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
31.7.2010 20:12:41   
punsha
vaney, jaz si prav želim, da bi se tudi našemu to zgodil user posted image . Ma imamo probleme s kakanjem. Revež že celo večnost ni normalno kakal. Vsak dan se napenja ene 3x, da je ves rdeč v obraz, pa pritiska pa...pa kar ne greuser posted image . Ma prav bogi je no. Pa sem mu dajala slive, pa vodo od sliv pa kaj vem, kaka res bobke, pa še to takooo malo da ni nič. V lekarni so mi dali sirup Portalak, pa sem mu ga danes dala tretji dan, pa rekli so mi, naj mu kar dajem kapljice Bio gaia...pa kaj pa vem. Ne bi mu rada vsega tega dajala, pa al je to sploh dobro? A ti si kupila ta frutek sliva-hruška? Moram prav poskusit, pa upam da bo pomagalo.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 4615
31.7.2010 20:34:55   
valentinčica30
Alo!

Punce, pa kaj se to dogaja z vami. Vas prebiram in opažam da ste se zdaj začele brez veze kregat zaradi čist brezveznih stvari.
Smo pač a svetu ljudje z različnimi mnenji. Tudi sama se včasih zamislim, nad vašimi posti, toda otroci so vaši in kaj delate z njimi je vaš problem, tu smo pač zato da se izpovemo, malo podebatiramo, si svetujemo. Kaj od napisanega upoštevate je vaša izbira in tako ne se kregat. Očitno enim jantar pomaga enim ne, dejstvo je da najbolj pomaga mamicamuser posted image .
Skratka nikarte bežat s foruma raje kaj spreglejte.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
31.7.2010 21:26:12   
niwci

jaz imam dva folderčka.. Izak in Saraja.... potem pa slike, kjer sta oba, dam v oba folderčka...

Tudi jaz bi tako naredila!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
31.7.2010 21:30:11   
Zofy
ja, zanimivo. Z marčevkami se nismo niti 1x spičile, pa čvekamo že 3 leta. Ali smo tam tako podobne gor ali pa tle tako različne. Ampak dejstvo je, da ima vsak svoje mnenje, svoj pogled na stvari in se zato nima smisla kregat.
jaz se sicer držim pravila, da se raje vzdržim kakšnega nasveta kot da dam kakšnega preveč. Ker grejo tudi meni na živce nasveti za katere nisem prosila. Tudi prijateljem ne povem vsega kar mislim, če me niso vprašali po mnenju. Mogoče sem smotana, ampak se mi ne da kregat... Smo se doma preveč kregali, sploh mama je taka in se zato raje izogibam konfliktom.

Tako, da user posted image user posted image user posted image Mejmo se rade, pomagajmo si in izmenjujmo izkušnje in mogoče bomo postale prave prijateljice in čvekale še 10 let in več (če bo RR tako dolgo zdržaluser posted image ).

Aja, pa zdaj, ko je to kreganje prišlo vmes ste spregledale moj post, kjer prosim za nasvet kako uredit slike.Sejvem, da ni to zdej vitalnega pomena, samo jaz imam tak đumbus na računalniku, da je joj...user posted image

Aja, pa tiste, ki že uvajamo in dajamo GH bi lahko kdaj napisale, če bomo/boste dale kaj "bolj eksotičnega", da dobim kakšno idejo tudi jaz za jedilnik. Evo, začnem jaz: jutri bo Matej dobil za malico pretlačeno babano + avokado. Sej mogoče ni eksotika, samo jaz prej nisem vedla za to kombinacijouser posted image

DZaj pa grem posodo pomit pa film gledat. Nočko!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
31.7.2010 21:32:06   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

jaz imam dva folderčka.. Izak in Saraja.... potem pa slike, kjer sta oba, dam v oba folderčka...

Tudi jaz bi tako naredila!

Ma pol je ful podvojenih slik...to delam sedaj, pa mi ne odgovarja najbolj. No, hvala vseeno za nasvet. Bom še malo pretuhtala pa še pri marčevkah vprašala...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
31.7.2010 21:33:18   
niwci
Mah mi je use zbrisalo... user posted image

Jaz sem tudi naredila frutke iz zgodnjih jabolk. Sem pa kozarčke pogrela v pečici, not nalila vroče kašice, jih zaprla in pokrila z odejo, da so se pohladili. Po 14ih dneh so zaenkrat še užitni. user posted image

Tudi jaz bom od jutri naprej manj na RR, ker bom ostala brez interneta. Tko da upam, da bom vsakotolko uspela ka prebrati. user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
31.7.2010 22:16:53   
Lara73
olala, kaj se dogaja....

ampak res, ko ne veš več kaj narest, se zatečećš še k čira čaram. Zato bom verjetno šla kupit tole ogrlico. Za 10 € ne bomo lačni, mogoče pa nam naredi kakšno korist. Drugače bo pa mami lepa user posted image . Sej tele kapljice proti krčem so za moje pojme tudi en čuri muri, pa sem jih kupila en bataljon. Nisem imela občutka o kakšnem efektu. Pa tukaj je še homeopatija, bioenergetiki...ja res vsak po svoje. Ko se težave tukaj se polotiš vsega, ampak res vsega.

Pa dejmo o čem bolj pametnem user posted image

Danes sva imeli športni dan. Ni se obneslo, ker mi ne spi po več kot 20 minut skupaj in potem je sitka. Preživele brez dodatkov user posted image .

Tinca Malinca: kok pa maš velike kozarčke za tele frutke? Če boš še kaj odgovarjala pred odhodom na morje.... Uživajte!

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
31.7.2010 22:25:15   
Smrketa13
Se strinjam...dejmo si pomagat in olajšat kakšno težavo... mislim, da se v življenju nima smisla obremenjevati s stvari, ki nam niso najpomembnejše. Različnost nas naredi edinstvene...kaj bi bilo, če bi imeli vsi enake poglede na stvari...živ dolgčas user posted image user posted image user posted image

Najin user posted image ga pa zadnje čase serje za spanje. Včeraj je šel spat ob 20:30 in se je zbudu ob 23:30 in je bil k sova do 2h zjutraj...groza. Pa zvečer kr noče zaspat, razen. če ga dam na jožo... Moram tole sprobat, če bo kej pomagal http://www.babybook.si/novorojencek/vecerne-rutine-za-dojencka/

Jest tut nimam, razen zveste, nobene na fb... user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
31.7.2010 22:43:20   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

Jada lej moja srednja je bila pri tašči let in pol.....in ne vpraš....razvajena in navezana ena na drugo...too much....če maš možnost....vrtec ali privat varstvo....moj nasvet user posted image

Joj, jaz bi bila pa tako vesela, da bi lahko mojega otroka dala k mamici ali tašči. Samo mami še delauser posted image , tašča je pa že bolj v letih. Kako bi bila vesela, da bi se na svojo varuško tako navezala...da bi bila srečna v varstvu. Mamice pa itak ne more nihče na tem svetu nadomestitiuser posted image .

Jo bom dala pa v privat varstvo, v vrtcu imajo 15 otrok ali več in samo dve vzgojiteljici. Veliko premalo glede na št. otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
31.7.2010 22:46:14   
ne_ja
glede vozička, jaz sem jo danes imela drugi dan v športnem delu...naša je čisto navdušena, da ima lahko vse pod kontrolo, ker ji ne sme nič uitiuser posted image .

Sem pa kar vztrajala, ker je bila košara najbolje zanjo. Smo pa imele tam od. ca 2 do 4 meseca kar paniko, se ni rada vozila, jokat je nikoli ne pustim, tako da sva včasih kar nekaj časa porabile za kratko razdaljo.

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
1.8.2010 0:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?