misar
|
kalimerasas ja mal mi seka, letos spet pogrešam Grčijo...bo treba recimo next year spet mal potovat v to meni prekrasno deželico neverjetne lepote in krasnih ljudi. bcljka ti si tud večkrat tam delala ne? se te še spomnim z lastnega absolventa pre nekaj leti kavica za vse sotrpinke v tem vremenu noč klasika, budnica na 3 ure.ampak je to kar cool, se ne pritožujem, sploh, ker je včeraj cel dan prespal, nikakor ni mogel imeti oči odprtih ..sem mela bolj kot ne cel dan zase. blazinice za dojke: jaz uporabljam DMove babylove. men so fajn, ker so kar velike in mehke. sem probala chiccotove, pa se mi zdi da takoj, ko mi pricurlja mal mleka, da ful čuden vonj razvijejo , probala sem tud aventove, pa so tud fajn, sam so cenovno veliko dražje od DMovih. menjam po potrebi, ko ratajo neprijetne za kožo al pa ko so polne. kontracepcija: se še nisem odločila. razmišljam o mireni in navadnem materničnem vložku, ker ta pa nima nobenih hormonov. G mi bo valjda predlagala mireno, ker mi je že po prvem porodu to predlagala, ampak smo se šli takrat raje pazi varianto, ki je bila sicer uspešna, ampak ni ravno dobra za živce, če nimaš namena imeti več otrok sploh, ker pri nama se je obakrat pri pazi varianti takoj v prvem mesecu prijelo, ko sva pazi varianto ukinila. pomoč : ponoči mi ne pomaga, ker imava tako dogovorjeno. razen, če je dost gajsten teden, ponoči za vikend on eno rundo nahrani tamalega, tako, da jaz spim vsaj 5 ur v kosu. dragi je zadolžen v večji meri za frčafelco, ki se še vedno 1x ponoči zbudi če ve pravite, da komaj zdržite, ko dragi pride domov ob 2-3h popoldan, kaj naj jaz rečem, ko gre od doma ob 6h in pride domov v najboljšem primeru ob 19 uri zvečer. ja dostikrat mi to preseda, sam ni kaj, ima pač tako službo. kapica za ven: mojemu trotku se zmeša, če ima kaj na glavi. sem mu včeraj dala kapuco gor in je tako vrtel glavo, da sem mislila, da mu bo odpadla čist se mu zrola, tako, da mu nič ne smem na glavo štulit in to že od prvega dne rutina: ja se počasi kaže sploh ponoči, ko ne rabi (trkam) nobenih posebnih uspavalnih tehnik, ko se zbudi in naje. enostavno ga odložim v posteljico in spimo dalje. le tako naprej. evo zdaj pa grem zajtrk pripravit, potem se pa zrihtamo in gas po frčafelco k moji mami...jo že pogrešam, full. lep dan vsem junijčkom