Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 10:06:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi še zmeri v pižami... majkemi to je zame praznik ... sem začela malo pospravljat, pa sem raje kar nazaj na kavč zalegnla... praznik praznik praznik si si privoščila day-off?
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 10:08:29
|
|
|
|
3jeMi
|
aha, še kurim lanski dopust... ... tolk sm lena, da se mi še po kofe ne da it v kuhno... samo iskat bi ga mogla it
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 30.7.2010 10:09:12 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 10:46:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 10:51:54
|
|
|
|
3jeMi
|
naša dva sta šla tudi v torek na morje in sta še isti dan popihala nazaj v slo. ... sta kar na Kolpi obtičala in je bilo krasno vreme, še včeraj menda ni dosti deževalo... danes se v Vinici začne Schengenfest... za začetek bodo imeli nekaj blata, potem bo pa ok... torej ta vikend raje ne tja hodit ... moji nečakinji in njune prijateljice so že cel teden pripravljene na ta žur... moja mami jim pravi 6punc.com... so se utaborile daleč stran od moje sestre (svoje matere in tete), si kuhajo same, samo sem in tja pridejo okoli ovinka malo pogledat, če je vse ok... ... mami pravi, da so bili zadnji 3 dnevi v bližini teh punc neprecenljivi nič, zdaj je pa res že skrajni cajt, da zlezem iz pižame, a ne de...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 30.7.2010 10:52:37 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:00:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:03:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 11:05:48
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa eno brco v rit rabim prosim. jaz ti žal ne morem pomagat pri tem... se mi tud' noge ne da dvignt... pridna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:07:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 11:17:27
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: netki aurora....jutr pa zarja pride, ne? Kako so mel vreme, bl za kozlat, a ne? Naša dva sta sicer za krku in je bl tko tko, mi je kr mal hudo...cel let čakata na ta teden dopusta, ki niti ni tko pocen, pol pa vreme vse zje.be Sicer pa tko kaže da je konc poletja za letos?!?!?!? drug teden nam obetajo 19 stopinj v nedeljo pridejo. od začetka jim je še pasalo, da so bile zelo zmerne temperature za poletje (tam okol 25 stopinj), potem so bile plohe vmes. zadnje 3 dni je pa ful grdo vreme. kar naprej dež, pa še shladilo se je. jaz sem Zarji samo 1 majčko z dolgimi rokavi spakirala in 1 trenirko. upam, da je ne zebe me je mami prosila, naj ji preverim napoved do nedelje, ker ljudje kar množično odhajajo domov. ampak kaže, da bo jutri in v nedeljo lepo. tako, da so ostali. netki, men je tud bedno tole. moja2 tud celo leto čakata na ta dopust, potem pa tako sranje od vremena ja aurora sej sem se pol takoj spomnila da si rekla da se vračajo v nedeljo, mal sm zabrkljala... no naša dva se vračata jutri.....bo pa čez vikend lepo ja sej do vključno srede je še nekak šlo, zmerne temperature, morje glih prou, učeri je tud še blo, sam kaj ko vmes mal dež, pa sonce, pa veter, dež, pa spet sonce....prej je rekla da se je začel jasnit....tko spremenljivo je proti vremenu nimamo kej.....tko je
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 11:21:47
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa tudi naša dva sta se zjutraj odpeljala na krk... upam da bo vreme zdržalo, ker je res bedno, da zagoniš par sto evrov, vzameš dopust, se dva meseca treseš ob misli, da se boš malo sprostil, užival, potem pa dež... ja sej to....bedno vreme za drug teden je tko tko, sem gor dala link tam ko jst gledam....sicer pa nekaterim je fajn sam da okolje zamenjajo, sej če ni mejhnih otrok zraven še gre, odrasli se že znajdejo
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 11:30:00
|
|
|
|
3jeMi
|
nič, lejdis, mislim, da je čas, da današnji dan bolj resno vzamem... pa pa čau čau...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:32:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 11:52:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 12:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 14:00:45
|
|
|
|
tims
|
Daaaaaan, evo mene . Da ne bo res zgledal, da se po dopustu ne znam oglasit. Smo imel doma tehnične težave, se nismo mogl prklopit na internet, v pondelk me je pa v službi pričakal tok dela..... Bljak. Zdele imam že kakšne pol urice malo zatišja, tko da sem mal prečekerala kaj ste napisale. Najprej bi rada voščila vsem julijčkom in julijkam, ki ste v teh dnevih praznovali roj. dan vse najboljše, predvsem pa vsem en velik koš zdravja. Zdej pa kratko poročilo z morja. Uživali smo na polno. Mala je bila ko ena princeska s šlaufkom in rokavčki v vodi, Tim je zadnje dni plaval celo brez rokavčkov . Kartico evropskega zavarovanja smo letos prvič izkoristili. Smo imeli na začetku kar malo problemov. Že v ponedeljek smo pristali pri dr. zarad Tima, ker so se mu spustili po celem telesu spuščaji, pa še zarad Nininega kašljanja. HB je bilo z Nino vse ok (pljuča čista, samo malo rdeč ušesek), Tim pa je dobil sirup proti srbenju. No, predzadnji dan smo pa še enkrat šli z Nino na obisk k dr., ker so se tudi njej spustili izpuščaji in se je tok praskala, da je imela žive rane po ritki in ponoč revica sploh ni spala. Drugač je bilo pa fino. Oba sta mirno spala cele noči, do cca 9ih zjutraj, tko da sem se kar spočila. Aja, sem pa prvi teden tudi jaz nabijala s kašljanjem, tako da po moje pol kempa ni spalo. Zgleda, da nas je vse lošinjska klima zdelala. Nina je bila cele dneve nagica, obuta je bila mogoče kakšne pet minut na dan, ves čas brez pleničke. Je kar pridno lulala in kakala v kahlico , ki smo jo imeli s sabo. Vreme je bilo idealno. Če bi ga hotla naročit, ga ne bi mogla boljšga. Res. Mogoče en mejčken prevroče, drugač pa res super. Tko. Zdej pa me sodelavc že priganja, da greva domov. Se popoldne še kej oglasim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 14:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 14:07:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 14:20:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz ti žal ne morem pomagat pri tem... se mi tud' noge ne da dvignt... user posted image ja kaj bova zdej obe čakali na eno drugo? če so pa same lene danes tu, bomo pa pač cel dan sedeli.. sej mi je tudi tko prav o kolk sta me nasmejali vidve
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 14:20:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ RDEČA KAPICA Leta 2020 ......je živela Rdeča kapica, ki je vsak večer zaspala v postelji ob svojih starših. En večer se se stisnila k mamici, drugi večer k očetu. Neki večer, pa vpraša mamico: -Mamica, zakaj imaš tako kosmate roke? - Zato, Rdeča kapica, da te pogrejem, ko te objamem. - Pa zakaj mamica, imaš tako kosmate prsi? - Zato, Rdeča kapica, da ti je toplo, ko se stisneš k meni. - Mamica, pa zakaj imaš tako dolgo brado? - Zato Rdeča kapica, ker je državni zbor leta 2010 sprejel zakon, da lahko istospolni partnerji posvojimo otroka!!!!
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 15:46:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Bil je tih deževen daaaaaan ... yeah, right, you wish - tako včeraj kot danes se je mala miss odločila, da NE bo šla čez dan spat. Kljub temu je včeraj padla dol (zaspala mi je v naročju & sem jo prenesla v posteljico) ob 15-ih, danes ob 14.30 ... aha, časi se sperminjajo, I guess. Vseeno upam, da je to samo faza & bo soon spet "mrkljot" okoli poldne. Kosilo skuhano, grem mal brat, k je mir. Trenutno imam na meniju Confessions of a Shoppaholic - so far so good ... let's go shopping, shall we? A je katera film gledala?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 16:30:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 16:31:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......