tims
|
Dobro jutro! Pa je spet delovni teden pred nami . Evo, eno "tapravo" za vse, da se zbudite Glu, ja, Tim bo ta teden na vašem koncu. Sicer grejo dons na morje, pol pa tud ne vem kakšen plan imajo za naprej. Kar se tega tiče, da bi ga pustila samega doma... Ma, ne vem kdaj se ga bom upala samga pustit . Je pa res, da sem v soboto komaj čakala da pride, da bomo skupaj, da ga polubčkam, ampak roko na srce, včeraj sem pa že komaj čakala, da ga moj pelje k dediju. Čist je bil neznosen . Sem se mogla orng brzdat, da nisem znorela in da ga nisem čez rit usekala . Populis, res nam nikol ni prav. Pa sej to nam je v naravi . Dons bomo ziher jamral, zakaj je tok vroče... Tko smo naštelani, ni kaj. Lari pa koš . Bogica mala. Auroraa, za Matica. Mi še vedno, tko kot Majuska, čakamo, da se bo naši odprlo. Sej sem pa tja kaj reče. Npr:mami, oti - oči, Ti - Tim, dedi, babi, pol se pa že konča. No, upam, da bo tko k pr vas. Naenkrat pa vse. Umpa, še malo, pa boš imela dan zase . Pol se pa spomni, kaj si napisala in se drži tega. Jest sem si tud rekla, da ko bom tamalo uvajala, bom pa en dan samo spala. Malo sutra. Ves čas sem imela kaj, tko da niti en dan nisem imela zase in da bi zabušavala. Pa bi mi tooook pasal. 3jeMi tudi tebi vse najboljše za tvoj rojstni dan . Zakaj pa te ni na seznamu? Evo, pa smo skoraj končali z rojstnimi dnevi naših julijčkov. Še Aleksander, pa smo zaključili letošnja praznovanja.
< Sporočilo je popravil tims -- 2.8.2010 8:21:58 >
|