Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:35:33
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka ej punce zdej pa ne vem al bi lahk blo to to... če me "metuljčki" žgečkajo po trebuhu-notranjosti valjda, a je to naša bejba???.. mogoče dans v zadnji uri malce intenzivneje... al si sam domišljam?? neeeeeeee.... čist možen da te tvoj žgečka
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:50:51
|
|
|
|
lidik
|
nadka kaj boš pa danes imela za kosilo? Jaz že spet na hrano študiram.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:54:52
|
|
|
|
obcinarka
|
če se kteri da kuhat... eno večjo, dbelooooo bučo prerežeš po sredini, izdolbeš meso od buče, ki ga vmešaš zraven zmletega mesa, nardiš bolj gosto omakco ( česen, por, čebula, korenje, mogoč mal riža).. pol pa jaz dam tisto bučo prazno pečt za ene 20 min.. pol pa s tem naštetim nadevom jo napolnim, spečem da enmal zahrusta in pol naribam sir navrh... je full okusno, pa tud hitr je.. nadka... jaz upam da me žgečka naša bejbica, ker tega do zdej ni blo, je neki novga
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:55:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa še nič ne čutim, ampak sem malo bolj med bunkami, mogoče je tudi to krivo, sicer pa je še čas...smo komaj 18. teden začeli, kje je še 24. teden.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:57:14
|
|
|
|
lidik
|
ja sej sem jaz tudi bolj tam med tistimi, ki mislim da bom mogla počakati čisto 24. teden, da se bo kaj čutilo. Je veliko zaloge prej, tako da mora biti pikica že kar močna, predno bom čutila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:59:37
|
|
|
|
nadka30
|
danes bo pa rizi-bizi in solata, punce za danes se poslavljam, uživajte
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:01:40
|
|
|
|
lidik
|
oooo Pa sej te nisem mislila s tem pregnati. Nič lepo se imej, uživajte. Pa oglasi se jutri !!!! Pa pa.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:04:37
|
|
|
|
obcinarka
|
pa jaz vsen mislim da kile niso kej pomembne, je res da men je na nuhalni bla čist navdušena zdravnica ker sem drobne postave in je vse krasno videla.. za tole pa ne vem no, ampak vam pa povem da občutek je pa fajni, če bi blo to. to... kar žgečka me... tega do zdaj ni blo... ne bom pa zdej delala komedije iz tega, bomo vidli kaj bo naprej... .. a vam povem da razmišljam da bi šla v septembru nekje-proti koncu na bolniško, pa dopust??.. a čudno razmišljam??.. kaj pravte?' volja me mineva, po drugi strani pa bi mi off pasal ( no če bi me iz službe pustili na miru)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:07:55
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik oooo Pa sej te nisem mislila s tem pregnati. Nič lepo se imej, uživajte. Pa oglasi se jutri !!!! Pa pa. saj me nisi odgnala ampak sedajle pride možek domov in bomo papcali,
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:09:55
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik oooo Pa sej te nisem mislila s tem pregnati. Nič lepo se imej, uživajte. Pa oglasi se jutri !!!! Pa pa. saj me nisi odgnala ampak sedajle pride možek domov in bomo papcali, o potem pa čisto razumem. Dober tek !!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:36:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni pa danes spet ni dobro po kosilu, ne vem kaj je to ne Aja, pa ful me stiska dol, pa črvinči tam spodaj, nas čmrlj nekaj jezi, pikolinca no. Pa zdaj se mi je že 2x zgodilo ko sem malo več hodla, da me je kr začelo špikat, ko se pa vsedem dol, pa je za 5 minut kul, niti en navaden počasen sprehod mi ne paše.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 14:40:32
|
|
|
|
lidik
|
NO veš kaj, ti le pridno poslušaj tvoje telo, ki ti bo najboljše povedalo kaj naredi in kaj ne. Če ti ni dobro po sprehodu raje počivaj. Sej časa za sprehod bo še dovolj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 15:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo čveke!!! Samo toliko, da javim, da nisem pozabila na vas ampak sva pridna in urejava dnevno.... gre počasi pa en kup stvari še poleg rihtava in potem kar zmanjka časa. Sem vas prebrala za nazaj pa bi imela eno vprašanje: zakaj se mislite čuvati pred testom sladkorne? Saj boste s tem testom preverile tudi svojo prehrano - torej ali zaužijete preveč sladkorja ali ne. Ok, ne rečem... kakšne extra torte si res ni pametno privoščiti ampak pretiravati z dieto par dni prej pa spet ni treba. Itak pa morate biti zjutraj pred testom tešče... Aja... v ponedeljek sem dobila odločbo za enkratno pomoč in tako dobim denarček nakazan že v avgustu. Je pa letos to 279EUR.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 15:27:51
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. hej izgubljena !!!!!!!!!!!!!!!! Ja končno si se malo oglasila. No super, tako da praviš da "štalca" bo čisto porihtana predno pride nov članek domov? JUpi to pa lepo. Odločbo si že dobila? Pa si ja komaj prejšnji teden šla? Uau to pa hitro. Hja veze in poznanstva. Aja diete pa jaz ne mislim imet. Bom jedla normalno tako kot sedaj, tako da bomo videli kaj če sem pridna pri hrani.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 15:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, štalca bo čisto porihtana Aja, drugače pa te odločbe o enkratni denarni pomoči (oz.paketku) vse tako hitro dobivajo domov. Tudi tiste, ki so oddale v petek zjutraj so jo že prejele. So res pridni no... čakam edino še odločbo o porodniški! Eto, zdaj pa obesim cunje potem grem pa barve študirati, ker se še vedno nisva odločila točno kakšne bi imela....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 15:55:00
|
|
|
|
lidik
|
čuj a dovolj počivaš? Sej veš kaj sva ti z urskaf povedali? SI pozabila, bo treba ponoviti lekcijo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 16:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
počivam, počivam brez skrbi. edino kakšne "malenkosti" postorim, okoli lutam pa mojga komandiram
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 7:58:22
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. počivam, počivam brez skrbi. edino kakšne "malenkosti" postorim, okoli lutam pa mojga komandiram aha vredu. Potem si pridna in res ubogaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:07:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan....pijem kavico in mljaskam Pečjakove rogljičke
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:24:24
|
|
|
|
obcinarka
|
ojla čvekce... jaz danes naspedirana, mam fulll dela v službi, se mi je kar nabralo, ampak vmes vas pa morm pozdravit... pa skoz telefoni, vsi kličejo za plačila.. jaz vam povem d se že ne oglašam, ker lahk dobim še popadke!!!!!!!! stres na kubik... ti pa delaš lušte z rogljički... jao jao, jaz mam pa dans zraven eno zelenjavno čorbo za malco od doma, sam glih študiram, da bo premalooooooo se še javim, pozdravčke lidik!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:41:47
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko !!!!!!!!!! Packa !!!!!!!!!!! Jaz bi tudi rogljičke. O obcinarka, kaj so nas povsod zasuli z delom danes. Jaz imam tudi cele kupe, tako da ne vem kaj naj najprej primem v roko. No ampak čas za čvek imam pa še vedno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:46:19
|
|
|
|
obcinarka
|
tako se delaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! za čvek mora bit cajt, pa da urediš osebno korespondenco tud.... hahahah to je mene ena starejša gospa pred leti v prejšnji službi najprej podućila!!!!!!!!!!!!! drgač pa kar nekak diham še dans, luft je še kar... mi pa že kruli po želodcu daj zrihtaj pr arwenkici kak rogljiček.... tule pr nas v štacuni so spufani!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:54:50
|
|
|
|
lidik
|
čuj tist pa ne bo šlo. Je malo predaleč, da bi lahko to kar med malico uredila. Dopust pa ne vem če bi mi dali zato, da bi lahko šla ji kakšen rogljiček plunit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:56:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem jih zjutraj šla iskat na poti v službi, ker doma nisem nič jedla... Aja, pa prosim lepo, zredila sem se iz ponedeljka na torek 1 kg, v 1 dnevu, pa mi sploh ni jasno nič.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.7.2010 9:57:33
|
|
|
|
nadka30
|
daaaaannnnnnnnnnnnnnn a vse ste delavne pa še ob dvojni pomoči delate potem pa res ne more iti nič narobe. No jaz sem pa včeraj do konca spravila voziček skupaj tako da sedaj čaka na potnika . Drugače pa lidik glede albumov, če boš iskala takega ko se slikice noter limajo jih imajo kar nekaj v mullerju v velenju (če se ti ni predaleč za vozit),se,m včeraj bila pa mi je bilo laž da nisem že prej šla tja so imeli kar nekaj takih lepih nevtralnih. Drugače danes pa bo zakosilce radič z krompirčkom in špageti-njam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?