|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
28.7.2010 13:35:33   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

ej punce zdej pa ne vem al bi lahk blo to to... če me "metuljčki" žgečkajo po trebuhu-notranjosti valjda, a je to naša bejba???.. mogoče dans v zadnji uri malce intenzivneje... al si sam domišljam?? neeeeeeee.... user posted image user posted image

čist možen da te tvoj user posted image žgečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.7.2010 13:50:51   
lidik
nadka kaj boš pa danes imela za kosilo? Jaz že spet na hrano študiram. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.7.2010 13:54:52   
obcinarka
če se kteri da kuhat... eno večjo, dbelooooo bučo prerežeš po sredini, izdolbeš meso od buče, ki ga vmešaš zraven zmletega mesa, nardiš bolj gosto omakco ( česen, por, čebula, korenje, mogoč mal riža).. pol pa jaz dam tisto bučo prazno pečt za ene 20 min.. pol pa s tem naštetim nadevom jo napolnim, spečem da enmal zahrusta in pol naribam sir navrh... je full okusno, pa tud hitr je..
nadka... jaz upam da me žgečka naša bejbica, ker tega do zdej ni blo, je neki novgauser posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.7.2010 13:55:14   
Arwenko
Jaz pa še nič ne čutim, ampak sem malo bolj med bunkami, mogoče je tudi to krivo, sicer pa je še čas...smo komaj 18. teden začeli, kje je še 24. teden. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.7.2010 13:57:14   
lidik
ja sej sem jaz tudi bolj tam med tistimi, ki mislim da bom mogla počakati čisto 24. teden, da se bo kaj čutilo. Je veliko zaloge prej, tako da mora biti pikica že kar močna, predno bom čutila. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.7.2010 13:59:37   
nadka30
danes bo pa rizi-bizi in solata, punce za danes se poslavljam, uživajteuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.7.2010 14:01:40   
lidik
oooo user posted image Pa sej te nisem mislila s tem pregnati. user posted image

Nič lepo se imej, uživajte.

Pa oglasi se jutri !!!!

Pa pa.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.7.2010 14:04:37   
obcinarka
pa jaz vsen mislim da kile niso kej pomembne, je res da men je na nuhalni bla čist navdušena zdravnica ker sem drobne postave in je vse krasno videla.. za tole pa ne vem no, ampak vam pa povem da občutek je pa fajni, če bi blo to. to... kar žgečka me... tega do zdaj ni blo...
ne bom pa zdej delala komedije iz tega, bomo vidli kaj bo naprej... user posted image user posted image ..
a vam povem da razmišljam da bi šla v septembru nekje-proti koncu na bolniško, pa dopust??.. a čudno razmišljam??.. kaj pravte?' volja me mineva, po drugi strani pa bi mi off pasal ( no če bi me iz službe pustili na miru)user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.7.2010 14:07:55   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

oooo user posted image Pa sej te nisem mislila s tem pregnati. user posted image

Pa oglasi se jutri !!!!

Pa pa.

saj me nisi odgnala ampak sedajle pride možek domov in bomo papcali, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.7.2010 14:09:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Pa oglasi se jutri !!!!

Pa pa.

saj me nisi odgnala ampak sedajle pride možek domov in bomo papcali, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o potem pa čisto razumem. Dober tek !!!!! 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.7.2010 14:36:04   
Arwenko
Meni pa danes spet ni dobro po kosilu, ne vem kaj je to ne user posted image
Aja, pa ful me stiska dol, pa črvinči tam spodaj, nas čmrlj nekaj jezi, pikolinca no. Pa zdaj se mi je že 2x zgodilo ko sem malo več hodla, da me je kr začelo špikat, ko se pa vsedem dol, pa je za 5 minut kul, niti en navaden počasen sprehod mi ne paše.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.7.2010 14:40:32   
lidik
NO veš kaj, ti le pridno poslušaj tvoje telo, ki ti bo najboljše povedalo kaj naredi in kaj ne. Če ti ni dobro po sprehodu raje počivaj. Sej časa za sprehod bo še dovolj. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.7.2010 15:23:50   
Anonimen
Zdravo čveke!!!

Samo toliko, da javim, da nisem pozabila na vas user posted image ampak sva pridna in urejava dnevno.... gre počasi pa en kup stvari še poleg rihtava in potem kar zmanjka časa.

Sem vas prebrala za nazaj pa bi imela eno vprašanje: zakaj se mislite čuvati pred testom sladkorne? Saj boste s tem testom preverile tudi svojo prehrano - torej ali zaužijete preveč sladkorja ali ne. Ok, ne rečem... kakšne extra torte si res ni pametno privoščiti ampak pretiravati z dieto par dni prej pa spet ni treba. Itak pa morate biti zjutraj pred testom tešče...

Aja... v ponedeljek sem dobila odločbo za enkratno pomoč in tako dobim denarček nakazan že v avgustu. Je pa letos to 279EUR.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.7.2010 15:27:51   
lidik
T.Z. hej izgubljena !!!!!!!!!!!!!!!! Ja končno si se malo oglasila. No super, tako da praviš da "štalca" bo čisto porihtana predno pride nov članek domov? JUpi to pa lepo.

Odločbo si že dobila? Pa si ja komaj prejšnji teden šla? Uau to pa hitro. Hja veze in poznanstva. user posted image user posted image user posted image

Aja diete pa jaz ne mislim imet. Bom jedla normalno tako kot sedaj, tako da bomo videli kaj če sem pridna pri hrani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.7.2010 15:41:32   
Anonimen
Ja, štalca bo čisto porihtana user posted image

Aja, drugače pa te odločbe o enkratni denarni pomoči (oz.paketku) vse tako hitro dobivajo domov. Tudi tiste, ki so oddale v petek zjutraj so jo že prejele. So res pridni no... čakam edino še odločbo o porodniški!

Eto, zdaj pa obesim cunje potem grem pa barve študirati, ker se še vedno nisva odločila točno kakšne bi imela....

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.7.2010 15:55:00   
lidik
čuj a dovolj počivaš? Sej veš kaj sva ti z urskaf povedali? SI pozabila, bo treba ponoviti lekcijo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.7.2010 16:51:15   
Anonimen
počivam, počivam brez skrbi. edino kakšne "malenkosti" postorim, okoli lutam pa mojga komandiram user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
29.7.2010 7:58:22   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

počivam, počivam brez skrbi. edino kakšne "malenkosti" postorim, okoli lutam pa mojga komandiram user posted image

aha vredu. Potem si pridna in res ubogaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
29.7.2010 9:07:08   
Arwenko
Dan....pijem kavico in mljaskam Pečjakove rogljičke user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
29.7.2010 9:24:24   
obcinarka
ojla čvekce... jaz danes naspedirana, mam fulll dela v službi, se mi je kar nabralo, ampak vmes vas pa morm pozdravit... pa skoz telefoni, vsi kličejo za plačila.. jaz vam povem d se že ne oglašam, ker lahk dobim še popadke!!!!!!!! stres na kubik...
ti pa delaš lušte z rogljički... jao jao, jaz mam pa dans zraven eno zelenjavno čorbo za malco od doma, sam glih študiram, da bo premalooooooo 
se še javim, pozdravčke lidik!!!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
29.7.2010 9:41:47   
lidik
Arwenko !!!!!!!!!! Packa !!!!!!!!!!! Jaz bi tudi rogljičke. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

O obcinarka, kaj so nas povsod zasuli z delom danes. Jaz imam tudi cele kupe, tako da ne vem kaj naj najprej primem v roko. No ampak čas za čvek imam pa še vedno. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
29.7.2010 9:46:19   
obcinarka
tako se delaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! za čvek mora bit cajt, pa da urediš osebno korespondenco tud.... hahahah to je mene ena starejša gospa pred leti v prejšnji službi najprej podućila!!!!!!!!!!!!!

drgač pa kar nekak diham še dans, luft je še kar... mi pa že kruli po želodcu
daj zrihtaj pr arwenkici kak rogljiček.... tule pr nas v štacuni so spufani!!!!!!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
29.7.2010 9:54:50   
lidik
čuj tist pa ne bo šlo. Je malo predaleč, da bi lahko to kar med malico uredila. Dopust pa ne vem če bi mi dali zato, da bi lahko šla ji kakšen rogljiček plunit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
29.7.2010 9:56:00   
Arwenko
Jaz sem jih zjutraj šla iskat na poti v službi, ker doma nisem nič jedla...user posted image

Aja, pa prosim lepo, zredila sem se iz ponedeljka na torek 1 kg, v 1 dnevu, pa mi sploh ni jasno nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2774
29.7.2010 9:57:33   
nadka30
daaaaannnnnnnnnnnnnnn a vse ste delavneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še ob dvojni pomoči delate potem pa res ne more iti nič narobe.
No jaz sem pa včeraj do konca spravila voziček skupaj tako da sedaj čaka na potnikauser posted image .

Drugače pa lidik glede albumov, če boš iskala takega ko se slikice noter limajo jih imajo kar nekaj v mullerju v velenju (če se ti ni predaleč za vozit),se,m včeraj bila pa mi je bilo laž da nisem že prej šla tja so imeli kar nekaj takih lepih nevtralnih.

Drugače danes pa bo zakosilce radič z krompirčkom in špageti-njamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?