agha
|
Trenutno sta oba fanta (mali in veliki) že v postelji. Mali zato, ker je pač njegov čas, veliki pa zato, ker je neprespan. Zanje čase imamo res težave s spanjem. V petek smo šli k našim in tam prespali, če se temu sploh lahko tako reče, ker je malček imel po petih tednih spet krče in je bilo noro. Spali smo samo od polnoči do treh pa od šestih do osmih. Vsaka taka sprememba okolja ga popolnoma uniči, ful je občutljiv. Sploh ne vem kako bo to šlo. Ampak OK, če bi to bila ena noč, je pa zdaj vsaka od tiste naprej divja. Spi bolj malo, se premetava, joka, napenja, jamra,... skratka popolnoma nemirne noči imamo. Zato ga seveda ponoči tolažim, uspavam, nosim, ga dajem k sebi v posteljo,... Jaz sem zato danes popoldne kar cele dve uri spala poleg malega, ker sem bila "kaput"! Poleg tega pa je tudi začel kričat, ampak res kričat, ko je utrujen in joka in joka do solz in kriči zraven. Jaz ga pa nosim, pa pojem, pa guncam, pa...ne vem, delam vse mogoče, da bi ga umirila. A ima slučajno še katera kakšne take težave? Nimam pojma... Upam, močno upam, da je samo obdobje, ki bo čim prej minilo. Sploh pa ne vem kako bomo šli na morje, če bo tako (no, imamo še en mesec časa). Nataša - naš je velik, ker ima velikega atija (skoraj 190 cm). Že v porodnišnici so rekli, da bo košarkaš, ker ima tako zelo dolge noge. Po mamici zihr ni, ker imam samo 160 cm. Drugače pa ni nič mišelinkast, samo dooolg. Spanje - tudi moj mladiček spi čez dan in sicer ima jutranjo turo spanja, ki se začne na sprehodu in traja cca 2 do 3 ure in popoldansko, ki se začne okoli 13.00 in zna trajati tudi 3 ure, potem pa še večerno, ki traja običajno samo pol urce in sicer nekje med 17.30 in 18.30 uro. Aprilčica - zdaj si mi dala mislit, da mogoče tudi našega matrajo zobki?! Drugače pa bravo za "čiščenje" odnosov!!! Jaz sem to tudi že parkrat počela, ko mi je res vse prekipelo... in vedno se je dobro obneslo. Nejanejc - super, da se je umirilo!!! Country - uf, to je pa bila noč!! Naj bo zadnja taka!!! Nič, grem še jaz k fantoma, če bo slučajno spet divja noč.... Dobra vila RR kje si!?!?!
|