Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 8:29:26
|
|
|
|
mausikaa
|
ajoj pozabila: dobro jutro vsem skupaj, pa lep dan btw. moje še ni testek negativen, tko da pride ziher, samo upam, da res šele naslednji teden...o kolk bi blo to fajn...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 8:40:55
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa a tegale: http://www.youtube.com/watch?v=UkAKXzS2kVM jaaaaaaa drugač jst nisem nek privrženec teh filmov, ampak tole mi je pa super!! prvega filma nisem gledala, drugega in sedaj tega tretjega sem, bo pa itak treba videt še zadnjega! IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa pa naj se tvoj čimprej pozdravi hvala IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa btw. moje še ni testek negativen, tko da pride ziher, samo upam, da res šele naslednji teden...o kolk bi blo to fajn...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 9:22:25
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Fidi zdej se bo pa tud tvoj v normalo spravil Btw sem tvojga Tončka en dan vidla na TV. Naskič kako smo? Loremi za lubija, da se čimprej pocajta. Miklca cmoka. Mausi da počaka do naslednjega tedna. A v 3. delu končno , al se še vrtita k mačka okol vrele kaše? Miša hvala za stimulacijo Zarči za avionček. Larica kolk te je lepo videt Ajsi tebe tudi . Kako je M? Sem brala, da ste bili bolani Sonček cuker navihani je tale naš nečakec Neodkrita nč bat. Lahk tud blajfraj pijačo piješ, vseeno si naša Kajši, če nas kaj bereš napiši kako si? Mislim nate vsak dan Barbi kako si ti in kako sta naši princeski? Barbarab se že dolgo ni oglasila, sigurno ima veliko dela. Pa Aquico in Gretko pogrešam. Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.7.2010 9:23:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 9:35:33
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan tudi z moje strani, vidim da vas je stimulacija malo ogrela in dvignila ja na moram priznati, da je tudi meni pasala, ampak kaj ko se moram še nekaj časa izogibati , moj pa pravi, da me goni, če od kje mu to mene goni, to je pa res nekaj nepričakovanega vidim tudi, da ste se že skoraj vse pofočkale, ma ja res je super, ko lahko malo dlje spim , a kaj ko bo jutri treba že zgodaj vstati, da bova pravočasno v MB Loremi, upam da se tvoj čimprej pocajta Fida, to je pa res super novička, zdaj bo življenje veliko lažje Maussiii, da bo zamujala. Mikli, NE, kljub temu da si mi všeč, jaz ne delim svojega, si boš žal morala najti drugo stimulacijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 10:26:40
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi da počaka do naslednjega tedna. A v 3. delu končno , al se še vrtita k mačka okol vrele kaše? v 3. delu se nič takega ne dogaja, sta še zelo pridna...4.del bo glede tega zanimiv me prav zanima, koliko se bodo držali knjige?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 10:40:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi da počaka do naslednjega tedna. A v 3. delu končno , al se še vrtita k mačka okol vrele kaše? v 3. delu se nič takega ne dogaja, sta še zelo pridna...4.del bo glede tega zanimiv me prav zanima, koliko se bodo držali knjige? Knjig nisem brala. Sem zadnjič v šusu pogledala 1. in 2. del. Mi je 1. del veliko bolj všeč, ker je prav otipljiva napetost med njima. V 2. delu te napetosti ni toliko za čutiti. Upam, da je 3. boljši kot 2. Miša boš zrihtala? Ko se bo dalo? Mi je sodelavka ta 2 filma posnela, pa so podnapisi čudni. Namesto čžš so grabljice Ne obvlada tko k ti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 10:49:37
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A v 3. delu končno , al se še vrtita k mačka okol vrele kaše? ja točn tko, nč še ni .... on kao cvika, da ga nebi zagrablo, da bi jo ugriznil, zato hoče nekaj drugega pred tem ... pa recmo, upejmo da se vse potem zgodi v zadnjem delu IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mi je 1. del veliko bolj všeč, ker je prav otipljiva napetost med njima. V 2. delu te napetosti ni toliko za čutiti. Upam, da je 3. boljši kot 2. mhm, je mismis uživaj še ta teden
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 10:55:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A v 3. delu končno , al se še vrtita k mačka okol vrele kaše? ja točn tko, nč še ni .... on kao cvika, da ga nebi zagrablo, da bi jo ugriznil, zato hoče nekaj drugega pred tem ... pa recmo, upejmo da se vse potem zgodi v zadnjem delu Ah ta mladina . Se nč ne znajdejo. Naj mu ob pojstli prštima en fejst krvav biftek, pa naj vanjga ugrizne, če se mu glih strga .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 11:07:19
|
|
|
|
gigi1
|
Ufff dabu, dabu Naša Aquica je imela RD. Aqui draga vse najboljše!
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.7.2010 11:09:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 11:16:43
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi lej kaj ti dobiš za RD Neki me hecajo tele slike na googlu. Prav čudno je to zdej narejeno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 11:51:10
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, to nima veze z googlom, ampak s Pattinsonom, včeraj ko sem ga iskala za stimulacijo, sem imela full probleme samo s Pattinsonovimi slikami, pri ostalih pa čisto nobenih. Za filmčke velja, bom potem pogledala, če je že kje kaj objavljen, ko se bo moj spokal iz delovne sobe (delo od doma), pri nas je danes tako, kot bi bila sobota, vsi smo doma, dedc na računalniku, midva s kužonom pa na kavču
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 12:10:17
|
|
|
|
gigi1
|
Srce tud iskanje slik na googlu je nekaj spremenjeno. Čisto drugače se odpira . Kaj morjo skoz neki d.rkat? Vidim, da vsi uživate . Hvala, ker boš pogledala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:06:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Lupčke in hvala vsem za dobre želje. Dans bolj težko berem (in delam). Možgan je nekam počasen.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:31:44
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi lej kaj ti dobiš za RD Neki me hecajo tele slike na googlu. Prav čudno je to zdej narejeno o Žižika hvala, sicer je še kar nekaj mesecev do mojega RD ampak vseeno hvala... in ja zadnja knjiga je zelo fajn, se marsikaj dogaja, iskric tolko da ni res, film bo pa posnet v dveh delih - še se bomo slinili
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:33:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lupčke in hvala vsem za dobre želje. Dans bolj težko berem (in delam). Možgan je nekam počasen. predvidevam, da včerajšnji Chivas nima nič s tem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:34:08
|
|
|
|
hedviga
|
Uh, komi zdele vam zaželim lep dan. Sm vesela in zaskrbljena obenem. So me klicali iz vrtca, smo dobili prostor za septembra, zdaj pa mrzlično lomim mozeg kako zorganizirat avgust... Mišulin torej špotem poridirjaš v naš konec? Ob 17? 100%?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:36:25
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi tole je bilo za 4* . Si prebila magično mejo 1000 postov. Še malo pa boš diplomirana čvekulja Za RD pa dobiš še
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:37:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lupčke in hvala vsem za dobre želje. Dans bolj težko berem (in delam). Možgan je nekam počasen. predvidevam, da včerajšnji Chivas nima nič s tem Neeeee . Kje pa! Boga Fidi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:37:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi tole je bilo za 4* . Si prebila magično mejo 1000 postov. Še malo pa boš diplomirana čvekulja Za RD pa dobiš še o bemo, to pa sploh nisem opazila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:38:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Uh, komi zdele vam zaželim lep dan. Sm vesela in zaskrbljena obenem. So me klicali iz vrtca, smo dobili prostor za septembra, zdaj pa mrzlično lomim mozeg kako zorganizirat avgust... Mišulin torej špotem poridirjaš v naš konec? Ob 17? 100%? superca za vrtec in ja ob 17.00 bom na tvojem koncu, 100%
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:38:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Uh, komi zdele vam zaželim lep dan. Sm vesela in zaskrbljena obenem. So me klicali iz vrtca, smo dobili prostor za septembra, zdaj pa mrzlično lomim mozeg kako zorganizirat avgust... Mišulin torej špotem poridirjaš v naš konec? Ob 17? 100%? Bravo za vrtec Avgust boste pa že nekak pregurali.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:38:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ufff dabu, dabu Naša Aquica je imela RD. Aqui draga vse najboljše! vse najlepše Aquica
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.7.2010 13:39:19 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 13:39:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Uh, komi zdele vam zaželim lep dan. Sm vesela in zaskrbljena obenem. So me klicali iz vrtca, smo dobili prostor za septembra, zdaj pa mrzlično lomim mozeg kako zorganizirat avgust... Mišulin torej špotem poridirjaš v naš konec? Ob 17? 100%? Bravo za vrtec Avgust boste pa že nekak pregurali. Super......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?