|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.7.2010 19:22:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sunny.......kakšne dovolilnice imate to?.......upam da pošlihtate tole s tabletkiuser posted image user posted image user posted image .......a imata vidva še kakšnega v planu,ali ste obrt vrnili?

Dovolilnica...Če maš višek ur, pač greš kako uro prej iz šihta...

V planu...Ma ne vem kaj se gremo mi2 zadnje dneve...Nimam tabletk, mi2 pa kar na polno... Pa smo se učeri po akciji uprašala " Ej, a mi2 delava še enega user posted image al kaj?"... user posted image user posted image user posted image Ne vem, če bo slučajno ratalo, bomo meli še enga, da bi bil pa prov neki načrtovan pa mislim da ne...user posted image   Smo čudna, a? user posted image user posted image user posted image

aha ure koristiš-štekamuser posted image .....jaz jih imam tudi full v plusuuser posted image .......ej sta pa faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........navijam da boš kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.7.2010 19:26:39   
Katjusa
sunny u tole odebeljena sluznica pa zna bit kako presenečenje...... no upam, da vam če se zgodi ne prekriža preveč načrtov....

čebela so se že začel nosečniški "čari"......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.7.2010 19:27:32   
sunny24
user posted image user posted image user posted image ...Face,a? Ah, bomo vidli...Bo kar bo! user posted image

Joj, to je pa full grozno že, če se člowk ne umiva redno in pol širi "prijeten" vonj, čip parfum pa ga samo še okrepi...user posted image   No, glvno je, da si pršla do korita! user posted image user posted image user posted image

A pa na šihtu si že kej povedala? V kirem tednu pa si?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.7.2010 19:30:51   
Čebel@
katjuša.......že jauser posted image user posted image user posted image

sunny.......v službi se "mogla" povedat,ker sem rekla da ne dvignem nič težjega od 5kg in je pol šefova vsem na našem odelku pol to povedala,da vejo zakaj pač ne dvigujemuser posted image ......točne tedne ti bom pa lahko 13.8. povedala ko imam Guser posted image

z mojo pico slabo kažeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.7.2010 19:34:29   
sunny24
katjusa, ja...me je kar malo stisnlo, ko sm slišala da je sluznica 7mm...Ker na prvem pregledu pri Gaji, nje še ni blo videt, je bla pa lih tko sluznica 7mm debela... Ma sej ni panike, če smo z Gajo sfolgali, bomo pa še z enim user posted image ...Sam upam, da bomo z mojim še šiht mela, ker trenutno se neki o odpuščanjih govori...Mater jim lopovska! user posted image

čebela, a pol že vejo...Pr meni so tudi v ta prvo vedli, ker sem šla v popoldansko smeno iz nočne, pol v ta drugo pa nisem nič povedala do 16 tedna, ker sem bla na bolovanju. Mi je blo pa smotano ja, da so vedli...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.7.2010 19:35:37   
sunny24
Grem si pico naročit (čebela, ti smi lušte nardila) predn pride Gajči domov...Da jo malo bol v miru pojem...Si zmeri naročim margerito s koruzo in mi Gaja vsakič vso koruzo ven sprca in mi jo poje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.7.2010 19:36:08   
Čebel@
sunny......zoperno je,če bi šlo slučajno naprej(bog ne daj)user posted image

grem na picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.7.2010 19:36:41   
Čebel@

Grem si pico naročit (čebela, ti smi lušte nardila) predn pride Gajči domov...Da jo malo bol v miru pojem...Si zmeri naročim margerito s koruzo in mi Gaja vsakič vso koruzo ven sprca in mi jo poje...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.7.2010 19:37:44   
Čebel@

katjusa, ja...me je kar malo stisnlo, ko sm slišala da je sluznica 7mm...Ker na prvem pregledu pri Gaji, nje še ni blo videt, je bla pa lih tko sluznica 7mm debela... Ma sej ni panike, če smo z Gajo sfolgali, bomo pa še z enim user posted image ...Sam upam, da bomo z mojim še šiht mela, ker trenutno se neki o odpuščanjih govori...Mater jim lopovska! user posted image

čebela, a pol že vejo...Pr meni so tudi v ta prvo vedli, ker sem šla v popoldansko smeno iz nočne, pol v ta drugo pa nisem nič povedala do 16 tedna, ker sem bla na bolovanju. Mi je blo pa smotano ja, da so vedli...

a si imela ss?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.7.2010 19:45:28   
sunny24
Aha...Februarja 2008.
Pa največja fora je, da sem mela čiščenje 22.2.08, 22.2.09 sem pa z Gajo prišla iz P...Kako se obrne...2008 pršla domov v solzah, 2009 pa z našo madam, vsa srečna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.7.2010 19:58:27   
Katjusa
sunny jst sem imela lani odebeljeno sluznico in mi je tud g reku da možno da sen noseča da nej teden dni počakam pa test nardim pa ni blo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sej boš vidla kako bo je pa res da boste sfolgaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela pica.... njamsi jst jo lahko samo sanjamuser posted image user posted image user posted image user posted image kuham pa zdle čufte za ju3, da bo moj imel kosilo za sabo.... zraven bo pa polenta.....

mami je kr vredu ful jo boli ampak s prsti lahko miga tako da oparacija za zdaj uspešnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.7.2010 19:58:46   
Katjusa

Aha...Februarja 2008.
Pa največja fora je, da sem mela čiščenje 22.2.08, 22.2.09 sem pa z Gajo prišla iz P...Kako se obrne...2008 pršla domov v solzah, 2009 pa z našo madam, vsa srečna! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se kr naježla

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.7.2010 20:55:34   
Ajvy

Aha...Februarja 2008.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.7.2010 21:01:49   
sjmm
čer!

mi smo vseen družinsko šopingiral, me je moj 2x lepo pogledal, pa me je huda jeza minila...sam slišu jih je pa user posted image

sm zdej že tretji pomivalc dons zakurblala...mam posode pol kufer...ju3 bo sam enolončnica in palačinke za kosilo...adijo pamet

zdej pa Majčkota nesem aja aja....je u nulo zmatran....pa nism čist zihr, da je čist zdrav...mam filing k da neki pokašljuje...sam zdej se toook afna, da sploh ne veš..kva je res...močno upam, da se mi sam sanja....sem mu pa zdele fajn nosek s sterimarjem spucala...kva se jim vse not nabereuser posted image

zaloge mamo nafilane, hladilnik pomit in poln..upam, da mi neki dni noben ne reče, da nimamo kej jestuser posted image

držim pesti za vse naj naj za vse nosečkice in vse to be nosečkiceuser posted image

birdy....imam veliko na zalogi od 68-86....če bi želela, se že domenimo, ko bo čas...ker nekaj malih stvari, ki sm čist novih kupila bom obdržala, vse ostalo ta večje bi rada oddala, ker nimamo v našem stanovanju glih neki velik omar za shranjevanje neuporabnih zadev...že tko nas je kr dost prebivalčkov tle naokoluser posted image

fajn bodite vse skupaj!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.7.2010 22:12:03   
Katjusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sem se potrudla nardila kosilo kot on želi in sma se spičla ker sem mu pripravla za jutri in je hotu da mu polento na drobno sesekljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa rekla da sej to si jo lahko tud jutri in je že bil tečen...... grem pod tuš pa spat on se nej pa brcne nekam..........user posted image user posted image user posted image user posted image nč ne znam ne rečt ne nardit kot da sem ena budala tle in ga oviram.....
sem mogla ven dat...

lahko noč

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.7.2010 8:45:09   
Čebel@
jutrouser posted image

mami na bolniški-dokler se bruhanje ne umiriuser posted image ......sva zdele s Hano pojedle umešana jajčka s cukrom(mjami) zdej pa malo pospravljatuser posted image

sunny.....kok se v enem letu vse spremeni,a neuser posted image ....a je bila dobra pica?user posted image

katjuša.....zakaj lahko le sanjaš o pici?sej jo lahko sama doma naredišuser posted image .....uf vidim da je bil spet en fajtuser posted image ......si pomislila da i mogoče ti preveč občutljiva?nee mislim nič slabega ampak oba morata popuščati....in dokler se orenk ne pogovorita kar vama leži na dušah,se bosta še naprej špikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.......upam da se nič ne kuha v Majčiju......evo kar preventivneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.7.2010 9:28:45   
sjmm
dan!

mi smo mel kr pestro noč....sem imela prav...se je en prehlad nakuhal...pojma nimam od česa...mogoče le od teh temperaturnih sprememb...pa kak prepihec, ki ga mi skoraj ne opazimouser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem se dere ko da ga iz kože dajemo, ko spucamo nosek...sam kaj čmo...je treba

dons mu ob 6h nism mleka dala, da nebi bruhal...je lepo čajček stankal...prejle k je vstal pa mleko, zdej pa lino kroglice grickain z Mihcem gleda risanko

Saša še v mižulah

Jan pa je dons prvi pomočniksvojga očija...je vstal že ob pol7h....pridenuser posted image

jz bom pa kr eno ta čisto juhco pristavila z vso možno zelenjadjo...pol bomo pa nudlčke zakuhal, pa ene palačinke bomo spekli

katjuša...vidm, da je napeto...joj, joj, po moje sta oba v nekih občutljivih fazah...jz bi kar direkt povprašala, zakaj je tak, kaj sipa on želi, kaj ga teži in podobno...ti pa poskusi pokončno prenesti kako njegovo zmrdovanje in bo videl, da je nekaj drugače.............pri mojemu ful vžge lepa prijazna beseda, ko ga prosim, da naj mi pove, zakaj je tako čemeren, da mu mogoče lahko kaj pomagam, da sva za to skupaj...in potem mal premišljuje..potlej pa le začne kak pogovor.........držim pesti za vajuuser posted image

čebel@...uživaj s Hanči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 842
28.7.2010 11:07:21   
Ajvy
jutroooooooooooooo..

S Tarjo sva bili pri zobozdravniku...je rekla, da ima same sončke notri.....je Tarja dobila štempiljko, nalepkico in prstanček z zelenim kamenčkom (zelena je njena najlepša barva),,,je bila tolk vesela, da se je še meni orosilo oko....bila je pa zelo zelo pridna.....moram jo pohvalit....

Jst grem popoldan delat...kaj pa drugega...pol pa četrtek , petek frejjjjjjjjjjjjjjj....

KAtjuša...zares ne vem kaj naj ti rečem ,kolkr to, da se vsedita in pogovorita......

Čebela
...a ti si tut popoldanska...mava kar isto izmeno...res nama naj hitro mine...Maš pa enkratno šefico ,da te je lepo domov poslala....bravo....glej da ji danes kako čokoladko nesešuser posted image user posted image user posted image
A ha...sem prebrala ,da si na bolniški...ma sej je prav...počivaj ,pa se s Hano stiskaj....

Birdy.
..sej ne vem...kaj naj rečem...kolkr jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........krasno....fant za popestritev.....

sjmm...ja...vidim ,da veš kaj mislim...he he .....vidim, da sama veš-...torej ti želim samo še voljo in trdnost , da to izpelješ...da se ti uspe malo spočiti...
Upam ,da se prehladek lepo spuca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny....sej sem vedla, da boste vi imeli šeuser posted image user posted image user posted image ....kar tako naprej....krasno vam bo šlo----

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 11:59:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
28.7.2010 12:16:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša.....zakaj lahko le sanjaš o pici?sej jo lahko sama doma naredišuser posted image .....uf vidim da je bil spet en fajtuser posted image ......si pomislila da i mogoče ti preveč občutljiva?nee mislim nič slabega ampak oba morata popuščati....in dokler se orenk ne pogovorita kar vama leži na dušah,se bosta še naprej špikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela res je sama lahko spečem pico, rabim sam sir, šunko in kup dobre volje......mah bi mi pasala postreženauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja mogoče sme res preveč občutljiva če en mesec čakam na lepe besede in mal nežnosti..... ne pa da me v vsaki stvari zabije in mi meče naprej kaj vse narobe nardim in ko rečem, da se trudim kolkr se da pa doda zakaj pa ne nardiš vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image .... z njim se menit ta čas ne da sem že 100x načela temo celo pismo sme mu napisala je blo pol kak teden boljše pol pa spet isto....
bo že.... dons sem ga fehtala, da gremo skupaj na obisk pa si je že našel izgovor, da ne bo šel...... tko da grem sama z otrokoma......
sem mu prej po telefonu rekla, da bi rada da se mal pogovorima..... no bomo videli kolk se boma pomenla...... to se vse že predolgo vleče in res čakam, da tud on kej nardi... kaj se čem trudit če ni odziva... jst sem tud utrujena sam to ni pomembno sam da je dec bogi in veliko dela, jst pa itak spim doma.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.7.2010 12:17:19   
BarbaraGS
ojla punce :) malo se javljam preden odidem v Rim.

Zaradi hude sladkorne, mi bodo kar sprozili porod naslednji teden. Malo sem v soku po novici in nimam se nic pripravljeno (namesto se 4 tedne imam samo se 1 teden casa). Sem na inzulinu in to velikih odmerkih in posteljica je ze zrela, tak da... Drugace je vse vredu sam malo sem jezna ker bom dlje v bolnici in bo Eli dlje brez mene, pa se tle v Lj me ne sme obiskovat dlje kot tiste 3 urce na dan. V Kr ko sem se menila, so mi rekli, da bi tako mali otrok lahko bil full dlje z mano in da niso tako strogi. Aja pa spet ne bom imela lastnih popadkov :( res sem si jih zelela.

Birdy super za fantica :) Kaj bomo sami modri naokoli skakali letos hehehehehehehe :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.7.2010 12:22:58   
Katjusa
drgač pa tole iz zavoda se bliža koncu še jutri in potem ponedeljek in torek..... službe še nimam apmak delam na tem in imam upanje, da bo kmalu.... (železo se kuje)
ratal mi je spet oba otročka spat spravit..... ni kej to sta moja angelauser posted image user posted image user posted image user posted image včeraj smo ful užival sicer je beni enkrat gro padu (sta se zeletela skupi) in si je ustnico prebil ampak ni blo nič hujšega se je hitro potolažil in igra je tekla naprej..... zvečer sta mi sma padla v posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jutri kuham za koslijo jetrceuser posted image user posted image user posted image user posted image sem dons bla v trgovini pa sem jih vidla se mi jih je ful zluštel jih nisem jedla že par let..... sem povabla tud mamico in atija na kosilo..... za danes sem pa itak včeraj skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem frej do takrat da se mišeka zbuditauser posted image user posted image user posted image user posted image
v pravem času smo dobil neki naročil za vizitke tak da bo kak € padu k ga nujno rabimo.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.7.2010 12:26:19   
Katjusa
barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image še mal pa boš cartala najlepšega fantiča na svetu..... drgač pa naj te tolei to da ti ne bo treba ponoči vač na wc hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Imaš pa res smolo s tole sladkornouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.7.2010 12:46:50   
Čebel@
sjmm.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majčija

ajvy....pridna Tarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ja mi kar paše bit doma,ker sem kar precej utrujenauser posted image ......pridna si,ker vse lepo pokomentirašuser posted image user posted image user posted image ...naj ti služba hitro mineuser posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za sprehod in uživanje v peskovniku....vidva s Šimetom ga pa biksatauser posted image user posted image

katjuša.....pol pa ko prideš enkrat k meni,bova naročili picouser posted image user posted image user posted image ......res upam da kmalu tole pošlihtata,ker vidim da te to žreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara.......kako ste se imeli na dopustu.....u ti boš pa že drug teden cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 12:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.