|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.7.2010 12:24:47   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, evo nas iz pregledauser posted image In ker se mi kr smejiin ne morem bit tiho moram povedat da bomo mel pri nas...

FANTKA!!!!!

Čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.7.2010 12:25:41   
sunny24
Dan bejbe...Vas samo na hitro pozdravim, ker še malo in pičim delat...Vračam sodelavcu menjavo...

Lep dan vam želim!!! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.7.2010 12:26:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

No, evo nas iz pregledauser posted image In ker se mi kr smejiin ne morem bit tiho moram povedat da bomo mel pri nas...

FANTKA!!!!!

Čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.7.2010 12:27:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan bejbe...Vas samo na hitro pozdravim, ker še malo in pičim delat...Vračam sodelavcu menjavo...

Lep dan vam želim!!! user posted image

naj ti hitro mineuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.7.2010 12:33:39   
sjmm
JZ sm se vseen lotila pomivanja, pa mi moj vsake 5 minut teži z nekimi računi in papirji, češ, da bi mogla to že včer zrihtat k sm knjigo brala...sm ga skor skoz gsm na gobec...sm glih ta prave volje so me že a velki razpizdil

moj je pa lepo drnjohu včer zvečer že ob 9h...tko, da mi ne bo pamet solil...trenutno imam velik več dela k on...te dni malarja špila...si je čist novo obleko kupu...belo k kak dohtar in pol je zravn še temu primerno brihten...dons ga bom poslala u šoping...na 10 različnih koncu. da bo mal švicu, pa še ta velki bojo šli zravn

user posted image user posted image user posted image user posted image

se grem z Majčkom mal kulirat ob lubeniciuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 13:13:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
27.7.2010 13:15:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM ČASTIM AJS KOFI......PA GLIH GLEDAM D JE SLIKCA IZ NAŠE ŠTARIJEuser posted image user posted image user posted image

user posted image

jst sm že shlajenauser posted image ....sm dobila "orto" ljubezenski SMS........akumulator je že pod reklamacijo, gume se pa ta moment montirajo....pa sory za korenček, pridem ob 14h.

BIRDY ŠKL PRVAKI LETNIK 2010 SE NABIRAJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoj se je pa dobr zmazu...bomo vidl kak bo z mojimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.7.2010 13:52:57   
sjmm
KOLUMBO...TENX FOR KAFETEK!!! JE PASAL!!

zdej sm vse papirje in plačila pošlihtala, mali spi, ta velki so kazensko u sobi, dokler dec ne pride domovuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa cote obest in skuhat eno fajn rižotko in solatko prpravt, da bo vse rdi stedi k Majči vstane

pol morm pa še šoping listek sestavt

ja, naš Majči je dons neki čudn tečkan...ful upam, da se kej ne kuha

sm ga pa zvagala in še una ta stara vaga kaže v čevljih 13,8...tko, da če pomislim, da je mal škilasta ..jih ima ene 12 sigurn...no tok jih moreee met..itak moje pripombe...že laufam kej delatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.7.2010 13:53:53   
Katjusa
birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res lepa novička po 2 pupah en fant.... ta vas bo pa rihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image po muško sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm a ti bi ga pa kr prek telefonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj deci.... no pol pa ve vse men pravte da je moj utrujen... mah ne vem če je to taprav izgovor sej pa sem jst tud

kolumbo popoldne pošlem mojga k tvojmu na inštrukcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa lotli pospravljanja sem imela kopalnico na 3/4 so piršli pa sorodniki iz švice 5 otrok itak je bla kuj akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da pospravljanje padlo v vodo k zdej pa zagona nimamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.7.2010 13:54:37   
birdy
Kolumbo, ja že zbiramo ekipouser posted image

Sem pa pozabila seveda povedat kaj je še kej bilo... Torej, spet mal prehiteva, je kak teden večji od povprečja, pa sedi še na ritkiuser posted image Sej ma še čas da se obrne. Neli je šla tud pogledat dojenčka in je bla kr vesela. Drugač zgleda vse bp, tako da smo zelo veseli vsi. Mojmu, ko je šel noter in sem povedala kaj je so se pa kr oči zasvetleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.7.2010 13:55:41   
sjmm
birdy...če rabiš kej v modrem TI SAM POVEJ...MI SMO ZAPRL ŠTACUNO...MAM PA VEEELLLIIIKKK CUNJIC...Z VESELJEM ODDAM ZA KAKEGA KORENJAČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.7.2010 14:00:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res lepa novička po 2 pupah en fant.... ta vas bo pa rihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image po muško sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm a ti bi ga pa kr prek telefonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj deci.... no pol pa ve vse men pravte da je moj utrujen... mah ne vem če je to taprav izgovor sej pa sem jst tud

kolumbo popoldne pošlem mojga k tvojmu na inštrukcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa lotli pospravljanja sem imela kopalnico na 3/4 so piršli pa sorodniki iz švice 5 otrok itak je bla kuj akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da pospravljanje padlo v vodo k zdej pa zagona nimamuser posted image

dons sm take volje, sej običajno bolje prenašam take fore...k mam pa user posted image ..pol pa ne se hecat z manouser posted image user posted image ....ma, neki dni mu že popuščam, k bedarije serje in 1x je pa zadostuser posted image ...z vama je drugače.....sta se oddaljila...in morata najt pot nazaj...pol se pa lahk gresta tud take hece k mi2....user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.7.2010 14:22:30   
Katjusa
birdy a tvoj ni bil zraven na UZ.....
Ko je bil Florjan zraven je potem skos govoril o tem.... in zdej skos govori da ima dojenčico v trebuščku in da ga morem jst k svojmu zdravniku peljat pa jo bo ven vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.7.2010 14:41:49   
SURF
Oj,oj...
O Brdy čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image

Madonca tok sem utrujena...tamala še aja..js pa namesto,da izkoristim in se držim plana za delo sedim pred temlem mojem compjuterčku in srfamuser posted image
Vse me še čaka...še v dolino bo treba k babi rože zalit,ker je na dopustu..pa en kuuuup cot..eh..danes bolj počasi...
Sem pa danes naredila za kosilo eno tako fajn zelenjavno juho,tako močno z vsem možnim...potem sem pa za hec popekla koščke kruha v maslu in česnu v prahu in je super izpadlo..mmmm...nekaj čiste juhice pa sem še zmrznt dala,za prvo pomočuser posted image ...
Majčy in Sjmm...uf koliko pojesta vajina malčka.user posted image user posted image user posted image
Moja zelo malo je proti vašim...da izvzmamem kosilo recimo...se mi zdi da starejša ko je manj pojeuser posted image včas je več jedla...no za kosilo..če ni posebej za njo še juha se itak ne naje..no rečmo pol krožnika juhe in tu pa tam še kej ostalega kar je pač za kosilo,vrstni red odvisen od tega ali imamo tudi mi juho..če ne potem jo tudi ona dobi na koncu...mah nevem...je zelo zbirčna in marsikaj izpljune in viha nos...ona bi lohka živela od juh in zrezkov v omaki s pirejem in špinačo..pa kakih klobas,in sadjeuser posted image bolj ko se trudim s tem pa onim ...ne najdem več kej drugega za njen okus...no pa flaša mleka z keksolinotom,medolinotom preden zaspi in zgodaj zjutraj...mah nevem...pa tok super je jedla...
Drugače pa je taka mala čveka ratala...se tok nasmejimo...vse kopira,vse si zapomni...mama,atija kliče tata(ima punčko ki tako govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )oma,baba,dada(duda)moja/moj,kiki(fifi)ičam(čičam,sedim)vse živali oponaša,še tiste najbolj eksotičneuser posted image ...postala je cela afna...pa besed je še kup..včas kr ponovi kej ko sliši...vse se da z njo zment in najbolj srečna je ko lahko kej pomaga,prinese,ona prštima...Je pa postala tudi malce sramežljiva,mogoče obdobje,bomo videli...rabi tiste svoje pol urce da ji ni čisto na novo...zna bit tudi sitkana,ufffffff...pa jo včasih ne upoštevam takoj pa pride do mene in me prime da se čisto od blizu pogledama pa tako na dolgo reče mmmmmmmmmaaaaaaaaamaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image kot a me ti čuješuser posted image je tak sonček najin...tako jo imam rada...nepopisna je ta materinska ljubezen...si ne moreš predstvaljat dokler nimaš otrokuser posted image
Naj vam še poročam,da sem uradno maserkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toda grem še naprej...
Aja pa 11. gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam...sem pristala na Umag,Polineziya...po fotkah zgleda super..upam,da tudi zaresuser posted image
Zdej pa šibam še kej prmaknt,cote bom zvečer....

Katjuša ja še tebi sem hotela nekaj napisat...sj nevem kako naj začnem...zgleda sta se res odtujila,po napisanem sodeč...upam,da se najdeta...da najdeš tudi ti samo sebe in boš v prvi vrsti ti sama srečna...vsaj pri meni je ponavadi tako,da se vse lažje popravi ko si js sama najprej operem misli,si zastavim cilje(čerpav so vsi najini skupni,rabim kakšnega svojega,v moji smeri)se okregam,potolažim...pa klepet s prijateljico...pa kej čisto za mojo dušico,pa makar če si vsak dan kar kak dober komad nabiješ do fula,ki ti požene kri po žilah...upamk,da nisem zabluzila...mogoče sem malo smešnauser posted image ...želim,da ti uspe,to je bistvouser posted image Pogovorta se in se poslušajta....držim pesti....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.7.2010 14:50:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Oj,oj...
O Brdy čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image

Madonca tok sem utrujena...tamala še aja..js pa namesto,da izkoristim in se držim plana za delo sedim pred temlem mojem compjuterčku in srfamuser posted image
Vse me še čaka...še v dolino bo treba k babi rože zalit,ker je na dopustu..pa en kuuuup cot..eh..danes bolj počasi...
Sem pa danes naredila za kosilo eno tako fajn zelenjavno juho,tako močno z vsem možnim...potem sem pa za hec popekla koščke kruha v maslu in česnu v prahu in je super izpadlo..mmmm...nekaj čiste juhice pa sem še zmrznt dala,za prvo pomočuser posted image ...
Majčy in Sjmm...uf koliko pojesta vajina malčka.user posted image user posted image user posted image
Moja zelo malo je proti vašim...da izvzmamem kosilo recimo...se mi zdi da starejša ko je manj pojeuser posted image včas je več jedla...no za kosilo..če ni posebej za njo še juha se itak ne naje..no rečmo pol krožnika juhe in tu pa tam še kej ostalega kar je pač za kosilo,vrstni red odvisen od tega ali imamo tudi mi juho..če ne potem jo tudi ona dobi na koncu...mah nevem...je zelo zbirčna in marsikaj izpljune in viha nos...ona bi lohka živela od juh in zrezkov v omaki s pirejem in špinačo..pa kakih klobas,in sadjeuser posted image bolj ko se trudim s tem pa onim ...ne najdem več kej drugega za njen okus...no pa flaša mleka z keksolinotom,medolinotom preden zaspi in zgodaj zjutraj...mah nevem...pa tok super je jedla...
Drugače pa je taka mala čveka ratala...se tok nasmejimo...vse kopira,vse si zapomni...mama,atija kliče tata(ima punčko ki tako govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )oma,baba,dada(duda)moja/moj,kiki(fifi)ičam(čičam,sedim)vse živali oponaša,še tiste najbolj eksotičneuser posted image ...postala je cela afna...pa besed je še kup..včas kr ponovi kej ko sliši...vse se da z njo zment in najbolj srečna je ko lahko kej pomaga,prinese,ona prštima...Je pa postala tudi malce sramežljiva,mogoče obdobje,bomo videli...rabi tiste svoje pol urce da ji ni čisto na novo...zna bit tudi sitkana,ufffffff...pa jo včasih ne upoštevam takoj pa pride do mene in me prime da se čisto od blizu pogledama pa tako na dolgo reče mmmmmmmmmaaaaaaaaamaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image kot a me ti čuješuser posted image je tak sonček najin...tako jo imam rada...nepopisna je ta materinska ljubezen...si ne moreš predstvaljat dokler nimaš otrokuser posted image
Naj vam še poročam,da sem uradno maserkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toda grem še naprej...
Aja pa 11. gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam...sem pristala na Umag,Polineziya...po fotkah zgleda super..upam,da tudi zaresuser posted image
Zdej pa šibam še kej prmaknt,cote bom zvečer....

Katjuša ja še tebi sem hotela nekaj napisat...sj nevem kako naj začnem...zgleda sta se res odtujila,po napisanem sodeč...upam,da se najdeta...da najdeš tudi ti samo sebe in boš v prvi vrsti ti sama srečna...vsaj pri meni je ponavadi tako,da se vse lažje popravi ko si js sama najprej operem misli,si zastavim cilje(čerpav so vsi najini skupni,rabim kakšnega svojega,v moji smeri)se okregam,potolažim...pa klepet s prijateljico...pa kej čisto za mojo dušico,pa makar če si vsak dan kar kak dober komad nabiješ do fula,ki ti požene kri po žilah...upamk,da nisem zabluzila...mogoče sem malo smešnauser posted image ...želim,da ti uspe,to je bistvouser posted image Pogovorta se in se poslušajta....držim pesti....

vau, kak post...to pa človk z užitkom prebereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lep dan še naprej in super za tako zgovorno in navihano čmrlo!!!!

glede iskanje samega sebe...se podpišem...tle se vse začne!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.7.2010 15:28:03   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

birdy...če rabiš kej v modrem TI SAM POVEJ...MI SMO ZAPRL ŠTACUNO...MAM PA VEEELLLIIIKKK CUNJIC...Z VESELJEM ODDAM ZA KAKEGA KORENJAČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moram mal pogledat... Sej od začetka je bolj nevtralno, pol večje je pa bolj roza... Če boš koga druzga dubla za oddat kar dej. Če ne pa se priporočam, vsaj tam od ene 62 cifre naprejuser posted image
Pa hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.7.2010 15:32:34   
birdy
Katjuša, moj G ma tako prakso da najprej vse pogleda kar je nujnega (srček, trebuh, glava, če so vsi deli telesa...), pol pa povabi očke not in še njim mal pokaže bolj zanimive dele. Pokaže kaj je srček, kje je glava, obrazek... ampak neobremenjeno s tem da bi zravben še kake (vsaj meni) nezanimive meritve delu. Jst otročka rada vidim, res, ampak ko pa meritve dela mi je pa kr mal dolgčas. Ampak itak da tud to potrpim da vidim kako napredujemo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.7.2010 15:36:47   
birdy
Surf, moji otroc so tud mal izbirčni ratal. Kristi je juho pa ves sadje, neki zelenjave, od mlečnih stvari pa samo še tekoč jogurt in mleko. Aja, pa sir. Kadar jo prime tud salamo. Kruh ni za njeno razvajeno ritko. Tko da k razmišljam kaj narest za zajtrk in večerjo me je kr groza, lažje kosilo spacam kot pa to...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.7.2010 16:59:17   
Katjusa
surf to pa je postuser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za malo čvekico ni kej ženska kri ji teče po žilahuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala za tvoje besede..... sej dons prav uživam z mojima cukrčkoma.... zdle še zložimo košaro perila pol gremo pa mal še venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy to ima pa tvoj g fajn organizacijouser posted image user posted image user posted image user posted image   a Kristi kruha sploh ne je naš beni pa skos okol kuhne hodi pa skos govori kuha, kuha (to pomeni kruha).... bošček mali je nonstop lačen apetit na 100% in pol ure po kosilu že začne kuha kuha, ko mu ga daš pa enkrat ugrizne in reče neuser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.7.2010 17:00:23 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.7.2010 18:52:37   
sunny24
Hello!
Evo, jst sem že iz šihta...Sm kar dovolilnico za 2 uri poknla, ker se mi ni dalo več oz ni blo neki full dela...Pa še viška ur mam, tko da...
Se ja pa full shladilo...Je fajn ulivalo prej, tko da sm si kar dolge hlače dala na rit...Mamo samo 16C...mraz! user posted image

Učeri sem bla pri G ker mam s tabletkami celo štalo...Smo ugotovile, da v bistvu tabletke kot kontracepcija delujejo normalno, ne pa zavirajo cikla al kaj jst vem...Pa sluznico mam full odebeljeno (7mm) ko naj bi bla pri jemanju tabletk tam na max 2mm...user posted image user posted image user posted image No, pa smo zdej prekinle tabletke za neki cajta...

Moj miš je pa danes pojedu vse za nazaj...Zjutri ob 6h (moj pošlihtu) flašo mleka, pol je spala do 10:30 in v dveh urah je pojedla banano, kinder bueno, jogurt in župo...

No, sem se neki razpisala...Kdo tuki za kej počvekat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.7.2010 19:10:20   
Čebel@
evo mene že s šihtauser posted image .......je imela ena sodelavka en čip prfum in sem samo tekla user posted image ,tko da me je šefova kar domov poslalauser posted image ...me je bila pa Hani full vesela in sva 1 uro na polno noreli,zdej pa že pančkauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.7.2010 19:14:58   
Čebel@
sjmm........vidim da te user posted image  full matra spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....vidiš,Šime se zna vsaj opravičituser posted image user posted image user posted image

salt......full je lepo brat od tvoje princeskeuser posted image user posted image user posted image

katjuša.......upam da se je stanje doma že kaj umirilouser posted image ......kako je mami(se mi zdi da si rekla da je imela danes operacijo)?

sunny.......kakšne dovolilnice imate to?.......upam da pošlihtate tole s tabletkiuser posted image user posted image user posted image .......a imata vidva še kakšnega v planu,ali ste obrt vrnili?

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 27.7.2010 19:15:29 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.7.2010 19:17:02   
sunny24
O Čebela...A že pančka madam? Ma pridna...Naša bo šla čez kake 3 ure...Ni kej, mama in tata ponočnjaki, tko da hči kej daleč od tega lih ne more bit, ne? 

Oh, ti ta čip prfumi znajo bit zoprni že če nisi noseč, tko da ti verjamem, da ti je obrnilo...

Kako kaj drugače? A rok maš marca?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.7.2010 19:20:21   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sunny.......kakšne dovolilnice imate to?.......upam da pošlihtate tole s tabletkiuser posted image user posted image user posted image .......a imata vidva še kakšnega v planu,ali ste obrt vrnili?

Dovolilnica...Če maš višek ur, pač greš kako uro prej iz šihta...

V planu...Ma ne vem kaj se gremo mi2 zadnje dneve...Nimam tabletk, mi2 pa kar na polno... Pa smo se učeri po akciji uprašala " Ej, a mi2 delava še enega user posted image al kaj?"... user posted image user posted image user posted image Ne vem, če bo slučajno ratalo, bomo meli še enga, da bi bil pa prov neki načrtovan pa mislim da ne...user posted image   Smo čudna, a? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.7.2010 19:21:01   
Čebel@
sunny....mala že pol urce pančkauser posted image user posted image user posted image .....jaz grem pa mojga nafegerat za eno pico(bi jedla samo junk fooduser posted image )user posted image .......veš ta sodelavka se neredno umiva pol pa še polije s tem prfumom in sem pač tekla do korita(še dober da mi je ratalouser posted image )user posted image user posted image ....ja po mojih izračunih 25.3. ampak so mi pri Hani prestavili,tko da tukaj tudi računam da mi bojo na NS prestaviliuser posted image .......sem pa napihnena ko žabauser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.