sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Oj,oj... O Brdy čestitke .... Madonca tok sem utrujena...tamala še aja..js pa namesto,da izkoristim in se držim plana za delo sedim pred temlem mojem compjuterčku in srfam Vse me še čaka...še v dolino bo treba k babi rože zalit,ker je na dopustu..pa en kuuuup cot..eh..danes bolj počasi... Sem pa danes naredila za kosilo eno tako fajn zelenjavno juho,tako močno z vsem možnim...potem sem pa za hec popekla koščke kruha v maslu in česnu v prahu in je super izpadlo..mmmm...nekaj čiste juhice pa sem še zmrznt dala,za prvo pomoč ... Majčy in Sjmm...uf koliko pojesta vajina malčka. Moja zelo malo je proti vašim...da izvzmamem kosilo recimo...se mi zdi da starejša ko je manj poje včas je več jedla...no za kosilo..če ni posebej za njo še juha se itak ne naje..no rečmo pol krožnika juhe in tu pa tam še kej ostalega kar je pač za kosilo,vrstni red odvisen od tega ali imamo tudi mi juho..če ne potem jo tudi ona dobi na koncu...mah nevem...je zelo zbirčna in marsikaj izpljune in viha nos...ona bi lohka živela od juh in zrezkov v omaki s pirejem in špinačo..pa kakih klobas,in sadje bolj ko se trudim s tem pa onim ...ne najdem več kej drugega za njen okus...no pa flaša mleka z keksolinotom,medolinotom preden zaspi in zgodaj zjutraj...mah nevem...pa tok super je jedla... Drugače pa je taka mala čveka ratala...se tok nasmejimo...vse kopira,vse si zapomni...mama,atija kliče tata(ima punčko ki tako govori )oma,baba,dada(duda)moja/moj,kiki(fifi)ičam(čičam,sedim)vse živali oponaša,še tiste najbolj eksotične ...postala je cela afna...pa besed je še kup..včas kr ponovi kej ko sliši...vse se da z njo zment in najbolj srečna je ko lahko kej pomaga,prinese,ona prštima...Je pa postala tudi malce sramežljiva,mogoče obdobje,bomo videli...rabi tiste svoje pol urce da ji ni čisto na novo...zna bit tudi sitkana,ufffffff...pa jo včasih ne upoštevam takoj pa pride do mene in me prime da se čisto od blizu pogledama pa tako na dolgo reče mmmmmmmmmaaaaaaaaamaaaaaaaaaa kot a me ti čuješ je tak sonček najin...tako jo imam rada...nepopisna je ta materinska ljubezen...si ne moreš predstvaljat dokler nimaš otrok Naj vam še poročam,da sem uradno maserka toda grem še naprej... Aja pa 11. gremo na morje komaj čakam...sem pristala na Umag,Polineziya...po fotkah zgleda super..upam,da tudi zares Zdej pa šibam še kej prmaknt,cote bom zvečer.... Katjuša ja še tebi sem hotela nekaj napisat...sj nevem kako naj začnem...zgleda sta se res odtujila,po napisanem sodeč...upam,da se najdeta...da najdeš tudi ti samo sebe in boš v prvi vrsti ti sama srečna...vsaj pri meni je ponavadi tako,da se vse lažje popravi ko si js sama najprej operem misli,si zastavim cilje(čerpav so vsi najini skupni,rabim kakšnega svojega,v moji smeri)se okregam,potolažim...pa klepet s prijateljico...pa kej čisto za mojo dušico,pa makar če si vsak dan kar kak dober komad nabiješ do fula,ki ti požene kri po žilah...upamk,da nisem zabluzila...mogoče sem malo smešna ...želim,da ti uspe,to je bistvo Pogovorta se in se poslušajta....držim pesti.... vau, kak post...to pa človk z užitkom prebere ...lep dan še naprej in super za tako zgovorno in navihano čmrlo!!!! glede iskanje samega sebe...se podpišem...tle se vse začne!!!