|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 27.7.2010 11:33:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
Še zadnji del .... mam že kar slabo vest, k tolk časa tule bingljam telenovele - jaz sem uživala ob NMK-ju, še posebej prve sezone, potem je vse zvodenelo. Umpa, kako si se odločila? O, ****, ej, bogi Lan, kaj dogaja????????????? Je bolje? Berem dalje ... Ooooooo, je bolje, no, superca. Je pa shit, ker niso uspeli razvozlat, v čem je bil problem. Najslabše je prebrat, da si zdravniki med sabo kontrirajo in spodbijajo mnenje drug drugega - to definitivno ne meče dobre luči na njihovo profesionalnost. Samo, da je boljše, sem res vesela. Povej, na dieti je še? Kdaj gresta do bioenergetika? praznovanja julijčkov, slikce - mega, mega, mega, kar mal se mi je oko orosilo, tko je blo lepo brat in gledat te vesele obraze. vročina - res je blo noro vroče ... Anja je na morju govorila: "Vroče je MAU, pa piha malov laske" ... tule doma je čisti balzam. V nedeljo, k smo šli še mal počofotat, je blo 31 stopinj, pridemo domov, pa 20 stopinj - uf, kaka razlika. In včeraj tudi - kva je blo fino zunaj. Popoldne sem šla na vrt, mala se je igrala s svojo punčko Marto (punčka iz moje mladosti - le da sem jo jaz takrat klicala Sanja ) & jo prevažala v vozičku, pedenala sem in tja, skratka uživala. Potem je pa prišla soseda z otročkoma (3 in 2 leti) - tista, k živi na Siciliji, pa pride parkrat na leto domov & je potem tko fino, k se načvekamo. otroci so se naigrali, midve pa pogovorili. Ponovimo v četrtek, ko greva midve k njim naokoli Je pa mala princess dobila od doli mini plastično kuhinjco & tako se obeta Marti nekaj novih namišljenih kilogramov flaška - je nima že nekaj mesecev, še kar pa obožuje Čokolešnik za zajtrk in za večerjo. Ena od malic je pa vsak dan navadni jogurt in kruh ali banana. Je pa tko malo, je prava mušica ratala. Prav izginil je trbušček v tem času, k smo bli na morju, res. dopustnice, kar čutim, da uživate na polno - keep up the good "work" .... netki, cena se meni sploh NE zdi visoka, nujno pa preglejta, v kakšnem stanju je hiša, v kakšnem stanju je streha, kako je uštimano ogrevanje, pa kakšna je izolacija, okna, bla, bla, bla ... placa je dovolj, mansarda se lahko dela tudi čez 5, 10 let - no need to hurry ... kako, da jo prodajajo? Se selijo drugam? Okolica? Sosedje? Hiša, v kateri smo mi, je podobne starosti (nekaj let manj), pa so far so good (knock, knock) ... tko da res odvisno, kako je poštimano ... poročaj! Sta veliko gledala naokoli? Tole s taščo se vleče že čist predolgo, prav zares. Pa bravo, bravo za šolo - I'm happy for you!!!!!! cene novogradenj - Brezovica - da te rukne kap - glih zadnjič smo se pogovarjali - stanovanja so po 400 jurjev - mater vola, povejte mi, kako z eno normalno, povprečno službo prišparaš tolk denarja????????? Majuška, a tud Aleksander je imel pike, k so srbele? Ma, ti drek, no. Upam, da mine asap. Zdaj me kar skrbi za našo malo čebelco - k ima po ritki in zadaj na pasu pikice ... pa je ni doma, da bi mal namazali in s pudrom popedenali ... pozdravčke Aleksandru! Kako je sicer mladi mož? O, Maja, dobrodošla med nami. , mami Tinky, za vitko in dolgo manekenkico, malo princesko! Jaz tud ful nestrpno kakšen SMSek pričakujem - prijateljica je 2 dni čez rok z babyjem nr. 2, njen prvorojenec pa danes praznuje 3 leta - kolk bi blo d best, da bi danes sestrica pokukala na svet ... no, we'll see ... Umpa, a to si gledala Grown Ups ali Eat, Pray, Love?
|