|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
27.7.2010 10:41:12   
3jeMi
JA, MADONA, METULJCEK... a to je vse? user posted image user posted image user posted image ... bravo bejba... user posted image

samo neki še naredim klele, potem pa se naslonim nazaj in preberem user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 11:15:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.7.2010 11:33:02   
metuljcek321
Še zadnji del .... mam že kar slabo vest, k tolk časa tule bingljamuser posted image

telenovele - jaz sem uživala ob NMK-ju, še posebej prve sezone, potem je vse zvodenelo. Umpa, kako si se odločila?

O, ****, ej, bogi Lan, kaj dogaja????????????? Je bolje? Berem dalje ... Ooooooo, je bolje, no, superca. Je pa shit, ker niso uspeli razvozlat, v čem je bil problem. Najslabše je prebrat, da si zdravniki med sabo kontrirajo in spodbijajo mnenje drug drugega - to definitivno ne meče dobre luči na njihovo profesionalnost. Samo, da je boljše, sem res vesela. Povej, na dieti je še? Kdaj gresta do bioenergetika?

praznovanja julijčkov, slikce - mega, mega, mega, kar mal se mi je oko orosilo, tko je blo lepo brat in gledat te vesele obraze.

vročina - res je blo noro vroče ... Anja je na morju govorila: "Vroče je MAU, pa piha malov laske" ... tule doma je čisti balzam. V nedeljo, k smo šli še mal počofotat, je blo 31 stopinj, pridemo domov, pa 20 stopinj - uf, kaka razlika. In včeraj tudi - kva je blo fino zunaj. Popoldne sem šla na vrt, mala se je igrala s svojo punčko Marto (punčka iz moje mladosti - le da sem jo jaz takrat klicala Sanjauser posted image ) & jo prevažala v vozičku, pedenala sem in tja, skratka uživala. Potem je pa prišla soseda z otročkoma (3 in 2 leti) - tista, k živi na Siciliji, pa pride parkrat na leto domov & je potem tko fino, k se načvekamo. otroci so se naigrali, midve pa pogovorili. Ponovimo v četrtek, ko greva midve k njim naokoliuser posted image  Je pa mala princess dobila od doli mini plastično kuhinjco & tako se obeta Marti nekaj novih namišljenih kilogramovuser posted image

flaška - je nima že nekaj mesecev, še kar pa obožuje Čokolešnik za zajtrk in za večerjo. Ena od malic je pa vsak dan navadni jogurt in kruh ali banana. Je pa tko malo, je prava mušica ratala. Prav izginil je trbušček v tem času, k smo bli na morju, res.

dopustnice, kar čutim, da uživate na polno - keep up the good "work" ....

netki, cena se meni sploh NE zdi visoka, nujno pa preglejta, v kakšnem stanju je hiša, v kakšnem stanju je streha, kako je uštimano ogrevanje, pa kakšna je izolacija, okna, bla, bla, bla ... placa je dovolj, mansarda se lahko dela tudi čez 5, 10 let - no need to hurry ... kako, da jo prodajajo? Se selijo drugam? Okolica? Sosedje? Hiša, v kateri smo mi, je podobne starosti (nekaj let manj), pa so far so good (knock, knock) ... tko da res odvisno, kako je poštimano ... poročaj! Sta veliko gledala naokoli? Tole s taščo se vleče že čist predolgo, prav zares. Pa bravo, bravo za šolo - I'm happy for you!!!!!!

cene novogradenj - Brezovica - da te rukne kap - glih zadnjič smo se pogovarjali - stanovanja so po 400 jurjev - mater vola, povejte mi, kako z eno normalno, povprečno službo prišparaš tolk denarja?????????

Majuška, a tud Aleksander je imel pike, k so srbele? Ma, ti drek, no. Upam, da mine asap. Zdaj me kar skrbi za našo malo čebelco - k ima po ritki in zadaj na pasu pikice ... pa je ni doma, da bi mal namazali in s pudrom popedenali ... pozdravčke Aleksandru! Kako je sicer mladi mož?
O, Maja, dobrodošla med nami. user posted image  user posted image  user posted image , mami Tinky, za vitko in dolgo manekenkico, malo princesko! Jaz tud ful nestrpno kakšen SMSek pričakujem - prijateljica je 2 dni čez rok z babyjem nr. 2, njen prvorojenec pa danes praznuje 3 leta - kolk bi blo d best, da bi danes sestrica pokukala na svet ... no, we'll see ...

Umpa, a to si gledala Grown Ups ali Eat, Pray, Love?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.7.2010 11:33:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

JA, MADONA, METULJCEK... a to je vse? user posted image user posted image user posted image ... bravo bejba... user posted image

samo neki še naredim klele, potem pa se naslonim nazaj in preberem user posted image

enjoy the ride, moja draga 3jemi!

ekola, zdaj pa mal denarnico izprašituser posted image  

'dijo, it was nice talking to you again, ladies!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.7.2010 11:34:40   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - o la la, kakšen povzetek - pa ja, kar rajcaj me s kinom konec septembra. V kinu se vam pridružim enkrat marca 2011

Sva ravno danes s sestro gledali kaj bi šli v kino gledat, pa ni nič pametnega user posted image user posted image user posted image

hja, metulj je back to business, nimaš kaj

sem očitno res zelo, zelo, zelo pogrešala tole - še bolj, kot sem si misnlauser posted image

film - Grown Ups

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.7.2010 11:44:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, a tud Aleksander je imel pike, k so srbele? Ma, ti drek, no. Upam, da mine asap. Zdaj me kar skrbi za našo malo čebelco - k ima po ritki in zadaj na pasu pikice ... pa je ni doma, da bi mal namazali in s pudrom popedenali ... pozdravčke Aleksandru! Kako je sicer mladi mož?

v redu je naš fant, pikice imamo očitno od vročine, ker se je toliko praskal, smo dobili Claritine in to je to. Upam, da bo bolje.

Umpa, a to si gledala Grown Ups ali Eat, Pray, Love?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
27.7.2010 11:54:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

KUKUC, PA SEM TU. IME MI JE MAJA, ROJENA SEM DANES OB 6.26, VELIKA 53 CM IN TEŽKA 2990G. POROD JE BIL HITER IN OBE SVA SUPER.

čESTITKE TINKY MOJA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.7.2010 12:29:04   
netki
metuljček......okol so še tri hiše pol pa neki časa nič, v obe smeri....prodaja pa hčerka hišo svojega očeta (mogoče je umrl), ona pa živi 5 km naprej....danes imamo zmenjen ogled!!!!!

tinky......čestitke!!!!!!!!!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:04:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:12:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:15:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:22:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:25:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.7.2010 17:36:52   
glugluglu
o metuljckova dobro, da imamo tebe, ki nas tako lepo bereš in narediš super povzetkeuser posted image , da potem kaj vemo,

sem par strani branja izpustila od takrat ko sem bila na morju, bolj pomotoma sicer in sploh nisem vedela par stvari: da je vmes umpalumpa tudi praznovalala (VSE NAJBOLJŠE za nazaj!!!user posted image user posted image user posted image ), da je umpilumpi posel propadeluser posted image , da je tims na morju (pa se mi je zdelo nekam čudno, da se ne javlja), da ste se dobile in posnele lepe gasillske slikce (to sem šla sedaj še bolj za nazaj brat), slikce iz Toskane, pa še se najde kaj. Sem očitno od napačne strani začela brat ko smo se vrnili,

jao meni, čisto neinformirana, dobro, da imam tebeuser posted image

TINKY, iskrene čestitke za Majo!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 18:57:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 19:00:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.7.2010 19:47:22   
Inigo
metuljček: pralni stroj mamo Gorenje WA62145. zelooo zadovoljna! user posted image mac je pa MacBook Pro http://www.apple.com/macbookpro/

Neposredna povezava do sporočila: 1642
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:04:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.7.2010 20:27:20   
Inigo
Inigo - kaj drugega kot Gorenje boš pa ti imela - no, saj mi imamo tudi vse od Gorenja, razen sušilca in pomivalca (oboje od Boscha), pa sem super zadovoljna. Bo pa treba ob naslednjem servisu novega kupit, ker zdaj smo že par stvari zamenjali - ampak leta le delajo svoje (ima že skoraj 10 let).

sam a veš, da sm pa v prvem planu mela Hooverja kupit user posted image sploh ne gledam na to, da je pač mami tm zaposlena. tko gre menda konc leta u penzjon...

Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.7.2010 21:15:47   
metuljcek321
'Čer!

Nabavla vse, kar sem imela na seznamu, plus še nekaj reči za zraven, tomorrow me pot vodi še na Rudnik - populis & še katera, ste za čvekec? Prišla bom ob 9-ih, pa potem bom kar nekaj časa tam - Mueller, Leclerc, BC, Obi ... polno daril moram tud nabavit za Anjine prijateljčke ...

Anja se ima na počitnicah prekrasno, cel dan se je igrala, smejala, uživala na polno, tko da ni panike. Je pa doma tko čudno, k je ni ... skoz sem pogledovala, za katerih vogalom se skriva in čaka, da se pokaže in na moje vprašanje: "Kje je Anja? Kje je Anja?" odgovori: "Glej joooooo" ter priteče v objem. No, pa je ni blo. Ker uživa drugje ...

Opravila sem še registracijo avta + tehničnega sem imela prvič (4 leta je danes dopolnil, lepotec moj mali) - evo, tud on je julijčekuser posted image  user posted image  frajer!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.7.2010 21:21:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
in kje sta tisti 2 kilci? jaz jih res ne vidim, postavca je super, zato pa mami zažigauser posted image user posted image

1 je šla na levo stegno in v levo stran riti, druga pa na desno stegno in na desno stran riti - ju vidim, čutim & nosim

ej, ful se pozna, kako se mi je postava zdaj spremenila, k ne hodim več z Anjo vsak dan na daljši sprehod - po porodu & potem tisto leto sem tko lepo hodila in sprehajala našo najmlajšo, da sem imela stegna kot še nikoli prej (pa sem itak od zmeraj prava štrigl polka), zdaj se pa pozna, da je prišla doba računalnika ... hmmmmm .... hmm ... treba bo še mal plavat

ouki, douki, sem zelooooo ZA

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.7.2010 21:23:24   
metuljcek321
kulsko, inigo, dobro si se opremilauser posted image  kolk inčnega pa imaš?

Almera - hja, tud pri nama bi bil na morju boljši tisti ožji pralni stroj, tko da so najbrž to, da bi tega dala tja, bolj moje pobožne želje ... hja, mogoče mi bo pa mal pomagal in sam izdahnil ... maybe, maybe ...

rebeca, zimska, hvala, hvala, it's nice to be back!

netki, kako je blo? Poročaj, we're all ears.

oooo, prišel možek, greva mal romantiko zganjat - we're all alone tonight ... grrrrrr ...

preberem jutri glede čvekca, upam, da se kaj vidimo

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.7.2010 21:36:36   
netki
evo mi smo bli na ogledu....

ja bajta ful velika, niti ne v tko slabem stanju....zamenjat je treba streho, , okna vrata za silo ok, v mansardi so stene že postavljene.....prodajalci so super, ful smo debatirali, zdej se je treba sam še odločt, ampak mislem da ne bo šlo tko na izi....neki je treba vložt, pa mal je prevelko - to je blem

sej bi pokazala slike, pa se nimam s tem glih za hvalt...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.7.2010 22:05:27   
Inigo
metuljček: 13'3 user posted image je tak ličen in mali user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 22:38:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......