metuljcek321
|
.... cunje obešene ... pomito po tleh ... seznam za v trgovino napisan ... zdaj pa še mal branja & komentiranja ... da bo v torek zjutraj kaj branja za moje naj pupe ... ... od strani 32 naprej ... mi je crknila miška, pa sem mal bolj okorna ... ne maram touch pada ... še mojček, kakšen TV sta ubodla? Mala miss je uživala, berem bolančki moji dragi, jaz srčno upam, da so vse težave že long gone & ste sedaj up & about, razigrani, navihani, radoživi, nasmejani, .... populis, štorklja s srčkom ... hm, hm, makes you wonder ... kako je blo na dopustu? Je atek pridno in vestno nosil oblekico? Inigo, kako novi pralni stroj? Katerega si vzela? Za kolk kil? Jaz resno razmišljam, da bi tegale oldtimerja od doma prterogala na morje, za doma pa si omislila novega. One day. In novi Mac - opala, bejba, dobr si se spedenala. Kakšnega lepotca imaš? Iški Vintgar je super, priporočam. Tko na easy, lepa narava, na koncu tolmunček. Fajn zadevca. O, in še populis ima zveze ... opala, ej, to je pa super, moraš it kdaj pogledat to punco, bo zihr vesela, da se po toliko letih vidita. kukuruz fora - skor sem se polulala od smeha, ej. Tjaši za maturo, zdaj pa doooolgo vroooooče poletje in uživancija na polno - ouje. Tud bratranec je popedenal stvari, tko da alles OK. Huraaaa. Aleksander, je ušesek v redu? zimska, vi ste zdaj zdravi? Almera, SAMO 8 kil si šla gor in ona reče za zadnja 2 kg, da no, to je pa pol v redu .... oh, my dear God, pa 8 kil NI NIČ! In kul, da dete lepo napreduje, da je plodovnice dovolj ... samo za fotografiranje pa ni razpoloženo - še mal počakaj, ko pride ven, boste pa škljocali big time. A veš, kva bojo to lepe slikce - si ti že končala s tečajem? Boš potem kar takoj v porodnišnici že sprobala male finte velikih mojstrov čelada - BC, tisto roza s čebelami imamo ... tud nasploh kar naprej opazujemo, kaj leta okoli nas - aviooooon, pticaaaaaa, cebelaaaa, ... In zadnjič rečem: "Kaj pa pravi čebelica?" In Anja smrtno resno: "Živjo, Anja." Kje si pol nabavla (bo še mal trajal, da preberem, k mi gre počasi ) Mi smo mel zdaj na morju kolesa dol, se je ful vozila, čeladica naša mala. Ko sem jo dala na tla (čelado), pa pravi: "Čebelada je padla" ... take prijavlja, da se moraš smejat - non-stop, res. motoristka, hello, hello, it's nice hearing from you. Alanis - noro, če bi blo to res. Grozen občutek, da te nekdo zasleduje. black & white Almera & Bor - wow, lovely, lovely! Skoraj bi lahko napisala: "Vsaka ima svoj faktor," samo Bor bi moral biti punčka prisrčna hvala vsem za čestitke - thank you, thank you, thank you, you rock, punce!!! ... mala miss je potem za rd dobila od naju poganjalčka, od tasta in tašče bazenček, od naših dveh pa voziček za punčke vozit & milijon drobnarij (knjigice, mehurčki, igračke, sponkice za lase, itd. itn.) ... ostali so dali vse sorte reči - denar, igračke, oblekice - ma, morje vsega ... tudi jaz bi bla takoj stara 2 leti, vam rečem Kot že rečeno, doma letos nismo pripravljali nič, smo pa 2x zažurali na morju, pa potem še tretjič, k so nas prišli obiskat Anjina bratranca in sestrična ... hja, blo je sladko. naj še jaz nekaj sladkega za VSE naše julijske praznovalčke prilepim ... posladkajte se, pikci naši najljubši: populis, kakšen priročnik za risanje živalc si dobila? Jaz se spomnim, k sem leta nazaj enega skopirala, da sem potem v šoli risala take kjut okroglolične, nasmejane živalce, k smo se jih učili pri angleščini s tamalimi ... bi blo fino obnovit to, priznam. Rišem pa tko: če kaj gledam, mi rata super, če pa iz glave, imam pa precej omejen nabor motivov Ooooo, 3jemi, tudi ti imaš knjigico - poročaj ... aha, čelada vidim, da je ... povej, kako pa mali & vožnja? sončica, WB. rebeca, bejbi, kako si? So se stvari vsaj malo normalizirale? Upam, da. Čist te razumem, k pišeš, da se stvari tu in tam naberejo. Poznam to. Laufa, laufa, laufa, potem pa kot po Murphyju - bum, tresk, k da bi te nekdo s kolom po glavi ... ena grozna stvar za drugo, ena obremenitev za drugo ... k sreči se slej ko prej razplete, včasih bolj, drugič manj ugodno, ampak sprememba je pred vrati, vem, da je. Drži se, love you! 3jemi, mali je mali fashion inšpektor. He, he. krilo za v službo - ponavadi to pri meni zalaufa junija & potem julija, kar smo v šoli, pa še avgust & to je to ... sem sicer ful za hlače - LOVE them. Je pa res, da na morju imam pa skoz ene minice, mi je pa to kul. služba za NDČ ... čestitke, čestitke, čestitke, nanka, v današnjih časih je to še prav posebno veselje! Odlično, zdaj pa uživat na polno. Kako tamaučki? Pa tvoj možek? Šele 40 je star ... ojej, me zmeraj znova zadane, ko preberem, kako zgodaj sta začela z otročki ... noro! Hitova budilka - evo, glih včeraj sem se doma izobraževala na rumenem področju - odpustili Špelo in Šikca, s septembrom štartajo v novi obliki, z novo, svežo zasedbo. Pečo ostaja. Sicer pa je ne poznam, ne poslušam Hita, imam Anteno ali Orion. IZVIRNO SPOROČILO: zimska holy smokes, tole je pa nepopisno lepooooooo! sladoled - naša ga je pred morjem ene parkrat jedla, zdaj pa postala ta huda fenica ... ga ponavadi še meni spljune iz rok in si ga prisvoji, da je joj prejoj. Jo moram skoraj na kolenih prosit, da bi mamica pa tud še mal sladoleda. levinja, hej. No, naši so se rdeče pikice pojavile v prepogibu, potem ji je šlo na ritnico, zdaj pa gor na hrbtu k pasu - baje zaradi vročine/pleničke - smo šli k zdravnici v Lucijo, k smo bli na dopustu, pa ni delala nobene panike (meni se je zdelo GROZLJIVO!), praskala se je revčka, vse je blo kar v bulicah ... in potem je bla brez pleničk, pa se je samo še bolj praskala - skoz sem jo morala zamotit, govorit, naj tega ne počne - mučno delo, prav zares ... poleg Claritina in Elocoma sem kupila še puder za ritko (mi zmeraj pomaga mazat - "Se puder bo ... Anja namazala ... po ritkiiiiii ") ... rekla je, da bo trajalo kakšen teden, da se izboljša ... zaenkrat NI boljše, samo preselilo se je vse skupaj - hm .... kako pri vas?????? pekarna & svež kruh - mnjam, mnjam, mnjam, ene 200 m stran od hiše na morju je pekarna in vsako jutro sva šli z malečko po kruh in krafne - en dan s čokolado, en dan z marmelado - nepozabno dobro, res. ZOO - mi smo šli včeraj - dedi, Anja & moja malenkost - blo je prav osvežujoče hladno, ob 11ih smo se naslikali pri Kaleju, je blo zabavno, sicer pa prav super izletek, moram rečt. Definitivno še prideva! Se bomo kaj zmenile. neboglasnica, kako navajanje na nova očala? zimska, super za uživancijo down under! Ampak trenerkica za 8 let? WTF? Se pravi, da jo bo oblekel že čez 6 let al kaj? I'm speechless. Eni so res brez filinga. dedi rebeca - tko se dela, faconar. Seveda, saj so prodajalke tam & se jih povpraša, kaj in kako. Saj punce (povečini) obvladajo sceno. O, Džizus, neboglasnica, me je tolk stisnlo, k sem brala o očetu. Sam, da se je vse razpletlo tko kot se mora!