|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
26.7.2010 21:47:41   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - super fotke!!!

Ne bo mi pa nikoli jasno, zakaj pravzaprav delajo kopalke z modrčkom za take mališaneuser posted image  VItaliji so jih punčke kar nosile, pa itak je bil Bor edini nagec

ja tudi Tian je bil eden redkih nagcev

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.7.2010 21:49:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

bazen v Ladin Gaju je špica ... Kapitan Kljuka - oh yeah (modrčka nisem rabila):
user posted image

tuki pa se bolj opazi tistole pupo z modrčkomuser posted image

hi, hi

ti si moja tanartaboljša prjatlca, gluglugluuser posted image  user posted image

moram povedat, da sem očitno pridelala 2 kile, k ne gresta dol & je zdaj to to

ah, ja, tako pride ... pa itak so samo mišice od plavanja, a ne?user posted image

kako ste kaj vi? je ati še doma? povej, kaj dogaja v Logatcu, me zanima

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 21:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.7.2010 21:49:33   
metuljcek321
Anja je v morju nagica, v bazenu ima hlačke

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.7.2010 21:51:31   
metuljcek321
No, mami ima pa v morju in bazenu hlačke, zdajle bo pa nagicauser posted image

.... night, night, pupe moje, sem vas ZELOOOOOO pogrešala .... ful se veselim jutrišnjega branja & ponovnega čvekanja z vami

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 22:15:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 22:18:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.7.2010 22:22:22   
Majuska
Ooooo, dopustnice so se vrnile - welcome back, ladies! user posted image  user posted image  user posted image

Komaj sem se odtrgala od moje muzike in FB-ja ... cajt za spanje ... sploh nisem resna user posted image

Nočko!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.7.2010 22:28:19   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

bazen v Ladin Gaju je špica ... Kapitan Kljuka - oh yeah (modrčka nisem rabila):
user posted image

tuki pa se bolj opazi tistole pupo z modrčkomuser posted image

hi, hi

ti si moja tanartaboljša prjatlca, gluglugluuser posted image  user posted image

moram povedat, da sem očitno pridelala 2 kile, k ne gresta dol & je zdaj to to

ah, ja, tako pride ... pa itak so samo mišice od plavanja, a ne?user posted image

kako ste kaj vi? je ati še doma? povej, kaj dogaja v Logatcu, me zanima

in kje sta tisti 2 kilci? jaz jih res ne vidim, postavca je super, zato pa mami zažigauser posted image user posted image

ati je šel v četrtek nazajuser posted image user posted image , pride 31.8. Trenutno sva sama s Tianom, Mark in Nina sta na počitnicah pri dediju na Kolpi, k nam smo pa danes še taščico pripeljali, ker ta teden še čuva Tiana, naslednji teden gre pa mali spet nazaj v vrtec. 

Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.7.2010 7:45:59   
3jeMi
jutro!

mater sm zapopana... user posted image

populis, metuljcek in HD are back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

almera... ZOO ta teden za nas odpade, čist... babi klicala, da gresta za par dni na morje... gremo zdaj vsak dan njen živalski vrt rihtat in crkljat user posted image ... uživaj v šopingu... jaz bi tudi Roombo... user posted image
user posted image  Bor...

glugluglu... user posted image , da te malo pogrejemo user posted image ... pa za uno tastaro user posted image

metuljcek... user posted image  slikice... user posted image  modrčke... meni so pa une punčke simpatične, ki morajo modrček nujno imet gor, gatk pa ne user posted image

nagci... naš je tudi ponavadi nagec, v bazenu ima neoprenke, "na prostem" je pa nagec s kapico na glavi user posted image

joj, sem res zapopana... celo pot v službo sem se veselila kako si bom naredila kosmiče z jogurtom, in glej ga zlomka, jogurt sem vzela, kosmičev pa ne... kokoš!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.7.2010 7:47:01   
Inigo
inigo ..čestitam za Mac-a --..welcome to the club..once you go Mac you never go back

that's right! ne grem več nazaj, sm čist not padla in čist navdušena! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.7.2010 7:50:31   
3jeMi
majuska... sem šla malo na FB pošpijunirata za tabo... a ti lahk neki povem, pa saj že sama veš... ampak, ko tebe obišče teta, te začne razganjat user posted image user posted image user posted image ... spet Alexander? user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image  ti samo uživaj user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.7.2010 8:56:50   
metuljcek321
od strani 27 naprej ...

neboglasnica - I LOOOOOVE vašo Pepa torto. Mala je doživljala travme, k nisem vzela laptopa sabo, da bi jo gledala, pa je šla potem tu in tam k sosedovemu fantku - na njihovi TV jo vrtijo vsako jutro, razen čez vikend.

Umpa, a huge hug for you ... sem žalostna, zelo žalostna za neuspeli štart biznisa - shit, no ... pa prav dobro je kazalo. Upam, da ti uspe še kdaj najti energijo in zanos, da se lotiš česa podobnega. I trust in you. Never ever give up! A za rd si zažurirala? Pa za Lukčevo dvojkico? Jaz srčno upam, da si kljub temle črnim oblakom uspela najti sonce in videti luč na koncu tunela ... ko grejo stvari zelo dol, se potem itak vse obrne in gre samo še GOR, GOR, GOR ... garant ... preverjeno ... drži se, pupa, če kdaj rabiš a helping hand, veš, kam se lahko obrnešuser posted image

gr, a pol kar niso in niso sedla tista očala. K si že pojamrala, da ti niso OK, k smo se vidli v ZOOju, pa zdaj berem, da to ni to. Kaj si napravla? Drek na palci, jajca v šalci, no.

Španija - moj je bil ekstatičen, je v napovedih stavil prav na njih & tako uspešno pristal v zgornji polovici pravilnih napovedi, kar mu prinese pizzo. Kolk mal je treba, da je moški vesel, a ne?user posted image

lajkanje staršev - ojej, pri nas je zdaj faza, k je mami na 1., 2. in 3. mestu ... mami, mami, mami ... na morju sem bla vedno pri roki, moj je dostikrat kaj delal & smo imeli glih včeraj zjutraj sceno, k je vstala - njen slavni: "Vstala seeeeem, roleto goruser posted image " ... pa rečem mojemu, naj jo gre on iskat in prinese v zakonsko posteljo, da se malo izljubimo ... ajme, kva je ponorela ... "Ne, ati, ne, ne, kje je mammiiiiiiiiiiiiiiiii? Kje je mamiiiii?" Uf, napad tak, da samo gledaš. Trma v iber. V kot, pa nikamor. Lezla na posteljo iz ihte. Ma, je rabila kar nekaj časa, da se je umirila in prišla naokoli. Zadeva je taka: v 99%-ih je nasmejana, dobre volje, pozitivček, da samo gledaš, 1% je pa ihta na kubik - k se lahko samo umakneš in čudiš. Obdobje, I hope.

osmojeni tatko user posted image  user posted image  samo, da ni šlo dol do Brazilijeuser posted image

praznovalčki - happy, happy, happy 2nd b'day ... mamice, tudi vam čestitke!

Almera - 23. 9. je pa tud dan, k pride v Kolosej Jej, moli, ljubi z Julio Roberts v glavni vlogi - glih zdaj sem na morju knjigo prebrala & mi je very much všeč ... bom šla zihr tud film gledat ... linkec za film: KLIK mogoče ga gremo lahko julijke gledat skupaj, kaj pravite? Pa Grown-Ups je tud zvenel sila obetavno zadnjič, k smo ble na Sexu v mestu, pa je bil trailer. Ga je katera že vidla? Mogoče bi s tatkotom zavila v kino, malečka je šla prejle na mini oddih k babi in dediju.

opravljanje male in velike potrebe ... well, just about everywhere ... ej, ej, ej, naša je bila na morju skoraj skoz brez pleničke - k jo je pa imela, so se ji pa flekci naredili - reakcija - ima Claritine & mešanico Elocoma v belobazi - smola, res - no, je bla torej nagica & potem je lulala in kakala na veliko. Problem je v tem, da ko se že dogaja eno ali drugo, ona to tudi jasno in glasno pove. Za nekaj sekund prepozno torej. Kakec sem brisala od vsepovsod - nočete vedeti, kje vse je bil, v lulanko je pa ponavadi potem še stopila, veselo vzlikala: "Luža, luža" & se ene parkrat še prevrnila. Ja, je blo komedij. V kahlico trenutno noče. Ali pa sedi notri & potem vstane ene parkrat, češ, da je že opravila svoje, v bistvu ni pa nič notri ... hm ... we're not there yet, I guess.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 9:09:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 9:23:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.7.2010 9:29:31   
Majuska
Jutro!

Evo na hitro, danes imam pester dan. Začelo se je s hrupom navsezgodaj, ko me je kar vrglo iz kopalnice - včeraj je namreč Aleksander šaril po radiu, tako da je bil gumb za jakost zvoka navit do konca, pa očitno je nekako alarm nastavil - midva z dragim ga ne znava! - in sem šibala tišat zadevo. Mali se je seveda v joku zbudil, pa sem mu razložila, da si je sam kriv user posted image

Evo mal za vas ... šibam po nekaj opravkih, pridem malo kasneje

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.7.2010 9:30:55   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

danes sem sla v službo z dvema različnima natikačema. In ne, tega nisem sama ugotovili, ampak sodelavka. user posted image user posted image user posted image

hi, hi, poletna razigranost

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.7.2010 9:34:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

KUKUC, PA SEM TU. IME MI JE MAJA, ROJENA SEM DANES OB 6.26, VELIKA 53 CM IN TEŽKA 2990G. POROD JE BIL HITER IN OBE SVA SUPER.

čESTITKE TINKY MOJA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo, kako lepo ime so zbrali! Čestitke Tinky, malčici in vsej družini!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.7.2010 9:36:04   
Majuska

Almera - 23. 9. je pa tud dan, k pride v Kolosej Jej, moli, ljubi z Julio Roberts v glavni vlogi - glih zdaj sem na morju knjigo prebrala & mi je very much všeč ... bom šla zihr tud film gledat ... linkec za film: KLIK mogoče ga gremo lahko julijke gledat skupaj, kaj pravite? Pa Grown-Ups je tud zvenel sila obetavno zadnjič, k smo ble na Sexu v mestu, pa je bil trailer. Ga je katera že vidla? Mogoče bi s tatkotom zavila v kino, malečka je šla prejle na mini oddih k babi in dediju.

Nisem ga še gledala, mislim da ga je Lumpa videla ... vsekakor je vreden ogleda! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.7.2010 9:37:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jutro!

mater sm zapopana... user posted image

enako user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 9:37:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.7.2010 9:50:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... sem šla malo na FB pošpijunirata za tabo... a ti lahk neki povem, pa saj že sama veš... ampak, ko tebe obišče teta, te začne razganjat user posted image user posted image user posted image ... spet Alexander? user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image  ti samo uživaj user posted image

lubica, mene razganja tudi ko ni tete na obisku user posted image

aja, pa mail maš user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.7.2010 9:56:39 >

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 10:01:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.7.2010 10:39:01   
metuljcek321
.... cunje obešene ... pomito po tleh ... seznam za v trgovino napisan ... zdaj pa še mal branja & komentiranja ... da bo v torek zjutraj kaj branja za moje naj pupe ...

... od strani 32 naprej ... mi je crknila miška, pa sem mal bolj okorna ... ne maram touch pada ... šeuser posted image
mojček, kakšen TV sta ubodla? Mala miss je uživala, beremuser posted image  user posted image  user posted image

bolančki moji dragi, jaz srčno upam, da so vse težave že long gone & ste sedaj up & about, razigrani, navihani, radoživi, nasmejani, ....

populis, štorklja s srčkom ... hm, hm, makes you wonder ... kako je blo na dopustu? Je atek pridno in vestno nosil oblekico?user posted image

Inigo, kako novi pralni stroj? Katerega si vzela? Za kolk kil? Jaz resno razmišljam, da bi tegale oldtimerja od doma prterogala na morje, za doma pa si omislila novega. One day. In novi Mac - opala, bejba, dobr si se spedenala. Kakšnega lepotca imaš?

Iški Vintgar je super, priporočam. Tko na easy, lepa narava, na koncu tolmunček. Fajn zadevca. O, in še populis ima zveze ... opala, ej, to je pa super, moraš it kdaj pogledat to punco, bo zihr vesela, da se po toliko letih vidita.

kukuruz fora - skor sem se polulala od smeha, ej.

user posted image  user posted image  user posted image  Tjaši za maturo, zdaj pa doooolgo vroooooče poletje in uživancija na polno - ouje. Tud bratranec je popedenal stvari, tko da alles OK. Huraaaa.

Aleksander, je ušesek v redu? zimska, vi ste zdaj zdravi?

Almera, SAMO 8 kil si šla gor in ona reče za zadnja 2 kg, da no, to je pa pol v redu .... oh, my dear God, pa 8 kil NI NIČ! In kul, da dete lepo napreduje, da je plodovnice dovolj ... samo za fotografiranje pa ni razpoloženo - še mal počakaj, ko pride ven, boste pa škljocali big time. A veš, kva bojo to lepe slikce - si ti že končala s tečajem? Boš potem kar takoj v porodnišnici že sprobala male finte velikih mojstrovuser posted image

čelada - BC, tisto roza s čebelami imamo ... tud nasploh kar naprej opazujemo, kaj leta okoli nas - aviooooon, pticaaaaaa, cebelaaaa, ... In zadnjič rečem: "Kaj pa pravi čebelica?" In Anja smrtno resno: "Živjo, Anja."user posted image  user posted image  user posted image  Kje si pol nabavla (bo še mal trajal, da preberem, k mi gre počasiuser posted image ) Mi smo mel zdaj na morju kolesa dol, se je ful vozila, čeladica naša mala. Ko sem jo dala na tla (čelado), pa pravi: "Čebelada je padla" ... take prijavlja, da se moraš smejat - non-stop, res.

motoristka, hello, hello, it's nice hearing from you.

Alanis - noro, če bi blo to res. Grozen občutek, da te nekdo zasleduje.

black & white Almera & Bor - wow, lovely, lovely! Skoraj bi lahko napisala: "Vsaka ima svoj faktor," samo Bor bi moral biti punčkauser posted image

prisrčna hvala vsem za čestitke - thank you, thank you, thank you, you rock, punce!!! ... mala miss je potem za rd dobila od naju poganjalčka, od tasta in tašče bazenček, od naših dveh pa voziček za punčke vozit & milijon drobnarij (knjigice, mehurčki, igračke, sponkice za lase, itd. itn.) ... ostali so dali vse sorte reči - denar, igračke, oblekice - ma, morje vsega ... tudi jaz bi bla takoj stara 2 leti, vam rečemuser posted image  Kot že rečeno, doma letos nismo pripravljali nič, smo pa 2x zažurali na morju, pa potem še tretjič, k so nas prišli obiskat Anjina bratranca in sestrična ... hja, blo je sladko.

naj še jaz nekaj sladkega za VSE naše julijske praznovalčke prilepim ... posladkajte se, pikci naši najljubši:
user posted image

populis, kakšen priročnik za risanje živalc si dobila? Jaz se spomnim, k sem leta nazaj enega skopirala, da sem potem v šoli risala take kjut okroglolične, nasmejane živalce, k smo se jih učili pri angleščini s tamalimi ... bi blo fino obnovit to, priznam. Rišem pa tko: če kaj gledam, mi rata super, če pa iz glave, imam pa precej omejen nabor motivovuser posted image  Ooooo, 3jemi, tudi ti imaš knjigico - poročaj ... aha, čelada vidim, da je ... povej, kako pa mali & vožnja?

sončica, WB.

rebeca, bejbi, kako si? So se stvari vsaj malo normalizirale? Upam, da. Čist te razumem, k pišeš, da se stvari tu in tam naberejo. Poznam to. Laufa, laufa, laufa, potem pa kot po Murphyju - bum, tresk, k da bi te nekdo s kolom po glavi ... ena grozna stvar za drugo, ena obremenitev za drugo ... k sreči se slej ko prej razplete, včasih bolj, drugič manj ugodno, ampak sprememba je pred vrati, vem, da je. Drži se, love you!

3jemi, mali je mali fashion inšpektor. He, he. krilo za v službo - ponavadi to pri meni zalaufa junija & potem julija, kar smo v šoli, pa še avgust & to je to ... sem sicer ful za hlače - LOVE them. Je pa res, da na morju imam pa skoz ene minice, mi je pa to kul.

služba za NDČ ... čestitke, čestitke, čestitke, nanka, v današnjih časih je to še prav posebno veselje! Odlično, zdaj pa uživat na polno. Kako tamaučki? Pa tvoj možek? Šele 40 je star ... ojej, me zmeraj znova zadane, ko preberem, kako zgodaj sta začela z otročki ... noro!

Hitova budilka - evo, glih včeraj sem se doma izobraževala na rumenem področju - odpustili Špelo in Šikca, s septembrom štartajo v novi obliki, z novo, svežo zasedbo. Pečo ostaja. Sicer pa je ne poznam, ne poslušam Hita, imam Anteno ali Orion.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

holy smokes, tole je pa nepopisno lepooooooo!

sladoled - naša ga je pred morjem ene parkrat jedla, zdaj pa postala ta huda fenica ... ga ponavadi še meni spljune iz rok in si ga prisvoji, da je joj prejoj. Jo moram skoraj na kolenih prosit, da bi mamica pa tud še mal sladoleda.

levinja, hej. No, naši so se rdeče pikice pojavile v prepogibu, potem ji je šlo na ritnico, zdaj pa gor na hrbtu k pasu - baje zaradi vročine/pleničke - smo šli k zdravnici v Lucijo, k smo bli na dopustu, pa ni delala nobene panike (meni se je zdelo GROZLJIVO!), praskala se je revčka, vse je blo kar v bulicah ... in potem je bla brez pleničk, pa se je samo še bolj praskala - skoz sem jo morala zamotit, govorit, naj tega ne počne - mučno delo, prav zares ... poleg Claritina in Elocoma sem kupila še puder za ritko (mi zmeraj pomaga mazat - "Se puder bo ... Anja namazala ... po ritkiiiiiiuser posted image ") ... rekla je, da bo trajalo kakšen teden, da se izboljša ... zaenkrat NI boljše, samo preselilo se je vse skupaj - hm .... kako pri vas??????

pekarna & svež kruh - mnjam, mnjam, mnjam, ene 200 m stran od hiše na morju je pekarna in vsako jutro sva šli z malečko po kruh in krafne - en dan s čokolado, en dan z marmelado - nepozabno dobro, res.

ZOO - mi smo šli včeraj - dedi, Anja & moja malenkost - blo je prav osvežujoče hladno, ob 11ih smo se naslikali pri Kaleju, je blo zabavno, sicer pa prav super izletek, moram rečt. Definitivno še prideva! Se bomo kaj zmenile.

neboglasnica, kako navajanje na nova očala?

zimska, super za uživancijo down under! Ampak trenerkica za 8 let? WTF? Se pravi, da jo bo oblekel že čez 6 let al kaj? I'm speechless. Eni so res brez filinga.

dedi rebeca - tko se dela, faconar. Seveda, saj so prodajalke tam & se jih povpraša, kaj in kako. Saj punce (povečini) obvladajo sceno.

O, Džizus, neboglasnica, me je tolk stisnlo, k sem brala o očetu. Sam, da se je vse razpletlo tko kot se mora!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
27.7.2010 10:39:58   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Evo zdaj sem vse podelala tako da letim na čopovo.

ojej, preveč sem brala o odvajanju od pleničk - pri nanki sem zgoraj prebrala namesto "VSE" ... "SE"

user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......