|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
27.7.2010 11:47:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, ti ki si bolj v mestu? Kak so ljudje zdaj oblečeni? Meni se zdi full mrzlo. Ok, pretiravam, ampak res ne zgleda ravno neko toplo. user posted image

Obleči se po sistemu čebule user posted image

ti šele streljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem narobe napisala ? user posted image user posted image user posted image

ta sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.7.2010 11:52:00   
sami0804

Saraya, ti ki si bolj v mestu? Kak so ljudje zdaj oblečeni? Meni se zdi full mrzlo. Ok, pretiravam, ampak res ne zgleda ravno neko toplo. user posted image

ti šele streljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni narobe!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa smešen,ja user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.7.2010 11:52:43   
arabela*

Ni narobe!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa smešen,ja user posted image user posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.7.2010 11:56:43   
arabela*
jaz upam,da bo kalvarija okej...imajo sicer kar visok toboga,kar pa za mičkene ni najboljuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.7.2010 11:59:45   
sami0804

jaz upam,da bo kalvarija okej...imajo sicer kar visok toboga,kar pa za mičkene ni najboljuser posted image

a to je oni s hišico?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.7.2010 12:00:21   
arabela*

a to je oni s hišico?

ja...jeuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.7.2010 12:17:52   
katy83

saj ni panike, se bom že danes s T zmenla, da ne sme na toboganuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.7.2010 12:29:27   
arabela*

saj ni panike, se bom že danes s T zmenla, da ne sme na toboganuser posted image user posted image user posted image

justikauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.7.2010 12:35:00   
arabela*
nič...čveke....porihtala sem stanovanje,bila pridna...zdaj pa letim na pošto in po meso, potem pa kuhat, da "možek" ne bo lačenuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.7.2010 13:14:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutrooo

Kavica spita...naredim se za kosilo pa gremo malo ven z malima...Tamala pa ocitno nima koz,nic novih izpsucajev razen tistih prvih 5. A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se beremo , ko bo cas za popoldanski spanec.

Katy83 ti jutri kar tist stolcek prinesem?

Mogoče pa je škrlatinka?user posted image Takrat se tudi pojavijo izpuščaji in povišana temperatura jih spremlja.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.7.2010 13:14:53   
matcar
Dan vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.7.2010 13:16:05   
matcar

A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se mi zdi,da je Maks od matcar imel neke izpuščaje nedolgo nazaj,pa ne vem,kaj je blo potem...

Saš,ja.user posted image Samo ni blo nič,jih naslednji dan ni več blo nikjer.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.7.2010 13:16:51   
matcar

user posted image user posted image user posted image yeah rightuser posted image user posted image user posted image
drugičuser posted image

jaz ga imam...ko internet ne dela..prisilniuser posted image user posted image user posted image
Sma že 2!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.7.2010 13:18:44   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se mi zdi,da je Maks od matcar imel neke izpuščaje nedolgo nazaj,pa ne vem,kaj je blo potem...

Saš,ja.user posted image Samo ni blo nič,jih naslednji dan ni več blo nikjer.user posted image user posted image user posted image

ups...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.7.2010 13:20:15   
matcar

Delam ju3 zjutraj.user posted image JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš.user posted image

do kolkih pa delaš?
te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla?  če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem)))
Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še.

ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delašuser posted image ...al pa potem v petek si dopoldne frajuser posted image
Delam!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.7.2010 13:27:07   
matcar

ups...user posted image

Nič bat,se sama zmotim,kdaj češ.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.7.2010 13:29:08   
matcar

a to je oni s hišico?

Jaz bom samo s Saš-em,pa morti bo Lea cuj,ker sta z Maksom oba pri tašči.Lahko,da bom daneš šla po njo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.7.2010 13:42:54   
ly117
Dan! user posted image

Babike spet ste bile pridne in face ste kake streljate. Sem se kr nasmejala.
No jaz bla tudi pridna, plačala zadnje položnice še, lažem ena mi je ostala sem jo komaj danes dobla. Ja no in to je to. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.7.2010 13:48:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babike spet ste bile pridne in face ste kake streljate. Sem se kr nasmejala.

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.7.2010 13:50:30   
botrca
Naša noč je pa bila svetovna po dolgem času. Prespana (Jan) in brez zbujanja user posted image  user posted image  user posted image . Ob 8h sem bila že pri frizerki in se končno pobarvala user posted image . Šla k sestrini tašči na kavo, pol pa domov. Zdaj sem se pa najedla in na relax do 15h. Se tipkamo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.7.2010 14:23:37   
Sacherca
Tamaladva lepo ajata...

šKRLATINKA NI..vSEGA SKUPAJ IMA 5 IZPUSCAJEV,2 ZE SUHA, 3 so se.... Se pardoniram za capse! Vrocine tudi ni vec...

V glavnem jaz jutri pridem. A mi lahko katera , da domaca navodila do Kalvarije , ce se jaz nahajam pri Štuku?

Katy83 com pa s kolesom,tako,da ko startam bom videla,ce pridem s stolckom ali brezuser posted image ....

OMW nalepke pa tudi mi zbirano,tako,da ce bo katera imela kaj viska se tudi priporocam user posted image

Sami tebi pa prinseme tiste kapljice,ce jih bos uporabila drugace jih bos pa ti bek vrgla pa je....

Fleka...cudne razseznosti doviva njena tema ja..Sem pa videla,da jo imas ti Saraya in Matcar na FB. Tako,da imata mogoce kaj bolj relano slike glede nje...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.7.2010 14:24:18   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Naša noč je pa bila svetovna po dolgem času. Prespana (Jan) in brez zbujanja user posted image  user posted image  user posted image . Ob 8h sem bila že pri frizerki in se končno pobarvala user posted image . Šla k sestrini tašči na kavo, pol pa domov. Zdaj sem se pa najedla in na relax do 15h. Se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image bravo za prespano noc

Botrca,kako si se pobarvala?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.7.2010 14:25:42   
Sacherca
Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro...

user posted image user posted image user posted image pridna jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.7.2010 14:34:52   
sami0804

Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro...

user posted image user posted image user posted image pridna jazuser posted image user posted image user posted image

Pridna..user posted image user posted image

Temo o Fleki so pa zbrisali...mislim,no...user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.7.2010 14:36:11   
Sacherca
Jaz sem vse prebrala pol prisla pa k semle...Mah samo res,lahko bi jo pustili oz zaklenili,ne pa kar brisali.To je najlazje..Klinc pa taki moderatorji...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?