|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
26.7.2010 23:17:55   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj pa vem,enostavno nisem zaspana.Pa utrujene se tudi ne počutim.user posted image

si utrujena...vendar ne čutiš..ker je telo že navajeno...da ne rabi počitka...kaj dosti...user posted image
Čisto možno,ja.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
26.7.2010 23:18:41   
matcar

imaš barem bano doma?....si natoči vodo, svečke..pa mir,tišino....user posted image
Mamo bano,ja.Bi mogla enkrat probat to varianto.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.7.2010 23:20:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

imaš barem bano doma?....si natoči vodo, svečke..pa mir,tišino....user posted image
Mamo bano,ja.Bi mogla enkrat probat to varianto.

no vidiš...ali pa vsaj samo da si sama...pa brez kakega tv-ja ali pa radija...seveda, pa čist na relaksuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.7.2010 23:23:27   
arabela*
grem na uho...nočka vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.7.2010 7:41:55   
ly117
Jutro! user posted image

No spali smo tak,tak. Se je Luka spet celo noč prebujal in dokončno zbudil ob sedmih in mi čez 15 min pobegnil iz pojstle tak da sem bila se prisiljena vstat. Zdaj gleda Na zdravje jaz pa na prepotrebni user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.7.2010 8:01:52   
arabela*
Jutro....jaz tud že ob veliki šalci kofeja...mičkene se igrata ko zmešane...user posted image .....zjutraj me M zbudila z jamranjem in stokanjem...zdaj že konstantno nekaj dni......ali pa jo ponoči zgrabi...user posted image

neko čudno je zunaj.....k dežju kaže.......upam da se zjasni.....ker proti lj...full že sonček sijeuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.7.2010 8:05:49   
rina22
jutrouser posted image

tudi mi smo vstali že okrog 7h, samo mala že nazaj spi, jaz pa zajtrkujem user posted image tudi jaz sem prej naredila Na zdravje, pa je mala mhitro zaspala. Ma full rada narodno zabavno glasbo, takoj zaspi user posted image Ene ansamble oz. pesmi ma še posebej rada user posted image

ne vem, kak bo danes kaj s sončkom.. dajmo se pustit presenetit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.7.2010 8:09:21   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutrouser posted image

tudi mi smo vstali že okrog 7h, samo mala že nazaj spi, jaz pa zajtrkujem user posted image tudi jaz sem prej naredila Na zdravje, pa je mala mhitro zaspala. Ma full rada narodno zabavno glasbo, takoj zaspi user posted image Ene ansamble oz. pesmi ma še posebej rada user posted image

ne vem, kak bo danes kaj s sončkom.. dajmo se pustit presenetit user posted image

Ja L ima tud rad, samo ni taki geni da bi zaspal zraven nje. user posted image user posted image user posted image
Drugač pa on gleda intenzivno cc. 5 min pol pa že more malo šetat in okoli hodit zraven pa seveda gleda tv. Edino reklame ga prebijejo na tla in je čist miren in tiho. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.7.2010 8:13:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ma full rada narodno zabavno glasbo, takoj zaspi user posted image

naše tuduser posted image ..zaspita pa res ne zravenuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.7.2010 8:18:04   
rina22
Naša jo full rada posluša (narodno zabavno muziko). Ko je zaspana, takoj zaspi - se full umiri, malo "zapoje", pol pa zaspiuser posted image Zaspi res pri kakih 7 izbranih pesmih, ne da bi vedno zaspala, ko čuje kakršnokoli muzikouser posted image Sem malo čudno napisalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.7.2010 8:37:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Naša jo full rada posluša (narodno zabavno muziko). Ko je zaspana, takoj zaspi - se full umiri, malo "zapoje", pol pa zaspiuser posted image Zaspi res pri kakih 7 izbranih pesmih, ne da bi vedno zaspala, ko čuje kakršnokoli muzikouser posted image Sem malo čudno napisalauser posted image

jaz sem nekaj časa poskušala z inštrumentalno glasbo.....jo je zelo umirilouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.7.2010 8:38:21   
arabela*
Madonca...je neko čudno danes...mi v ušesih šumi,v glavi pa razbija......nek čuden pritiskuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.7.2010 8:44:43   
Sacherca
Jutrooo

Kavica spita...naredim se za kosilo pa gremo malo ven z malima...Tamala pa ocitno nima koz,nic novih izpsucajev razen tistih prvih 5. A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se beremo , ko bo cas za popoldanski spanec.

Katy83 ti jutri kar tist stolcek prinesem?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.7.2010 9:10:58   
koala
Jutro!

Jaz pa jutri ne moremuser posted image user posted image user posted image , ker moram svakinjo k zdravniku peljat. Uživajte.

nebo če se R vnetja ušes ponavljajo bi ga jaz dalacepit proti pnevmokokom.
Moj je imel od začetka decembra do konca februarja torej v 12-ih tednih šest vnetij ušes, po cepljenju pa nič več (hitro trkam). Prej je samo malo posmrkal in že so bila ušeska vneta, po cepljenju pa je prebolel še angino pa ni bilo nič.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.7.2010 9:38:42   
marta82
Sem prebrala za kavo zdaj pa ne najdem pa ne vem, če sem si prav zapomnila. Jutri ob 10.00 v Kalvariji???

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.7.2010 10:41:25   
sami0804

Dobro jutro še od mene.

Spali smo do devetih oz.otroka do 9.15user posted image ,samo se nimam s čim hvalit,ker je bla noč ubitačna...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.7.2010 10:43:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Sem prebrala za kavo zdaj pa ne najdem pa ne vem, če sem si prav zapomnila. Jutri ob 10.00 v Kalvariji???

user posted image user posted image ,prav si si zapomnila.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.7.2010 10:46:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se mi zdi,da je Maks od matcar imel neke izpuščaje nedolgo nazaj,pa ne vem,kaj je blo potem...

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.7.2010 11:01:51   
katy83
morgenuser posted image

Sicer se je danes T spet zbudil ob 2-eh, ampak je pridno nazaj zaspal, tak da sem se naspala.
Sem pa ponoči razmišljala, da bi danes imela dan brez računalnika...user posted image user posted image user posted image yeah rightuser posted image user posted image user posted image
drugičuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.7.2010 11:03:21   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Sem pa ponoči razmišljala, da bi danes imela dan brez računalnika...user posted image user posted image user posted image yeah rightuser posted image user posted image user posted image
drugičuser posted image

Misija nemogoče!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.7.2010 11:04:00   
arabela*

user posted image user posted image user posted image yeah rightuser posted image user posted image user posted image
drugičuser posted image

jaz ga imam...ko internet ne dela..prisilniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.7.2010 11:04:10   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutrooo

Kavica spita...naredim se za kosilo pa gremo malo ven z malima...Tamala pa ocitno nima koz,nic novih izpsucajev razen tistih prvih 5. A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se beremo , ko bo cas za popoldanski spanec.

Katy83 ti jutri kar tist stolcek prinesem?

lahko ja.
Mater zdaj mi bo že nerodno, ko mi vsakič, ko gremo na pijačo katera kaj prinese. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.7.2010 11:05:11   
arabela*
Jaz pa samevam lepo..malouser posted image ...mičkene sta sedaj šle v varstvo....jaz pa..nič posebnega..grem malo papirje pregledat...če je kaj nujnega za plačat,da se na pošto spokam,potem pa malo pospravljat...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.7.2010 11:06:19   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

drugičuser posted image

Misija nemogoče!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak jaz vam rečem, da jo bom izpeljalauser posted image , drugi teden enkratuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.7.2010 11:07:09   
katy83

Jaz pa samevam lepo..malouser posted image ...mičkene sta sedaj šle v varstvo....jaz pa..nič posebnega..grem malo papirje pregledat...če je kaj nujnega za plačat,da se na pošto spokam,potem pa malo pospravljat...user posted image

kam si jih te dala?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?