|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
27.7.2010 14:42:40   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz sem vse prebrala pol prisla pa k semle...Mah samo res,lahko bi jo pustili oz zaklenili,ne pa kar brisali.To je najlazje..Klinc pa taki moderatorji...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.7.2010 14:52:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Delam ju3 zjutraj.user posted image JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš.user posted image

do kolkih pa delaš?
te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla?  če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem)))
Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še.

ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delašuser posted image ...al pa potem v petek si dopoldne frajuser posted image
Delam!

špegli..matiuser posted image ...sem popravila na četrtekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.7.2010 14:53:06   
elevitka
pismo.... spet sem fajn ˝čtivo˝ zamudila... pa kak me nikol nio ko se kaj orng dogaja ????

mater mam dolgočasno življenje user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.7.2010 14:55:15   
arabela*

Fleka.....Sem pa videla,da jo imas ti Saraya in Matcar na FB. Tako,da imata mogoce kaj bolj relano slike glede nje...

hm..ne bi vedla...verjetno sem jo potrdila,pa sploh ne vem...kam bi jo dalauser posted image ..A mi zaupaš ime in priimek na zs lahkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.7.2010 14:56:53   
arabela*

Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro...

user posted image user posted image user posted image pridna jazuser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi pridna...sem vse porihtala,perem,šla po oravkih...
skuhala pa sem pečena rebrca in mladi krompi s čebulo v pečici, zraven pa paradajz in kumarčno solatouser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
27.7.2010 14:56:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

pismo.... spet sem fajn ˝čtivo˝ zamudila... pa kak me nikol nio ko se kaj orng dogaja ????

Pa ne samo to,teme,ki so naslednice te teme tako pridno zaklepajo,da sploh več ne sledim...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.7.2010 14:58:23   
arabela*
zdaj pa grem telovadituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.7.2010 14:59:01   
sami0804

jaz sem tudi pridna...sem vse porihtala,perem,šla po oravkih...
skuhala pa sem pečena rebrca in mladi krompi s čebulo v pečici, zraven pa paradajz in kumarčno solatouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super kosilo!
Mi smo pa danes imeli za prilogo domači stročji fižil,pa je od suše tak nitast,da je user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.7.2010 14:59:41   
sami0804

zdaj pa grem telovadituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.7.2010 15:06:15   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Pa ne samo to,teme,ki so naslednice te teme tako pridno zaklepajo,da sploh več ne sledim...user posted image user posted image user posted image

gledam ... sam ne sledim več nič....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
27.7.2010 15:26:42   
sami0804

user posted image user posted image user posted image bravo za prespano noc

Botrca,kako si se pobarvala?

Ja,botrca,kakšna je nova barva??

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.7.2010 15:49:43   
arabela*
ena prošnja...ima katera slučajno tisti shrekov zbirni karton na katerega se lepijo nalepke? 2 bi rabla....sem zdaj orubla šoferje , da mi odstopijo nalepkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katy...tebe paa prosim,če mi jutri lepilo zraven prineseš,da kar porihtam....user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.7.2010 15:50:26   
arabela*
zdaj pa grem na relaks..malo brez netauser posted image

sacherca...link ne delauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.7.2010 16:17:55   
matcar

Delam ju3 zjutraj.user posted image JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš.user posted image

do kolkih pa delaš?
te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla?  če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem)))
Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še.

ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delašuser posted image ...al pa potem v petek si dopoldne frajuser posted image
Delam!

špegli..matiuser posted image ...sem popravila na četrtekuser posted image
Ja,sem vidla,ko sem že komentirala,je bil tisti post na drugi strani.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
27.7.2010 16:19:31   
matcar
Tortica,jaz bi tudi rada vedla,katera je to.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
27.7.2010 17:07:08   
katy83

ena prošnja...ima katera slučajno tisti shrekov zbirni karton na katerega se lepijo nalepke? 2 bi rabla....sem zdaj orubla šoferje , da mi odstopijo nalepkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katy...tebe paa prosim,če mi jutri lepilo zraven prineseš,da kar porihtam....user posted image

zmenjeno, prinesem lepilo. user posted image
zbirnih kartonov pa nimam, bom se na pumpi btw ustavla, če imajo še kaj

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
27.7.2010 17:13:29   
katy83
Sacherca, pa daj, če prideš z bajkom, ne rabiš stolčka vlačit zraven, itak še je T malo premali. Boš drugič.
aja, navodila kak prit do Kalvarije: pri krožnem prometu greš na desno kao da greš v mesto, potem pa pri 1. semaforjih na levo in se pelješ do konca ulice, ko pa prideš do glavne ceste, pa po prednostni na desno in pol je na levi strani ta kafič. Mislim vsaj, da je to to. user posted image  Navodila sem pač dala tak kot da z avtom prideš, saj je isto.

elevitka, ti jutri prideš al se bova kak drugače zmenli?

aaaaaa, kar zbrisali so temo al kaj?user posted image Kaj pa je te blo? tak hudo al kaj?

T je danes pravi požerušček, je mi na 2 uri. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
27.7.2010 17:37:14   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Sacherca, pa daj, če prideš z bajkom, ne rabiš stolčka vlačit zraven, itak še je T malo premali. Boš drugič.
aja, navodila kak prit do Kalvarije: pri krožnem prometu greš na desno kao da greš v mesto, potem pa pri 1. semaforjih na levo in se pelješ do konca ulice, ko pa prideš do glavne ceste, pa po prednostni na desno in pol je na levi strani ta kafič. Mislim vsaj, da je to to. user posted image  Navodila sem pač dala tak kot da z avtom prideš, saj je isto.

Super si napisala,boljše ji ne bi mogla opisat.Je pa pred kafičem mali merkator,za orientacijo.user posted image Zaviješ pa takoj za kafičem levo,pa boš na levi strani vidla parkirišče,če boš vseeno z avtom.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
27.7.2010 18:19:55   
arabela*
tak..zdaj pa grem na sprehod v dežju....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
27.7.2010 18:45:01   
Sacherca
Matcar in Saraya Vama poslala zs. Drugce pa Saraya si kopirala link na novo stran .Ker direkt v zs ne mores klikniti,moras kopirat link.

Katy hvala za opis!!! Zelo mozno,da tudi z avtom pridem,ce bo dezevalo ali pa zelo oblacno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
27.7.2010 20:09:51   
matcar
Čer!

Še ni nobene na spregled?user posted image Jaz pa sem ravno izpod tuša.Katere ste na FB,je svakinja dala gor posnetek od Maksa,kako se smeje!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
27.7.2010 20:13:56   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.7.2010 20:14:17   
sami0804

Čer!

Še ni nobene na spregled?user posted image Jaz pa sem ravno izpod tuša.Katere ste na FB,je svakinja dala gor posnetek od Maksa,kako se smeje!user posted image

Večer,spet sem tu user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.7.2010 20:14:41   
ly117

Čer!

Še ni nobene na spregled?

Kak, ne. Evo mene. Pa že bla tudi pod tušem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.7.2010 20:14:46   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

nazaj

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?