Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:52:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Delam ju3 zjutraj. JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš. do kolkih pa delaš? te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla? če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem))) Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še. ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delaš ...al pa potem v petek si dopoldne fraj Delam! špegli..mati ...sem popravila na četrtek
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:53:06
|
|
|
|
elevitka
|
pismo.... spet sem fajn ˝čtivo˝ zamudila... pa kak me nikol nio ko se kaj orng dogaja ???? mater mam dolgočasno življenje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:55:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Fleka.....Sem pa videla,da jo imas ti Saraya in Matcar na FB. Tako,da imata mogoce kaj bolj relano slike glede nje... hm..ne bi vedla...verjetno sem jo potrdila,pa sploh ne vem...kam bi jo dala ..A mi zaupaš ime in priimek na zs lahko
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:56:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro... pridna jaz jaz sem tudi pridna...sem vse porihtala,perem,šla po oravkih... skuhala pa sem pečena rebrca in mladi krompi s čebulo v pečici, zraven pa paradajz in kumarčno solato
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:56:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo.... spet sem fajn ˝čtivo˝ zamudila... pa kak me nikol nio ko se kaj orng dogaja ???? mater mam dolgočasno življenje Pa ne samo to,teme,ki so naslednice te teme tako pridno zaklepajo,da sploh več ne sledim...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:58:23
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa grem telovadit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 14:59:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem tudi pridna...sem vse porihtala,perem,šla po oravkih... skuhala pa sem pečena rebrca in mladi krompi s čebulo v pečici, zraven pa paradajz in kumarčno solato super kosilo! Mi smo pa danes imeli za prilogo domači stročji fižil,pa je od suše tak nitast,da je
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 15:06:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo.... spet sem fajn ˝čtivo˝ zamudila... pa kak me nikol nio ko se kaj orng dogaja ???? mater mam dolgočasno življenje Pa ne samo to,teme,ki so naslednice te teme tako pridno zaklepajo,da sploh več ne sledim... gledam ... sam ne sledim več nič....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 15:49:43
|
|
|
|
arabela*
|
ena prošnja...ima katera slučajno tisti shrekov zbirni karton na katerega se lepijo nalepke? 2 bi rabla....sem zdaj orubla šoferje , da mi odstopijo nalepke katy...tebe paa prosim,če mi jutri lepilo zraven prineseš,da kar porihtam....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 15:50:26
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa grem na relaks..malo brez neta sacherca...link ne dela
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 16:17:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Delam ju3 zjutraj. JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš. do kolkih pa delaš? te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla? če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem))) Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še. ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delaš ...al pa potem v petek si dopoldne fraj Delam! špegli..mati ...sem popravila na četrtek Ja,sem vidla,ko sem že komentirala,je bil tisti post na drugi strani.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 16:19:31
|
|
|
|
matcar
|
Tortica,jaz bi tudi rada vedla,katera je to.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 17:07:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ena prošnja...ima katera slučajno tisti shrekov zbirni karton na katerega se lepijo nalepke? 2 bi rabla....sem zdaj orubla šoferje , da mi odstopijo nalepke katy...tebe paa prosim,če mi jutri lepilo zraven prineseš,da kar porihtam.... zmenjeno, prinesem lepilo. zbirnih kartonov pa nimam, bom se na pumpi btw ustavla, če imajo še kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 17:13:29
|
|
|
|
katy83
|
Sacherca, pa daj, če prideš z bajkom, ne rabiš stolčka vlačit zraven, itak še je T malo premali. Boš drugič. aja, navodila kak prit do Kalvarije: pri krožnem prometu greš na desno kao da greš v mesto, potem pa pri 1. semaforjih na levo in se pelješ do konca ulice, ko pa prideš do glavne ceste, pa po prednostni na desno in pol je na levi strani ta kafič. Mislim vsaj, da je to to. Navodila sem pač dala tak kot da z avtom prideš, saj je isto. elevitka, ti jutri prideš al se bova kak drugače zmenli? aaaaaa, kar zbrisali so temo al kaj? Kaj pa je te blo? tak hudo al kaj? T je danes pravi požerušček, je mi na 2 uri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 17:37:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sacherca, pa daj, če prideš z bajkom, ne rabiš stolčka vlačit zraven, itak še je T malo premali. Boš drugič. aja, navodila kak prit do Kalvarije: pri krožnem prometu greš na desno kao da greš v mesto, potem pa pri 1. semaforjih na levo in se pelješ do konca ulice, ko pa prideš do glavne ceste, pa po prednostni na desno in pol je na levi strani ta kafič. Mislim vsaj, da je to to. Navodila sem pač dala tak kot da z avtom prideš, saj je isto. Super si napisala,boljše ji ne bi mogla opisat.Je pa pred kafičem mali merkator,za orientacijo. Zaviješ pa takoj za kafičem levo,pa boš na levi strani vidla parkirišče,če boš vseeno z avtom.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 18:19:55
|
|
|
|
arabela*
|
tak..zdaj pa grem na sprehod v dežju....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 18:45:01
|
|
|
|
Sacherca
|
Matcar in Saraya Vama poslala zs. Drugce pa Saraya si kopirala link na novo stran .Ker direkt v zs ne mores klikniti,moras kopirat link. Katy hvala za opis!!! Zelo mozno,da tudi z avtom pridem,ce bo dezevalo ali pa zelo oblacno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 20:09:51
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Še ni nobene na spregled? Jaz pa sem ravno izpod tuša.Katere ste na FB,je svakinja dala gor posnetek od Maksa,kako se smeje!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 20:13:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 27.7.2010 20:14:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Še ni nobene na spregled? Kak, ne. Evo mene. Pa že bla tudi pod tušem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?