aleksa83
|
Pozdravček :) Sem lepo v miru sedaj prebrala vse kar ste napisale. Tako lepo je brati vse , še posebej vesele novičke. sem vesela za vse lepe stvari, za lepe bušije in vsee,... Sem danes že od sedme po konci, sem kuhala pomivala posodo, z mojim sva po barve za les hodla, pol sem malo kumarice vlagala, še ena kolegica mi je prinesla nekaj cotik, ki so tak lubane, da sem kar solzne oči dobila,..., komaj čakam. Zadnje čase sem nekaj extra čustvena, tak mislim, ko kaj lepega vidim, pa tak, ravno solzne oči dobim,..., pa utrudim se zelo hitro,... Majčke še jaz tudi enake nosim, hlače pa sem mogla menjati, ker imam baje ful velik trebuh, tako mi vsaj pravijo. Sem izvedela včeraj, da bo od mojega kolega dobil dvojčke , jupiiii. Sem zelo srečna, čeravno njegove punce še ne poznam :) Ta teden greva po previjalno, pa jogi Kaj si dela katera album skup? tak za spomin mislim, par slikic v nosečnosti in pol naprej z bebico, ko je tak daleč? Jaz sem nekaj razmišljala, da si bom začela slikice v albumu skup zbirati, potem pa kupila en res lep album, ali pa še ga doma naredim , samo še ne vem kako,... To mi je pol tako lepi spomin,.... Pozdravljene