|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
25.7.2010 19:53:01   
naša beba
Evo ga, še mojega... samo ga nič ne tiščim ven, čeprav je tako videt, ker imam čisto ukrivljen hrbet
Nekak moram ravnotežje obdržat, ker eno tako bunko imam pa še na riti... user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil naša beba -- 25.7.2010 19:54:18 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.7.2010 20:12:04   
ljubljana
Ja jez sempa tak ploh v joške, da prej nisem dobila modrca zase (tako majhnih številk ne delajo) sedaj mi pa vsaj najmanjša številka normalno stoji.user posted image Pa se že počutim kot Pamela Andersonuser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 25.7.2010 20:20:45 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.7.2010 20:29:42   
ljubljana
Ja zdej pa res ne vem, a sem jaz čisto out ali je pa tale spletna trgovina čisto out
http://www.ringaraja.net/laperla?styling=6
Za en body in najnežnejših materialov hočejo imeti 91 eur user posted image
http://www.ringaraja.net/laperla?styling=1
Za dve brisači pa 115 eur
Pa res ne vem a se samo meni zdi tole noro ali pa ...

Pa tisti ki je tele buče pisal sigurno še nima otrok
Z oblačili La Perla Baby bo naš otrok v sozvočju z naravo tako podnevi kot ponoči. Vsi kroji, krojeni za različne priložnosti, bodo otroku omogočili maksimalno udobje, skrbno izbrane barvne kombinacije pa ga bodo vodile k dobremu, tako igrivemu kot pomirjajočemu razpoloženju.

Mislim halo novorojenčku je pa res vseeno v kakšne barvne kombinacije ga oblečeš.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 25.7.2010 20:31:56 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.7.2010 21:29:18   
nov2010
Hej nosečke!

Očitno je tale ohladitev čez voken pasala prav vsem user posted image  in tudi med tednom ne napovedujejo kakšne vročine okol 25 stopinj - idealno.

Brcike - mi malo močnejše čutimo ponavadi zvečer. Je pa zelo zanimivo ker ponavadi zvečer pojem tudi kakšno skodelico sladoleda je prav presenetljivo da ko jem sladoled oz. ko končam imamo v trebušku pravi trampolin. se še kateri to dogaja da ima sladoled tak učinek?

No sedaj pa vidim da ste za viken veliko napisale in vas grem mal prebiratuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.7.2010 23:05:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

Hej nosečke!

Očitno je tale ohladitev čez voken pasala prav vsem user posted image  in tudi med tednom ne napovedujejo kakšne vročine okol 25 stopinj - idealno.

Brcike - mi malo močnejše čutimo ponavadi zvečer. Je pa zelo zanimivo ker ponavadi zvečer pojem tudi kakšno skodelico sladoleda je prav presenetljivo da ko jem sladoled oz. ko končam imamo v trebušku pravi trampolin. se še kateri to dogaja da ima sladoled tak učinek?

No sedaj pa vidim da ste za viken veliko napisale in vas grem mal prebiratuser posted image

Uživajte!

user posted image zebe v ritko??? user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.7.2010 23:05:21   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ja zdej pa res ne vem, a sem jaz čisto out ali je pa tale spletna trgovina čisto out
http://www.ringaraja.net/laperla?styling=6
Za en body in najnežnejših materialov hočejo imeti 91 eur user posted image
http://www.ringaraja.net/laperla?styling=1
Za dve brisači pa 115 eur
Pa res ne vem a se samo meni zdi tole noro ali pa ...

Pa tisti ki je tele buče pisal sigurno še nima otrok
Z oblačili La Perla Baby bo naš otrok v sozvočju z naravo tako podnevi kot ponoči. Vsi kroji, krojeni za različne priložnosti, bodo otroku omogočili maksimalno udobje, skrbno izbrane barvne kombinacije pa ga bodo vodile k dobremu, tako igrivemu kot pomirjajočemu razpoloženju.

Mislim halo novorojenčku je pa res vseeno v kakšne barvne kombinacije ga oblečeš.

user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa snobom res ne privoščiš užitkovuser posted image user posted image user posted image user posted image Se strinjam s tabo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
25.7.2010 23:08:19   
pajac
no da vam poročam, da razen zgage, spet spoznavam blagodeti bolečin v križu... Zadnja dva dni me je prejel gnezditveno - čistili nagon (očitno se je toliko ohladilo, da so hormoni spet oživeliuser posted image ) in se pozna na križu.. Me občasno boli kot hudič, pa sklonit se ne morem.  Če počivam pa je boljše... samo kdo pa ima čas počivat user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.7.2010 6:17:34   
simonmojca
Jutro user posted image

samo toliko, da vas pozdravim in zaželim

DOBRO JUTRO in PRIJETEN ZAČETEK NOVEGA TEDNA - jupi ponedeljek user posted image

se kasneje pišemo user posted image  grem do konca skuhat user posted image  in seveda kasneje spit user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.7.2010 8:09:39   
phelps
Dobro jutro!

Hihi, ste napisale, od ohjhceti do zgage user posted image

Zgaga je tudi pri meni problem, v petek sem polizala prvi Rupurut (situacija je bila že taka, da se mi je hrana vzdigovala - do tu še potrpim, več pa ne user posted image ) in je ful pomagalo.

Brcike, moj jih je tudi že čutil parkrat (ob tem razmetavanju bi imel že srečo, da jih ne bi), so pa tudi drugi opazili valovanje trebuha. Phelps je res živahna, tudi jaz opažam, da bolj nori takrat, ko pojem kak sladoled ipd.user posted image Danes je bil celo noč žur, polna luna ali kaj user posted image

Gel nohti, jaz jih že prej nisem prakticirala, ker sem imala svoje dovolj močne za francosko manikuro (občasno jo imam, ne vedno). Sedaj bi bila pa pravi orel, če bi jih pustila rasti, res so lepi in močni. Prav tako lasje (na začetku so bili pa ful čudni). Za nožne pa prvič slišim, da ne smejo biti namazani, jaz po svetu veselo tapkam z živordečimi ali temno rdečimi (poleti mi je to ful lepo).

Oblačila so meni še vsa prav, majčke nisem niti ene nosečniške kupila, pa lahko še vse nosim user posted image Se poznajo moje asketske prehranjevalne navade, moram bit disciplinirana do konca user posted image

Vikend je bil super, smo se veliko gibali na zraku, vreme fenomenalno. Moje idealno poletje - 25 stopinj. V soboto sem mojega prvič videla pestovat 3,5 mesečnega fantka, pogled za bogove, mi ne gre iz glave, čisto sem raznežena.

Ponedeljek je, mene tolaži misel na dopust, ki se mi začne v petek in s tem tudi prvi dan morja, sitno 4, jeeej user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.7.2010 8:11:41 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.7.2010 9:03:44   
aluap
Ojla,
končno se še jaz oglašam user posted image . Vas nisem brala dva tedna in se je tolk nabral, da mi ni ratal prebrat. Dopust v Španiji je bil super! Samo to ni bilo OK, da sem pridelala pruh... No, baje ni nič strašnega, samo, da moram počivat... Prešnji teden sva z mojim začela z improvizacijo renovacije stanovanja, kamor se seliva - brusimo in barvamo in čistimo... Ampak je fino ko veš, da delaš zase. Ta teden sem pa nastopila bolniško. Zračunala sem da bom doma do februarja 2012 user posted image .
Prejšnji teden sem imela še en dodaten pregled zaradi bolniške in mi je G, ki je nadomeščala mojega G, kar naredila morfologijo. Je bilo fino vidt pikici, vse je OK. Baje sta že kr velika (ostane punčka in fantek user posted image ). Ja brcata že tolk, da mi trebuh premetava. Enkrat en pol pa še ta drug. Men se zdi moj trebuh že kr velik (98cm), ko sva se nazadnje merila z mojim pa sva imela enak obseg. Ga je skor kap in je zdej na dijetiuser posted image .
Toliko na hitro, uživajte v ohladitvi!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.7.2010 9:10:53   
škorpijonček_
OOO, Aluap...dvojčka...pa par user posted image ...kak lepo...to bo veselja. Imaš kaj prej zato rok?

Zgaga, jst nikol ne vem kaj je to, ko peče zgaga, mi pa zadnje čase velikokrat hrano in pijačo nazaj v usta vrže...a je to to? Madona, nagravžen feeling.
Ma se mi zdi, da kar po vsej hrani...nč specificirano po čem bolj user posted image .

Ja, hlače bom šla menjat...ni hudič, da ne bi hotli, če še niso ble nč nošene + imajo vse etikete še vedno gor pršite.

Dopust...kje je še to..eden že daleč za menoj...drugi daleč pred menoj...sam bo pa september res pester, tako da se moram avgusta dober pripravit na vse user posted image .

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.7.2010 9:47:27   
aleunam
Dan user posted image !

Ponedeljek? Pa kaj, zaenkrat sem zelo dobre volje, je bil zelo prijeten vikend. user posted image  Danes sem vstala ob šestih, nekaj malega pospravila, spila instant kapučino... Bo pa čas še za eno user posted image , potem pa naprej delat.

Pridne bodite. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.7.2010 9:48:56   
phelps
Če peče zgaga je občutek kot da ti nekaj gori v požiralniku (vsaj pri meni). Jaz imam feeling, da kar dihat ne morem (to je samo v glavi). Da se začne pa še hrana istočasno vzdigovat je pa za user posted image .

Aluap, ti si pa ful aktivna, fino user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.7.2010 9:49:50 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.7.2010 9:57:05   
ječi12
oj sonosečke.

pišem iz morja pa bom hitro :)

dvojčki noro.lih kle jih je ena rodila,sm jim cotke dala. obe punci po 3kg.uauuuu :)

mamo super vreme ker ni vroče ampak toplo.ful paše.

voda je najbrž mrzla k ps,sam sj jo bomo mele še čs probat :)

uživajte,pa probam še kej prebrat,tale instant internet ni prou poceni,pa sicer ni prou drag,ampak k ve tok pišete pol se kr nabete :) hihi...

nč slane pozdravčke,pa božajte bušije.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
26.7.2010 9:58:56   
zori82
Dan user posted image

evo pa sem nazaj s pregleda. Vse je ok, bebica pridno raste, naredla mi je UZ da sva nahitro vse pogledaleuser posted image . MV je zaprt (28,2), ne vem kaj pomeni ta številka, morm mal googl vprašatuser posted image .
Sem pa dobila tablete za železo, je rekla G. takoj ko sem stopla noter da je vidla da sem čisto bleda...sj sem tud sama opazla da zadnje časa nisem neki glih naj naj in sem predvidevala da je to zarad železa. Me je pa opozorila da mi bo po teh tabletah (Retafer) verjetno user posted image ...upam da ta slabost ne bo pol trajala cel dan.

še podatki za seznam NP 6.9.2010
9.8.= glukoza, hemoglobin in toksoplazma

Uh mi je že kar zdaj user posted image ko pomislim, da morem spet pit to glukozo, ampak bo že nekak.

No zdj vas grem pa še za nazaj mal prebrat.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
26.7.2010 10:42:33   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Joj porodniška, kaj pa vem pri meni bo kar manjša kot dobim v službi na mesec, ker je moja plača v velikem delu iz variabilnega dela, ki ne gre v osnovo, ampak kaj čmo, otroci so pač otroci in jih nimamo iz tega razloga. Sem imela že 1. porodniško majhno pa sem normalno prišla čez mesec. takrat kr nekak prideš čez kljub temu, da za user posted image  skoz neki kupuješ. Zgleda, da res takrat pač zase nič ne zapravimo user posted image .

Grem....želim vam mirno noč in prijeten vikend!

A ni relevantno kok maš izplačila in je vseeno kok je osnovnega dela in kok variabilnega?

ma sej bomo videli kako bo tokrat. Zelo težko ti razložim, ker naše podjetje take mučke in čarovnije dela kar se plač tiče, da nobenemu ni več jasno kaj in kako. Itak pa nimam kaj, obrazec nesem izpolniti na osebni dohodek, ga odnesem na center in potem čakam na odločbo....pa kar bo, pa bo user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
26.7.2010 11:16:26   
Dinki
no pa smo spet na začetku tedna.
Mi smo imeli zelo pester vikend, ker imamo na obisku od moža sestrično, njenega partnerja in mesec in pol staro punčko....joj kako je to drobčkano bitje, ampak res drobčkano. Še zdaj je manjša kot je bil moj sinko ob rojstvu user posted image
sem pa dobila prvo stran za našegaa prihajajočega pingiča od njih. In sicer sling user posted image  ma sem si ga tko želela, že pri prvem sinku....

Brcike....jaz točnega ritma da bi vedela kdaj brca še ne vem. Se mi zdi, da je kr aktiven cel dan in kr na različnih mestih. Imamo pa že kar konkretne brcike. Se pa zmeraj nekaj štima ko se uležem za spanje in takrat ga čuti tudi moj možek če položi roko gor user posted image
ja popek se pa tudi meni že zelo spreminja, še malo pa bo zravnan s trebuhom.

Vidim, da ste nekatere objavile svoje lepe bušije user posted image  zdej sao res najlepši, jaz sem na mojega ful ponosna, ga imam kar rada poudarjenega z majicami user posted image .

Punce glede kg se nič ne sekirajte ker telesa zelo različno reagirajo na nosečnost. Ene nič več ne jedo pa gredo kile kar gor, medtem ko se ene niti za kilogram ne zredijo. Jaz sem načeloma suha (172 cm, 60 kg) in sem se v prvi nosečnosti zredila za 17 kg in sem izgubila vse, še celo na 58 kg sem prišla, me je kar pobiralo ne vem al zaradi dojenja, al česa drugega....no zdaj jih imam tudi že kakšnih + 8 in mi je kar smešno ko ste nekatere šele kakšno kilico pridelale.

Modrci....jaz že par mesecev nosim ta velike, ki jih imam še iz 1. nosečnosti. Ni šans da nosim starega, se zmeraj razbohotijo user posted image

Ojej DOaisy user posted image ...en kup user posted image user posted image user posted image  za tvoj spečen trebuh, da bo kmalu linea rosa (user posted image ) izginila!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
26.7.2010 11:34:50   
pikizenc
Punce, a ostalim G kaj merijo MV (k vidim da zori82 so ga)? Meni ga še ni, sem pa mislila, da mogoče bo. No ali pa ga je pa mi ni povedala. Tudi možno ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
26.7.2010 11:35:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Oblačila so meni še vsa prav, majčke nisem niti ene nosečniške kupila, pa lahko še vse nosim user posted image

tudi pri meni je tako. Nosim popolnoma enake majice kot prej. Danes imam celo ene do kolen hlače, ki niso user posted image  in jih še zmeraj lepo spravim nase user posted image  se še meni prav zdi user posted image . Drugače pa pajkice pa kakšno tuniko čez, to mislim nositi do konca nosečnosti. Sem bila pa v prvo noseča čez zimo in tisto se pa res ne da nič pokombinirat user posted image .

Aluap, a ti pa dvojčke pričakuješ in to parček? user posted image  super, čestitke user posted image  
Ječi12, uživaj na morčku!

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Me je pa opozorila da mi bo po teh tabletah (Retafer) verjetno user posted image ...upam da ta slabost ne bo pol trajala cel dan.

Zori, jaz imam Retafer tablete pa mi ni nič slabo, upam, da bo tudi pri tebi tako.

Ok, zdej grem pa še delat, sem se čist razčvekala vidim user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
26.7.2010 11:36:37   
novemberska
Hej punce!

Da vas še jaz na hitro pozdravim. Za mene konec dopusta, je tko hitr minil ta teden da glava boliuser posted image . Mi je blo kr težko spet it v službo, sam danes je še ok, ker sem delala samo 4 urce...imam ob 12h pregled,komi čakam, upam da mi bo nardila UZ, čeprav dvomim.
Drugač pa moja user posted image user posted image spet intenzivno brcauser posted image , zgleda da se je prejšnji teden mal više preselila, ker me ni non stop tiščalo več na WC, zato tudi nisem čutla brcik...sam mislim da je ugotovila da ji je en štuk niže lepše, k ma tam mehek mehur in je spet šla dol tko da je zdaj spet veselo v mojem trebuščku...
Nič šibam na pregled pa se pol kaj oglasim.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
26.7.2010 11:40:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Punce, a ostalim G kaj merijo MV (k vidim da zori82 so ga)? Meni ga še ni, sem pa mislila, da mogoče bo. No ali pa ga je pa mi ni povedala. Tudi možno ...

ne, mene sploh še ni pregledala vaginalno, mi je pa omenila, da ga bo na naslednjem pregledu (ga imam v petek). Zdej proti koncu, torej v zadnji tretini user posted image , bodo G to bolj počeli.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
26.7.2010 12:13:45   
lottyka
Dobro jutro vsem,

Jaz imam ginekološki pregled vedno na vsakem pregledu, mi mora pogledati če se kaj odpiram, tudi MV mi redno meri. Res pa je da jaz imam probleme z MV ker sem že imela posege na njem. Drugače ponavadi merijo to če je potreba pri morfologiji, je pa za meritev potrebno narediti vaginalni ultrazvok tako da tega niti ne moreš zgrešiti. Če vse poteka vredu, pa meritve MV niti ne izvajajo.

jaz sem danes dobila domov še odločbo od komisije in imam podaljšano bolniško do porodniške, torej do 4. oktobra. Bi jo pa rada prej prekinila, ker imam še kar veliko nadur in dopusta, tako da se moram mal pozanimat kako to narediti. Ker predlog je bil podan samo do konec Avgusta in bi se mi ravno izšlo, zdej pa ko so mi jo dali več bom mogla pa prekiniti prej. Je pač dopust bolje plačan kot bolniška. Nam dopusta in nadur ne izplačujejo in jih moraš kar porabit.

ječi uživaj na morju user posted image .

dinki super za sling user posted image .

aluap dvojčka pa še parček user posted image , to pa je res lepo.

Drugače pa kar malo žalostna danes, spet spuščam iz desne dojke user posted image , to pa zdej pomoje že pomeni da se mi bo res občasno ponavljalo.

Grem na en sprehod, je prav lepo hladno zunaj, pa še mal se sonček kaže.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
26.7.2010 18:15:38   
aleksa83
Pozdravček :)

Sem lepo v miru sedaj prebrala vse kar ste napisale. Tako lepo je brati vseuser posted image , še posebej vesele novičke.

user posted image sem vesela za vse lepe stvari, za lepe bušije in vsee,...

Sem danes že od sedme po konci, sem kuhala pomivala posodo, z mojim sva po barve za les hodla, pol sem malo kumarice vlagala, še ena kolegica mi je prinesla nekaj cotik, ki so tak lubane, da sem kar solzne oči dobila,..., komaj čakam.
Zadnje čase sem nekaj extra čustvena, tak mislim, ko kaj lepega vidim, pa tak, ravno solzne oči dobim,..., pa utrudim se zelo hitro,...

Majčke še jaz tudi enake nosim, hlače pa sem mogla menjati, ker imam baje ful velik trebuh, tako mi vsaj pravijo. Sem izvedela včeraj, da bo od mojega user posted image kolega dobil dvojčke user posted image , jupiiii. Sem zelo srečna, čeravno njegove punce še ne poznam :)

Ta teden greva po previjalno, pa jogi user posted image user posted image

Kaj si dela katera album skup? tak za spomin mislim, par slikic v nosečnosti in pol naprej z bebico, ko je tak daleč?
Jaz sem nekaj razmišljala, da si bom začela slikice v albumu skup zbirati, potem pa kupila en res lep album, ali pa še ga doma naredim , samo še ne vem kako,... To mi je pol tako lepi spomin,....

Pozdravljene

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
26.7.2010 19:26:54   
emma83
Punce a je danes polna luna? Ker me že cel dan nekaj daje, pa mi nič ne fali samo sem pa tečna kot 100 user posted image .

Drugače mi je pa tole vreme ful všeč, normalno se spi ponoči, ni vroče.

Ful razmišljam, da bi šla na 3D, pa ne vem a sem že prepozna, danes sem točno 25 tednov noseča. A katera kaj ve kako se sučejo cene v Ljubljani? Pri Strahovi vem, da je 110€, je malo zasoljena cena, jaz bi malo ceneje.

Sem pa fasala glivično vnetje in se pridno mažem z Lotridermom, bom pa na pregledu naslednji teden to tudi omenila.

Debatirale ste o kilogramih, doma se ne tehtam več, na prejšnjem pregledu mesec dni nazaj sem bila na +3,5 kg se mi zdi (ne da se mi zdaj gledati v materinsko, sem prelena za vstat do torbice), kar se mi zdi v redu. Vem pa, da mora user posted image priti na cca. 3 kg, kolikor se spomnim iz literature se predvsem v zadnjem mesecu user posted image zredi vsaj za kg, nisem pa 100% v to, upam pa da ne bom šla čez rok, ker to pomeni toliko težjega otroka ven spraviti.

Vaginalnega pregleda jaz nisem imela od aprila, to bo skoraj 4 mesece zdaj, moram G še na to opomniti.

Meni sploh ni jasno, da smo že skoraj v zadnjem trimesečju, tale čas gre čisto prehitro, se mi zdi da se samo obrnemo pa je že 1 mesec mimo.

Prvorodke a že kaj razmišljate o porodu? Ste za epiduralno, ultivo in podobne zadeve za lajšanje bolečin? Jaz bi imela epiduralno ampak moram v Ljubljani imeti ful srečo, da jo dobim, se pravi se mora user posted image odločiti, da pride na svet ob delavnikih dopoldne, ker je samo takrat anesteziolog prisoten v P. Če je pa ne dobim, bom pa verjetno tudi preživela.

V šolo za starše greva v septembru, ker je v Kamniku čez poletje sploh ni in me prav zanima kako bom vse sfolgala takrat in kako bom sedela na tistem stolu user posted image user posted image . Groza.

Grem si skuhat marelične cmoke.

Aja a katero že pozabljivost daje? Mene majčkeno, ampak se ven vadim s tem, da si itak vse napišem in 3x preverim, če imam vse.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 26.7.2010 19:28:53 >

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
26.7.2010 20:12:40   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
Ful razmišljam, da bi šla na 3D, pa ne vem a sem že prepozna, danes sem točno 25 tednov noseča. A katera kaj ve kako se sučejo cene v Ljubljani? Pri Strahovi vem, da je 110€, je malo zasoljena cena, jaz bi malo ceneje.

Prvorodke a že kaj razmišljate o porodu? Ste za epiduralno, ultivo in podobne zadeve za lajšanje bolečin?

Grem si skuhat marelične cmoke.

Aja a katero že pozabljivost daje?

Midva greva jutri in komaj čakava. Upam, da se pravilno obrne, drugače pa me je medicinska sestra povprašala po datumu zadnje user posted image , torej je preračunala. In jutri sem 26t1d, torej verjetno ni prepozno. Naročila pa sem se že vsaj 14 dni nazaj. Ne vem kako je v LJ, mislim, da je zadnjič ena omenila ceno 85€, midva dava 90€ (dobiva tudi CD). Po moje nama ne bo žal denarja, sploh ker je očka videl user posted image  samo na nuhalni, pa tudi potrditev spola si želiva. user posted image

Hm, čakam na informacije iz materinske šole. Sicer pa kaj je ultiva? user posted image

Njami! user posted image

Občasno pa res. user posted image

Kako lepo pisano. user posted image user posted image  Nič, grem kar pod tuš, pa spat. Sem se zjutraj rano vstala, pa me že vleče v posteljo. user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?