Zoja Miša
|
Za kavo še ni bilo časa...no, evo jo , izvolite! Anita, lepo da si nazaj... Verjamem, da si utrujena in doma je le doma, komfort . Katja, berem, da ste tudi vi komaj čakali, da pridete domov . Ampak važno, da set se malo načofotali in malo odklopili, tudi ti od te svoje diplome. Res te zajeb . Ne se dat! Luštne slikce! Ma, meni je na morju o.k., ampak res smo v prikoli, ki ima ves luksuz, tudi klimo, pa pod borovčki smo, pa sami kuhamo in jemo, ko nam paše, Kaja Lina skače vsepovsod, sosedje jo vsake toliko malo posvojijo...v glavnem, nam bo 14 dni po mojem, še prehitro minilo! No, Kaja Lina bo dal kar cel mesec, pa mislim, da ji ne bo hudega, z babi in dedijem je še večji zakon, ker je itak vse, kot bi ona rada. Arany, lepo te je brat! Pridi še kaj, no! Bella, takile so moji novi crocsi Me čakajo na pošti, komaj čakam, da jih danes vidim, sem včeraj bila prepozna zvečer! Depilacija - jaz sem kar na britvici Gillet Venus. Sem poskusila že depilatorje, pa mi je potegnejo. Po nogah imam itak ful blond in tanke kocine, pa ful malo jih je, tako da mi jih skoraj ni pobiralo, pod pazduho pa mene to tako boli , da sem ga kar kolegici šenkala. Je bil pa Braun-ov. Ona je pa ful zadovoljna... Kaj pa vem. Sramežljiva pa ravno nisem, v bistvu sem mnenja, da smo vsi nekako podobni torej v bistvu nihče ne vidi nič novega in tisti, ki te depilira, mu dol visi, kako izgledaš tam spodaj Clara če tako boli...potem pač raje ne bom poskusila in se bom kar na 3 dni brila, kaj pa čmo.