|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
23.7.2010 14:16:40   
Renesme**
maa2010- meni od poročnih prstanov nobeden ni bil toliko všeč, da bi rekla tega bom....no eni iz naravnega zlata so bili še kar lepi...potem sem pa enkrat gledala navadne prstane in našla enga, denar ni bil problem, ker sva rekla, da na to ne bova gledala, njegovega sva potem po naročilu dala delat, da sta kao par. Moj prstan je bil okoli 1300eur. je pa res, da sva imela povabljenih samo 8 ljudi in nobene ohceti....

Jaz sem tudi danes zaključila bolniško in imam zdaj 3 tedne dopustuser posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.7.2010 14:17:50   
ljubljana
Najina sta bila skupaj starih 15000 situser posted image .

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.7.2010 14:35:25   
lottyka
Moj zaročni prstan je bil nekaj par 10 eur, je bil srebrn, ker nisem vedela še takrat da mi je alergija na belo zlato splahnela. Bilo je na pol presenečenje, ker se je kakšen teden dni pred zaroko mal zagovoril ker je imel problem s kupovanjem prstana. (hotel ugoditi moji dolgoletni želji po določenem prstanu, ki pa fizično ni bila izvedljiva ker se ga sploh ne da narediti) Ampak se je vseeno potrudil in me presenetil. Poročni prstani delani po naročilu po najini skici, sicer kar preprosti, belo zlato, moj 3 diamante pa sva dobila napol zastonj, mislim da 400 eur oba skupaj (kupljeni ravno 1 leto nazaj), ampak sem jaz dala celo goro mojega rumenega zlata, na katerega se me alergija še drži. Žal pa sem jaz mojega dala dol že kakšna 2 tedna nazaj, ker mi prsti zatekajo. Tako da po porodu se vrne takoj nazaj, ker ga kar pogrešam na prstu.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.7.2010 14:43:24   
simonmojca
maa2010 mene je user posted image  predragi presenetil z zaročnim prstanom (poročena še nisva-naslednje leto-plan je tak), moram pa rečt da me je zelo presenetil z zaroko (ker sem poznala njegovo stališče, nisem nič pričakovala, potem me je pa za RD 03.04. zaprosil in mi povedal, da je bil tak plan že od novega leta dalje-mi  je govoril nekaj, toko da mi ni potem nič jasno-me res preseneti user posted image ) potem pa še s prstanom (vem, da ima bolj klasičn okus, samo tukaj me je pa spet presenetil in kupil nekaj kar je po mojem okusu-lahko rečem samo uuuuuuuuuaaaaaaaaauuuu user posted image  - belo zlato z kamni-kamnči jih je več in malo drugačne oblike-zvit je, hb ni kupil klasike, sej so klasični lepi ampak je to nekaj posebnega).
Na uč - kokr se spoznam na nakit (od ostalega nakita, ki ga imam-ker mi noče povedat-edino prav) je bil okrog 400-500€, več-manj tam okrog bi jaz rekla.
Če bi ti hotla povedat točno ceno, bi ga mogla nest ocenit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.7.2010 15:15:45   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010
Tiste, ki ste zarocene/porocene ste si prstan same izbrale ali vas je user posted image presenetil?

Z zaročnim me je taaaaakoooooo lepooooo presenetil, ga je dal delati, zadel je z obliko in tudi mera je bil točna user posted image user posted image user posted image . No, poročila pa se nisva. user posted image  Glede prstanov bi jaz rekla to, da lahko dobiš v raznih zlatarnah točno takega (ti ga naredijo), kot v znanih zlatarnah, npr. v Zlatarni Celje. Oni majo ful lepe, ampak DRAGE! Pri poročnem prstanu sem jaz razmišljala predvsem na praktičnost. Ga nosiš načeloma celo življenje, vsak dan, torej neki grozno veliki (debelejši mi pa itak niso všeč) pri meni ne bi prišel v poštev. Pa uživaj na morju! user posted image

Renesme, 1.300€ za prstan? Ni malo. user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.7.2010 15:54:16   
škorpijonček_
Hej, hej,

ko se že bliža ravn najina poroka...midva bova pa imela kar tetovirana user posted image . Najceneje, za stalno, ne moreš ga izgubit, pa še dec si ga ne more dat dol user posted image .
Drugače se še nisem pozanimala, če lahko to naredim med nosečnostjo, bova pa to glih tolk, da neki natakneva, kupila kar srebrne...imajo full lepe, nekaj takega http://www.mojnakit.si/trgovina/rh_viewItem.asp?idProduct=185, ravno tolk, da dava nekaj na roke.

Drugače se full hitro bliža datum, še dobro da bo vse na easy in da je že skoraj vse urejeno.

Zdaj pa pizza...moj danes peče user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.7.2010 15:55:22   
škorpijonček_
U, ta je še lepši http://www.mojnakit.si/trgovina/rh_viewItem.asp?idProduct=188 user posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.7.2010 16:23:28   
naša beba
Mene pa moj najbrž ne bo kdaj zasnubil... user posted image ... sva pa oba taka, da se strinjava, da če štima itak štima, s prstanom ali pa brez...
lepo bi pa bilo... oh ja...

Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.7.2010 16:28:52   
nadinne
Živjo.

Meni je pa takoooo vroče user posted image , sploh ne vem kaj mi je...še prejšnji teden sem lažje prenašala kot ta 2 dni.

maa2010 uživaj na morju in spočij se...sem ti folš user posted image Kam pa gresta če smem vprašat? Kako lepo fotko morja prinesi nazaj in jo daj tu gor...da si malo oči popasemo tiste ki ne gremo nič na morje user posted image Jaz grem pa ravno v pomedeljek nazaj na šiht user posted image

Glede lupinice...tudi jaz sem bila mnenja da je najbolje nova, ker je najbolj varna...pa sem spremenila mnenje, ker sem doživela tako izkušnjo da me je skor kap...pred 1 mesecem nama je toča malo predelala avto in sva mogla dati popraviti havbo in seveda na novo barvati...in dobim od kleparja klic, da kdo je že prej popravljal avto...da je ves pokitan in slabo popravljen...PROSIM?! Avto je bil 10 let nazaj kupljen NOV in NIKOLI zaleten niti kako drugače poškodovan. Me je na rit vrglo da je blo kaj! Zaključek te zgodbe...avto je bil prepeljan iz tovarne na drugem koncu sveta  in med transportom sigurno poškodovan nato popravljen in prodan kot nov. A si morte mislit? Od takrat naprej ne verjamem več da so nove stvari obvezno super duper oh in sploh ne vem kako dobre ker so nove. Sej ne vemo kaj se stvarmi dogaja med transportom na kamionih...parkrat pade po tleh in dobi mikro poškodbe...torej? Mi pe vemo ne. Tako da jaz imam rabljeno lupinico in ji popolnoma zaupam. Tako da če katera razmišlja o nakupu rabljene...to je samo stvar zaupanja nič drugega.

No malo mojega razmišljanja...sedaj grem pa pojest še košček mojega riževega narastka...pa še malo kompota...sploh ne vem kako mi rata toliko jesti danes pa takoooo vroče mi je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.7.2010 17:38:27   
nejka000
ojla user posted image !

STE ME KAJ POGREŠALE?

Pridne ste ble, ste načvekale da bom dva dni brala.
jaz sem se mal odklopla od sveta k sem mela že pol ... vsega.
Malo sem si živčke odpočila, zaj pa sem bla par dni sam s tamalim k je pršo od atija, pa je bil takoooooo razočaran da groza. Mu je morje obljubil pa pol ni blo nič s tega. Zaj pa sta ga babi pa dedi včeri na morje peljala. No bo fant malo užival. Sej bi mami tud šla, pa ne upa tok daleč.

Mam eno vprašanje. Mene že tri dni tooooooook križ boli da bom znorela. Ampak ne nonstop. Zjutraj je še ok, pol tam okrog poldneva je joj, pa se malo vležem pol pa prot večeru spet in je nevzdržno. Ponoči je ok, ne čutim bolečin ampak čez dan sploh popoldan in zvečer pa bi najraje umrla tok me boli. Pol pa me še vmes začne špikat v trebuhu in je za ****user posted image . Ne vem od česa in zakaj me je začelo to bolet? Ma  kaka kakšen nasvet?

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.7.2010 17:50:06   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
Hej, hej,

ko se že bliža ravn najina poroka...midva bova pa imela kar tetovirana user posted image . Najceneje, za stalno, ne moreš ga izgubit, pa še dec si ga ne more dat dol user posted image .

Jaz pa priznam, da tega ne bi "upala" narediti, ker ne verjamem več v večnost.

Škorpijonček, jap, verjamem. Ko sva z mojim pred meseci hodla okrog za rabljenimi Touaregi, je moj od prodajalcev zahteval, da pokažejo izpis garancijskih in servisnih popravil, ker so tem vsem v garancijah zamenjevali turbine in še nekaj (skratka, ogromna zadeva v €€€, če ne bi bilo menjano). In je vse štimalo, potem pa so po datumu prve registracije in prvem servisu (ali garancijskem popravilu) ugotovili, da datumi ne štimajo. Servis je bil opravljen pred prodajo. In to ni bil običajen servis, ki ga najbrž naredijo pred vsako prodajo, ampak je lepo pisalo, da je šlo za kitanje, barvanje... In ta prvi lastnik naj tega ne bi vedel, ker je izpis garancijskih in servisnih popravil iz Posrshe Slovenija pridobili posrednik-prodajalec. user posted image  Lastnik tega ni nikoli zahteval, saj je kupil novega in na kaj takega niti ne pomisliš. Računalnik pa izpiše vse...

Nejka, sem ravno danes pomislila, če naj ti pišem ZS, pa raje nisem, da ne bi bila vsiljiva. Seveda smo te pogrešale! user posted image  Upam, da si OK, glede križa pa lahko rečem samo počivaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.7.2010 18:29:10   
nadinne
aleunam. ja za rabljene avte verjamem da se kamot naredi da hočejo prikriti popravila...predstavljaj si da bi kupila novega, direkt iz tovarne in ugotovila kasnej da je bil zaleten in pokitan (še to zelo slabo) in prodan kot popolnoma nov pri VW? Mislim danes pa res ne moreš nič več verjet!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.7.2010 18:57:42   
Renesme**
lupinica- jaz bom tudi imela rabljeno od sodelavke, vem da ni bila v karambolu to je pa vse kar želim vedeti, pa potem bo imel tudi rabljen avtosedež od hčerke...če bo pa do takrat čist zanič bo pa seveda dobil novega!

jutri grem pa tudi jaz k frizerju in upam da pridem nazaj mal lepša....sem si včeraj glavo umila in mi vse tako štrli da ni šans, da se ne postrižem

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.7.2010 19:14:24   
november2010
Prstani: midva zaročnega nisva mela, nama ni bilo tako pomembno, poročnega sva dala pa delat po naročilu, belo zlato, sva našla na eni spletni strani keltske poročne prstane in so nama bili obema takoj všeč in odločitev je padla. sva dala pa za oba skupaj mislim da cca 650 evrov. je res ful ceneje če dap delat po naročilu, ker računajo samo zlato tolk kot je aktualna cena pa delo.
http://www.theweddingbandshop.com/Merchant5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=TWBS&Product_Code=WED449&Category_Code=CK
http://www.celtic-weddingrings.com/Celtic-Wedding-Rings/Celtic-Spiral-Wedding-with-Yellow-Trim-P363.html

po teh sva se zgldovala, sam samo da je najin cel iz belega zlata.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.7.2010 19:17:11   
november2010
sem bila danes pri G - vse ok, mali živahen :)

Naslednji pregled: 23.08, cukr test in vse ostalo pa 11.08.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.7.2010 19:49:03   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

aleunam. ja za rabljene avte verjamem da se kamot naredi da hočejo prikriti popravila...predstavljaj si da bi kupila novega, direkt iz tovarne in ugotovila kasnej da je bil zaleten in pokitan (še to zelo slabo) in prodan kot popolnoma nov pri VW? Mislim danes pa res ne moreš nič več verjet!

Hehe, ravno o VW govorim. Midva sva sicer kupila potem rabljenega (ne tega), ampak šlo je za popravilo popolnoma novega avta, ki je mimogrede nov stal 98.000€. Lepo je bilo razvidno, da je šlo za popravilo/ličenje komaj pripeljanega v Slo, čist novega avta za v salon. Očitno so prej zavili v delavnico. user posted image  Da mi kaj takega naredijo, popizdim, pa da gre za avto vrednosti 5.000€ ali 50.000€.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.7.2010 19:57:32   
brinceljka
ojla punce, zaenkrat vas samo pridno berem... tokrat pa se tudi jaz pridružujem čveku.
videla sem da ste se razpisale glede prstanov. midva sva svoje kupila in naročila kar v ABM design. najbolj se mi je dopadlo to, da se da videt cena že na internetu in ko prideš tja je gospa zelo prijazna, v ceno ti vzamejo tut kak kos ki ga ne rabiš več... res sem bila in sem še zadovoljna.

druga stvar je, ali je katera razmišljala o angelcaru ( senzor dihanja ki ga dašp pod jogi bebice ) ?

LP

------------------------------------------------
moja žabica pride 9.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.7.2010 20:24:21   
majabar
pOZDRAVCEK!
aleunam, vIZO SEM DOBILA ZA ENO LETO. kO BO OTROCEK ROJEN, LAHKO DOBIM DRUGO VRSTO VIZE, KI TRAJA 2 ALI TRI LETA. OK, zdaj pa z malimi crkami naprej:).
V sSlovenijo sem milsila iti ze v zacetku leta, a kot kaze, bom sla sele julija. Moj namrec dobi dopust samo 2 tedna na leto in to 2 dva tedna, torej decembra. Imamo pa svetovno prvenstvo julija v Torinu in bova skusala to zdruziti. Da ga moja druzina spozna, jaz s sinckom ostanem pa se nekaj dni vec. Tak je plan:). EN pregled tu stane do nekje 40EUR, niti ne vem, ker mi je zadnjic naredila kompleten pregled z morfologijo zastonj. Pravijo, pa, da so cene tam nekje. Ko bom zavarovana, vse krije drzava. Nekj bo treba prispevati za porod in da bo moj dragi zraven.
Sem bila pa danes v laboraturiju, naredila test z glukozo. Popoldne grem po izvide. V torek dam se urin.
maa, jaz sem dala celo premozenje za poroko in prstan. Tezko sem se odlocila,kaksnega bi, na koncu je imel pol karata briljantkov in je stal cca 1000EUR. Potem sem pa cez 5 tednov spoznala zdajsnjega dragega in je sel prstan dol. Naslednji (ce bo kdaj), bo zagotovo bolj preprost. Upam, da izbereta takega, ki ti bo vsec, neglede na ceno.
nasa beba, tudi jaz dvomim, da si bo moj zelel kdaj porociti. Zdaj imava uradno izvenzakonsko zvezo. Prstan pa tudi dvomim, ce bi nosil, ker nikoli nosil nobenega nakita. Se bom pustila presenetiti:).
nejka, dobrodosla nazaj:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.7.2010 20:42:13   
ječi12
ojla

majabar kako majo pa tam urejeno zdravstvo? na kašnem nivoju? pa za nedonošenčke pa tko??? si najrbž itak use že prej preštudriala?

midva nisva poročena ne zaročena(Še) moj bi se rad poročiu in se tut bova.sam sm izrazla željo da nebi bla rada prou mlada gospa,zato bova še neki časa počakala.pomoje da bo mlajši bebek star nekje dve leti. torej še tri leta nekje.....pol bom pri 27 že lahko gospa :)

če bom kdaj uradno zaročena ne vem,prstan sm pa dobila ob rojstcvu najine bejbike in je orng prstan...biu je pa cca 300€ in se šteje kot zaročni in za rojstvo.... :) poročni bi pa mela samo rinko iz belega zlata pa en kamenček da bi se razlikoval od prstana od mojga...ki bi bil brez :)

nč likat grem ker grem pol na morje pa dam moj ne bo brez zlikanih cunj...

uživajte.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.7.2010 20:56:20   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: brinceljka

ojla punce, zaenkrat vas samo pridno berem... tokrat pa se tudi jaz pridružujem čveku.
videla sem da ste se razpisale glede prstanov. midva sva svoje kupila in naročila kar v ABM design. najbolj se mi je dopadlo to, da se da videt cena že na internetu in ko prideš tja je gospa zelo prijazna, v ceno ti vzamejo tut kak kos ki ga ne rabiš več... res sem bila in sem še zadovoljna.

druga stvar je, ali je katera razmišljala o angelcaru ( senzor dihanja ki ga dašp pod jogi bebice ) ?

LP

Dobrodošla med nami! Te še nimamo na seznamu, daj kak podatek, če želiš. V podpisu edino vidim, da imaš PDP 9.11. user posted image

(odgovor članu brinceljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.7.2010 21:46:14   
D0aisy
Nejka-dobrodošla nazaj
Majabar-čestitam za vizo, verjamem, da ti veliko pomeni, da ti ne bo potrebno z zelo majhnim otročkom potovati nazaj v Slo. Nisem pa razumela tole glede prstanov, si se potem poročila s prejšnim ali ne.
Mene je lansko leto na dopustu v Grčiji moj presenetil z zaročnim prstanom. Nimam pojma koliko je stal in niti nočem vedeti. Je pa zadel velikost in moj okus zelo dobro pozna. Prstan je iz belega zlata z briljantom, malo trajblske oblike. Poročne pa sva kupila v Zlatarni Celje, tudi belo zlato, moj ima še kamenčke, sva pa porabila okoli 800 Eur za oba. Sem pričakovala, da ga mož ne bo nosil, pa zaenkrat še vedno vztraja.
Lep vikend sonosečke!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.7.2010 22:26:57   
majabar
DOasy, porocila sem se, 5 tednov po poroki pa spoznala zdajsnjega. Sok za vse, a sem se prav odlocila:). Zdaj zivim na drugem koncu sveta. Vse se je zgodilo zelo na hitro. Cez 2 dneva mine eno leto od poroke, jaz pa v sedmem mesecu nosecnosti:).

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.7.2010 22:34:32   
Dinki
čer user posted image ,
se še jaz pofočkam preden grem spat.
Sem si izmerila trebuh in je obseg 95 cm, v lahko bi rekla 25. tednu.

maa2010...zaročni prstan sem prejela v dar ko sem bila user posted image  z najinim sinkom pa sem bila presenečena ker sva bila že takrat skoraj 10 let skupaj in sem mislila, da se pač ne bova poročila. Poročne prstane pa sva dala izdelati privat enemu zlatarju, ker je bilo tako ZELO ceneje. izdelana sta po moji zamisli, imava imena napisana zunaj (jaz njegovega, on moje ime) in so naju stali 500 €. Moj ima še 2 briljantka, drugače pa čisto simple dizajn.
Uživaj na dopustu!

brinceljka, dobrodošla med nami user posted image

in čestitam vsem za uspešne preglede user posted image

Joj porodniška, kaj pa vem pri meni bo kar manjša kot dobim v službi na mesec, ker je moja plača v velikem delu iz variabilnega dela, ki ne gre v osnovo, ampak kaj čmo, otroci so pač otroci in jih nimamo iz tega razloga. Sem imela že 1. porodniško majhno pa sem normalno prišla čez mesec. takrat kr nekak prideš čez kljub temu, da za user posted image  skoz neki kupuješ. Zgleda, da res takrat pač zase nič ne zapravimo user posted image .

Grem....želim vam mirno noč in prijeten vikend!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.7.2010 22:36:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

DOasy, porocila sem se, 5 tednov po poroki pa spoznala zdajsnjega. Sok za vse, a sem se prav odlocila:). Zdaj zivim na drugem koncu sveta. Vse se je zgodilo zelo na hitro. Cez 2 dneva mine eno leto od poroke, jaz pa v sedmem mesecu nosecnosti:).

to pa verjamem, da je bil šok user posted image . No, bravo punca, več kot očitno si se prav odločila user posted image  čestitam za pogum, verjetno ti ni bilo lahko.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
24.7.2010 1:18:57   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Mam eno vprašanje. Mene že tri dni tooooooook križ boli da bom znorela. Ampak ne nonstop. Zjutraj je še ok, pol tam okrog poldneva je joj, pa se malo vležem pol pa prot večeru spet in je nevzdržno. Ponoči je ok, ne čutim bolečin ampak čez dan sploh popoldan in zvečer pa bi najraje umrla tok me boli. Pol pa me še vmes začne špikat v trebuhu in je za ****user posted image . Ne vem od česa in zakaj me je začelo to bolet? Ma  kaka kakšen nasvet?

Tole sem enkrat že pisala, pa da ne boš brskala za nazaj
boleča medenica

Zaradi delovanja hormonov, raztezanje tkiv... notranja medenična mišica ne deluje več refleksni in ne "drži" medenice več skupaj, tako kot je bilo to pred nosečnostjo, medenica se tako neenakomerno premika, kar povzroča hude bolečine v medenici, sramnični kosti... Mene včasih zaboli tako zelo, da imam občutek kot bi me nekdo z nogo v rit brcnil. Edina stvar, ki v tem primeru pomaga so vaje za notranjo medenično mišico. Če so bolečine res hude je najbolje da prosiš za napotnico za nosečniško fizioteraprevtko, v Lj sta Lidija in Darja. Problem pri vseh športnicah je predvsem v tem, da to vajo izvajamo nepravilno saj že v trenutku mišico stisnemo preveč in naredimo potem več škode kot koristi. Veskakor dodatna vaja brez vaj notrenje medenične mičice ne bo zadeve izboljšala ampak samo poslabšala. Predvsem, sesanje, pometanje, dvigovanje težkih bremen in premikanje pohištva ni niti najmanj primerno za mamico v 5 mesecu nosečnosti. Nekatere zaradi trme in nepočitka pristanejo celo na berglah.
Že dolgotrajno stanje in kuhanje kosila, pomivanje posode lahko slabo vpliva na bolečo medenico. Mišico se z ustreznimi vajami pripravi, do tega, da ponovno refleksno deluje.
Ena možnost za bolečine je seveda tudi vnet živec, kar pa je bolj poredko.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?