aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Hej, hej, ko se že bliža ravn najina poroka...midva bova pa imela kar tetovirana . Najceneje, za stalno, ne moreš ga izgubit, pa še dec si ga ne more dat dol . Jaz pa priznam, da tega ne bi "upala" narediti, ker ne verjamem več v večnost. Škorpijonček, jap, verjamem. Ko sva z mojim pred meseci hodla okrog za rabljenimi Touaregi, je moj od prodajalcev zahteval, da pokažejo izpis garancijskih in servisnih popravil, ker so tem vsem v garancijah zamenjevali turbine in še nekaj (skratka, ogromna zadeva v €€€, če ne bi bilo menjano). In je vse štimalo, potem pa so po datumu prve registracije in prvem servisu (ali garancijskem popravilu) ugotovili, da datumi ne štimajo. Servis je bil opravljen pred prodajo. In to ni bil običajen servis, ki ga najbrž naredijo pred vsako prodajo, ampak je lepo pisalo, da je šlo za kitanje, barvanje... In ta prvi lastnik naj tega ne bi vedel, ker je izpis garancijskih in servisnih popravil iz Posrshe Slovenija pridobili posrednik-prodajalec. Lastnik tega ni nikoli zahteval, saj je kupil novega in na kaj takega niti ne pomisliš. Računalnik pa izpiše vse... Nejka, sem ravno danes pomislila, če naj ti pišem ZS, pa raje nisem, da ne bi bila vsiljiva. Seveda smo te pogrešale! Upam, da si OK, glede križa pa lahko rečem samo počivaj.
|