|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
22.7.2010 7:28:51   
Mala_princeska
jutrček.......

danes pa upam, da bo bolje kot včeraj, ko ni bi ravno moj dan.....v službi šlo nekaj narobe

prvič sem naletela na radar v svoji šoferski karieri in to zvečer na cestninski postaji Dob in sem ob eno večerjo user posted image  no, saj me je izučilo, bom previdnejša in bolj počasna, ko pa se je tak fino hitr peljat user posted image user posted image user posted image  sam v denarnici pa luknja za 50 eurčkov, če takoj plačam
vse je enkrt prvič....

in policajček seveda čigav je avto in še dobr, da mi ni zamoril, ker nimam v vozniški novega naslova, jst pa že 6 let prijavljena na drugem naslovu, jaoooooooo ga biksam

grem popit kapučinček in moje otročke porihtat.....

sem ok zaenkrat :-)user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 22.7.2010 7:30:08 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
22.7.2010 7:31:42   
Mala_princeska
tko da bo treba enkrat v nm zrihtat nov naslov v vozniški, a je katera od vas pred kratkim spreminjala stalno bivališče in ve koliko eur je za plačat al pač oni "uturijo" novo vozniško???

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 8:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3703
22.7.2010 8:33:58   
vesna_b
jaz sem menjala - zaradi priimka user posted image
nova vozniška pride 12€, je pa res, kartica, tako kot npr osebna, in je veliiiiko bolj praktična za prenašanje, edin če me policaji ustavijo, bo problem, preden jo bom našla med vsemi karticami - mam 3 osebne (tud od mojga), 2 zdravstvene, tuševo, baby center... v glavnem, zmešnjava :)

aja, ob spremembi pa itak moraš dat delat novo, ne popravljajo prejšnje

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 22.7.2010 8:34:37 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
22.7.2010 8:57:19   
Alex01
Jutro user posted image user posted image user posted image

Princesi - user posted image user posted image user posted image . Se zgodiuser posted image . Jaz sem prvo in do sedaj edino položnico od policije dobila za varnostni pas. Pa jaz, ki se res vedno pripnem. Takrat se je pa sodelavec ženil sredi tedna in sva s sodelavko leteli "firbcat" in poglej ga user posted image . Se je policist peljal nasproti, pa obrnil in z lučkami za mano. In to sred Rake . Tko mi pa še v življenju ni bilo nerodno. Obe s sopotnico nisva bili pripeti, položnico pa če temu lahko tako rečem "k sreči" dobila samo jaz.

Princesi - imaš ZS

Mi smo pa danes bolj malo pali oz skoraj nič! Mali je "kuhal" od včeraj popoldan, mu kljub paracetamolu vročina ni padla pod 38. Zjutraj sva bila že pri zdravniku in zgleda da bo oz je viroza. ČE vročina ne odneha do jutri zjutraj potem morava dat kri. Je pa že več kot en teden ves pikast po telesu. Pri nas je zgleda 6. bolezen ravno obratno kot pri ostalih. Najprej pike, potem vročinauser posted image

Lep dan, pa kje v senčki bodite

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
22.7.2010 8:58:11   
Alex01
Pa v Nejčkovem imenu, HVALA vsem za čestitke!

Se bom potrudila danes, pa kakšno slikco prilimala v albumuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
22.7.2010 9:04:44   
Mala_princeska
Alex hvala za Zs, sem ti ga že vrnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikepoke za malega.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
22.7.2010 9:11:38   
Alex01
Hvala user posted image

Jaz pa tebi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
22.7.2010 9:36:32   
majch
jutro

evo, sem že v pekarski akciji...samo biskvita za torto pa res ne znam spečt..mav zdaj v pečici 30cm muffin, ki je čudovito počil na vrhu....grrrruser posted image  ne vem, zakaj se matram s tem, ko nimam pojma. Vse za naše dedce, ane?

Miška spi, jaz pa takole malo pacam.

V glavnem...se še javim kaj...grem gledat, kaj je v pečici.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
22.7.2010 9:46:13   
5ra8
jutro...

pa smo priracali do tamalega petka.
Še malo pa bo vikend user posted image  

danes spet napovedujejo do 34 stopinj....ufff vročeeeeeee....mislim da se bova s psom kar notri držala user posted image  pol zvečer se bo pa treba it ofrišat v potok....

brojim sitno...delam še 3 dni user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 13:26:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 13:56:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3712
22.7.2010 13:59:45   
vesna_b
oooo, kako cotrkana pupa... delaš komine, kaj? saj nam tamala že jezička kaže... he he he

joj, jaz sem našo kar gledala, ko je spala. je pa res, da niti približno ni čula toliko kot tvoja. sam sem jo kar pustila spat - je ponoči tudi. od enajstih pa do pol sedmih zvečer od 6. tedna dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:07:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
22.7.2010 14:19:31   
vesna_b
sicer naša je že dvojčica, ampak ima očitno te lastnosti še prenešene iz obdobja bikic (kravic, he he)
ja, prav res. uživa v udobju, ampak najraje v znanem okolju - oz rabi pol urce, da se "udomači"

mah, tile naši cukrčki...

Neposredna povezava do sporočila: 3715
22.7.2010 18:20:30   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hej vesna, naša tudi, ful spala in jedla, sploh pa ponoči mir in tišina. Zgleda, da so bikice bolj takšne- v komot, lenuhčki, v domačem ugodju.

.....bikice...Živka..zakaj to ne velja za nas? Eva je "komplicirala" glede spanja vsaj do 10. meseca?!?! Blagor tebi za "mirno" bikico heheheh...
Mark je pa že dvojček in je bolj miren in pridkan ponoči :) Ah, sej se je že v trebuhu verjetno navadil na Eviko :)user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3716
22.7.2010 18:22:44   
rea27
[url=http://www.shrani.si/?B/zn/1qFL8LYe/dsc1233.jpg]user posted image

evo mojadva cukrčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
23.7.2010 7:19:17   
majch
jutro

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 8:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
23.7.2010 8:52:25   
majch
hehe Živka, ma ni mi glih sile, samo ta čupavko mi je simpatičen. Sem pa malo povožena, ker je mela malčica neke fore ponoči, pa še vse me boli od pekarije. Nimam kondicije.

Drugače...se spravljam kaj spucat, bi blo že treba kak bolj oreng poseg nardit. Redbull v rit, pa metlo v roke. In še zbiram voljo...

Živka, navijam, da bo ok z vašo pupo.

Rea in Leeann, fajn slikice. Luškančki.

No, kar se pa horoskopa tiče, pa lahko potrdim, da so dvojčki raziskovalci sto na uro. Mam eno malo lumpo skoz vsepovsod. Jaz sem pa bikec tud čist po reglcih: KOMOT na izi, da meji že na lenobo. Kaj pa vem, mogoče je pa res kaj na tem.user posted image

NIč, mejte se.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3720
23.7.2010 9:12:20   
5ra8
user posted image

jutri pa malo ohladitve user posted image user posted image  naš vrt je prepotreben dežja, pa še marsikateri drugi se mi zdi user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 9:16:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
23.7.2010 12:03:29   
čebelica01
lee ann - mala sladka

sam na hitro , da vas pozdravim pol pa šibam v split . lepo se imejte še naprej čebelaaaaaaaaaa bzzzzzzzzzzzz

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3723
23.7.2010 13:47:39   
kaminek
no takole, pa sm spet lohk mal tle gor počekirala.

zdele po službi grem po tamalo v varstvo, potem pa direkt na otočec, se hladit in makat v bazen pri sestri. tko, da bomo dons mal pohajale, ker gre oči spet v hosto drva napravljat in nimamo kej doma same delatuser posted image user posted image . in hb, da bo dež za vikend, da bomo lohk spet mal skupi kot družina, ker drgač non stop neki rihtamo in nimamo časa zaseuser posted image . ampak, bo že.
joj, upam, da je ratal +, sam morm še čakat. bomo vidli, je reku ta slep.user posted image user posted image

drgač pa tko, vse gre prehitro mimo. komaj je pon., je že petek. ne vem, kam to pelje....

živka: želim, da je z malčico vse ok, najboljše želje iz moje strani.
čebeli: ti pa spet na more, uživeeeeej še zameuser posted image
rea: cukerčka sta vajina otročkauser posted image
majch: sej sam neki muvaš, kak nimaš nč kondicije. pa to, pa ono....user posted image . je pa res, da bi človk, k ma lušt in čas, vse naenkrat naredu, sam ponavad glih ne rata pr menuser posted image

nč, grem počas izklopt rač. in gremo v bazeeeeeeeen

čao babe

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
23.7.2010 14:14:32   
Alex01
rea in lee ann - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepe in pridne otročičke

kaminek - DRŽIM PESTI, da bo +user posted image

čebela - blagor ti user posted image . UŽIVAJ KAR SE DA! Še za nas, ki nas dopust še čakauser posted image

Naš Nejček še kar kuha, sploh popoldan in pa ponoči tam nekje do tretje ure zjutraj, potem pa pade vročina. Prej je pa kljub paracetamolu ne uspeva znižat. Je pa danes dal kri in so izvidi v mejah normale, tak, da je viroza in upam, da se bo v kratkem pobrala! Že tko je vroče, potem pa še ta vročina, je res bogi.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 23.7.2010 14:15:29 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.