Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:31:07
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: nanka Almera ja za jutri je dežek napovedan Sem ugotovila - o, bo pa vsaj malo hladneje. Bo pa popoldne malo po obiskih hodila, da se bo mali lahko malo zabaval. Almera, ni problema se pa vidimo avgusta danes je pa menda zadnji tako vroč dan. menda ne bo več take vročine. meni čist odgovarja. ne prenašam dobro vročine... meni je znosno do 25, pol me pa će kr matra...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:32:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi pa dobro jutro... ... naše jutro je bilo bolj v temle stilu... http://www.youtube.com/watch?v=Dh94YadocCg vsi trije zapopani in ko kure v kokošnjaku glede Ribiča Pepeta pa... almera... mi smo jutri dopoldan tule... http://www.mercator.si/lumpi/sodeluj_z_lumpijem/dogodek?eid=9045 Hmmm, slišat je zanimivo tole, mogoče pa tudi mi uletimo 3jeVi, super za krasen dan in praznovanje za uno kokoš s Krvavca pa
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 10:54:54
|
|
|
|
Majuska
|
A ste vse dol popadale od vročine al kaj??
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 11:06:34
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska A ste vse dol popadale od vročine al kaj?? a a, jst sm tu!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 11:07:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 11:18:03
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska A ste vse dol popadale od vročine al kaj?? jaz sem se pa lotila taki picajzlastih stvari, ki jih že cel teden odlagam... in bom popoldan zaradi tega zoprna... za jutri, mini julijski miting
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 12:21:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tariq in Lan: hitro se pocajtaj fanta, zdaj je mesec žurov in ne bolnišk!!! Uf, je dopoldne švignilo mimo kot bi mignil, zdaj pa kuhanje kosila, v vrtec po dva otročka, nato pa via P LJ pogledat malega in nato dnevnik. Kako pa sovražim, ko me potem žlahta kliče in meni pamet soli, da ne smem očeta spustit v hribe. Aja? Kako pa naj to izvedem? Ga pripnem na ketnco? Pridte sem in mu najedite. Grrr . Pepe: videla, ampak nas ne bo, ker bom imela moje tri plus dva kolegičina. Najbolje bo, da jih na njivo gonim krompir pobirat . Almera: jutri pa lahko k nam zaviješ, do 17.45 sem doma, nato grem (RTV), moji ostanejo pa doma. Nanka: super za mini izletniški dan. Danes sem pa končno našla primeren nahrbtnik za mulca, za v vrtec. Iskala sem sicer ala Nodi ali kaj podobnega, Carsi ga ne zanimajo... Našla sicer v Mullerju in celo ima tri žepe plus un velik predal. A vam nekaj povem? Srkam kavico iz vrečke, zraven pa glodam Leclercovo čokoladno pecivo, njami.. Tu si zamišljajte smajlija, kateremu gre jezik od enega ušesa do drugega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 12:25:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
A se vidi? Lijuninega fantka sem prilepila sem. Liju, upam, da nisi huda.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 13:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 13:52:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 13:57:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz sem vas pa s septemberkami varala - smo se dobile v Brunarici Bizovik - luštna destinacija - ogromno ortoških igral, senčka, ter dobra ledena kava - super kombinacija za te vroče dni. ti predrznica, ti
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 14:03:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 14:24:13
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz sem vas pa s septemberkami varala - smo se dobile v Brunarici Bizovik - luštna destinacija - ogromno ortoških igral, senčka, ter dobra ledena kava - super kombinacija za te vroče dni. ti predrznica, ti aha res... takole je, da se odkupiš... midve z majusko sva blazno navdušene nad čokoladni sladoledom z vročimi višnjami, verjetno bi to pasalo tudi neboglasnici... na mehurčku pa čutim, da pravzaprav nobena od nas ne bi mogla rečt NE prejle omenjeni pregrehi... za jutri pa... mi bomo tudi že malo prej tam... naša grinta najkasneje ob 12h okoli pade, če imamo srečo, da zjutraj malo potegne... populisina Larika nima časa jest, ma ja, pa še vroče je... me prav zanima kaj na Pagu ji ni všeč
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 14:36:56
|
|
|
|
3jeMi
|
še tole, potem pa črta... pihanje svečke... žnjtič ... inu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 15:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 15:08:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 15:10:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 15:46:56
|
|
|
|
nanka
|
3jemi ampak tale fant je pa čisto tvoj, šele zdaj sem ugotovila da ti je čisto podoben, pa kakšen nagajivček Mi se bomo skuhali, kljub klimi, nenormalno vroče je, gremo s puncami noge v bazenček namočit. Joj Flower in Lan to pa ni dobro, da nimajo pojma kaj mu je... še dobro da sta v bolnici, morje bo počakalo, samo da ugotovijo kaj je narobe
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 18:53:42
|
|
|
|
Inigo
|
a vam pokažem male nagce vragce?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 18:55:43
|
|
|
|
Inigo
|
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.7.2010 19:07:50 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 20:41:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz sem vas pa s septemberkami varala - smo se dobile v Brunarici Bizovik - luštna destinacija - ogromno ortoških igral, senčka, ter dobra ledena kava - super kombinacija za te vroče dni. ti predrznica, ti aha res... takole je, da se odkupiš... midve z majusko sva blazno navdušene nad čokoladni sladoledom z vročimi višnjami, verjetno bi to pasalo tudi neboglasnici... na mehurčku pa čutim, da pravzaprav nobena od nas ne bi mogla rečt NE prejle omenjeni pregrehi... 3jeVi, zdajle sem se tako nasmejala, da sem skoraj padla s stola ... ampak v končni fazi - imaš popolnoma prav, tale naša prešuštnica Almera se bo morala odkupiti
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 20:49:07
|
|
|
|
Majuska
|
Inigo, krasne slikce!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 21:00:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, Populis me je klicala - imajo hudo, hudo vroče, nad Pagom pa ni navdušena (po njenih besedah - "je Pag ne vidi več"). Vračajo se v ponedeljek, potem gre pa Lara v varstvo, da se malo zredi, ker nič kaj pridno je. Pag je pa res tak, da je malokomu všeč. Mene tudi ne vleče tja, ker slišim same kritike.. Larika... spidi gonzales mali, nima časa jest. Meni na Pagu ni bilo nič hudega - resda se v mestu ni dosti dogajalo, smo bili ob koncu sezone, ampak smo šli itak počivat in čofotat.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 21:04:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......