Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 22.7.2010 22:23:17
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, upam, da nisi bila okoli 18. ure v vašem Mercatorju ali v bližini Ne, ni bila, je takrat enkrat okoli BTCja kruzala. Zakaj pa? Kaj se je pa zgodilo? 3jeMi -vidiš kako Ribič pepe ve, kdaj ima fante RD trgovino so malo oropali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2010 22:37:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2010 22:45:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 22.7.2010 23:09:37
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska DRAGI NAŠI SLAVLJENČKI: NINA, LOVRO, ŽAN IN ALJAŽ - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! MAMICAM KARAMELI, 3JEMI, LIJU IN KSENČI PA ČESTITKE IN POLJUBČEK! Pozdravljene punce! Najlepša hvala da ste se spomnile tudi na mojega fantka danes! Vsem ki pa so in še bodo praznovali pa tudi od nas vse najboljše! Tako.......... takšen pa je naš fantič pri dveh letih [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=150533#imageShow][/link] Lepo bodite! Liju
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 22.7.2010 23:10:54
|
|
|
|
liju
|
vidim da ne znam več slike prilepit....mi lahko katera pomaga prosim?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 22.7.2010 23:14:01
|
|
|
|
liju
|
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=150533#imageShow][/link]
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 6:31:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sončika 84: vse najboljše, draga!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 6:31:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju vidim da ne znam več slike prilepit....mi lahko katera pomaga prosim? A lepiš preko slikomata? Shrani.si? Povej, pa bo lažje pomagati.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 6:32:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, upam, da nisi bila okoli 18. ure v vašem Mercatorju ali v bližini Ne, ni bila, je takrat enkrat okoli BTCja kruzala. Zakaj pa? Kaj se je pa zgodilo? trgovino so malo oropali Jap, baje kar s pištolo. Moram malo po vasi, da kaj izvem. za Ribič Pepeta!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 7:09:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nanka: a ste bili na morju?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 7:56:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 8:06:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Na hitro...mi smo ostali doma, Tariq je bolanček. Sicer je lepo spal ponoči, ni več bruhal, ampak je imel vročino ob 3h zjutraj 38,9... Pikec moj. Iraya je ok, upam da tako ostane. s'rotek Tariq Iraya, ti pa bejži, da ne boš še ti kaj staknila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 8:06:54
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! naš fante je pa super spal, se zjutraj vesel zbudil... upam, da bo tako tudi nadajeval dan. sem ga peljala v vrtec, pa da vidimo. rop trgovine - pred leti sem bila celo priča ropa... no, skoraj ropa, hehe! zdj bote rekle, da sm nora ker se smejim. naj razložim... pridem u trgovino, nakupim, se postavim na blagajno. bla je kr gužva in pred mano sosed s četrtega nadstropja. in on pride na vrsto in ga je pičlo in začel grozit, da ma pištolo, da nj mu da vn ves denar... bla bla bla... ni pa naletel na pravo trgovko in ga je skurcala nazaj kaj si on misli da je in tko... in preden je povedala do konca, si je tip premislil in zbežal iz trgovine. vsi v vrsti smo začeli ploskat trgovki! in nastala je prav smešna anekdota tariq
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 8:24:06
|
|
|
|
3jeMi
|
pa dobro jutro... ... naše jutro je bilo bolj v temle stilu... http://www.youtube.com/watch?v=Dh94YadocCg vsi trije zapopani in ko kure v kokošnjaku glede Ribiča Pepeta pa... almera... mi smo jutri dopoldan tule... http://www.mercator.si/lumpi/sodeluj_z_lumpijem/dogodek?eid=9045 ... popoldan pa k dedijo, ker ima RD... včerajšni dan pa... bom kar na hitro... - popokamo Lovra v vrtcu... v avtu zagleda torto... ne diraj, to je moja torta... jo je imel skoz na očeh... - pri babici in dedku... itak babičin kotiček igrač, nima časa jest kosilo... - pridejo stric, teta in sestrični (ostala banda je na Kolpi)... ne pogleda... ni časa... - mami reče: Lovro, torta!... TOJTA!!!... cepetalček mali... svečko pihali žnjkrat... - naval na torto (itak dobra, ko šus, nič ni ostalo)... - nekaj časa hodi okoli strica (ki je na vozičku), se vsede k njemu v naročje in tako sedi debelo uro... imata moške pogovore... - pride mamina prijateljica... spet punca zvisi... ni časa zanjo... - no, in ko je najlepše, gre čas seveda najhitreje in ura je bila čas za odhod... v avtu že na pol spi... jaz srečna, da ga bom dala samo v posteljo... - aha, ja in se pojavi že omenjena majčka Ribiča Pepeta... pa je šla še ena ura za veselje skratka lep dan... danes pa dalje... k meni je prišla ona kokoš s Krvavca... bom malo v malori... ... be back... delo čaka...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 8:30:11
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju vidim da ne znam več slike prilepit....mi lahko katera pomaga prosim? A lepiš preko slikomata? Shrani.si? Povej, pa bo lažje pomagati. Tukaj na RR sem naložla v album, pa je vedno delovalo če sem kopirala, zdaj pa
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 8:57:27
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Lovro in Aljaž, vse najboljše, fanta! Fanta vse najboljše, z manjšo zamudo. Včeraj smo se v Izoli namakali, danes pa spet delovno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 9:04:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 9:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:08:01
|
|
|
|
nanka
|
NINA, LOVRO, ŽAN IN ALJAŽ - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:09:32
|
|
|
|
nanka
|
O ti bogi LAn, Flower tale koža vam pa da mislit, upam da kmalu najdejo vzrok, kaj pa za lićka pravijo? No zdaj mu bodo vsaj teste na alegije naredili tako kot moreajo. Držita se....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:09:53
|
|
|
|
nanka
|
Almera ja za jutri je dežek napovedan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 9:16:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 23.7.2010 9:30:47
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, danes sem pa malo zabluzila ... no pa kaj, saj je petek kako so kaj naši bolančki, so že kaj bolje? Veliko bo menda pomagalo, ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......