|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 17:43:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition
24.7.2010 19:48:39   
Inigo
Lan , juhuhu, sam da sta doma! user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa mel ful fajn. zdj vem, da se prav splača it u Zoo, ko je slabo vreme. ker je blo skor prazno. in je blo prav fajn... nč gužve! v Velenju je pa skos deževalo, tko da je blo super, da smo se odpeljali malo ven.

in še nekaj utrinkov...

strokovna razlaga Brina...
user posted image

tu mislim da smo bli kr ene 20 minut... user posted image
user posted image

mami more prav vse slikat... user posted image
user posted image

in še šoping na koncu user posted image smo kupli polža in želvo user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.7.2010 20:11:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - moja kolegica še vedno svoji hčeri (novembra bo stara 3 leta) spanje podaljaljšuje tako, da ji okoli 5 ali 6 da flašo mleka in potem mala zaspi nazaj vsaj do 9 ali 10. Pri nas je to tudi znanstvena fantastika; zdaj vsaj spi skoraj do 7:00

Mi imamo vsako jutro ob 6h flaško, ko je še v postelji, pa ne zaradi podaljševanja spanja ... ker je tko pač vajen. Saj sem že rekla, današnji dan je bolj izjema kot kaj drugega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.7.2010 20:13:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Splošni zdr. mi je povedal, da tako testiranje opravljajo na GOLNIKU, da je cca 3 mesece ali več za čakat in da moraš tam prespat, ko te testirajo.

Golnik ima ambulanto za testiranje v Lj, na Zaloški poleg očesne klinike. So me pred leti tam testirali, ugotovili pa nič pametnega. Bom poiskala kontakt, pa ti pošljem user posted image

Bošček Vid ima pa ornk flekce ... ampak to, da te niso nič  testirali, se mi zdi pa skrajno neodgovorno s strani dohtarjev user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.7.2010 20:19:12   
neboglasnica
hoj hoj hoj....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 20:42:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 20:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 20:45:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.7.2010 21:00:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

hoj hoj hoj....

...hej, hej, hej

haj haj haj ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.7.2010 21:07:32   
Majuska

Ja, zanimiv dan ... Aleksander spal 9 ur čez noč in 4 dopoldne user posted image   po kosilu smo ga sicer dali v posteljo, vendar sta z očijem kratek čas le počivala. Medtem sem bila pri dežurnem zobarju, ker me že 3 dni po malem boli zob. No, je zobar porihtal za silo, očitno imam vnet živec. Me zdaj kar malo boli, priznam, pa sem glede zob kar trpežna.

Potlej smo malega peljali na igrišče v Citypark, malo za spremembo. Imajo večji tobogan, je bil kar plašen na začetku in je imel po nekaj spustih dovolj, je raje šibal naokoli in se mu je ful dogajalo, ko je bilo toliko otrok zraven - predvsem starejših. Potlej je padla še tortica in ogled nekaj trgovin; kupila itak nisem nič, ker Aleksander v nobeni ni zdržal dolgo.

Doma pa večerni ritual, kar kmalu je zaspal ... spi ko mala buba user posted image

Grem si poiskat kako fajn muziko (res težka izbira! user posted image )  in počivat ...

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.7.2010 21:26:40   
glugluglu
oj
midva s Tianom sva pa sama, vse je bolj na easy, zjutraj sva tudi dolgo spala, ker sva šla bolj pozno spat samo ponoči se je tudi zbudil. V ponedeljek ga pa zopet prevzame babica - tašča, ki je bila že v četrtek in petek pri nas in imela vse tri. V petek ko je šla, je pa Tian kar malo pojokal za njo, samo potem je bilo pa hitro dobro, ker smo šli na RD od nečakinje in se mu je tam veliko dogajalo.

rebeca
, naš Tian ne pije mleka že nekaj mesecev, je bilo tudi tako, da sam ni hotel, pa kaj čmo, od začetka je bila kriza, ker je tudi bolj zbirčen, pa sem poskušala vse kar je možno, s kakavom, ali brez, toplo, hladno, ne pa ne.  Pije pa čaj in ko se zjutraj ali ponoči zbudi dobi čaj, no sedaj od morja naprej dobi tudi razredčen ledeni čaj itak ne mara toplega je pa bila ena prednost, da na morju, ker smo bili v hotelu ni bilo treba komplicirat z nobenim mlekom in s kakšnimi kuhalniki v sobi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 22:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 23:10:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.7.2010 6:52:02   
neboglasnica
Lara in Nina, vse najboljše deklici! user posted image

Šibam, pri nas je že živahno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 8:11:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 8:42:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.7.2010 8:54:56   
Majuska

Jutro,

danes sem pa jaz zaspanka do konca. Malo me še zob matra ... smo vstali najprej okoli 7h, no pa zdajle, gremo na zajtrk.

Kaj boste kuhale?

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.7.2010 9:54:52   
glugluglu
VSE NAJBOLJŠE LARA IN NINA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE ZA MAMICI ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.7.2010 10:01:12   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

VSE NAJBOLJŠE LARA IN NINA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE ZA MAMICI ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE, DAMICI! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.7.2010 10:05:09   
nanka
LARA in NINA vse najboljše deklici, mamicama pa  en velik user posted image

dan,

mi bomo imeli za kosilo mesno lazanjo, se že kuha.

Rebeka, naša mleka po flaši ne pije že skoraj leto, ne gre, pa ne gre ji, čaj in sok ji pa dobro tečeta ni kaj. Ima pa naša rada zjutraj Actimil, tako da kar tega dobi.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.7.2010 11:23:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

VSE NAJBOLJŠE, DAMICI! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, mali slavljenki  in obe mamici damici user posted image user posted image user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 11:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.7.2010 11:49:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Rebeka, naša mleka po flaši ne pije že skoraj leto, ne gre, pa ne gre ji, čaj in sok ji pa dobro tečeta ni kaj. Ima pa naša rada zjutraj Actimil, tako da kar tega dobi.

user posted image user posted image user posted image  pri nas tudi najprej to, potem šele lahko začnemo dan... vstane, gre v kuhinjo, zleze na stolček, vzame s pulta actimel in ga prinese očku v posteljo user posted image

jaz sem jutranjo flaško ukinila tudi tam nekje 1 leto nazaj, ko je preskočil budnico ob 5h (čeprav zdaj spet vstaja ob 5h user posted image ) in spal do 7h... itak se je takrat še malo pocrkljal, flašo je odklanjal, in sem mu ponavadi potem dala skutko... potem, ko smo pa začeli z vrtcem in ko se je zjutraj začelo malo muditi, smo pa začeli z actimelom...
zvečer je pa še vedno flaška... 1 deci mleka... se bolj crklja, imam pa občutek, če bi mu jo slučajno pozabila dat, tudi ne bi nič jambral user posted image ... skratka se bi mogla mami odvadit user posted image

majuska... citypark, praviš... mi smo bili tudi user posted image

neboglasnica... haloha... rana ura zlata ura, so rekli otroci, ne pustili materi, da spi... si že spokana?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.7.2010 11:53:52   
3jeMi
inigo... user posted image fotke... prve in druge user posted image

flower... user posted image  da sta doma in da je Lan veliko bolje... uživajte na morju
za tisti moj "izpad" se ti opravičujem in še zdaleč nisem s tem mislila, da si slaba mama... lepo te prosim, te le en mičkan poznam... user posted image ... user posted image user posted image
je pa tako... stokrat sem že rekla, da ne bom vedno vsega napisala kar si mislim, pa se vedno znova užgem... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 12:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......