|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
22.7.2010 10:54:01   
maja1488
Tko...majanin J še vedno kuha, pomaga sam Voltaren. Do jutri zihr še ostaneta noter. Ne vedo točno kaj mu je, vzeli so še bris grla, potem gre na rentgen pljučk. Infuzije nima več, je pa še na AB.

Majana je...nekako.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žiljon pikapolonic za vse bolančke!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.7.2010 11:08:53   
PapuaNG
user posted image bogi J...naj vročina čim prej pade, da se lahko vsi skupaj vrnejo domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.7.2010 11:42:05   
FLASK_A
ojejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.7.2010 12:29:49   
Dudica1
pikepoke za J. ... in še zdaj ne vejo kaj mu jeuser posted image user posted image

jaz  sm bla mal v šopingu z taščico user posted image ...pa v lidl sm šla kao po majčke pa jih itak ni več blo,sem samo T vzela eno pižamico...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.7.2010 12:44:22   
petrazg
ojoj babe žabe...

Bili v zoo s kasijo in najinimi mladički. Fino je bilo...

Jure user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš čimprej ok...

Zdej pa razmišljam kam se naj damo za vikend user posted image Je oči doma, ker ima Kitajsko prestavljeno na avgust, pa moramo izkoristiti... user posted image Predlogi???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.7.2010 13:06:00   
KatMat
pride kera pop na pijano nevesto?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.7.2010 13:11:11   
petrazg
Ne kliči hudiča.... imaš ziher premalo, če vse pridemo user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.7.2010 13:13:13   
KatMat
ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.7.2010 13:20:24   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ah kje!!!!!!!!!!!jest pojem en košček....matej tud enga...kam naj dam pa ostalo??

Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.7.2010 13:23:14   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Če bi jst tole nardila, bi M pojedlla enga, moj enga, ostalo pa jst. Vas sploh nebi vabila user posted image

No, zato to pravim... moj bi košček, Anže bi malo polizal, Luka bi se zraven pačil, mami bi pa vse pojedla...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.7.2010 13:31:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, zato to pravim... moj bi košček, Anže bi malo polizal, Luka bi se zraven pačil, mami bi pa vse pojedla...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.7.2010 13:45:25   
KatMat
grem po jaja v štacuno...papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.7.2010 13:46:56   
koala.cek
Zdej pa razmišljam kam se naj damo za vikend user posted image Je oči doma, ker ima Kitajsko prestavljeno na avgust, pa moramo izkoristiti... user posted image Predlogi???

mi moramo tole varianto enkrat udariti:

blizu Viktringa pred Celovcem je Zauberwald po gozdu so pravljične hiše, na koncu ko se pride iz gozda so igrala...živali..
www.expi.at
http://www.familienparadies-reichenhauser.at/

pa na vrbsko jezero bi se šli kopat

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.7.2010 13:48:07   
koala.cek
danes imam pa dejt z bodočo vzgojiteljico od malega zmajčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.7.2010 13:50:34   
koala.cek
aja...ali pa letališče Lesce, pa sprehod po čudovitem parku Brdo. je luštnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.7.2010 13:55:51   
maja1488
Kekčeva dežela, Jelenov greben

Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.7.2010 13:56:17   
petrazg
Sej sem vedela, da boš ti polna idej... user posted image

Kam greste ta vikend? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.7.2010 14:03:54   
koala.cek
izlet na Vogel je tudi zanimiv - z nihalko gori-doli, pa kravice, pašniki, gorski zrak....paše v vročini...http://www.rtvslo.si/tureavanture/podobe-slovenije/po-osvezitev-na-vogel/199766

no tale vikend bo bolj za en drek.

sine bine naj bi jutri prišel domov. iz morja. pa ne vem, če ne bo šel v nedeljo spet nazaj. v soboto pa...mah dež in ohladitev napovedujejo. v tem primeru ostane samo sobota. za kakšen šoping mogoče. ikea recimo. eno otroško mizo rabi za v sobo. če smo tam gori bi lahko šli še minimundus pogledat ( sicer smo že bili, ampak sprehod v takšnih temperaturah paše ).

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.7.2010 14:07:16   
petrazg
Kekečeva dežela... bi šli, ampak naš otrok ne mara Kekca. Smo zadnjič, ko smo bili sami brez Lukca, pripravili vse kot da smo v kinu, in prižgali Kekca... in kaj se je zgodilo... po 15 minutah ni hotel več gledat, ker ga je bilo strah Bedanca, Kosobrinček se mu je smilil 1000 na uro, Tinkaro bi pa domov pripeljal, ker nima več mamice in atija... Je preveč se noter dal... Tako, da to letos odpade...

Letališče... mu ni interesantno, ker je letos že 3x letel z letalom in mu je preveč samoumevno... in je bil zadnjič čisto frapiran,ker smo šli z avtom na morje user posted image

Samo v Avstriji imajo pa res same nore parke... user posted image

Aja, za otroke je full dober adrenalinski park na Bledu. Sicer morajo biti stari 4 leta, ampak poskusijo , če mu gre in lahko gre tudi mlajši...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.7.2010 14:10:55   
petrazg
No, naš mali je full užival prejšnji vikend na Bledu , ko smo se peljali z ladjico na otoček, potem smo se še s sankami vozili in na koncu je sledila ohladitev v jezeru...

Razmišljam o Veliki planini... moram še malo vreme pregledat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.7.2010 14:11:28   
maja1488

Kekečeva dežela... bi šli, ampak naš otrok ne mara Kekca. Smo zadnjič, ko smo bili sami brez Lukca, pripravili vse kot da smo v kinu, in prižgali Kekca... in kaj se je zgodilo... po 15 minutah ni hotel več gledat, ker ga je bilo strah Bedanca, Kosobrinček se mu je smilil 1000 na uro, Tinkaro bi pa domov pripeljal, ker nima več mamice in atija... Je preveč se noter dal... Tako, da to letos odpade...

O bogi...taka je M. Ona vse tko čustveno dojema. In joka zraven. Ampak hoče gledat. Znova in znova. In potem še cel dan premleva zakaj je tko in zakaj je bedanes tko grozen...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.7.2010 14:12:26   
koala.cek
katerega Kekca ste pa gledali ? pri nas rula čisto taprvi. črnobeli. potem pride na vrsto drugi. tam nekje do pehte ( ko začne kekec peti ...teta pehta te ulovi ... ), do tretjega dela pa sploh ne pridemo. In priznam, mi ni všeč. Mi je čisto mimo. Tudi Kekec ne poje prav ( to je mnenje sineta ) .

pri prvem se smeji, ker se fantje na začetku nekaj tepejo, pa potem ko kekec nagaja bedancu ko mu meče kamenje, pa ko sovo oponaša, intd...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.7.2010 14:14:37   
koala.cek
ja vreme bo tukaj bolj tko tko. mislim, da ne bo glih za hribe.

če si bomo/boste zaželeli sonca, nam še vseeno ostane lignano. Imajo krasen živalski vrt, no pa še kaj drugega....http://www.lignano.com/english/parchi.aspuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.7.2010 14:15:38   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

katerega Kekca ste pa gledali ? pri nas rula čisto taprvi. črnobeli. potem pride na vrsto drugi. tam nekje do pehte ( ko začne kekec peti ...teta pehta te ulovi ... ), do tretjega dela pa sploh ne pridemo. In priznam, mi ni všeč. Mi je čisto mimo. Tudi Kekec ne poje prav ( to je mnenje sineta ) .

pri prvem se smeji, ker se fantje na začetku nekaj tepejo, pa potem ko kekec nagaja bedancu ko mu meče kamenje, pa ko sovo oponaša, intd...

Mi imamo samo prvega. V vrtcu so gledali tudi dvugega 1x.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.7.2010 14:16:10   
maja1488
Me gremo na mašun na kosilo v soboto.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!