|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
22.7.2010 8:42:37   
Anonimen
Jaz noseča, sedaj študiram ... jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco , jaz sem imela mali izcedek pa sem v enem trenutku začutla, da z mojo pikico ni ok in sem šla na urgenco in je bil zdravnik čisto ok, plodka ni videl(ker bi naj bil 5.t.) me je zadržal v bolnici in dal kri na kontrolo in tam je pokazalo da se je plodek že poslovil...tako da jaz mislim da so te dolžni pregledat in če druga ne te potolažit, da je vse ok, vsekakor pa ne čakaj na ponedeljek , fajn bi blo če bi imela možnost dobit kje te hormonske tablete...pa le pozitivno
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
22.7.2010 9:53:22   
slama
Živjo punce.
Ko berem o vaših krvavitvah in izcedkih mi je zelo hudo. Sama nimam takšnih izkušenj. Vse pa kar lahk o rečem je: držite se, verjemite v svoje pikice.

Eva07: kako je bilo na predčasnem pregledu?

Tudi jaz komaj čakam pregled, ki pa je šele čez 3 tedne.

Anonimanauser posted image  dobro opravi s šefico.

Pa še enkrat. Vprašanje za razpravo.
A je res, da so ponavadi vsi naslednji otroci malenkost večji? Al je to čista loterija?
Pri nas treh puncah je že bilo tako user posted image

Čim manj skrbi vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.7.2010 10:35:02   
vasabo
Kar se velikosti tiče, ni glih tko da so drugi večji, moja kolegica je glih pred enim mesecem rodila drugega pa je bil manjši od prvega, tko da ne vem če to drži. Po moje je čisto naključje.

Tud jaz sočustvujem z vsemi ki krvavite, ker sem tudi jaz to skoz dala in upam, da se vse te krvavitve ustavijo in da bo vse ok. Mormo bit optimistke, ker če ne bi bile, potem ne bi bilo otrok. Tko da držmo pesti in same spodbudne besede in misli.user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.7.2010 10:40:46   
Eva07
Heej!

Slama šele popoldan imam pregled ob 17.00, joooj kako se vleče dan. Tako zelo si želim videt pikico in srček in slišat da je ok. Upam da ne prehitevam.

user posted image

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.7.2010 11:14:55   
Dulsineya
Dan!

Evo še mene po dolgem časuuser posted image

vidim, da se nas je kar nekaj nabralo. Kupuser posted image za vse, ki imate težave, da čimprej minejo in da bomo marca že čvekale kakšne lepotce in lepotičke imamo.

Jaz sem imela včeraj prvi pregled, sem se odločila, da grem samoplačniško do oktobra-takrat me sprejme nov G (malo po vezah, a ima šele takrat vsaj luknjo da me vzame) No, videla sem srček, noseča 9t, PDP štima in je 1.3.2011 NS imam 25.8, ko bo pa katera popravljala seznam mi lahko spremeniuser posted image Aja, sem pa iz Obale, sem vidla, da mi še to manjka na seznamuuser posted image

Drgače mi je pa slabo za znoret, bruham non stopuser posted image , v prvi nosečnosti mi pol tolko ni bilo slabo in tudi bruhala sem samo parkratuser posted image

šibam še kaj naredit, dokler mi mala miss spi, bom pa potem probala prilepit prvi slikico male pikice, no velik/a je 15,6mmuser posted image

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.7.2010 12:26:04   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Saj razumem da je težko sama taih krvavitev nisem nikoli imela, niti pikice. V prvi nosečnosti sem ila noseča celo s dvojčki, vendar enega zgubila v 9 tednu, za drgega je bil celo moj G pesimističen, jaz se pa nisem dala in verjela, da bo vse OK in mu trdno v obraz rekla: seveda bo vse OK Me je samo začudeno pogledal. Krvi pa kljub temu ni bilo nikoli, je kar zakrnelo. Jeseni pa je šlo naprej pri vgnezditvi.
Želim dati le malo poguma in dobre misli

Isto jaz!

Pri Nalu naj bi bila dva. Žal enemu že na začetku ni bil srček. Razgradil se je brez kakršnihkoli krvavitev. No, vsaj na začetku ni blo nobenih izcedkov, pojavili so se potem v 22. tednu, pa v 30. tednu popadki, ampak to je druga zgodba. Ampak nisem nikoli dvomila, da ne bi donosilauser posted image

Zdaj maja pa ravno tako pri vgnezditvi.

No, zdaj bo pa spet vse vreduuser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.7.2010 12:33:59   
_sanja_*
Eva... Srečno na pregledu.user posted image

Dulsineya.... Čestitke za lepe novice, pa tudi za pogum za tako malo razliko! Razlika bo okrog 19m, ali ne? Toliko je sedaj moj star. Se mi zdi, da je z njim 3x več dela kot pa z dojenčkomuser posted image  Ali pa je mami tako utrujenauser posted image

slama... tudi jaz sem dosti slišala o tem, da je drugi večji od prvega, ampak kako pa je v praksi pa ne vem. Mislim, da je treba tukaj upoštevat tudi to, če se oba rodita čez rok, oba pred rokom ali mešano, ker ko si enkrat čez rok se kar konkretno redijouser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.7.2010 12:40:47   
_sanja_*

1.3.11
inia, 3user posted image , 2user posted image , 15.7., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , PREDLED, 25.8., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image16.7. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.7., ns,  Mb

3.3.11
anonimna user posted image , 5user posted image , 2user posted image , 27.7., ns sg user posted image

4.3.11
anonimna, 3user posted image , 1user posted image , 15.7. ns, štajerska

5.3.11
cekinka, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, 1.9., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj

8.3.11
9.3.11
10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
naja17, 1user posted image , 0user posted image , 26.7., ns, gorenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb
5ra8, user posted image , user posted image , 11.8., 30.8., Mb user posted image
12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana

14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., ns, okolica LJ

18.3.11
19.3.11
20.3.11
21.3.11
slama , 2user posted image , 1user posted image , 13.8., ns, okolica LJ 

22.3.11
23.3.11
24.3.11
25.3.11
26.3.11
27.3.11
28.3.11
29.3.11
30.3.11
31.3.11

x. 3.11

sisi*
smetkamarjetka

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.7.2010 12:48:23   
naja17
Ta ponedeljek je tkooooo deeeleeeeččč, pa še lahko izade, da ga ne bom imela takrat user posted image

Drgač grem pa sama sebi na živce user posted image ... Samo spala bi, vroče mi je, slabo mi je minimalno, ampak mi je, jem ful slabo, pa do ničesar mi ni.... Še kosila se mi ne da narest user posted image .... Jest sem hotla bit taka vesela nosečnica user posted image ...

BTW-poleg tega da bom jest mama, bom tud tetka, ker sestra pa ni mogla zdržat in so mi včeri sporočili user posted image ... Jest se še kr zadržujem in skrivam... Ufff kje šele NS....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.7.2010 12:51:55   
Anonimen
BTW-poleg tega da bom jest mama, bom tud tetka, ker sestra pa ni mogla zdržat in so mi včeri sporočili ... Jest se še kr zadržujem in skrivam... Ufff kje šele NS....

Jaz bom tudi teta... že septembra, komaj čakamuser posted image
KOLK pa je sestra noseča?
user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
22.7.2010 12:59:06   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

BTW-poleg tega da bom jest mama, bom tud tetka, ker sestra pa ni mogla zdržat in so mi včeri sporočili user posted image ... Jest se še kr zadržujem in skrivam... Ufff kje šele NS....

Čestitam! Jaz komaj čakam, da bo moja sestra kaj imela, se imama ful rade. Je ona tud tak vesela, da je teta in da bouser posted image  Seveda sem ji povedla, jaz ne morem bit tihuser posted image
Sem pa stara 24 let, to bo že drugi, sestra pa komaj 20 let, tak da pomoje še ne bo karuser posted image

Koliko pa sta narazen v rokih? Katera je prej?

Super, se bojo otroci lahko igrali!

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.7.2010 13:00:11 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.7.2010 13:01:45   
_sanja_*

Jest sem hotla bit taka vesela nosečnica user posted image ...

Jaz sem prvič bla, zdaj sem pa čist hinuser posted image

Ampak sklepam (upamuser posted image ), da bo po prvih treh mescih boljše, slabosti minejo, pa še vroče ne bo večuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.7.2010 13:04:41   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

BTW-poleg tega da bom jest mama, bom tud tetka, ker sestra pa ni mogla zdržat in so mi včeri sporočili ... Jest se še kr zadržujem in skrivam... Ufff kje šele NS....

Jaz bom tudi teta... že septembra, komaj čakamuser posted image
KOLK pa je sestra noseča?
user posted image

Jest bom teta v tretje drgač. Je pa mlajš sestra noseča, mal pred mano računam ene 15 dni, po moje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.7.2010 13:07:13   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Čestitam! Jaz komaj čakam, da bo moja sestra kaj imela, se imama ful rade. Je ona tud tak vesela, da je teta in da bouser posted image  Seveda sem ji povedla, jaz ne morem bit tihuser posted image
Sem pa stara 24 let, to bo že drugi, sestra pa komaj 20 let, tak da pomoje še ne bo karuser posted image

Koliko pa sta narazen v rokih? Katera je prej?

Super, se bojo otroci lahko igrali!

Ooo že ti si tak mlada, pusti seko naj še mal uživa user posted image ... Moja sestra je tud šele 22, jaz grem že na 30. V rokih bova pa po moje ene 15 dni razlike.
Drgač bi ji jest tud povedala, sam če bom njej zucnila, pol bom še ostalim, boljš da sem tih user posted image ....
Na žalost se pa deca ne bojo igrala skupaj, ker sva narazen 600 km user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.7.2010 13:56:03   
_sanja_*

Ooo že ti si tak mlada, pusti seko naj še mal uživa user posted image ...
heheuser posted image

Moja sestra je tud šele 22, jaz grem že na 30. V rokih bova pa po moje ene 15 dni razlike.
Joj, kak lepouser posted image

Drgač bi ji jest tud povedala, sam če bom njej zucnila, pol bom še ostalim, boljš da sem tih user posted image ....
Na žalost se pa deca ne bojo igrala skupaj, ker sva narazen 600 km user posted image ...
Ajoj, to je pa res ogromno ja. user posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.7.2010 13:57:14 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.7.2010 14:17:24   
5ra8

1.3.11
inia, 3user posted image , 2user posted image , 15.7., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , PREDLED, 25.8., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image16.7. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.7., ns,  Mb

3.3.11
anonimna user posted image , 5user posted image , 2user posted image , 27.7., ns sg user posted image

4.3.11
anonimna, 3user posted image , 1user posted image , 15.7. ns, štajerska

5.3.11
cekinka, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, 1.9., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj

8.3.11
9.3.11
10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
naja17, 1user posted image , 0user posted image , 26.7., ns, gorenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb
5ra8, 2. user posted image , user posted image , 11.8., 30.8., Nm user posted image
12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana

14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., ns, okolica LJ

18.3.11
19.3.11
20.3.11
21.3.11
slama , 2user posted image , 1user posted image , 13.8., ns, okolica LJ 

22.3.11
23.3.11
24.3.11
25.3.11
26.3.11
27.3.11
28.3.11
29.3.11
30.3.11
31.3.11

x. 3.11

sisi*
smetkamarjetka

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Sem si spremenila kraj, ker me je nekdo preselil v MB user posted image
Pa še nalimala par koristnih informacij user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.7.2010 16:27:50   
inia
Da se še jaz malo javim.
Dva dni mi ni tako slabo in lahko vsaj malo funkcioniram. Ampak je pa fora, da dva dni ne jem folne in je veliko boljše. Prej sem bruhala in imela nenormalne slabosti. Dva dni nisem vzela elevita in je boljše. Sem pa probala Tifol, ampak je isti šmorn. Takoj slabo. Zdaj pa ne vem, ali naj potrpim in jem še ta elevit ali karkoli (ker mi je po vseh slabo) ali naj neham in normalno diham, brez slabosti, brez bruhanja, vsaj jem lahko.  Pri Pušenjaku sem prebrala, da naj bi folna tako učinkovala v 5 in 6 tednu. In glede na to, da sem malo več kot 8 tednov ne vem kaj naj naredim.

Drugače pa glede velikosti ne vem, če bo držalo. Jih poznam kar nekaj ko so drugi otroci manjši. Po moje je čista loterija.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.7.2010 16:50:04   
netopirček
inia, meni elevit tudi nič kaj ne paše! mi je slabo, pa zaprta sem, tako da se mi bo zmešalo. Sem pa imela danes prvi pregled, pa mi je sestra rekla, naj ga neham jemat in poskusim s čim drugim... pa sem si kupila femibion... pa da vidimo!

drugače pa punce.... SRČEK BIJE KOT NOR! JEEEEE, imam slikico, PDP pa 7. 3. 2011! CELA NORA!user posted image

Upam, da bo vse OK, pred morjem še moram nuhalno zrihtat, ker greva 28.8. na morje.... malo me je sicer strah, ker greva jadrat, sama.... ampak, bo fuuuul fajn in vse bo OK!user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.7.2010 17:27:04   
inia
Ja saj v tem je problem, da meni je po vse slabo in po vsem bruham. Imela sem najprej centramed mami, potem elevit, potem Tifol. In vse obup. Potem pa razmišljam kaj je boljše, da te tablete jem pa vse izbruham. Jem tako nekaj veliko ne, ker mi gre na bruhanje. Ali tablete neham jest in vsaj jem normalno in tudi zdrave stvari.

No sporoči kako je po femibionu.

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.7.2010 20:51:09   
slama
inia: Tole je kopirano z ene spletne strani.
Glavni viri folne kisline v hrani so paradižnik, zelje, špinača, kumarice, pomaranče, grozdje, polnozrnati kruh, krompir, nekateri siri in jajca. Med živili živalskega izvora so bogat vir folne kisline jetra, ki pa jih med nosečnostjo odsvetujemo zaradi prevelike vsebnosti vitamina A in težkih kovin.
Drugače sem še zasledila, da je veliko folne tudi v jagodah in rdeči pesi oz je v večini multivitaminskih sokovih npr. od Fructala. Tako , da se da s pestro in skrbno izbrano hrano tudi brez tablet.

5ra8: user posted image  za seznamček
user posted image  netopirček za srčka! To je res nepozaben dogodek.

In bravo bodoči teti! user posted image
Jaz še nisem teta, mam pa dve sestri, tako da enkrat bo ...

Naja 17: Jest sem hotla bit taka vesela nosečnica user posted image ...
Saj imaš še osem mesec časa user posted image  in več kot dovolj časa za veselje. No, recimo sedem, ker zadnji mesec je pa res kar naporen user posted image

No, jaz oz mi2 nisva mogla bit več tiho in sva povedala njegovim in mojim ... vsi veseli!!!

Drugače sem pa spet tako utrujena. Grem pod tuš in v mižule.

Sladke sanje user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.7.2010 21:23:44   
5ra8
Jst sem pa že teta. Imam dve navihani nečakinji, stari 4 in pol ter 1 leto user posted image

Tako da sem čist na punčke navajena user posted image user posted image

Meni zaenkrat ni slabo nič (morm potrkat na les: tok tok), včasih mi kakšna hrana zasmrdi...to je pa to.

Folno dobro prenašam.

Naja17, jst sm pa sm en dan za tabo s pdpjem user posted image

2.2, me bomo pa mogoče kje skup u porodnišnici user posted image

Je še kera iz dolenjske, nm, okolica?user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.7.2010 22:20:09   
2.2.
ja upam da 5ra8 da bomo lahko še kje cimre samo mene še čaka 1 .pregled da vidimo če je kaj sploh

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.7.2010 22:26:56   
_Sončnica_
No, evo še mene. Stara sem 28 let, sem iz Ljubljane, PDP imam 21.3. Prvi pregled sem imela danes, za NS sem naročena pa 2.9. Prvič noseča.

Sem v petem tednu, ampak še nisem zares dojela, kaj se dogaja. S fantom sva se odločila, da bova nehala pazit, ker sem imela jaz par težav in smo vsi mislili, da bo ful časa trajalo, preden se kaj zgodi. V bistvu še nisva čisto takoj planirala, ampak so bili zdravniki  že čist panični user posted image V pondeljek mi je že malo zamujala, malo mi je bilo slabo in ker je fant za dva tedna odhajal, sem šla po test, da ne bom slučajno brez njega tuhtala kaj se dogaja. In takoj user posted image ! Sva šla kar skupaj po še enega v lekarno takoj, pa se je v par sekundah obarval :) Vem, da mam ful srečo, ker sem v bolnici spoznala ful punc, ki so se leta in leta matrale in sem mislila, da me čaka podobna usoda.

Ker je bilo tako na hitro sva se zmenila, da ne bova nikomur povedala, dokler se on ne vrne. Zdaj se mi pa meša, ker se ne morem z nikomer pogovarjat o edini stvari, ki se mi skos podi po glavi! Tko da se zdaj pogovarjam z vami ;) Zaenkrat mi je na srečo samo malo slabo, prsi so tudi občutljive, ampak nič hujšega. Je pa res, da sem ves čas na wc-ju...

Vsak dan nas je več user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.7.2010 22:55:11   
lananai
Še jst, še jst! A me vzamete? user posted image Testek je pokazal user posted image in po mojih izračunih je PDP 31.03. Itak bo pa G izračunala nek drug datum s svojim računalom. Aparat, ki bo plodek izmeril, pa spet kaj drugega. Ampak zaenkrat naj bo 31.03. To je moja 2. nosečnost, doma imamo malo navihanko, ki je aprila praznovala 1. RD - bratec / sestrica bo 2 leti mlajši. user posted image Imam 29 let.

Upam, da bo nosečnost potekala tako lepo kot prva. Brez slabosti, brez problemov do konca in porod nepričakovano več kot 2 tedna pred rokom. Takoj podpišem za še eno tako izkušnjo. user posted image

Malo sem vas že prej brala in upala, da se vam bom pridružila. user posted image

(odgovor članu _Sončnica_)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.7.2010 8:23:41   
2.2.
user posted image  dobrodošloe nove marčevke

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?