discoamela
|
ciao punce!!! dobrodošle vse nove!!! Jaz sem bila malo na morju, pa nič dobrega vam nimam za povedat! Nasprotno... sem se prejšnji teden zgleda prehladila in ponoči me je zbudila bolečina tam doli, ko sem se obrisala pa šok...KRI! Takoj sem se spomnila na vas, ki imate podobne težave in ko prebiram vaše poste si vsakič mislim, joj kako mora to bit hudo, pa je še hujše ko to doživiš!!! V glavnem sem bila šokirana, pritisk je padel na 90/60...se mi je tako zavrtelo da sem skoraj skupaj padla, še dobro, da je bil moj oče buden in sem mu rekla da bom padla skupaj, pa mi je dal malo sladke vode, zmočil krpo in mi jo dal na čelo ... ma cela panika... sem šla k dežurnemu, pa se je tam kot po čudežu vse ustavilo... "ni videt nobene krvavitve" je rekel...ma zdaj ne, pred 1 h pa je bilo, pa še kako..sveža kri! Dal me je na UZ, nič takega ni bilo videt in me je poslal domov. Dobro, do naslednjega večera se je vse počasi umirjalo, kri je bila vedno bolj temna in naposled se je ustavilo. TO je bilo v petek/soboto. Vse ok, počivam jaz 3-4 dni doma, včeraj sem dopoldan začela čistit, pospravljat po hiši - vse ok.. Zvečer grem še enkrat "na minus" preden zaspim, da me ne bi mehur zbudil sredi noči in spet kri!!! In to še več kot takrat!!! joooooooooooooooj....tako sem prestrašena, jezna, žalostna, vse hkrati!!! Ne vem zakaj se mi to dogaja, nič takega nisem počela, niti prehladit se nisem imela kje, sem dosti počivala... mah.. ne vem zdaj ali poklicat G ali ne... do petka dela, pol gre za 3 tedne na dopust.. grem počivat v posteljo in upam da bo šlo mimo.. kaj pa čem drugo?! Držim pesti vsem, da se vam te krvavitve ustavijo in nikoli več ne pojavijo!!! Kako je to hudo...
|