_sanja_*
|
Pozdravljene! Danes je pa prav super dan, ane? Meni ful paše, še slabo mi je manj Folna... Ja, priporočila so različna, meni je G prvič rekla celo, da naj jo kar jem do konca, če jo prenašam. In sem tudi jo in jo zdaj spet bom. Škodi ziher ne. Kopanje... Jaz sem vedno vsepovsod brala in G mi je rekla, da se v bazenu ni priporočljivo kopat. Da če je že vroče, se je treba večkrat na dan stuširat, da bazeni pa niso priporočljivi zaradi vroče vode, predvsem pa zaradi vnetij. Zdaj je pač precej bolj nevarno, če kaj staknemo, saj nismo v nevarnosti samo me same, ampak tudi plod. Zato se jaz na bazenih ne kopam, razen v domačem, pa se tisto redko; ne bom tvegala. Morje je pa priporočljivo, naj bi bilo bolj čisto, pa tudi toplo ni preveč. Jaz sem se na morju normalno kopala, sicer še nisem imela potrjeno, da sem noseča, sem samo sumila, ampak bi se vseeno kopala, ker morje za moje pojme ne more nič škodit. Tudi prvič, pri Nalu, sem se v morju kopala, v bazenu pa ne. Voziček oz. deska... Deska na naš voziček ne paše. Imamo Chiccota S3, stal je 700€, je vrhunski, boljšega ne bi mogla met, tako da mi na kraj pameti ne pade, da bi ga šla menjat zaradi deske. Košara je itak kot nova, je bila v uporabi 4m, jajčka 10m, športni del pa uporabljamo kakšno leto, pa ga še bomo, ker tista marelca, ki jo imamo (Moon Fit) ni za nikamor. Ne more se primerjat s Chiccotom. Mi tudi planiramo marelo. Če bo punčka, bo to Cosatto Bro&Sis, če bo fantek še pa ne vem, ampak nekaj podobnega. Cosatto je primeren za novorojenčke, zgleda pa takole:
|