pipika 13
|
Darja - hvala, če bi prej vidla, bi si res sposodila, vendar sem ga včeraj na potepu v Črnomlju kupila, ker me je prodajalka prepričala, da je fajn in da sploh niso res govorice in da se hitro natakne. Hm, bomo vidli:? Nekako še zmorem tistih 23 evrov za ta Fredov obroč, hehe, bomo poskusili na morju, če ne, še vedno ostane varianta - otrok v naročju. Naš že zelo lepo sedi in se igra, prebira med igračami, najraje pa ima tisto kar v osnovi sploh ni igrača. Vrečke, škatle, plastenke, časopis itd. Seveda je igranje pod nadzorom. Ta teden sva sama (če odmislim moje starše), ker ima dragi žetev na Barju. Malce mi je dolgčas, zato pa mi David popestri dneve in noči. Zadnje 4 noči se zbudi in se dere, kar tako, mislim, da brez veze. Dam dudo, nič, dam jošek nič, kar dere se kakšno minut, tako, da verjetno celo vas v luft spravi in potem se obrne na drug bok in dalje zaspi, potem pa spet čez kaki 2 uri ponovi svojo pevsko vajo. Uvedli smo še dopoldanski obrok GH, tenutno sadje. Zdaj imamo 4 sadna malca, zelenjavno-mesno kosilo, sadna ali sadno- žitna malca in zvečer mlečna kaša. Dojenje, pred vsakim spanjem in še ponoči. Skutk mu še ne upam dat, ima samo 6,5 meseca. Dopust - gremo v hotel, seveda sem plačala sobo s klimo in obvezno mora biti notri hladilnik, da vanj dam otroško hrano. MIdva imava polpenzion, za malega pa bodo očitno HIppove in Frutkove kašice ( jih je, ker je navajen iz izletov in potovanj), vzela bom pa tudi grelnik vode, za čaj in večerno kašo. Te 4 dni bo že potrpel brez moje kuhe. Glavno, da lahko vodo zavrejem, na bon sem pa v DM tudi kupila tetrapak vodo za dojenčke. (ali za pit, ali za kaše), NI je potrebno kuhat. Romana- to organizirano hujšanje poteka v zdravstvenem domu. A lahko malo razložiš, kako to poteka (lahko na ZS)? A je katera bila kdaj na dopustu v Strunjanu - hotel Salinera????? Kako mnenje mogoče?