taipai
|
ola bejbe! pa smo iz dopusta; blo super fino fajn, hribi res pašejo . Včerej je pa Anže zakuhal (jao, pa lih v petek sem se še hvalila, kako moj fantek še ni bil nikol bolan, tut smrkav ne, zdej je pa bogi (. Vročina naraste, pa spet pade; ješč je normalno (to mi je všeč!), vročina pa tam okrog 38.5+, lih tok, da je ves matast :( mu dam svečko, je bolš, se že smeji, potem pa spet isto :S bogi je! Jutri, če ne bo boljše, gremo itak k dr. nekak mislim, da so zobki; slina mu teče iz ustk ful, z dudo se praska po dlesni, sam videt pa ni še nič sej pravm, bom vidla, kako bo jutri, drugače se gremo pokazat. Upam, na najboljše! Zdej je zaspal, sem mu spet dala svečko; upam, da prime! mleko&mlečni izdelki: sem mu naredila pire krompirček, pa dala čist mičken mleka+kisle smetane, pa je blo vse BP. Kar se jogurtov&skutk in podobnih zadev tiče,bom počakala še mal, oz.postopoma mu bom dajala. Bom pa tut kupovala navadne in sama notr mešala sadje. Shopgirl: hh, js mam isto eno tako "motno" glede glutena; kaj pa če bo kej.. itak, preveč kompliciramo glede vsega, pri drugem bo že pol manj tega. sem mu tut sama dala že kak piškotek (plasma), pa zadnjič mal polente oz.koruznega zdroba-ki naj bi vseboval sledi glutena; pa ni blo nc reakcije. zdej bom počas bl uvedla kuskus (sej, kuhate po navodilih, ne?-5min v vodi pa je, ovsene kosmiče (evangelie ktere kupuješ?) bolš 2x prašat, k pa nevedt Zelenjavo ima ful rad; pa mu nc ne solim al pa čiiist mal, ponavadi skuham nad soparo in pretlačim z vilico. Jeva tut meska -perutnino, k mu jo fajn skuham pa pretacim z vilico, pa lepo poje. Sem mu pa dala dans pri kosilu mal pohanga meska-seveda brez pohanja, pa mu je blo prav všeč Drugac mava pa tak ritem: zjutraj dojenje, malica=sadje, kosilo=zelenjavno-mesno, malica=dojenje, zvećer=kašica, pa po kopanju še dojenje Ponoči se še zbujamo; 1x-2x, kokr je. Sem pa vesela, da se zbudi, ker na dopustu sem se pa (verjetno no) za las izognila mastitisu: čist trd jošk, k skala, bolel ful, sam čakala sm, kdaj se bo zbudu :D sem ga pol kar v spanju podojila in je blo bolš. Ja, mleka mam še skoz za izvoz Zdej mu bom počas še zjutraj začela GH dajat, tako da bomo imeli 4obroke GH oz.čist po njegovi volji:) itak je bolj ješč fantek aha, se jedilnik: včerej :brokoli+mesek, danes: rdeca pesa&pire krompir; Nic, grem se mal pred tv,pa upat , da se mojmu princu stanje izboljša! NInča, vse dobro MAtevžu!!
|