|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
21.7.2010 10:13:14   
maa2010
obcinarka

Zelezo je na recept na podlagi ugotovljene slabokrvnosti.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.7.2010 10:31:03   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

Dinki - spraševala si če mogoče katera je kakšne tablete za železo. In tudi jaz prav tako že kakšne 14 dni jemljem Retafer tablete. In me zanima kako je kaj s tvojim blatom. namreč jaz sem opazila da je od takrat naprej ko sem začela jemati te tablete blato skoraj črno. In sem potlej brala da ponavadi se barva blata po jemanju kakšnih snovi ki povečujejo vrednost železa res spremeni. Ali ima mogoče še katera črno blato?

Magnezij, kalcij - zanima me katere šumeče tablete uporabljate. Ali ste jih kupile v lekarni in katere. namreč za magnezij jaz uporabljam šumeče tablete od Mullerja in ne vem ali so dobre al ne. Kaj priporočate?

Blato mam jaz že po Elevitu (še ga jeste?) drugačno, malo temnejše. Železo pa vsekakor spremeni barvo, lahko te tudi zapre, če sem prav prebrala. Šumeče tablete (kalcij in magnezij) jaz pijem od Krüger-ja, ki jih dobiš v vsaki trgovini. Ampak so precej sladke. Kupila pa sem jih sama od sebe, ne po priporočilu G. Ne pijem jih vsak dan, ker se ne spomnim user posted image , niti nimam nekih težav, da bi bilo "nujno". Ravnokar bom spila kalcijevo.user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.7.2010 11:03:20   
nov2010
obcinarka - meni je tablete za železo pripisala ginekologinja ker je baje po izvidih krvi videla da ga že mal primanjuje. Sicer sem načeloma kar pričakovala da bom mogla kaj za železo jesti že prej ker sem po naravi že bolj slabokrvna kar se železa tiče

Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.7.2010 11:15:19   
bucka13
jaz pa pijem šumeče tablete kalcij in magnezij tiste, ki jih kupiš v dm-u zam manj kot 1 EUR za 20 tablet. Sem bila kalcijevih navajena že od prej, pa sem zdaj še magnezijeve dokupila, pa mi pašejo. Včasih pa itak še kak vit C ali pa multivitamin spijem, odvisno katere ima moj doma. 

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.7.2010 11:18:44   
obcinarka
jaaaaaaaa, jaz jem elevit.. temno blato, vidim pa da ste pridne z jemanjem dodatkov... bom mogoč probala kak vitamin c

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.7.2010 11:34:15   
Renesme**
Jaz kupim kar v lekarni Magnesol- 3/dan lahko popijem...je pa za primerjat količino Mg v teh tabletah, vem da imajo tiste šumeče ki jih kupiš v mercatorju več Mg noter- torej moraš malo prilagoditi število popitih  tablet/dan, drugače pa nekatere jemljejo tudi tablete, pa je tudi vredu!

Danes sem bila na cuker testu- kdaj ste ve dobile rezultate, ker jaz imam naslednji pregled pri G šele 17.8., verjetno me bodo tako klicali, če kaj ne bo ok??

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.7.2010 11:45:18   
simonmojca
magnezij sem jaz prej kupovala v trgovinah, zdej mi ga je pa zmanjkalo sem ga pa kar v lekarni (sem bila ravno tam) kupila.
Za krče - Kalcij sem ga pa kar v leclerku kupila (oz. user posted image ga je kupil user posted image , če slučajno bere, da ne bo užaljen user posted image ).

dojenje je pa meni normalno, da ne moreš na user posted image  vplivat-kdaj je on lačen (ko je lačen ga dojiš in če je to v trgovini, lokalu... ga pač tam podojiš)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.7.2010 11:51:56   
D0aisy
Evo jaz sem naju vpisala v šolo za starše, začnemo že 3.8.2010 v UKC MB.

Maa2010, če želiš vaju lahko jaz na začetku vpisujem v zvezek prisotnosti. Mi je prijatelca, ki se je pred kratkim udeležila tečaja, razlagala da to ful prakticirajo. Menda pa je prva ura čisto informativna, tako da boš zamudila le eno predavanje če prideš en teden kasneje.

Zori82-meni je najlepša rjavo-rumena kombinacija.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.7.2010 12:03:30   
Renesme**
Jaz bom šla, če bom šla, v materinsko kar v ZD Fužine, prvič sem šla v porodnišnico, pa ne grem še 1x...bi pa vseeno šla mal obnovit znanjeuser posted image , pa še mesec hitreje mineuser posted image

dojenje v javnosti- mene ne moti, če njih ne motiuser posted image , prvič nisem dojila tako dolgo, da bi to lahko probala, priznam pa, da bi mi bilo verjetno nerodno- meniuser posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.7.2010 12:18:14   
ječi12
Renesme js sm tut delala prvič v P zdj me je pa G vpršala če  bom pr njih,to je pa ZD fužine. sam sj načeloma mi ni treba ane? loh samo plača moj potrdilo tm v babiški šoli in to je to? kej veš? ker je moja G rekla da če nism pri njih delala se morm pri P pozanimat ker majo oni drugače....pojma nimam skratka.

js ne jem nobenih tablet.sm pa ke popijem Mg in to je to. sm pa pila do ene 17t skos magnesol pa jedla centrametmami.

aja  Renesme js mam tut cuker test v petek pa pol šele zvem na naslednjem pregledu 19.8 tko da bom na istem. in ja če je kej pokličejo,če pa ni pa itak ok.očitno tko delajo tm na fuđinah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.7.2010 12:23:43   
aleksa83
Pozdravljene!

Malo mi je uspelo pobegniti iz kuhinje,..
Naši delavci pridno delajo user posted image .

Jaz v materinsko šolo ne bom šla, moj ne bo zraven, tak, da brezveze. Sem se pa odločila, da preberem vse kar najdem o rojevanju in o vsem, da bom na tekočem.

Sem pa bila ful šokirana, ko je ena kolegica v ptujski porodniškici zaradi enega zdravnika, ki jo je predolgo mantral skoraj izgubila otroka, pa še z njo so bili skoraj problemi. Ko rojevaš vjutro od pol osme, pa zvečer do pol osme, pa ti moči pojenjajo, da padeš v nezavest, pol pa lahko naredijo carski rez.... in ti otroka kar takoj pošljejo v Mb bolnišnico, tebe pa pustijo na Ptuju,....
me je kar streslo,..., ker mene ziher na Ptuju ne vidijo,....

Grem, bodo žejni,....

se še javim kaj
papa

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.7.2010 12:41:04   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

ojla... nam zaupaš kolk si zapravla za posteljnino in kaj si dobla?? jaz namreč firbcam vsepovsod pa priznam da so pa presneto drage....

Meni se zdi vseeno malo premoženje, mislim da je bilo cca 100 €, zato pa sem dobila 2 jogi rjuhi, eno navadno bombažno rjuho, dekico (jaz rečem kovter, tak debel zimski je, je pa super ker je cel pralen, ni treba met kakšnih prevlek), obrobo za posteljico (polovično) in še eno srednje debelo dekico.

Je pa tale kolekcija http://www.mothercare.com/Please-Look-After-embroidered-quilt/dp/B001BX00XM/sr=1-24/qid=1279707643/ref=sr_1_24/275-2685756-4120620?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=212604031&mcb=core (ampak tukaj je samo deka narisana)

Znižana je še ena z modrimi avtomobilčki, samo sem bla včeraj spet tam in je že kar nekaj zadev zmanjkalo, sploh teh mojih z medotom.

Če katero zanima več o zunanjem obratu - kolikor vem ni nujno boleče, je pa tule posnetek http://poptv.si/multimedia/nosecnost/zunanji-obrat.html

zori82 - jaz sem za kombinacijo 1

tejci 1981 - mene je tudi vprašala če želim prestavit, ker je šlo za en dan. Če bi šlo za več, te po moje nič ne vprašajo, če je pa kak dan gor ali dol pol pa očitno te, ker je potem odvisno kdaj greš na porodniško in kok si dolgo z otročkom

nov2010 - jaz imam magnesol

Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.7.2010 12:44:02   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Evo sem vedla da sem nekaj pozabila - me že daje nosečniška pozabljivost.

Za vse tiste, ki boste kupovale lupinico: v BC imajo danes na spletu lupinico CabrioFix Maxi-Cosi znižano za 40€. Evo prilagam še link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192662

Uživajte!!!

skoda, da tale cabri fix ne gre na novi iso fix adapter - family fix ...

Zakaj bi pa mela ta nov adapter?

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.7.2010 13:20:33   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Sem pa bila ful šokirana, ko je ena kolegica v ptujski porodniškici zaradi enega zdravnika, ki jo je predolgo mantral skoraj izgubila otroka, pa še z njo so bili skoraj problemi. Ko rojevaš vjutro od pol osme, pa zvečer do pol osme, pa ti moči pojenjajo, da padeš v nezavest, pol pa lahko naredijo carski rez.... in ti otroka kar takoj pošljejo v Mb bolnišnico, tebe pa pustijo na Ptuju,....
me je kar streslo,..., ker mene ziher na Ptuju ne vidijo,....

Aleksa, potem pa pridi raje v MB Solo za bodoce starse user posted image , mislim, da imajo termine po 18.00 uri user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.7.2010 13:21:22   
lottyka
Dobro jutro sem,

Glede dojenja se mi ne zdi prav kar se je zgodilo. Tudi sama sem že večkrat videla mamice ki so dojile tudi sredi City Parka pa moram reči da če nisi dobro pogledal, sploh nisi porajtal da doji. Vse se da narediti zelo diskretno, brez nepotrebnega razkazovanja kakšnih intimnejših delov. Danes obstajajo tudi majice, ki se samo razprejo pa se ne vidi nič. Tako da po mojem mnenju je možno dojiti kjerkoli. Res pa je da se sebe trenutno še ne predstavljam dojiti nekje sredi City Parka,pomoje bi se jaz kar umaknila v sobico za dojenje ali pa v avto. Spadam med bolj sramežljive sorte kar se tega tiče, res pa je da še nisem dojila in lahko da mi bo to na koncu najbolj naravna stvar in da bom tudi sama nekje na kavi, pa hop mlekarno ven pa podojit. Nikoli se ne ve.

carski rez - jaz na njega gledam kot na nekaj kar imaš če gre kaj narobe. Če pa bi lahko izbirala mislim da se ne bi znala odločit. Mene je priznam namreč zelo ampak res zelo strah poroda in carski če tako pogledaš, zaspiš in ko se zbudiš je vse za tabo, razen okrevanja. Res pa je da zamudiš otrokove prve trenutke, tako da ti so pa tudi nekaj kar bi rada videla. Zame osebno najslabša varianta poroda je da se matraš s popadki že ne vem  koliko časa potem imaš pa še carskega, torej dobiš najslabše od obeh - bolečine naravnega poroda in bolečine okrevanja po carskem ki so verjetno bolj boleče kot naravni porod, če nisi pretirano šivan. Mislim da je dobro da nimamo možnosti izbire.

zori - jaz bi rekla sivo rumena ali črno rumena. res pa je da bi lažje povedale mnenje če bi imele dejansko sliko, ker če so na črni rumene črte potem zna res zgledati kot učinek čebel, kar meni osebno ne bi bilo všeč, če pa je vzorec drugačen, pa zna zelo dobro zgledat.

nadinne hvala ti za nasvet okoli zgage. Bom vsekakor probala. Maščoba pri meni ni problem, ker se jo izogibam že po defoltu, sploh ne maram mastnih stvari. Jaz porabim navadnega sončničnega olja v celem letu manj kot 1l ker zelo ampak res zelo redko kaj cvrem (1-2x letno), za solate uporabljam oljčno olje, za pripravo hrane pa vedno kokosovo olje, pa še tega manj. Ker maščoba mi nikoli ni dobro dela. Zato pa veliko pečem v pečici in v teflonu, kjer ne rabiš veliko maščobe. Kavo sem res začela nazaj piti, ker sem imela grozne probleme s prenizkim pritiskom in odkar zjutraj popijem 1 je veliko boljše. Čeprav naj bi kava na pritisk vplivala le kratkoročno meni pomaga, ampak bom probala ponovno brez nje. Jaz mislim da je res problem v sladkorju. ne jem nobenih peciv ali piškotov in podobnega ampak si pa sedaj privoščim vsak dan po kosilu sladico, največkrat je to sadje s sladoledom in občasno tudi brezkofeinska ledena kava. No pa tašča mi občasno pošlje sveže rogljičke. Pred nosečnostjo nikoli nisem jedla sladic, sedaj pa mi tok pašejo, tako da možno res da je sladkor glavni krivec. Paradižnika ne jem veliko, razen ko je domač zrel, uporabljam pa pelate v kuhi, kisle zadeve solato jem, sem ter tja kislo papriko kaj več pa ne. Tako da verjetno je res sladica po kosilu in kava. Bom probala ukinit sladkor in kavo, ter se ognit kislim stvarem pa da vidim če bo boljše. pa še za moje kile bo bolj prijazno .

danes bom za kosilo naredila krompir iz pečke in pa zraven pečena zelenjava, za mojga bom pa zraven dala še pol klobase pečt.

pajac jaz spim večinoma na boku, pa nekaj tudi na hrbtu.

tejci kok ste pridni . za barvo pa malo nazaj prebrskaj, mislim da je zelena bolj primerna če se prav spomnim tistega posta.

Za rok pa mislim dani tok pomembno,da ti ne prestavljajo če se ne razlikuje za več kot 1 teden, razen če ti želiš. Nekatere želijo prestavljati zaradi datuma nastopa porodniške.

Obcinarka železa jaz ne rabim, ker imam vredu kri, kalcijeve tablete pa sedaj pijem po naročilu G, magnezijeve pa občasno že od začetka, s tem da sedaj ko pijem več donata ne pijem še magnezijevih, samo donat. Drugače pa jem Centrum materna še vedno in pa sedaj sem začela z Omega3, ker rib ne smem jest. Če bi lahko jedla vse se ne bi posluževala dodatkov, žal sem pa omejena na dokaj enolično prehrano zaradi alergij in netoleranc, tako da raje dodajam vitamine kot pa da bi mi manjkalo.

Evo zdej grem pa počasi olupit krompir pa narezat zelenjavo. Pol pa počakam na mojga.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.7.2010 13:23:49   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Za vse tiste, ki boste kupovale lupinico: v BC imajo danes na spletu lupinico CabrioFix Maxi-Cosi znižano za 40€. Evo prilagam še link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192662

Uživajte!!!

Iz 2 razlogov - nanj pase ta nova lupinica, ki je po zadnjih testih najvarnejsa (Maxi Cosi Pebble) in ne potrebujes menjati iso fix-a, ko menjas otroski sedez za vecjega - mislim, da potem pase gor Maxi Cosi Pearl za majhnega otroka.

http://www.maxi-cosi.com/ch-du/kinderautositze/baby/familyfix

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.7.2010 13:26:41   
Soncchhek
ojla !
iiiiiiiiiiiiiii kako lepo je prebirat, da že tako pridno izbirate, nakupujete ipd.

jaz bom imela še kir mesec pavzeuser posted image , potem pa bo treba čekirat kaj bo prišlo v poštev od cunj za punčke, ki jih imamo že doma...za fantka dobim....tako da v vsakem primeru ne bom gledala barve, ampak ponosimo vse. Voziček, previjalno z banjico, ležalnik, zibelko, sterilizator, pumpico za mleko ipd......vse dobim....nakupit bo treba samo potrošne stvari....to pa bomo sproti. Edino mogoče bom morala kupit tisto blazino za dojenje... pa ušesni termometer...

berem da nekatere pridno preurejate stanovanja....nas to še čaka, sem preložila na nekje konec avgusta, začetek septembra.... bomo za začetek vsi v eni sobici, pa je treba naredit prostor za zibelko, previjalno ( ta bo mogoče celo v kopalnici)... pa pobarvat stena na novo..nove zavese+ tepih vsaj en del.... smo v pritličju pa je kar hladno pozimi po tleh, je fajn imet tepih čez laminat....barve pa še pojma nimam kakšne....zdaj sem imela tako umazano marelično.....

Zunaj vročina ubijalska ! Jaz pa po letu dni končno spet malo do frizerja hihi.....imam že lase predoooooolllllge.....da jih že komaj češem.
Barvala se pa nisem še sedaj ne....sivi pridno kukajo ven....bo res treba, vsaj en preliv.....da ne bo dojenček novembra mislil da sem mu babica, ne pa mamicauser posted image .

BUši pa raste rasteeeeeeeeee.Je čist odvisno kaj oblečem, v določenih cunjah je prav gromozanski.....včeraj sem imela ginekološki pregled, brez UZ....in je maternica že nekje dva prstka nad popokom.... dojenček tudi vedno manj brca po mehurju, ampak višje.... Poslušali smo srček....in to je to. Naslednji pregled pa čez 4 tedne.
Na 3d/3d UZ ne gremo....tako sva se odločila že pred časom....saj na morfologiji mi je preklopila za nekaj minut na 3d...pa sem se tam malo nagledala.

Imela sem tudi kontrolo za sladkor....zaenkrat vse ok..poskoči le tako 1-2krat na teden pri kakšnem obroku, kadar si kaj bolj " privoščim", sem bila pa opozorjena da se po 28tem tednu poveča potreba po inzulinu in mogoče dieta ne bo zadostovala...ali pač...
Apetit imam včasih ful, drugič manj....pa se potrudim da lepo jem, ker sem pretežko končno po izbruhanih 10 kg pridobila  skoraj 2 kg in jih je treba pridno čuvatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim da se še nikoli nisem razveselila + 2kg kot pa sedaj...so se lepo nabirale v zadnjih 2 mesecihuser posted image . Priznam pa, da mi vsi govorijo da izgledam super....in fit.....ti izgubljeni kg mi prav pašejo+ še buši zraven.....itaq kako ne bomo krasne, če pa smo nosečkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image .

Aja, ste pisale o tem kam so obrnjene bebice...itaq se ful premikajo sem in tja...ampak na morfologiji je bil moj obrnjen na glavo dol.....pa v klobčič....nekako tako....tudi ko se je iztegnil, glava dol....
naj kar tako ostaneuser posted image , Ne bi pa nikoli dopustila zunanjega obrata....ampak vztrajala pri carskem rezu ! če pa bo vse ok in normalen porod....pa seveda epiduralna.

Solatke? Meni ful pašejo. danes sem za kosilo delala tortilije: vroča pekoča omaka za moje družinske požrešneže in solata-hladna omaka zame.....so vsi mojo jedli user posted image . Jim bolj paše hladno.....

Magnezij pijem jaz Magnesol 2krat na dan. Aha....meni ni še kdo rekel, da bi poleg tega pila še Kalcij...?????!

user posted image pa.....hm....kaj je že to? user posted image ...zarad pritiskov na mehur zadnji teden dva.....mi je bilo prav nemogoče....bomo nadoknadili....saj je še čas......do porodauser posted image . Se pa cartamo vsi trije maksimalno.....jaz se kar topim ko mi moj boža pa lubčka buši......

renesme**, rezultate od 50 testa..tist ta kratek..za sladkor sem dobila jaz naslednji dan....za un ta dol 3 urni pa so me čez par dni obvestili....po telefonu.

Materinska...pri nas štartajo septembra...takrat gremo....jaz pa bebica...moj pa kolikor bo dopuščala služba.....ker je ura 16h popoldne.
Porod pa.....moj se naj sam odloči tam na mestu a bo zraven a ne...pravi da bi rad bil, ampak ga je strah da ne bo zmogel.... kakor želi.

Jaz ponoči večinoma ležim na desnem boku...včasih na hrbtku....na levem pa ni šans.
Nič, grem dat vse4 od sebe----dokler ne bo ura za frizerja....
Punce, lepo se mejte !!!! Pa prijetno ohladitev želim....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 21.7.2010 13:31:15 >

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.7.2010 13:28:11   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Evo jaz sem naju vpisala v šolo za starše, začnemo že 3.8.2010 v UKC MB.

Maa2010, če želiš vaju lahko jaz na začetku vpisujem v zvezek prisotnosti. Mi je prijatelca, ki se je pred kratkim udeležila tečaja, razlagala da to ful prakticirajo. Menda pa je prva ura čisto informativna, tako da boš zamudila le eno predavanje če prideš en teden kasneje.

Hvala D0aisy user posted image Ti bom se sporocila user posted image
Jaz sem tej gl. medicinski sestri poslala mail pa bomo videli, ce bo slo, ker mislim, da bi zamudila 3 termine, ki se odvijajo ravno v tem prvem tednu. Sem ji predlagala, da te 3 termine nadoknadima septembra in bomo videli kaj bo odgovorila.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.7.2010 13:32:41   
pikizenc

Uživajte!!!

Iz 2 razlogov - nanj pase ta nova lupinica, ki je po zadnjih testih najvarnejsa (Maxi Cosi Pebble) in ne potrebujes menjati iso fix-a, ko menjas otroski sedez za vecjega - mislim, da potem pase gor Maxi Cosi Pearl za majhnega otroka.

Če kupuješ še zaradi novega sedeža potem ok. Ampak stara lupinca s starim podstavkom ima boljšo oceno varnosti kot pebble + familyfix.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.7.2010 13:34:57   
škorpijonček_
Evo mene spet...en dan me ni, pa full popisanouser posted image , ste pridne.

Spanje - jst še vedno nekako uspem na trebuhu, tudi eno nogo pokrčim, dam kak kovter ali mojga med nogeuser posted image , pa gre.

Posteljnina oz. povštri in kovtri - jst sem vse nabavila v Ikei, povšter je bil 7€, kovter menda 14€, posteljnina je pa od 5€ dalje, pa prav lepa in kvalitetna. Zaenkrat imam dve in malo več prevlek za povštre ter rjuhe, če bo mali preveč lulal mimouser posted image .

Tablete - jst še vedno jemljem Tifol, mi je rekla naj kar do konca nosečnosti jem, da ni nič narobe. Tudi Magnezijeve in kalcijeve tabletke pijem kar one iz DM, magnezij vsako jutro že od nekdaj, Kalcij občasno.

Kosilo - danes bo kar rižek z grahom, naravni piščančji zrezki in zelena solatka...mnjam.

Mi pa že pridno odštevamo...še 38 dni :), pa bom gospauser posted image .

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.7.2010 13:41:35   
maa2010

Uživajte!!!

Če kupuješ še zaradi novega sedeža potem ok. Ampak stara lupinca s starim podstavkom ima boljšo oceno varnosti kot pebble + familyfix.

Mislim, da se motis. Jaz sem informacije o varnosti in oceni varnosti izdelka poiskala na AMZS in verjetno bi se tudi se kje na internetu dalo kaj najti.

V Motoreviji od AMZS, junij 2010, ima Maxi Cosi Pebble + FamilyFix najboljso oceno (1,6); sledi Kiddy Maxifix pro + kiddyfix (1,7) in potem na tretjem mestu je ta starejsa razlicica Maxi Cosi Cabriofix + FamilyFix (2,0). Naredili pa so test 27 otroskih sedezev in Maxi Cosi je s svojim novim in starim model za skupino 0+ zasedel prvo in tretje mestouser posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.7.2010 14:20:25   
Dinki
Tejci1981, meni je tudi moja G že 3 različne datume določila in mi je obljubila, da na naslednjem pregledu pa uuradno določiva enega, da bom potem počasi lahko vedela kdaj grem na porodniško.  Upam, da mi ne bo rekla naj se sama odločim ker po eni strani bi rada šla čim prej, po drugi strani sem pa raje prej rodim in sem dlje časa potem na porodniški z user posted image . Joj pa že prvič sem šla 11 dni čez rok, upam, da tokrat ne bo tako.

Nov2010, ja tudi moje blato je temno, je to stranski učinek teh tablet. Sem že rekla mojemu možu, da je tako kot da bi dnevno pila refošk user posted image

magnezij, kalcij....za magnezij pijem Donat, za kalcij imam šumečke od Krugerja 500 mg.

Šola za starše...pomojem je tokrat niti ne bom obiskovala glede na to, da sem še frišna mamica. Če pa jo bom, bom počakala na september ker se mi avg ko je še vročina ne da. Moram se pa malo pozanimati kako je glede tega, da je mož/partner prisoten pri porodu. Za prvič je moral biti zraven pri predavanjih da je dobil potrdilo, ne vem pa koliko časa to velja za Lj. P. a katera mogoče ve?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.7.2010 14:34:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Posteljnina oz. povštri in kovtri - jst sem vse nabavila v Ikei, povšter je bil 7€, kovter menda 14€, posteljnina je pa od 5€ dalje, pa prav lepa in kvalitetna. Zaenkrat imam dve in malo več prevlek za povštre ter rjuhe, če bo mali preveč lulal mimouser posted image .

moj prvi otročiček je imel in ima še vedno vse kar se tiče postelje iz Ikee, tudi ta drugi bo imel. jaz sem zelo zadovoljna tako s kvaliteto kot z izgledom...pa ceno tudi seveda user posted image
škorpijonček čestitam za prihajajočo poroko user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.7.2010 14:45:03   
pikizenc

V Motoreviji od AMZS, junij 2010, ima Maxi Cosi Pebble + FamilyFix najboljso oceno (1,6); sledi Kiddy Maxifix pro + kiddyfix (1,7) in potem na tretjem mestu je ta starejsa razlicica Maxi Cosi Cabriofix + FamilyFix (2,0). Naredili pa so test 27 otroskih sedezev in Maxi Cosi je s svojim novim in starim model za skupino 0+ zasedel prvo in tretje mestouser posted image .

Bova diplomirali iz tega user posted image  To je vse točno, ampak Maxi Cosi Cabriofix + star iso fix (mislim da je Easyfix), ima pa oceno 1,4.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.7.2010 16:14:48   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Renesme js sm tut delala prvič v P zdj me je pa G vpršala če  bom pr njih,to je pa ZD fužine. sam sj načeloma mi ni treba ane? loh samo plača moj potrdilo tm v babiški šoli in to je to? kej veš? ker je moja G rekla da če nism pri njih delala se morm pri P pozanimat ker majo oni drugače....pojma nimam skratka.

js ne jem nobenih tablet.sm pa ke popijem Mg in to je to. sm pa pila do ene 17t skos magnesol pa jedla centrametmami.

aja  Renesme js mam tut cuker test v petek pa pol šele zvem na naslednjem pregledu 19.8 tko da bom na istem. in ja če je kej pokličejo,če pa ni pa itak ok.očitno tko delajo tm na fuđinah user posted image

o jst sm tud v ZD Fužine

materinska šola- kolikor jaz vem, naj bi tisto potrdilo za očete veljalo 5 let, da pa zdaj samo prisotnost plačašuser posted image , moram res enkrat poklicat...na fužine pa vem da on ne bo hodil, ker imajo predavanja ob 12, 13h...bedna ura, k da noben več ne delauser posted image - moram vprašat naslednjič, al pa jutri ko bom že ravno klicalauser posted image

Jst sem potem klicala G in je sestra rekla, da če bodo dobili rezultate do konca šihta in bo kej, me pokliče, drugače naj pa jaz jutri pokličem, da bom ziheruser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?