katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Da se še malo pohvalim, je naš najmlajši dečko šel zdaj v 14 dneh ven iz plenic in smo zelo ponosni na njega , samo še dudo mora nekdo pojest, potem pa bo že pravi veliki bratec .... bravo,bravo IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 bolniška: jaz sem že 5 mesecev v bolniški, in hodim na preglde, papirje urejat, tudi v trgovino in v vrtec po tamalo. edino na morje nisem upala it, ker se bojim za službo, grem drugi teden, ko se mi dopust začne. drugače ti pa piše na papirju, da moraš bit doma, razen v primeru pregledov oz. kaj vse ti zdravnik dovoli. ne vem ena je napisala, da ima ali je imela pregled vode: jaz imam že od maja probleme z bakterijami v vodi in moram vedno pred pregledu dati vodo. sem že dvakrat imela antibiotike. baje po nekem novem zakonu - nepreverjeno ne smejo vec teziti ce gres ven na sprehod- da je to samo umnevno,da ne bos samo lezala doma,je to dohtarca rekla eni moji kolegici k je na bolniski - noseca dobre 4 mesece pa ze pol doma - kao zaradi nog pa ni res...obup ja,jaz sem imela kontrolo vode danes - tokrat vse ok IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Ste nekaj pisale kdaj boste sle rodit, tudi jaz imam izbran datum in sicer 2.10.2010 a ni lep datum. Sicer to pomeni, da bom 1 teden cez rok, kar mi pa ni panike. Pa da vidimo, ce nam rata . ja lep datum res IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: archie jaz sem sla danes na nas CSD vprasat, kdaj moram pridet urejat porodnisko, ce imam PDP 23.9. Pa pravi: ja, ta teden. Pa jst njej: ok, kdaj pa najkasneje? Pa pravi: ja, zdej. Pa jo vprasam, a ni dost zgodaj 30 dni pred PDPjem? Ne, ni. Rok je 60 dni prej.... menda. da zaradi nje lahko pridem kasneje.... meni se to ne zdi prav. ker ce grem urejevat sedaj, potem mi 2 visjih plac ne bodo upostevali (julij in avgust). Sem racunala, ce mi vsaj eno upostavajo, potem imam 24 eur vec na mesec. Saj ni tolk velik, samo ne dam drzavi 288 eur za brez veze . skratka, bila je ful nezainteresirana. Bom pocakala, da gre na dopust in potem bom sla k uni, ki jo bo nadomescala Ti greš lahko dokumente urejat konec avgusta, pa ti nič ne morejo. Edino odločbo potem dobiš malce kasneje. Če greš vse skupaj urejati po 15. avgustu imaš časa čez glavo. daj vsaj tko pojdi da bodo meli vsaj 2 tedna da spacajo odlocbo skupaj da bos septembra ze denar dobila in ne se mesec kasneje seznami - bom cez teden dni preverila ce je kaj novega na njih k bom dajala vse skupi - pol stvari se res ne rabi - a to vidis iz prakse
|