Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:14:14
|
|
|
|
lidik
|
aha super. No jaz imam pa še eno babano in dve breskvi v rezervi - je danes do pol petih le še dolga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
do pol petih pa samo sendvič? ajoj to pa pri meni ne bi šlo (sadje pač ni hrana no.... to je... posladek)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:20:32
|
|
|
|
lidik
|
a ne sej za zajtrk sem imela že polnozrnato žemljico in tekoči jogurt. Sej sendvič je bil pa kar konkreten. Tako da mislim da bom čisto kamot zdržala do konca.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:24:21
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa ravno nazaj iz Spar-a iz kosila, nič mi ni prav teknilo, sem jedla eno juhico govejo, pa mi je bila preslana, pa mojo sicer najljubšo kombinacijo solate rdeča pesa-koruza, sem pustila več kot pol, eno polnozrnato zraven, to je blo ok, za povrh pa še en sladek ježek, tisti mi je še najbolj pasal. Brezveze
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:33:18
|
|
|
|
lidik
|
ej Arwenko danes ni dan za tisto kar imamo ponavadi najbolj rade. Jaz ponavadi ne morem brez solate in sadja in česa podobnega. In ponavadi si naredim tu solato za malico. Danes pa bolj kot sem solato gledala bolj mi je smrdela.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:35:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem danes tak murkasta da je kr groza, resnično ne vem kaj mi je, rabim malo razvedrila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:36:49
|
|
|
|
lidik
|
meni gre danes tudi vse na živce. Pa še 30 stopinj spet v pisarni, oz. že hoče iti malo čez, pa stranke, pa ti vonji (ok, sej vem da vsi ne morejo dišati, samo kaj če komaj zdržim tu), tak da vsak čas bom šla domov. No bi šla, če bi lahko.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:41:29
|
|
|
|
jmpolona
|
T.Z. mam še vedno poln želodec, sam enega čokoladnega krofa se pa ne bi branla!!! Lidik - možno celo, da se poznava. Glede na letnik, bi lahko bile v paralelki v OŠ - saj si hodla na OŠ Franja Malgaja? Sam jaz sem še 79 letnik - pa ti?? Drugače pa se lahko kdaj dobimo? Ali pa vsaj facebook? Jaz drugače delam v LJ, sem pa okoli 17 ure doma v Šentjurju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:43:33
|
|
|
|
NADA79
|
No pa bi se še jaz pofočkala če lahko! Tudi sama sem Celjenka in .Prvi PDP sem imela 13.7.2010, ampak so mi zaradi težev v nosečnosti prestavili datum na 26.7.2010, tako da še čakamo. Doma imamo že sončka Davida starega 2,5 leti in nam popestri prav vsak trenutek dneva tako, da do danes nisem vedela, da je ta tema odprta . Zato prav lepo pozdravljene...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:44:08
|
|
|
|
jmpolona
|
Glede muhavosti se pridružujem. Še moja mala je bla včeri tečna kot sam . Je baje ena čudna luna in ima velik vpliv. Drugače nisem nikoli glih veliko na luno dala, sedaj pa ko imam otroka pa prav vidim kako ji niha razpoloženje glede na luno. Kr neki no.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:56:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Ampak meni se zdi, da je šele v ponedeljek polna luna ali ne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 12:59:53
|
|
|
|
jmpolona
|
Arwenko če ti odkrito povem ne vem kdaj je. Je pa to včeraj omenla ena kolegica (se spozna na astrologijo) in je rekla, da bo do danes luna v neki čudni poziciji - ne me vprašat v kakšni in bomo bolj nuhasti. In mi je moja mala to lepo potrdila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:23:52
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg, cm buši SEPTEMBER 10. nadka30(30) (3, ,1 ) 2.8. Slov.Konjice +9 98 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) 3.8. Laško +7 112 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 ? 28. mami_1979(30)(5 ,4 ) 2.8. Šmarje/Jelšah +10 116 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 ? 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 101 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) 2.8. Celje +1 ? DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +3 100 15. lidik(30) (1 ,0 ) 20.8. Šentjur +2,5 ? 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 ? JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 ? 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 ? FEBRUAR 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 ? JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ? ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:23:56
|
|
|
|
obcinarka
|
ja babnce ste zmagale)) sem jedla a-vendar sm si omislila še enmal b) zraven, torej makaronov, ker tule nas poznajo kuharji pa si enmal lahk zmišljujemo... sam to ne pomeni da bo do petih to ost, še nektarina, banana, zihr bo še sladoled... zvečer pa frape... se mi enmal zdi da ko sm včeri oblekla kavbojke-nosečnioške seveda so mi ble pa... hja skor že prav ... sam sladkarij se morm mal branit, se po prstih tolčem ampak... a mogoč ktera pije teekanne iz dm za nas nosečnice?'
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:24:39
|
|
|
|
urskaf
|
A katera ve kak je postopek za pridobitev bolniške? Jst ne morem več delat. Sem taka, kot da bi me vlak povozil. Verjetno moram najprej do zdravnika, ne? Kaj pa potem?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:27:37
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem včeraj gledala nekaj, ker moram tisti avoj atlantidski prstan prečistit energij in tistega je treba kao na polno luno dat. Moram pa še to preverit ali to pomeni iz nedelje na ponedeljek ali iz ponedeljka na torek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:29:06
|
|
|
|
Arwenko
|
urskaf bolniška..hmmm, gres do zdravnika, ti odpre bolniški list in pol v službo javiš, da si na bolniški. Ko se ti zaključi pa greš potem po tisti papir, ki ga moraš v službo odnest.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:30:54
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf A katera ve kak je postopek za pridobitev bolniške? Jst ne morem več delat. Sem taka, kot da bi me vlak povozil. Verjetno moram najprej do zdravnika, ne? Kaj pa potem? za prvih 30 dni je dovolj da greš do svoje osebne zdravnice za naprej pa rabiš mnenje svojega ginekologa da napiše mnenje in ti potem tvoj zdravnik pošlje na komisijo, pol je pa vse odvisno od njih. No jaz sem nazadnje ko sem bila pri svoji g rekla če mi napiše kako mnenje za zdravnico tako da sem včeraj šla k svoji zdravnici in mi je brez problemov odprla bolniško, ker v bistvu jo jaz rabim samo za cca 3 t potem sem pa tako že v porodniški. Za 30 dni pa ti tako odpre bolniško tvoj zdravnik tako da pejd do svoje zdravnice.Upam da boš razumela kaj ti mislim povedat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:34:08
|
|
|
|
nadka30
|
sem prej pozabila dodat da potem javiš v službo da si na bolniški in konec vsakega meseca moraš v službo nest bolniški list za pretekli mesec
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:34:51
|
|
|
|
lidik
|
ja urskaf meni je ravno v ponedeljek simoniti razlagal glede bolniške - je rekel, da za en teden mi lahko da moja osebna zdravnica - ne rabi njegovega potrdila, če pa bi bolniška trajala več kot en teden pa mora on potrdilo napisati, pa še na vsake toliko časa (sej je povedal koliko pa sem pozabla) je komisija - torej je rekel, da bolniško je težko dobiti. Upam pa da ti uspe - pojdi vsaj za ta en teden, ki ti lahko da tvoj zdravnik. jmpolona ne jaz pa sem že 80 letnik in ja seveda sem na Franja Malgaja hodila Tako da ja možno da se poznava od tam. Nada79 ojej, ti pa si že skoraj pri dnevu d. Dobrodošla !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
NADA79 dobrodošla tudi ti!!! Oooo ti boš pa čisto kmalu na vrsti!!! urskaf: kot vsaka druga bolniška... lidik in ostale: pa ne biti tečkaste no!!! Pa res... katere ste še na FB mi lahko pošljete ime in priimek na ZS pa vas dodam....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:36:07
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 a za 30 dni ti lahko da osebni zdravnik? Moj G je meni ravno v ponedeljek rekel da za 1 teden ti lahko da osebni zdravnik. NO zdaj pa ne vem kaj je prav.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:36:23
|
|
|
|
urskaf
|
Hvala punce. Saj jst rabim sam za par dni, tolk da si mal odpočijem, ker sem res ko tak zombi. Pa še nekaj bi vprašala, moja zdravnica je šla kao v penzijo, pa dela sam še kak dan v tednu, pa še zdaj je šla na dopust. Menjati mi je pa zdajle brezveze osebno zdravnico, ker pride čez en mesec iz porodniške ena fajna, pa bi šla k njej. A mi lahko to uredi zdravnik, ki jo nadomešča, al pa dežurni?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:36:58
|
|
|
|
lidik
|
pa daj T.Z. če je pa tako težek dan !!!! Sama sebi že grem tu na živce, kaj šele da mi vse ostalo ne bi šlo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:37:55
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka30 a za 30 dni ti lahko da osebni zdravnik? Moj G je meni ravno v ponedeljek rekel da za 1 teden ti lahko da osebni zdravnik. NO zdaj pa ne vem kaj je prav. Meni je pa glih zadnjič tudi Simoniti razlagal, da ti lahko da osebni zdravnik do 30 dni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?