katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 hej, tiste ki ste že rodile in ste že hodile v MŠ, kaj zaj tudi hodite????? jaz sem lansko leto hodila tko da ni potrebe da zdaj tudi IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Ker moram skoraj vse na novo kupit in od prejšnjič vem, da če so kolki ok, ni treba široko povijat ne bom kupovala preveč tetra plenic in sploh nič povijalnih na zalogo.... Če bi slučajno UZ kolkov ne bil dober in bi morali na široko povijat, bo že moj v trgovino skočil in kupil.... ima časa en teden... tocn to - imas popolnoma prav IZVIRNO SPOROČILO: bambinca IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro ja res je - ti seznami so dobra orientacija in ti dajo obcutek da imas doma vse,vsekakor je kako stvar vec met fajn ne premalo,ampak to ne mislim kake drage stvari, jaz sem prvic ful hotla meti kos za plenice da ne bo smrdelo po bajti,pa hb nisem kupila ker bi stran vrgla denar - nasa je bila skoz samo dojena in je kakala na ene 10 dni - takrat seveda za 10 dni skupaj, torej vmes tko ni bilo smrdecih plenick,tisto sem pa nesla direkt v smetnjak...pa je bilo...tko je bilo seveda pri meni, ene brez kosa ne morejo ker imajo drugacne okoliscine...pa se za kak predmet bi se naslo ali ga res rabimo... se spomnim moje potovalke za p - kot da grem za 14 dni not - obupno prevec notri, tokrat bolje vem in gre samo nahrbtnik z mano...hehe evo, kako so si mulčki različni...moj ta mali je na 2 uri in seveda sem veselo polnila košek za plenice je pa bil res požrešen in še zdaj je o vrjamem ja,jaz sem pol k je redn kakala - lih zima je bila kar v pec vrgla plenico pa je blo - mamo se uno staro in ni skode...hehe tinka - super za pregled IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: bambinca ja, dojenje že, ampak ne moreš vedet, a bo sploh zalaufalo... Se čisto strinjam. Nismo vse mame polne mleka in najdemo se tudi takšne, ki nismo dojile. In tole zagovarjanje dojenja na vsak način je zame neumnost in psihiranje mamic. Pri nas ni bil dojen ne prvi in ne drugi. Benjamin zaradi moje izgube mleka po 14. dneh, Jakob pač zaradi prirojene napake, ki mu ni omogočala dojenja. Pri Manji se bom sicer potrudila, ampak če ne bo šlo, se svet ne bo podrl. In premalokrat se hude zagovornice dojenja ne zavedajo, kakšno škodo in slabo vest lahko povzročijo s svojim zagovarjanjem. se podpišem pod beniko. Jaz tud nisem dojila, pa ne ker ne bi hotela, ampak ker mi je zaradi Anejevih začetnih težav in moje sekirancije zmanjkalo mleka. Sem se počutila kot najslabša mama na tem svetu, ravno zaradi tega, ker te psihirajo s tem dojenjem. Seveda sem si tudi jaz želela dojit, a Anej je kljub adaptiranemu mleku normalno razvit otrok, nič več ali manj bolan, kot tisti ki so bili dojeni po leto ali več. Sem pa rekla, da bom zdaj v drugo dosti bolj sitna v P, ker meni so že tam dojenje "zafurali", zdaj bom pa bolj "tečna" mama. kok mate prav,se strinjam ce ne dojis si grozna mama - ze v p te grdo gledajo, jaz sem mojo dojila do 5.meseca pol je pa zmanjkalo mleka k sm bla ful prehlajena pa se mala je malo zacela z gh in je zmanjkalo - pa sm bla delezna kr nekaj grdih opazk...
|