|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
18.7.2010 11:22:29   
n a n i
Betricija, sem v 20 tednu. Jaz sem ful za naravno in ne maram okoli zdravnikov hodit, ko samo pisejo zdravila pa se sploh ne prepricajo kaj ti je. sovrazim, ko dajajo zdravila za vsaj slucaj. Pa se v bolnici ne bi rada ostala v tej vrocini, mi je boljse doma. Ce pa bolecina ne bo ponehala, kljub mirovanju bom pa sla k svoji g.

Uffff likanje.. to pa pri nas vedno deagi dela. Jaz sploh ne vem, ce se znam likalnik v roki drzati ;)

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.7.2010 18:52:31   
BabyKitty
n a n i me veseli, da si bolje user posted image

Zjutraj je bilo tako fino hladno... zdej pa spet sopara user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.7.2010 6:36:31   
pinkalonca
joj me ni nekaj dni pa takoj takšne novice user posted image nani samo da si boljše user posted image user posted image

no ta teden imam končno pregled user posted image minilo je 5!!!!??? tednov od zadnjega pregleda user posted image ne morm vrjet, da gre čas tako hitro, še malo pa bomo v rokah že imele naše štručke user posted image
se mi je pa zdelo danes zjutraj, ko sem se prebujala, da sem nekaj začutila - nekaj se mi je zaletelo v trebušno steno user posted image upam, da je bilo to to in da bom kmalu začutila spet user posted image

pa danes grem končno po ne vem kolko mesecih k frizerju user posted image uf že komaj čakam user posted image

lepo preživite nov delovni dan, danes zjutraj se vsaj da dihat user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.7.2010 7:52:31   
BabyKitty
Jutro punce!

pinkalonca uživej na pregledu user posted image user posted image upam, da ti G pokaže štručko user posted image pa seveda, da te mali malo zbrca user posted image

Jaz sem se pa zdajle pogledala v ogledalo... bušija no... in se tok hecn vid kje je konc maternice... 2cm nad popkom user posted image je prov taka smešna bunkica user posted image prilepim slikico, ko bom imela malce več časa...

Pridne bodite! Upam, da ste na hladnem in da ne delate tako kot jaz user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
19.7.2010 7:53:34   
KatyK79
jutro user posted image ,

n a n i - kako si danes???

pinkalonca - ja to je, to...čestitam za prve nežne brcike

drugače ja pa danes super, tale jutranja svežina tttoookkkk paše!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.7.2010 8:02:30   
Frutiq
user posted image Ponedeljek... user posted image , komaj čakam petek!!!
Mene pa je danes moj črviček tako brcnil, da sem prav čutila pod rokouser posted image
nani, si bolje? Počitek velikokrat pomaga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.7.2010 8:50:07   
jona klara
pikaklonca-dobro opravi danes, pa upam, da ti ga pokažejouser posted image !

jaz pam še ne čutim brcik, mogoče kdaj občutek, da so metuljčki, pa nisem ziher, mo bo prav brcnil bom pa že vedela, komaj čakam,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.7.2010 8:58:26   
lidik
jutro punce. No jaz sem tudi komaj dočakala ta ponedeljek in še malo in bo ura 12. in že imam pregled. Jupi. Komaj čakam. Pa upam, da bo danes najin skrivnostnež že pokazal kaj ima med nogicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.7.2010 9:07:38   
Frutiq
lidik, takoj poročaj, ko kaj izveš! Vse smo firbčne!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.7.2010 9:22:25   
*Star*
Nani - samo da je bolje s teboj. In da se ne ponovi seveda...

Punce jaz pa poročam o svojem šopingu in vam povem, da nisem čist nič najdlauser posted image user posted image user posted image  Edina oblekica, ki mi je bila všeč stane 130€. Danes grem še v center pofirbcat, če pa tud tam ne bo nič, je pa to edini izhod v sili.

lidik - hitro poročaj kako je bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.7.2010 9:25:01   
lidik
Frutiq in *Star* seveda takoj poročam. Torej okoli enih mislim da bom že nazaj z kakšnimi novičkami. Nazadnje ko sem bila sem mogla tako dolgo čakati. user posted image Prej sem bila pri njemu navajena, da ko je bila ura ko sem bila naročena, sem že bila v ordinaciji tudi, zdaj pa sem dvakrat že čakala več kot pol ure. user posted image mah sej ni važno, važno da bo vse ok. Obljubim pa da poročam takoj. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.7.2010 10:23:54   
jona klara
lidik- srečno na pregledu, pa upajmo, da s ti pikica razkrije. Jaz sem bila na samopl. uz prejšnji teden, ker pri nas kjer imam gineka v bolnici ti naredijo uz samo 2 krat, nikoli vmes, kar je groza, ne vem, če se po porodu ne bom prestavila vstran, čepreav je super ginekolog, samo kaj mi nuca, če nimam nikoli uz.No v glavnem sem v 18 tednu, pa je pikica spet isto kot na nuhalni držala nogicwe skupaj, noče se pokazati, pa saj samo, da je vbse okej.Javi kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.7.2010 10:37:21   
*Star*
jona klara - kolk pa stane samopl. UZ?

Punce a katera kaj ve o tem - sem hotla it na en pogreb in so me punce totalno napishirale, da ne smem , da jaz nimam kaj na pogrebe za hodit in tudi na grobove menda ni dobro. Me to ni iz tira vrglo, ker se zavedam, da so vraže, samo me zanima, kašne veze ima lahko to z nosečnostjo. Na zdravje zagotovo ne more vplivat, kvečjemu mogoče na mojo psiho?
Malo mi je žal, ker moj dragi ima žal pokojnega očeta in sva kar pogosto hodila na grob, zdaj pa mi je kar malo tko...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.7.2010 10:49:45   
jona klara
star- odvisno kam greš toliko stane, jaz sem šla v ljubljano v barsos- 95 eurov, ampak mi ni žal tega denarja, samo, da sem imela natančen pregled vseh organov in da je vse okej.user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
19.7.2010 11:32:32   
betricija
dan,
danes sem pa končno spala tako kot je treba. tale vročina je bila kar malo preveč huda.
jona klara a ta pregled za 95€ je bil nekakšna zgodnja morfologija? jaz imam srečo, da mi je UZ delala za vsak obisk pri G, pa tudi na urgenci so mi zmeraj delal UZ, samo če sedaj pomislim, raje bi manj slikc, kot pa tistega sekiranja 4 mesece ali je vse ok z otrokom, ker sem tolk krvavela.
Star, nikar ne verjami v te vraže. saj tudi pravijo, da na vrtu ne smeš delat, z rokami ne smeš po sveži zemlji kopat...eh, jaz si dam rokavice gor in grem na vrt po solato, jagode in itd. pa imam lepo čiste roke. pa jaz sem tudi 1x mesec na grobu ima mož brata pokopanega, pa mi do sedaj ni bilo nič.
nič, grem na balkonček v senco malo svežega zraka lovit. superca je danes. pa še sama sem v bajti. tast in tašča sta na morju, moj je v službi, ahhh kaj bi lepšega.
uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.7.2010 11:38:45   
aischa1
Lidik uživaj danes na pregledu pa upam da vidim tvojo pikico pa poročaj kako je blo pa seveda kakšno slikico pokaži.
Meni se duti počasi zazdeva da me moja pikica zgečka v trebuščku sedaj sem polnih 15 tednov 4 nosečnost pa upam da se bo kaj prej javla.Trebuh mi že cel teden nekaj vibrira pa zdi se mi kot da mi mehurčki pokajo.Jaz tudi komaj čakam 29 da imam končno spet pregled joj kje je še to.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
19.7.2010 11:40:23   
aischa1
Lidik sem mislila napisat upam da vidiš svojo pikicouser posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
19.7.2010 13:42:58   
jona klara
betricija- ja prav morfologijo je naredil
glede grobov sem jaz vsak teden na grobu očeta, tako da ne verjamem v te zadeve, prej, da je lepo, da greš in se ti lahko s pozitivnim povrneuser posted image .Glede zemlje- se izogibam, če pa skočim po kako solato pa grem tudi brez rokavic, saj si takoj  temeljito očistim roke.Tokse pa tako ne dobiš če si zemljo šlatal ampak, če si jo zaužil skozi usta, vsaj mislim, da je tako.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
19.7.2010 14:27:14   
*Star*
Oh babje vraže... se s kolegico hecam, čakaj ta vikend ko grem k babici niti spat ne bom smela, ker to ni dobro in ne smemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
19.7.2010 14:33:15   
*Star*
A partner je lahko poleg pri morfologiji?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
19.7.2010 14:38:31   
Arwenko
Ja, koliko sem jaz vprašala je lahko. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
19.7.2010 14:47:34   
obcinarka
ja lahko, seveda... je moj G rekel,ga bova povabla...

user posted image user posted image  

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
19.7.2010 15:14:34   
lidik
ok takole je pri nam. Pikico sem videla, ker UZ mi je naredil - ampak ni bila to morfologija - se je prejšnjič uštel pri tednih, tako da jo bomo delali naslenjič - torej 20.8. Drugače pa najina pikica ostaja skrivnostna !!! Ne pokaže nič. Je pa vse vredu. Srček se sliši, vse se vidi dobro, nogice, rokice, glavica, srček, želodček, vse....razen zaklada med nogicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

*star* jaz sem bila na pogrebu pa tudi na grobove normalno hodim pa je vse ok, tako da bi jaz na tvojem mestu tudi te vraže preslišala. Aja pa pri meni na morfologiji je moj lahko zraven.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
19.7.2010 15:18:52   
aischa1
user posted image user posted image Lidik za uspešen pregled.Ta tvoja pikica pa noče pokazat kaj je je malo skrivnostna al pa jo je sram.user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.7.2010 15:34:42   
Slavi83
Star men niso putil na pogreb ko sta umrla babi pa dedi, so rekli, da nima nosečnica kaj iskat na pogrebu tko da me niso hotl s sabo vzet (pogreb je biu v drugi državi), sam jezi me pa ker nihče ne pove zakaj to kao ni dobr.

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?