|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
15.7.2010 13:37:46   
jona klara
baby Kitty- čestitke za super opravljen pregled, verjamem, da sta v extazi sreče, tudi jaz bom.Vem kako hitro lahko zapraviš denar za nešega pikca....user posted image user posted image

kje pa je mothercare? kakšen vozek sta naročila? midva bova verjetno vzela CAM X3 EVOLUTION

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
15.7.2010 13:40:52   
BabyKitty
Zdej so mel vse 30% znižan... no to kolekcijo, ki je meni osebno najlepša, kar sem jih do sedaj vidla user posted image

Lahko ti napišem cene, ker kopuješ vse posebej... in izbiraš različne povštrčke dekce ipd...

obroba (kratka): 31,50
2x rjuhica: 17,50
Prešita odeja (s flisom in letno stranjo, na kateri je bombaž): 38,50
tepih: 24,50
tapetka 5m: 8,50
prevleka za povšterček (za malo kasneje): 8,50
termometer za v sobo: 4,50
tanka dekica za v voziček: 27,50

Neposredna povezava do sporočila: 4627
15.7.2010 13:44:09   
BabyKitty
jona klara mothercare je pri city parku... v sosednji hali...

Voziček je pa tale:
http://www.mothercare.com/My-Choice-wheeler-pushchair-accessories/dp/B003MRD7CQ/sr=1-1/qid=1279194143/ref=sr_1_1/280-5019546-8264160?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=340782031&mcb=core

Bež barve... je tok simpatičen, tak malo bolj old school user posted image

Cam voziček pa meni ni bil všeč, ker si mi je zdel ful okoren, pa plastičen za to ceno... Ampak stvar okusa...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 15.7.2010 13:45:01 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
15.7.2010 13:51:43   
pinkalonca
babykitty bravo za simpatičen pregled user posted image user posted image user posted image te je potem miško pustil v pričakovanju, je že zdej navihan user posted image pa super za shopping user posted image user posted image user posted image   slikice so pa prelepe ♥♥♥

midvapa še vedno nisva nič kupila user posted image

brcik pa še ne čutim.. pomojem da bo še trajalo preden bom kaj začutila user posted image

voziček pa tako ali tako dobiva od svakinje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4629
15.7.2010 14:00:29   
betricija
luštne slikce. ko dobim doma skener bom tudi jaz slikce delila z vami. jih imam od UZ skoraj za vsak teden.
jaz sm se pa danes gledala v ogledalo pa se mi zdi, da imam tolk velik trebuh že. kako je pri vas? se vam vse pozna? če ne bi vedela da imam samo enega otroka pod srčkom bi mislila, da nosim dva.
jaz tudi še nisem nič kupovala. bom počakala do morfologije, če bo vse ok, se takrat vrževa v nakupe. joj, kje je še 5.8.
hudi mi je edino, ker sem v bolniški in ne smem nikamor po nakupih. bi najraje kar reskirala in šla. če pride komisija bi si pa že kaj izmislila. pa izgleda da so se krvavitve končalo. ko bi res temu bilo tako in končno začnem uživat.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
15.7.2010 14:01:34   
Tulipan12
Pozdravljene user posted image !
Da malo pokomentiramuser posted image

BabyKitty, čestitke za pregled!
Brcike, jaz jih čutim kot da bi mi nekdo potrkal iz notranje strani trebuščkauser posted image , jih pa še ne čutim redno - predvsem zvečer, ker se komaj takrat umirim in pa ko pojem nekaj sladkegauser posted image
Voziček, mi imamo MaxiCosi Mura4 in smo zelo zadovoljni, ker pa sem hčerko rodila lani aprila, nismo potrebovali košare, tokrat pa bo nujno potrebna. MaxiCosi imamo tudi jajčko in naslednji avtosedež - zelo zadovoljni z vsem.
Vročina, še en teden do dopustauser posted image user posted image user posted image
Spanje na trebuhu, ne gre večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4631
15.7.2010 14:10:23   
n a n i
BabyKitty cestitke.. Tista slikca s palckom je pa fenomenalna.. Mali/a bo komedijant ;) pa kako zna mami pomirit ;)

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
15.7.2010 14:11:44   
aischa1
BabyKitty super za pregled sedaj si pakar daj duška in zapravljaj saj je to nekaj najlepšega zapravljat za naše pikice.Tudi mi bomo mogli na novo nakupovat saj smo 5 let nazaj rekli,da zapremo proizvodnjouser posted image user posted image  no pa sno se zmotliuser posted image user posted image .Pri meni se tudi izcedki končujejo in upam da bom seaj lahko normalno zadihala in uživala v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
15.7.2010 14:16:38   
KatyK79
joj sej res, jaz smotka.....točno tko ja babykitty, rokica in prstek- HUDO!
ja sporoča da je vse ok user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
15.7.2010 14:50:45   
BabyKitty
Mali je faca user posted image sam k nevem a je user posted image al user posted image  user posted image zdej pa res MORM na 3d/4d user posted image lumpi user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
15.7.2010 15:07:58   
zaljubljena23
Babykitty, čestitke za uspešen pregled in nakup...user posted image user posted image user posted image

ula, tole se tudi jaz sprašujem...Je moj sinoči božal buščija, pa sem dobila v zahvalo nazaj tako nežne, rahle gibe, podobne razbijanju, bitju...Res neki novi občutek in definitivno ni prebava...Sem skoraj 100% prepričana, da bi lahko bile tole brcike

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4636
15.7.2010 15:23:59   
Frutiq
Ejla user posted image !
Brcike.... jaz jih čutim kot da bi me kdo narahlo boksal z notranje strani, vendar pa jih moj user posted image še ne čuti. Sem bila zdaj tri dni na bolniški zaradi neke viroze (vročina in driskauser posted image ) in me je najbolj skrbelo, da bi kaj vplivalo na pikico, ker sem bila samo na prepečencu in nesladkanem čaju user posted image . Sem bila ful vesela za vsako brciko, ker sem se tako mirila, da je s pikico vse  OK.

BabyKitty super za morfouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
15.7.2010 20:56:38   
BabyKitty
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

Kje se kaj hladite? Ker meni je takoooo vroče, da se mi bo zmešal vsak čas user posted image noro... Danes je bilo v emporiumu tok fajn k majo klime do fula navite, da sem mislila, da se bom kar notri zabarikadirala user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
15.7.2010 21:22:30   
zaljubljena23
BabyKitty nič kaj posebnega...Pijem veliko, te pa te si dam malo hladne vode po obrazu...Vglavnem večina časa preživim noter...Ker tole je že vse skupaj preveč...Komaj čakam na ohladitve upam, da jih kmalo dočakamuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.7.2010 7:07:27   
betricija
dobro jutro punce
danes naj bi bilo ful vroče, a je nekaj oblačnosti na nebu user posted image
v glavnem lep dan in obilo užitkov pri brcanju. jaz še kar čakam. čeprav se mi zdi, kot da se mi nekaj pretaka po spodnjem delu, ko položim roko nanj. upam, da kmalu čutim tudi jaz.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.7.2010 8:14:26   
KatyK79
jutro punce,
zaljubljena23 - čestitke za brcike user posted image

punce sej če jih od začetka ne čutim vsaki dan to verjetno ni nič narobe ane user posted image user posted image
jaz jih nekak čutim 14 dni, samo včeraj zvečer pa ni bilo nič user posted image
od kdaj pa se te brce mora štete, ker jih baje moraš in jih mora biti vsaj 10 na dan!

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.7.2010 8:19:07   
pinkalonca
hej punce user posted image   se vidi da je vroče zunaj, še tukaj se je debata kar upočasnila user posted image

zaljubljena super za brcike user posted image

jst komaj čakam da bo današnjega dneva konec da se malo spočijemo od te vročine user posted image naj vam hitro mine dan in uživajte čez vikend!!!!!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.7.2010 8:23:55   
*Star*
BabyKitty slikice so res čudovite. Zdaj pa tudi jaz komaj čakam morfologijo, čeprav sem si vse skupaj bolj na izi vzelauser posted image
Zaljubljena, bravo za premikceuser posted image . Kok je fajn spremljati,kako napredujejo naše nosečnostiuser posted image

A mi lahko katera pove, kam da grem gledat za oblekice. Naslednji teden imamo namreč eno poroko, jaz pa nič za oblečtuser posted image  Pa tud kjerkoli sem gledala, nič pametnegauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.7.2010 8:25:19   
špica84
star mogoce če pogledaš v kepici,čeprav je drago ko žafran :(

Dobro jutro

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.7.2010 8:34:40   
GITA14
babykitty čestitke za pregled in prekrasne slikce.

Js pa celo noč nisem spala, me je zgaga tolk pekla, da se mi je kr mešal, sm sam upala, da bi lahk bruhala pa ni šlo. Zdej zjutraj je pa že dobro.

Js tut ne čutim še brcik upm da bom kmalu.

Z nakupovanjem pa tut jst še čakam, da bo mim morfologija ki jo imam šššeeellleee 13.8.

lep pa ne prevroč dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.7.2010 8:35:38   
BabyKitty
*Star* odvisno od tvojga bušija... jaz nisem še niti ene nosečniške cunje kupla in sm se odločla, da je ne bom user posted image imaš sedaj npr. v zari ful dobre kiklce z elastiko v pasu... jaz sem si kupila eno v H&M za 5 EUR, ki je trenutno zlata vredna, saj je taka čist tanka in za tole vročino noro dobra user posted image sama sem zadnjič prišla v Kepico in začela malo gledati (znižano ni praktično NIČ) pa me je prodajalka kar mal postrani gledala, kaj za vraga jst to rabm user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.7.2010 8:58:17   
*Star*
BabyKitty, bušija mam že kar nekaj, ne sicer ful. Sicer so zdaj vse oblekice tko krojene, da jih lahko tudi nosečnice oblečemo, na srečo. Bi pa raje en kos, kot pa krilo pa še majčko gor...
Lih tok mam trebuščka, da se mi že kar pozna, pa nič ne morem oblečt. Tudi za vsak dan nimam čisto nič večuser posted image user posted image user posted image  Me je kar malo presenetilo, zato se nisem z oblekami založila, ker do pred enim tednom sem bla res kot da bi bla samo napihnjena, zdj pa raste, raste, raste......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.7.2010 9:02:02   
BabyKitty
Punce hvala vsem za čestike, še enkrat user posted image

Zdejle sem slučajno gledala moje stare slike... in vidim mojo mami kakšne 4 mesece po porodu, z izklesanim trebuščkom in me je kar zaskrbelo user posted image se je sploh ne upam prašat, kok se je zredila med nosečnostjo user posted image jaz se počutim tak pujsek, ker se mi špehec kar lepo nabira... samo v bušija me ni nč... roke mam pa kot kakšna metalka kugle user posted image

Ste se ve že kej zredile? Jaz sem iz 60 prišla že na 64,5 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.7.2010 9:05:53   
BabyKitty
*Star* samo oblekice te zelo hitro precej zredijo... no vsaj mene... buši je pa meni v zadnjih dveh tednih kar precej zrastel... torej od cca. 19. tedna dalje... ampak ko sem včeraj gledala na morfologiji v čakalnici punce, so se mi vse zdele precej bolj noseče kot jaz user posted image in potem ena reče sestri... ja sej se mi še skor nč ne pozna... pa res tak buši je že mela user posted image pr men je pa sestra misla, da sem na prvi pregled pršla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.7.2010 9:07:34   
jona klara
STAR-v popku imajo kr nekaj, tudi kaj bolj elegantnega najdeš

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?