|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
16.7.2010 9:26:21   
pinkalonca
Star jst imam eno ful lepo in lahko oblekico iz LaVie user posted image
BabyKitty ti si imela 60kg!!!???? Kje?? Tole si me pa čist presenetla user posted image jst sm začela z 70kg pa srčno upam, da ne bom zdej zdej eksplodirala user posted image zenkrat sem še vedno v minusu očitno sem imela dovolj zaloge da jo zdej bebica koristi user posted image Ti se pa ne sekiraj zdej zaradi kg ker sem 100% da si disciplinirana punca ki bo kmalu po porodu poskrbela tudi zase in to brez težav user posted image zdej pa uživaj v nosečnosti user posted image

ma meni vsak dan v službi težijo, da za svoje tedne nimam nič bušija user posted image včasih mi je že kr mal bedno user posted image no ampak potem pomislim, da je vse za nekaj dobro user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.7.2010 9:36:51   
BabyKitty
pinkalonca sem imela kar nekaj zalogic že ja... se pozimi ponavadi za cca. 2 kili zredim... poleti jih imam drugače cca. 58... tko da v mojih očeh imam že 7 kg viška user posted image samodisciplina mi pa ne gre najboljš user posted image razmišljam, da bi se mal v roke vzela ja... ampak razmišljam to že vsaj kakšen mesec user posted image pa ne milim na diete, ampak na redno telovadbo, ampak v tej vročini !?! 

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.7.2010 10:08:02   
*Star*
BabyKitty nikar se ne sekiraj zaradi kilogramov. Jaz sem jih tudi že 4 kg pridelala. Na najini postavi mislim da to res ni hudo user posted image user posted image

Pinkalonca, kok pa kej stanejo oblekice v LaVie. A to je v Babycentru, ane, al se motim? V glavnem jutri bo cel projekt, se že kar vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.7.2010 10:53:40   
pinkalonca
babykitty jst na podlagi tvojih slikic bušija ne vem kam skriješ 60kg user posted image slej ko prej boš pa tudi kilce po porodu zgubila, sploh če si aktivna pa itak bo tut bebica aktivna user posted image

Star joj na žalost ti ne vem povedat kakšne so cene user posted image oblekico sem dobila za darilo, sem ti samo omenila ker je res lušna oblekica, pa če boš šla kej pogledat. Se mi pa zdi da ni ravno poceni user posted image jst bi rekla cenovni razred popka, lahko pa da se motim user posted image je pa to BC ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.7.2010 11:09:35   
Frutiq
Star, poglej si malo kolekcijo na tej strani:

http://www.lavie.si/novosti.php

Cene so sicer malo nižje kot v popku, se mi zdi, zdaj pa so še razprodajeuser posted image , tako, da ne bi smele bit nevem kakšne cifre.

Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.7.2010 13:24:12   
DeVilla
Punce glede kilc vam lahko pove, da kr zginevajo, če ti uspe dojit po porodu. Vsaj tako je bilo pri meni pri tadrugi, sem dolgo ostala na predporodni teži 60 kg, ki je bila predporodna tudi pri prvi nosečnosti. Pol so pa prišle tri-štiri zime, pa je bilo 5 kg več... user posted image  Ampak, ko še tegale "stresemo", pa začnem mal telovadit.

Brce - pri meni se vsake toliko sprehodijo mehurčki potrebuhu. Kot večrodka, naj bi brce sicer tud hitreje začutila, samo do zdaj še ne morem točno rečt, kaj je brca oz. kaj prebava... user posted image  Pa me kaj dosti ne sekira, itak me je pol še vsaka prekleto veliko in močno žokala pod desna rebra...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.7.2010 13:31:51   
Frutiq
Mene pa nekaj skrbiuser posted image Srce mi ful razbija. Baje da je to normalno za nosečnice, vendar naj bi do tega prišlo parkrat na teden, pri meni pa se to dogaja vsak dan, večkrat na dan in je kar moteče.user posted image A se še kateri dogaja kaj podobnega? user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.7.2010 13:58:58   
Tulipan12
Pozdravljene!

Upam, da ste vse pod kakšno klimico al v senci, ker je grozljivka zunaj!user posted image

Pinkalonca, gibe začneš redno štet, ko dobiš pri G tabelo štetja gibov - vsaj pri moji G je tako. Ne spomnim pa se, od katerega tedna naprej.
Star, jaz sem si kupila v Calzedoniji čudovito oblekco, ki ti naredi full lepo nosečniško postavo, zgoraj zoža, poudari prsi in trebušček in še eno na isti princip v H&M-u. Vsak, ki me vidi v njima, me full pohvali in tudi sama se počutim dobro v njima. In sta obe primerni tako za slavje kot za v mesto, službo... Če maš kje te trgovine blizu (ne vem od kod si), idi pogledat... Calzedonia 30evrov, H&M 20evrov, oboje pred razprodajami.
Kilogrami, tudi jaz sem pridelal 4,5, sem jih pa v 1.user posted image  21 in po6m sem imela -23! Tak da, punce, ne se sekirat, vse gre dol, z dojenjem pa sploh!user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.7.2010 14:27:05   
zaljubljena23
Katy, sem brala na netu, da na začetku se ne čutijo vsaki dan brcike..Tisto o štetju brcik pa naj bi se prakticiralo proti koncu N...Jaz sem včeraj našo pikico čutila samo 1x...Potem pa je bila ves dan umirjena...

BabyKitty jaz sem na -3 kg, od zadnjega pregled sem izgubila 0,3 kguser posted image user posted image To je trenutna situacija..Me zanima kako bo v ponedeljekuser posted image

Frutiq jaz s tem nimam težav...Nisem pa tudi nič zasledila odgovorov v tej smeri

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.7.2010 15:32:38   
*Star*
Tulipan12, hvala ti, sem iz Lj in obožujem Calzedoniouser posted image .
Saj pravim, jutri gremo v akcijo, se veselim, po drugi strani pa trepetam da bom najdla kaj lepegauser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.7.2010 17:59:02   
kar_ena
Živjo!

Spet se dolgo nisem javila, sem vas pa brala kolikor je bilo časa. Imam trenutno fuuul dela, popoldan se mi pa v tej vročini ne da niti pisat user posted image .

Zdaj me je pa radovednost prisilila v to user posted image user posted image user posted image in sicer tudi jaz bi rada videla slikce od BabyKItty-jine morfologije pa ne morem, pa ne vem zakaj?

Sicer pa vidim, da se o kg pogovarjate, meni se zdi da sem se zredila že fuuul, pa vsi pravijo, da se mi sploh ne vidi. In prejšnji teden na pregledu pri G sem se tehtala in imam le 1kg več kot na prvem pregledu, čeprav ogromno pojem. Ker sem drugače bolj nagnjena k temu, da se mi vsak greh pozna, sem kar presenečena. Upam, da bo tako tudi ostalo :D.

Frutiq omeni to razbijanje G na naslednjem pregledu, lahko da je povezano s pritiskom ali pa da je res čisto normalno...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.7.2010 18:40:56   
BabyKitty
Waaaa kok mi je vroče user posted image teče z mene že cel dan... groza user posted image

pinkalonca se kile, da najdt user posted image brez skrbi user posted image

Frutiq meni tudi kdaj srce prov močno razbija... ampak se kej dost ne obremenjujem... glede na vreme se čudim, da se mu še da bit user posted image zdele smo mal v ekstremne razmere padle...

kar_ena ti ne odpre albuma? Ali si kje drugje gledala... Ne gre če pri meni pod postom pritisneš tisto ikono album?

Aja pa še to sem pozabila povedati... Sem vprašala G zaradi zatekanja... pa je rekla, da nej se ne obremenjujem, ker v tej vročini, pa še nosečnost in da to ni nič nenavadnega... če se bo pa močno nadaljevalo pa naj pridem se pokazat...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.7.2010 20:48:54   
KatyK79
zaljubljena23 - sej si ti zadnjič rekla da ti zizike puščajo ane? no meni tudi user posted image ...dam danes moderček dol pa doživim šok. iz desne bradavičke sem imela tako strjeno potko neke tekočine, ki je tekla dol po joškiciuser posted image ....prav smešno je bilo vidt.
potem pa pogledam levo pa vidm da neki ven curi user posted image

bitje srca - tudi jaz opažam da včasih hitreje bije, no vsaj tak občutek imam, pa da malo težje diham, kot da imam zamašen nos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.7.2010 8:51:34   
zaljubljena23
Katy, ja jaz sem bila tista...SIcer pri meni še ni takšne sile, da bi morala nositi že blazinice..Ne curlja samo od sebe, ampak s pomočjo mojih in od dragega rokicuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.7.2010 10:45:02   
n a n i
zivjo punce,
ste pa ze pridne cvekice.
Jaz sem se danes zbudila s ful krci. Me tko boli trebuh, da ne morem hoditi. Sedaj pa ne vem, ce naj grem na urgenco ali ne. a v LJ moram iti kar v porodnisnico na urgenco ali na splosno urgenco? rabim napotnico? a ima katera izkusnje s tem?
KatyK79 ce se prav spomnim, si ti imela podobne tezave. A si imela tudi kaj izcedka ali samo neznosne bolecine? jaz se komaj diham od bolecin. Na sreco na AS srcek dojencka ful bije. Ne bi rada letela zastojn na urgenco, da bi me pol tam nadrli kaj iscem tam. pac imam slabe izkusnje do sedaj z Lj porodnisnico, pa sem vedno upostevala ukaze zdravnikov kam moram iti itd.. in jim nisem po nepotrebnem guzve delala.

uzivajte v vikendu. baje se bo konco ohladilo. komaj cakam..

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.7.2010 11:13:10   
BabyKitty
n a n i poskusi poklicat dežurnega ginekologa... 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.7.2010 11:43:38   
KatyK79
nani -  ja jaz sem tista.....jaz sem poklicala na urgenco kjer imajo eno cifro za hitre inforamcije.
so mi rekli da naj takoj pridem.
do 20t je na urgenci, po 20t je v porodnišnici.
ne vem kako je v P, samo na urgenci so bili ffffffffuuuuuuulllll prijazni.

sem midve sva isto dolg noseči ane....???
žal zdele nimam cifre od urgence.
izcedka nisem imela, izcedek ni ok!!!
ga imaš ti?

ti kr pejt pa javi!!!!
držim pesti.

aja, mene je isto tok bolelo, tako da vem kako ti je...kr pod pod noge!

Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.7.2010 11:45:57   
betricija
nani jaz ko sem krvavela in imela bolečine sem šla kar na urgenco na ginekološki oddelek. so me pregledal in pomirili. morda imaš samo krče in se maternica širi in mene odkar jemljem magnezij in kalcij ne boli več.srečno.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.7.2010 11:59:31   
n a n i
Hvala punca za hitre odgovore. Jaz se kar cepim doma. Krci zaradi sirjenja maternice so drugacni, jih poznam, to pa je konstantna bolecina. Sploh ne morem hoditi, se mi zdi, da mi z vsakim korakom noz zarijejo v trebuh. Se ko diham boli. Na sreco pa ni nobenega izcedka.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.7.2010 12:35:44   
KatyK79
nani - tudi jaz sem imela bolečino, ki je bila KONSTANTRA, vendar se je STOPNJEVALA, ni  popustila!
meni še danes ne vedo povedati kaj je to bilo, samo je možno da je to res raztezanje maternice.
nani pojdi na urgenco, da te pogledajo, ni vse v bitju srčka pikice, tu je pomembno stanje MV.

sem našla ene cifre, samo ne vem če je to, to....poskusi pa boš vidla:
431 31 13
232 30 60

pomoje bo druga ok!

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.7.2010 22:13:29   
BabyKitty
n a n i sporoči kaj je bilo? Me že skrbi user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.7.2010 10:20:32   
n a n i
Dobro jutro,

jaz sem se kar doma. sem klicala vceraj dezurnega ginekologa, pa so rekli naj se grem kar v porodnisnico pokazat. a nisem sla. Saj od bolecin nisem mogla narediti niti 5 korakov, pa se ta vrocina. Bolecine so se cez noc umirile. Me se sicer vedno boli, a precej manj kot vceraj. Mi je dragi predpisal strog pocitek, tko da me sedaj se bolj razvaja kot me je.
Hvala, ker ste mislile name.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.7.2010 10:25:03   
aischa1
Dobro jutro.
Kako ste kaj pri nas je prav lepo ohladilo in se da prav lepo dihat.
Nani samo da je počasi vse ok upam da bo še naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.7.2010 10:44:08   
betricija
dan
počasi se tudi pri nas ohlaja. nani me veseli, da te dragi razvaja in da so se krči malo umirili. samo jaz bi se še vseeno šla na urgenco pokazat. v katerem tednu pa si?
jaz sem pa včeraj po 4 mesecih prvič spet likala. prej mi je mami pomagala, zaradi krvavitev si nisem upala nič delat. sem bila pa potem mal napihnjena. ker sem nagnjena k prekomerni teži se vsak dan tehtam in od včeraj na danes je tehtnica pokazala 2kg več. mi je kar slabo prišlo. upam, da je samo voda. sicer pa sem šla do sedaj gor za cca 2kg.
uživajte v hladnem dnevu

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.7.2010 11:00:12   
aischa1
Betricija a ti si probala že likat jaz si tudi nisem upala do sedaj no pa bom tudi jaz malo poskusla kako bo.Saj sedaj nimam več izcedkov pa upam da ne b o nič narobe.Sej imam ginekologa 29.7 pa bom ginekologa uprašala kako naprej ker sedaj že 4 mesece dela vse moj dragi pa upam da mu bom lahko pomagala pri hišnih opravilih ker do sedaj mi ni pustil nič delat.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?