|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
18.7.2010 10:18:48   
Anonimen
Ma sem se že zjutraj skoraj zasekirala, ko sem se zeeelo fajn počutla , nobenih slabosti, nobenih omotic, spočita... v glavnem super....no hvalabogu user posted image je že spet vse po starem .... slabost prihaja na prvi peronuser posted image
Ma po moje je to tudi veliko psihe res tako kot je ena rekla, samo veeeliko je pa tudi resuser posted image
user posted image

(odgovor članu *ava*)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
18.7.2010 12:29:17   
_tina
Hello!

a ne kok je fajn, ko ni tako vroče... končno... prov paše user posted image
jaz še vedno nimam nobenih posebnih znakov, slabo mi na srečo ni. Jutri imam pa že kar pregled, se je verjetno tista sestra tam malo zmotila in me prekmalu naročila, ker sem noseča, po mojih izračunih, okoli 4 tedne. No, bom imela vsaj malo več pregledov, ker v prvi nosečnost sem jih imela full malo...

Nošenje otroka: jaz jo kar nosimuser posted image sej če pomislim kaj sem v prvi nosečnosti vse dvignila in delala do zadnjega (pa moram v službi tudi težko dvigovati)...

uživajte v teh normalnih temperaturah, jaz grem pa z mojo princesko malo spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
18.7.2010 13:03:09   
Anonimen
tina po moje si si ti narobe računala... računa se od zadnje user posted image , ne od takrat ko si zanosila user posted image
user posted image

(odgovor članu _tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
18.7.2010 14:19:32   
*ava*
tina:če ti veš točno dan kateri si zanosila pol si ti sama lahko bol točno izračunaš rok,kot jaz ker sem zanosila tik pred menstruacijo gleda pa se prvi dan zadnje menstruacije to bi bilo skoraj 4 tedne prej rok kot realno...me prav zanima kaj bo gin. zračunal,sigurno po user posted image ...

v glavnem temperature prav pašejo ja,danes je končno zahladilo....ampak je že sonček pri nas....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
18.7.2010 15:59:04   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

jaz tudi
pa si zadovoljna z njo

kaj pa vem. do sedaj sem bila. Zdaj me je pa kar malo strah, da me bo dala prehitro na čiščenje.
Ne vem...bomo vidli....drgač pa sm.

Pa ti?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 305
18.7.2010 17:18:46   
_tina
Vem, da se računa od prvega dne zadnje menstruacije, zato mi je pa čudno, da me je že zdaj naročila na pregled. Ah, pa saj vseeno.

zdej sem ravno iz sprehoda prišla, se tok hoitro utrudim. no, sej tud prej nisem imela ne vem kakšne kondicijeuser posted image , sam zdej je pa še slabše. pa še soparno je kotuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 306
18.7.2010 19:39:38   
netopirček
kako  super vreme!

se pa tudi jaz zelo hitro utrudim po sprehodu, čeprav sem  pred nosečnostjo bila aktivna... zdaj pa, kot puding... upam, da bo ta faza hitro mimo, ker si grem že na živce, taka slabotna mislim!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 307
18.7.2010 19:55:25   
2.2.
ojla!
danes pa preživela zopet delavno sicer ne v službi ampak pri tastu in tašči smo med točili.
počutim se kar v redu zaenkrat krčev več nimam samo prsi me bolijo še vedno. tako da se včasih kar malo zamislim če sploh sem noseča. joj spet slabe misli.... še slab teden do 1. pregleda.
z kostanjškovo pa sem do zdaj kar zadovoljna kaj pa bo pa bomo videli. na tvojem mestu bi ji kar rekla če lahko počakaš še kakšen teden potem pa če res nebi bilo nič pač greš. samo držimo pesti da bo vse v redu. vem pa da grejo z 1. avgustom na dopust, zato me je tudi prej naročila

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 308
18.7.2010 19:57:40   
mashi
Čau sonosečke.Tudi mi pričakujemo v marcu. Danes sem se vrnila iz morja, kjer sem naredila test in juuupi! Predvidoma naj bi bil rok 13.3., samo pregleda še ni sem imela, naročila se bom jutri. Če seveda moja ginekologinja dela.
Skratka, sem iz Kranja, doma imam 8,5 mesecev starega sinka, to je moja druga nosečnost, stara pa sem 31 let.
Skoraj vse sem prebrala, kar ste napisale in moram reči, da sem srečnica, ker niti ne pomislim, da bi lahko splavila. No. ne bom se hvalila, nisem pa s tem obremenjena.
Mučijo me slabosti (malo manj izrazite kot 1.) in vse mi smrdi. Še najbolj kava...in to meni, ki sem jo lahko spila na litre. Moj mož se samo čudi!Sem pa danes po dveh tednih prišla domov in me je kap! V stanovanju sva pustila dve muci (zanju so skrbeli drugi) in je bilo vse poscano, po...sploh ne vem, kako bomo prezračili. Pol ga je pa še mali sral in se drl kot jesihar, kar sploh ni v njegovi navadi. Zdaj že od 18.30 spi, kar je povsem neverjetno...pričakujem budnico in potem mučno vsaj 2h uspavanje...na, je že buden...

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 309
18.7.2010 21:00:52   
žabica_
Čer, sonosečkice.
Koliko se nas je nabralo, bravo, punce user posted image user posted image user posted image
No, mi smo se vrnili z dopusta - bilo je kratko, ampak sladko user posted image če bo nosečnost potekala (kolikor toliko) BP, jo avgusta še kam mahnemo user posted image

Bruham na polno, imam tut rjav izcedek, utrujena grozno, brez energije katastrofalno .......... ni da ni user posted image upam, da se tile prvi tedni čimprej odšlepajo in končno spet zaživim.

5ra8 in 2.2. - tudi jaz imam Kostanjškovo user posted image z njo sem tako tako zadovoljna, ravno razmišljam o menjavi. Avgusta gredo pa res na dopust, za ves mesec. Ne vem, kako in kam, h komu bomo naročene me - ta problematične nosečke, ki hodimo na preglede na 14 dni?! Bom jutri povprašala ........

Letim v horizontalo.
Bodite v cvetju user posted image

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
18.7.2010 21:28:11   
2.2.
iz kje pa si žabica? in koliko časa si noseča-nisem za nazaj gledala verjetno si že omenila

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 311
18.7.2010 22:05:26   
*ava*
mi smo tudi lih z morja prišli,ampak vem že kar nekaj časa da sem noseča ker sem imela že en pregled pri gin. preden smo šli zaradi izcedka.....ni pa bil viden še utrip....tako,da upam,da v torek bo vse ok.....pa da bo sam ena pikica in ne dve kot je neki namignil.....
z možem sva full happy....hotela sva počakat do jeseni ampak nas je prehitelo par mesecev.......želela sva si da bi bila nekje 3 leta razlike s ta prvim ampak bo nekoliko manj.....
koliko nas je že za marec 2011 res sem vesela...upam,da vam v torek še jaz potrdim 100%,da je vse ok....
pa srečno vsem ki ste že na seznamu.....

otrok je največja sreča in veselje:)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.7.2010 8:06:41   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: žabica_

5ra8 in 2.2. - tudi jaz imam Kostanjškovo user posted image z njo sem tako tako zadovoljna, ravno razmišljam o menjavi. Avgusta gredo pa res na dopust, za ves mesec. Ne vem, kako in kam, h komu bomo naročene me - ta problematične nosečke, ki hodimo na preglede na 14 dni?! Bom jutri povprašala ........

No daj vprašaj, me prav zanima kdo jo bo nadomeščal.

Jaz ko sem imela laparo me je operirala Koželjeva, res ful prijazna, vse razloži, tako nekako toplino čutiš...čisto drugače kot pri K. Samo ona pa je v bolnici se mi zdi....

Drugače pa spet ponedeljek....danes se bo vleeeklo, kot ponavadi...naj vam čimprej mine user posted image

user posted image

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 313
19.7.2010 8:17:06   
Anonimen
Hvala za kavico .... sem si jo ravno privoščila, je nisem pila dve leti in pol , sedaj pa imam tako nizek pritisk , da čisto omotična okrog hodim in si privoščim eno zelo mlečno kavo zjutrajuser posted image
Lep dan vsem, se še oglasimuser posted image
user posted image

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
19.7.2010 10:40:21   
slama
Živjo punce.
uh, kako se prileže ta ohladitev, ki pa verjetno ne bo dolgo trajala.

Že več kot pol ure klicarim, da bi se naročila za prvi pregled, pa je ves čas zasedeno!?!?! Bom popoldne šla osebno, pa mi bo gotovo rekla: ja, zakaj pa raje ne pokličete oz. saj se lahko po telefonu naročite. uf ...
no, sej ni tako hudo user posted image
Cel projekt za termin pregleda.

Super za vse, ki se bile na morju. Mi letos ne gremo nič, ker je še kup dela v hiši za dokončat. Bomo pa septembra v Anglijo leteli, če bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
19.7.2010 12:15:05   
naja17
Čav user posted image ... Evo tudi jaz z dopusta, kjer sem se naspala user posted image ... En kup novih user posted image , malo sem preletela, no do marca se bomo že vornk poznale user posted image ...

Jaz sem na morju neki fasala, pa zdej razmišljam o canestenu user posted image  Mam pa pregled v ponedeljek, če se ne umiri, pol bom pa vidla... Komej čakam pregled. Sicer sem 2 že mela, ampak sam zarad izcedkov, tko da zdej ta bo prvi uradni.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 316
19.7.2010 12:36:45   
Eva07
Pozdravljene,

jaz se takooo čudn počutim. Sem se danes naročila na predčasen pregled pri eni privat ginekologinji, ki je zlata in sem že večkrat šla k njej v primeru težav ipd. Tako me matra, da ne morem še 14 dni čakat. Rada bi uradno potrditev, da sem noseča, ne samo + na testerju. Sem nora a? Pa kaj čem, takšna sem. Hočem črno na belem.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 317
19.7.2010 12:41:53   
Anonimen
kako čudno eva07?
user posted image

(odgovor članu Eva07)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
19.7.2010 12:52:06   
slama
Eva07 - upam, da je tvoje čudno počutje posledica neučakanosti in da bo predčasen pregled pregnal vse dvome ter boš videla/slišala svojo pikico. Srečno.

Drugače pa sem tudi jaz neučakane sorte.
Končno sem priklicala g. in dobila termin - 13.8. in to petek. user posted image
Pravi, da prvi pregled opravijo v 8. oz. 9. tednu. No, jaz bom 8 3/7 takrat.
g. sploh še ne poznam, saj je nova in je nadomestila prejšno, ki je odprla zasebno amb. in nima koncesije.

Uh, zdaj pa nazaj na delo.

Lepe pozdravčke vsem in čim več dobrega počutja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.7.2010 13:18:33   
emilija2008
Ojla marčevke!!! Upam,da ste vredu in da se uspešno bojujete z nosečniškimi tegobami.user posted image

Mene pa zanima,ali ste tiste,ki imate težave z izcedki na bolniški?!

Namreč, meni je gin. napisala potrdilo, da bi šla vsaj na skrajšan delovni čas, dokler se izcedki ne umirijo.. Jaz pa še kar čakam. Sem že bila tako vesela, ker sem med vikendom bolj počivala, pa ni bilo nič izcedka. Sem mislila, da se je nehalo. No,danes, ko sem pa v službi, pa spet.user posted image   Sicer v službi, bolj kot ne sedim,ampak sem pa precej psihično obremenjena. Kaj naj naredim? user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.7.2010 13:23:50   
*ava*
emilija:mislim,da ti 30 dni pripada bolniška na začetku v kolikor imaš izcedek in se dogovoriš z gin. bi te morala dati...jaz sem sicer trenutno doma tak da bolniške ne rabim imam pa izcedek že en mesec vse od kar sem zanosila....bila sem tudi na pregledu ampaj ni nič hujšega dokler ni krvi....
res nas je že viliko vsak dan se nam še katera pridruži....marec bo res 1,2,3 tukaj in do takrat se bomo še dobro spoznale.....user posted image

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.7.2010 13:24:49   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: emilija2008

Kaj naj naredim? user posted image

In kaj čakaš? Hitro do šefa s potrdilom. Zdravje tvoje pikice je na prvem mestu. user posted image  
Drži se, držim pestke da izcedki ponehajo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
19.7.2010 13:29:05   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *ava*

emilija:mislim,da ti 30 dni pripada bolniška na začetku v kolikor imaš izcedek in se dogovoriš z gin. bi te morala dati...jaz sem sicer trenutno doma tak da bolniške ne rabim imam pa izcedek že en mesec vse od kar sem zanosila....bila sem tudi na pregledu ampaj ni nič hujšega dokler ni krvi....
res nas je že viliko vsak dan se nam še katera pridruži....marec bo res 1,2,3 tukaj in do takrat se bomo še dobro spoznale.....user posted image

Tudi, če je kri ni nujno nič hujšegauser posted image

Pri meni je bila kri, v 7t, pa je vse vredu. Včasih je kriv kakšen hematom, ali poči žilica, itd... Ni vedno kriv plodek, tudi če gre za kri. In ni nujno kaj narobe.

Drugače pa sem jaz študentka, tako da ne vem nič o bolniški. Se pa strinjam, da pojdi v bolniško, če vidiš, da je v službi slabše.

(odgovor članu *ava*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.7.2010 17:40:53   
emilija2008
Punce, hvala za vaša mnenja. Saj jaz še sama sebe ne razumem, kaj za vraga čakam. user posted image  Ne bi rada prehitro povedala v firmi oz. sem hotela počakati vsaj do nuhalne. Pa zgleda, da ne bo šlo in da je vse z nekim namenom.

Eva07, kako si pa ti rihtala na pregledu?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.7.2010 20:29:28   
mashi
čau bejbe
glede bolniške - izkoristi! nobeden te nič ne vpraša, če gre kaj narobe, samo sebe pa požreš...otrok je prioriteta! sama sem bila celotno 1. nosečnost na bolniški, se najprej ful žrla, da sem kao nategnila delodajalca...ja pa ja....za mojo službo stojijo v vrsti, mene se da nadomestiti v službi, moj otrok jhe pa samo eden in edini!

Ravno danes sem zvedela, da bom šla iz porodniške direkt na zavod (delodajalec se je odloču, da me noče več...) pa pol spet na porodniško...sem kar vesela, da se mi vse pokrije...sicer bo porodniška malo nižja...a bo!

danes sem zih 40. klicala ginekologinjo in je nisem uspela doklicat..al je blo zasedeno al pa ni noben dvignil...popeniš! a ima katera Stražarjevo iz ŠK. Loke in slučajno ve, če je na dopustu???

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?