|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
15.7.2010 10:04:31   
2.2.
user posted image  nove nosečke. Iz dneva v dan se število veča. In opažam da strani tudi hitro spreminjamo-smo kar dobre v čveku.
Jaz sem danes spala samo dve uri me ja tamala zbudila in konec, pa tako je vroče za p...... smo se že šle kar kopat v bazen za 10 min da se osvežimo. Joj prsi pa in mene tako bolijo pa napihnjen trebuh imam da kar na trebuhu ne morem več spat. prejšnji teden sem se tehtala in je bilo 2kg manj kar sem bila vesela, ker se že celo življenje obadam z kg no včeraj se ponovno tehtam pa 2kg gor...grrr mislim saj pravim počutim se kot balon.
Aja a jeste folno k. ali kakšne druge vitamine? jaz pridno zobam folno-tifol in Elevit. ker v prvi nosečnosti sem imela fulll malo železa da sem pristala na injekcijah. Zdaj se pa ne dam!

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.7.2010 10:17:24   
discoamela
jutranja rosa: na pregled sem šla k svoji G, še prav ta starinski UZ ima, tako da se mi je zdelo, da še premalo vidi, na podlagi tega kar sem videla lansko leto v LJ - se mi zdi da je ta njen UZ fičo, ta v LJ mercedes!!! user posted image  Izmerila je približno 5mm plod in gest.vrečko, utrip je bilo videt zelo lepo, slišala pa ga niti jaz nisem... je samo ena pikica znotraj tiste vrečkice utripala in ona je rekla da je to to... vse skupaj je zelo majhno ker je 2x povečala sliko, da je sploh bilo kaj videt... UZ je bil pa skozi nožnico... po mojem je še ful prezgodaj, nekje v 8 tednu je videt bolj konkretno - se spomnem iz prejšnjih nosečnosti, ker me je naročila na 1.pregled šele po 8.tednu... sedaj pa glede na to, da sem lani zgubila otroka zaradi gen.napake, imam poleg navadnih pregledov še biopsijo hor.resic v 11.tednu, ker je verjetnost da bi bilo kaj narobe velika...
Če je videl nosečnost si definitivno noseča!!! user posted image user posted image  ne se sekirat...  samo oni so bolj previdni glede vsega, saj se vsaka 3.nosečnost žal konča s splavom, oz dobimo menstruacijo in niti ne vemo da smo bile noseče... zato pravijo, da počakamo do 3.meseca, če se sploh prime... takrat te nekje začnejo jemat resno (po mojih izkušnjah). Lahko pa greš vseeno 2x dat kri za izmerit vrednost beta HCG - če se v 2 dneh podvoji pomeni, da nosečnost normalno napreduje...jaz sem šla samoplačniško, ker so mi testi zelo čudno kazali .. eni + eni nič, drugi spet neki na pol... za 1 odvzem in pregled krvi je treba odštet 20€... zdaj ti veš, koliko ti je nujno... lahko pa počakaš kakšen teden in boš itak spet imela pregled...kdaj so te naročili ponovno?? Mene v 12.tednu... pa je rekla še sama sestra na koncu: če bo vse v redu in ostane notri... (verjetno je mislila na biopsijo ker je možno tudi da pride do SS user posted image ). Jaz bi ti svetovala, da se ne obremenjuješ, obnašaj pa se tako, kot da si noseča (prehrana, gibanje,...).

Jaz sem pa včeraj povedala že tašči in ji zabičala naj bo tiho do prvih pregledov, saj se novica pri nas razširi tako hitro da je joj... potem pa ko gre kaj narobe te vsi sprašujejo in skozi vlačijo po zobeh...
Meni se še vedno je samo solata in zelenjava nasploh... včeraj sem si pripravila burek z bučkami mmmmm... sladkarije pa sploh ne morem videt!!

Še en nasvet sem dobila od G glede slabosti, ker sem ji pojamrala, da mi je dosti bolj slabo kot v prvih dveh in je rekla, da je 3/4 psiha - ko ti začne delat slabo, "se moraš čim bolj zamotit in na to ne mislit, ne takoj hrano v usta basat, raje kozarc vode spit in odmislit slabost - se prepričat, da ti ni slabo...." ah ne vem, meni ko je slabo je slabo, lahko mislim na rožice in ptičice ali karkoli, ne pomaga nič!! user posted image  ta vročina je pa tudi neznosna!!! Sem pa vesela, da nisem v 8.,9.mescu...si ne predstavljam kako bi zdržala...

No, uživajte sonosečke in lepo pozdravljene vse nove!!! user posted image user posted image user posted image  vsem!!

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.7.2010 10:43:03   
Anonimen
Pozdravljene!

Jaz imam danes pregled ... šele zvečer ... se mi tak vleče ... več ne vem, kam bi se dala in kaj bi delala :)
Jem Femibion, najprej sem bila na Elevitu pa mi je bilo grozno slabo, potem sem šla na Tifol, zdaj pa na Femibion.

Čestitam za user posted image vsem!

Držite pesti, da bom danes zvečer sporočila veselo novico!

(odgovor članu discoamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
15.7.2010 10:48:42   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Naja17, pa si me dočakala user posted image

Jeeeeeeejjjjjj user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.7.2010 11:54:27   
slama
Čestitke vsem novim user posted image , bo drugo leto spet gužva v vrtcih.
No, pri nas so na koncu zagotovili prostor vsem otroko oz jih iščejo še za 5 otrok. Pa še nov vrtec bodo gradili.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki vas preganjajo slabosti
discoamela zate eno user posted image , bo vse ok
ter anonimna, držim pesti za tvoj pregled.

Jaz se bom za prvi pregled naročila v ponedeljek, ko pride g. z dopusta, po telefonu pa se nihče ne javlja oz. avtomatski odzivnik.
Po mojih izračunih imam rok 21.3., bomo videli, kaj bo na pregledu.

Pri nas je tudi vroče za znoret. Vse rolete so dol in zgleda ko da smo v bunkerju user posted image

2.2. Jaz jemljem folno kislino in sicer Mamimed in sem zelo zadovoljna. Zdaj jih jemljem približno 2 meseca, pa tudi prejšno nosečnost sem jih jemala.
Kar zadeva hrane: imam strašne napade lakote, ko bi pojedla cel hladilnik oz. ko mi ne paše nič. En dan je tako drug dan drugače.
Zato je včasih kosilo skuhano za 5 ljudi, včasih samo za moža in hčero.

Pa tako ko je že ena omenila - pila bi pa samo vodo ....

uživajte, pa pa

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.7.2010 12:08:58   
cekinka
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image Čveke pa smo res ta prave user posted image

Tudi pri nas je vroče...malo ohladitve bi pasalo. Mamo vse rulete spuščene, a vseeno vsa okna odprta, ker jaz ne morem brez zraka. Si moramo čimprej omisliti klimo user posted image

Glede hrane pa imam jaz take čudne okuse, kar sem prej imela zelo rada, sedaj videt ne morem.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.7.2010 13:03:41   
_tina
Pozdravljene sonosečke!

Zdej sem vam pa še jaz pridružujem. Vas že nekaj dni berem, ker se mi je zdelo, da se vam bom kmalu pridružila... no in včeraj sem zagledala plusek user posted image user posted image .
Sem iz okolice Ljubljane, doma imam že 16 mesečno princesko. PDP po mojih izračunih 17.3., prvi pregled imam pa že v ponedeljek, kar se mi zdi malo prehitro. Se itak ne bo nič videlo...

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.7.2010 13:10:40   
_sanja_*
Pozdravljene!

Jaz sem bila danes na pregledu. Vse je ok, krvi ni nič več, plodek je bil, srček tudiuser posted image  V glavnem, vse vredu.
Sem precej boljše volje. Včeraj je bila groza, ker sploh nisem upala it na wc, ko sem se bala, kaj bom zagledala na hlačkah.

Mislila sem, da sem noseča 6t3d, pa je rekla, da sem menda en teden manj. Tako mi bo naslednjič določila PDP (pregled imam 11.8.). Če sem res tako malo noseča, sem kar presenečena, da se srček že vidi. Bomo videli naslednjič, trenutno že 1 ali 2 mm na UZ spremeni datum.

Tiste, ki še niste videle srčka... To je tako različno! Enim se vidi že v 5t, drugim šele v 8t, tako da še ne obupat. Baje, da je veliko odvisno tudi od kvalitete UZ.  Držim pesti za vas in za tiste, ki še imate preglede! user posted image

Jemljem pa jaz Centramed Mami. Začela sem sredi aprila, ko sem nehala jemat KT.

Slabo je tud meni praktično ves čas. Kaj pomaga, še ne vem. Pašejo mi iste stvari kot prej, nič posebnega še user posted image  Spijem pa ogromne količine vode, ne vem, a zaradi vročine ali zaradi nosečnosti.

Zdaj grem pa seznam uredit.

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.7.2010 13:20:13   
_sanja_*

1.3.11
inia, 3user posted image , 2user posted image , 15.7., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , PREDLED, NS, kraj
pikachu, 1user posted image , 0user posted image16.7. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.7., ns,  Mb

3.3.11
anonimna user posted image , 5user posted image , 2user posted image , 13.7., ns sg user posted image

4.3.11
anonimna, 3user posted image , 1user posted image , 15.7. ns, štajerska

5.3.11
cekinka, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, ns, CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj

8.3.11
9.3.11
10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
naja17, 1user posted image , 0user posted image , 26.7., ns, gorenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb

12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana

14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., ns, okolica LJ

18.3.11
19.3.11
20.3.11
21.3.11
slama , pregled, ns, kraj

22.3.11
23.3.11
24.3.11
25.3.11
26.3.11
27.3.11
28.3.11
29.3.11
30.3.11
31.3.11

x. 3.11

sisi*
smetkamarjetka

5ra28

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 15.7.2010 13:26:11 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.7.2010 13:39:57   
Eva07
Heej

A še " dihate" ? Jaz kr ne upam iz službe na to vročino, včeraj se mi je na poti domov kar parkrat tako zavrtelo v glavi, da sem se raje ustavla. Baje nam za drug teden napovedujejo še en vročinski val. Obožujem poletje ampak tole je pa user posted image

Jaz jemljem TIFOL že pribl. 3 mesece in mi čist odgovarja, po elevitu sem pa imela občutek, da mi je slabouser posted image

Nč zdaj pa grem v vročino pa upam, da ne bo gužve na cesti.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.7.2010 16:09:41   
netopirček
Pozdravček, včeraj sem prvič malo prebrala tale forum, danes pa sem se kar včlanila... midva tudi pričakujeva bebiko marca, po mojih izračunih nekje 9. 3., tako da se sedaj tudi mi veselimo...

tudi pri meni se pojavlja kar močna vrtoglavica (najverjetneje zaradi te peklenske vročine), sem popolnoma brez apetita (tudi za to krivim vročino), vse ostalo pa čisto normalo, boleče prsi, špikanje v trebušču, napihnjenost, v glavnem polni program! Je pa to moja prva nosečnost, tako da malo s strahom pričakujem prvi pregled... 

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.7.2010 17:15:57   
emilija2008
user posted image user posted image Pozdravljene zopet od mene!  Kako veliko nas je že..noro. user posted image user posted image
Jaz sem bila danes na pregledu pri eni zaseb. gin. in je zaenkrat vse super. Noseča naj bi bila 6t2d, videl pa se je tudi že srček. Upam,da čimprej izginejo ti rjavi izcedki in da mirno uživam nosečnost. Sicer mi je gin. svetovala bolniško, tako da drugi teden najavim,da grem na 4urni delavnik ,vsaj te prve mesece. Uh, bojo v firmi veseli novice.user posted image

Zdaj je tudi meni slabo kar skoz cel dan. Najbolj, ko sem lačna.. celo na bruhanje me sili. Ampak, se kar probam prepričevati, da saj bo...

Sicer pa čestitke vsem za uspešne pregledeuser posted image

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.7.2010 19:19:51   
maja1985
Tako, pa sem prišla s pregleda. Noseča naj bi bila 6t in 1d (jaz sem si sicer izračunala 6t in 6d), ampak OK ... veliko je odvisno od UZ user posted image Velik naj bi bil 4 mm. user posted image se je pa tudi ful lepo slišal, so mi kar solzice prišle v oči user posted image Sem dobila slikico za domov, liste za krvne preiskave, naslednji pregled imam pa 10. 8.
Zdaj pa lahko mirno grem na morje :)

Lep dan vsem!

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.7.2010 20:45:22   
Anonimen
končno spet online me nekaj internet heca, sedaj dva dni ni delal sedaj pa se je odločil da bo spet delaluser posted image
Ma sem mela včeraj spet pokvarjen popoldan , enkrat sem na stranišču obrisala nekaj pikic krvi in sem spet imela najbolj črne scenarije v glavi ... ampak to je bilo to nobenih izcedkov ali kaj podobnega in potem nič več ... predvidevam da je od kontrole iz prejšnjega dne..
Ena je spraševala o tistem čudnem občutku tam spodaj ... mehurčki in podobno... tudi jaz imam take težave in skoz imam občutek da je mokro in sem se sedaj že malo navadila...
Povedala še nisem nobenmu ve samo mož , sem se danes pripravljala da povem mami pa nekak ne morem , pa saj bom rada bi prišla vsaj čez 8 tednov... tam se je zgodil prvi ss potem bom pa najbrž bolj sproščena . danes je polnih 7 tednovuser posted image
lepo se imejte in čuvajte se...
user posted image

(odgovor članu maja1985)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
15.7.2010 20:48:05   
jutranja rosa
user posted image čestitke vsem user posted image

Zase nisem tako optimistična, ker nimam nobenih znakov nosečnosti in vse, ki ste isto noseče, ste že slišale srček. Ne vem, če je prav, da ste me dale že na seznam. Maksimalno uživajte v nosečnosti in čim manj skrbi vam želim!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.7.2010 21:21:35   
ametist
Čestitke vsem bodočim mamicam, ki ste ta teden prvič videle srčke. Tudi jaz sem ga - pa tudi poslušala, ful lepo. Je vse ok, dobila sem tudi slikico. Včasih me ima ful, da bi lahko zavrtela čas za eno leto naprej, da vidim samo za trenutek to dete, ki bo staro tedaj malo čez 4 mesece.
Jutranja rosa - ti pa le pojdi nekam na samoplačniški pregled, če si v takih dvoimh, sicer boš kar naprej to razmišljala.
Sicer pa nekaj statistike, kar se tiče ss - do 14 dni po zanositvi so % ogromni, saj šteje tudi oplojeno jajčece, ki se ne ugnezdi ipd. V glavnem, za te nosečnosti sploh nikdar ne izvemo. Nato se pri letih tam do 35 verjetnost do 6 tedna giblje na 10 %, ko pa se enkrat vidi utripajoči srček, pa naj bi bila ta verjetnost 5 %. Po 12. tednu pade na 3 %.
Sam kot zanimivost - vsem, ki smo že videle utripajoče  user posted image , se je možnost ss prepolovila.

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.7.2010 2:43:03   
2.2.
dobro jutro! jaz sem še v službi pa sem šla malo se oddahnit, ker me tako zgaga peče da nevem kaj si naj dam v usta da me neha še nikoli me ni tako pekla.-kaj mi priporočate?

novim nosečkam en lepa dobrodošlica in čim več čvekanja. a je katera iz dolenjske ali bele krajine?

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.7.2010 7:47:34   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

novim nosečkam en lepa dobrodošlica in čim več čvekanja. a je katera iz dolenjske ali bele krajine?

jaz sem iz dolenjske.

punce, kaj priporočate za prehlad v nosečnosti. poleg počivanja in veliko čaja z limon? kaj lahko me nosečnice sploh vzamemo? Že dost da mi je zarad vremena vroče, zdej paa še to. Ful se slabo počutimuser posted image  nos zamašen, glava boli....aaaauser posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.7.2010 8:12:05   
2.2.
ojla! kaj ni za nosečnost tudi znak zamašen nos? nekje sem to prebrala, sicer si pa ti verjetno prehlajena. če imaš kakšno vročino si vzami kakšen lekadol, če pa nimaš.....ma najbolje da greš v lekarno vprašat

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.7.2010 8:12:17   
jutranja rosa
utranja rosa - ti pa le pojdi nekam na samoplačniški pregled, če si v takih dvoimh, sicer boš kar naprej to razmišljala.
Sicer pa nekaj statistike, kar se tiče ss - do 14 dni po zanositvi so % ogromni, saj šteje tudi oplojeno jajčece, ki se ne ugnezdi ipd. V glavnem, za te nosečnosti sploh nikdar ne izvemo. Nato se pri letih tam do 35 verjetnost do 6 tedna giblje na 10 %, ko pa se enkrat vidi utripajoči srček, pa naj bi bila ta verjetnost 5 %. Po 12. tednu pade na 3 %.
IZVIRNO SPOROČILO: ametist

Čestitke vsem bodočim mamicam, ki ste ta teden prvič videle srčke. Tudi jaz sem ga - pa tudi poslušala, ful lepo. Je vse ok, dobila sem tudi slikico. Včasih me ima ful, da bi lahko zavrtela čas za eno leto naprej, da vidim samo za trenutek to dete, ki bo staro tedaj malo čez 4 mesece.
Jutranja rosa - ti pa le pojdi nekam na samoplačniški pregled, če si v takih dvoimh, sicer boš kar naprej to razmišljala.
Sam kot zanimivost - vsem, ki smo že videle utripajoče  user posted image , se je možnost ss prepolovila.

Čestitke tudi tebi in hvala za tole statistiko :). Je dobro vedeti kako se % ss nižajo. Ja, ravno zdajle se imam namen naročiti na samoplačniški UZ, ker me bo drugače konec :). Me zato toliko daje, ker imam za seboj že dve abraziji po ss in kar nekaj ss po + na testu. In se mi vrtijo stari filmi, namesto, da bi preklopila program in gledala nov film :). Doma imam že enega sončka.

Uživaj!

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.7.2010 8:14:55   
jutranja rosa
Za znižanje vročine in proti glavobolu lahko mirno vzameš navaden lekadol, drugače pa raje čim manj zdravil! Nos si lahko spiraš z doma pripravljeno fiziološko raztopino oz. slano vodo.
Uživaj.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.7.2010 8:15:43   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

ojla! kaj ni za nosečnost tudi znak zamašen nos? nekje sem to prebrala, sicer si pa ti verjetno prehlajena. če imaš kakšno vročino si vzami kakšen lekadol, če pa nimaš.....ma najbolje da greš v lekarno vprašat

ja ja prehlajena tud, grlo me boli.....na splošno počutje čist fuč. Vročine nimam sem si merila včeraj zvečer pa danes zjutraj.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.7.2010 8:57:26   
Anonimen
Moj naslednji pregled bo 27.7. [/b .
Ja tole z srčkom in statistiko bo že držalo, samo jaz sem med tisto slabo statistiko pri ss, pa ne bom pisala , da ne bom strašila.
Drugače sem kar ok, samo k jesti se tako težko pripravim nič mi ne diši in potem mi je posledično slabooouser posted image , ko postanem lačna.

Ma bomo preživeli samo da bo vse ok z pikicouser posted image
user posted image

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
16.7.2010 9:25:32   
Anonimen
Pozdravljene, so-nosečke! Še ena nosečka, zaenkrat še anonimna. Pregled imam 27.7. Po mojih izračunih imam PDP enkrat okrog 8.3.2011, ampak nisem sigurna ker ne vem točno kdaj sem imela ZM (enkrat v prvem tednu junija). No, do pregleda bom še anonimna, potem pa ko bo vse OK, pa ne več user posted image .

LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
16.7.2010 9:35:33   
Eva07
Pozdravljene,

Sem se zjutraj kr ustrašla, nobenga znaka nosečnosti, nič slabo nič prsa bolela...nič nič nič, no zdaj pa imam...slabo kot tavžnt user posted image

Ja anonimna user posted image jaz imam težave z "mehurčki" tam spodaj, prav hecn občutek in hkrati vsa prestrašena in na WC, da ni kaj narobe, čeprav zdaj sem se jih že tudi jaz kar malo navadila.

Jaz sem v prejšnji nosečnosti pila lekadol pri prehladih, pri težavah z zgago pa veliko veliko donata popila, ko pa je bilo res nevzdržno  sem pa vzela tudi kakšen rupurut( mi je ginekologinja rekla da lahko).

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?