Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 15:46:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja no sej nč ne vem katero sploh bi... jest ti priporocam stacionarno...sploh ni vec velike razlike v ceni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 15:52:42
|
|
|
|
Dudica1
|
no sej je itak še vse pod ? ... najprej avtek,med kolektivnim ga greva gledat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 15:56:51
|
|
|
|
maja1488
|
Mi tut čakamo klimo. Baje naročena že nevmkolko časa. Sej bo pršla...ko bo zima. Drugače pa Z niha med 40 in 39.5 s svečko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 16:33:25
|
|
|
|
KatMat
|
mamo pa slabe novice...pri lukcu,sincku moje sestre so odkrili ledvični reflus na obe ledvički.... ma kera kej izkušenj?!?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 16:34:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mi tut čakamo klimo. Baje naročena že nevmkolko časa. Sej bo pršla...ko bo zima. Drugače pa Z niha med 40 in 39.5 s svečko. a sta bla pr dr? [ sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 17:37:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
ajej kati Mogoče je pa zato na začetku tako jokal? Upam, da bodo lahko pozdravili. Drugače pa tu na rr piše nekaj od tega, dej sam v google napiš, pa ti takoj ven vrže. Jst sem pa posesala pa kitajca pojedla. Hrano, da ne bo pomote. Se mi v tej vročini res ne da kuhat. Mogoče si malo kasneje še sladoled privoščim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 17:57:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro. Ne prav dobro. Z zakuhala na 40 in še kr kuha revca. Vročina pade za pol ure na 39.5, pol pa spet 40. Je dala kri, po velikih borbah. Zdej spi. Pravi P da bi znala bit peta bolezen. Da pike udarijo ven ko vročina začne padat. Kake izkušnje? Oooo revica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 17:59:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma kera kej izkušenj?!?! žal ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 20:38:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mulc v postelji, kuhinja pomita, še en pirček si odprem, pol pa počasi pod tuš, da ne bom smrdeča danes Sva šla prejle malo na 'sprehod' - mulo je hodil po klančini pred vhodom gor dol, gor dol, gor dol...sčasoma je malo zamenjal mehanizem in je šel dol po vseh štirih, gor pa hodeč. Sem ga komaj do trgovine odvlekla Aja, kati, sem malo prebrala o tem refluksu. Upam, da nima tiste najvišje stopnje, sploh ker ima na obeh ledvičkah...ampak kakor sem brala, ni tako kritična zadeva, se da pozdraviti z antibiotiki in v skrajnem primeru z operacijo. Meni se zdi važno, da so odkrili, kaj mu je...da ga zdaj lahko ustrezno zdravijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 21:05:39
|
|
|
|
Dudica1
|
pikepoke vsem bolančkom...itak bo vse okej!!! Mi smo se popoldne igrali z vodnimi balončki Maj jih je grizel in posledično je bil ves moker...ampak v tej vročini mu je pasalo .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 21:23:32
|
|
|
|
Leela
|
pozdrav z našega loga, hvala vsem za poke, bodo prišle prav. Spet je dobil bronhiolitis, ima sum na astmo, alergijo na jajce in arašide. Zdaj je na zdravilih. Prav nič ni luštn. Zdaj se moram o vsem podučit in upam, da bo pomagalo, da ne bo treba več v bolnico, čeprav težave bo imel skoz. L. je na počitnicah pri tašči in noče domov. Mu je luštn, doma je itak dolgčas in vsi smo živčni in utrujeni. maja za Z. Pri 5. bolezni vročina po treh dneh pade, potem otrok dobi izpuščaje. Če imaš voltaren ga uporabi, drugače pa kopel 37 stopinj in počasi nižaj do 34. V vodi naj bo 10-15 min.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 21:38:23
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela pozdrav z našega loga, hvala vsem za poke, bodo prišle prav. Spet je dobil bronhiolitis, ima sum na astmo, alergijo na jajce in arašide. Zdaj je na zdravilih. Prav nič ni luštn. Zdaj se moram o vsem podučit in upam, da bo pomagalo, da ne bo treba več v bolnico, čeprav težave bo imel skoz. L. je na počitnicah pri tašči in noče domov. Mu je luštn, doma je itak dolgčas in vsi smo živčni in utrujeni. maja za Z. Pri 5. bolezni vročina po treh dneh pade, potem otrok dobi izpuščaje. Če imaš voltaren ga uporabi, drugače pa kopel 37 stopinj in počasi nižaj do 34. V vodi naj bo 10-15 min. Leelči, a veš da že cel dan nate mislim, pa mi ni ratalo te poklicat. Oziroma nisem upala, ker nisem vedla kje ste. Ma bogi F. Pikepoke še 1x. Upam, da ni astma. Glede alergij pa...od prjatla tamanjši je dobil nek virus...hm pozabila kako se reče (na 3 črke). Baje pri večjih ni 'škode', malim dojenčkom pa ful škodi. In je revež skor umrl. Zdaj ima 8 mesecev in je bil sam 4x zunaj, ker čim gre ven ne more dihat in gredo sam še na urgenco direkt. Doma imajo nevemkake stroje ki pucajo zrak. Obiskov ne sprejemajo... V glavnem groza na kratko. Je začela hodit ena gospa z bioresonanco k njim na dom, ker je imel zraven še alergij nevemkolk. pri 8 mesecih pije in je samo neocato. Baje se stanje izboljšuje. Če boš rabila ti dam njegov mail al pa telefonsko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 21:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
da bodo otročki zdravi! ker zdravje si pa res zaslužijo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 22:03:06
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, a si kupila kopalke?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 22:22:40
|
|
|
|
Leela
|
ojej maja, kakšen revček . Virusu se reče rsv. Saj možno je, da ga je F. dobil dva meseca nazaj, ampak poleti ni čas tega virusa zato je večja verjetnost za astmo. Vedo pa ne ker astma in bronhiolitis pri majhnih zgledata čisto isto. Upam, da s flixotidom te napade ustavimo. Moram iti še v šolo astme, samo nimam še telefonske da se prijavim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 16.7.2010 22:31:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ojej maja, kakšen revček . Virusu se reče rsv. Saj možno je, da ga je F. dobil dva meseca nazaj, ampak poleti ni čas tega virusa zato je večja verjetnost za astmo. Vedo pa ne ker astma in bronhiolitis pri majhnih zgledata čisto isto. Upam, da s flixotidom te napade ustavimo. Moram iti še v šolo astme, samo nimam še telefonske da se prijavim. No če boš rabila kak nasvet, ti bosta znala pomagat zihr. So iz Pivke, tko da ti je blizu. Aja, smo umaknili zvočnike, tko da F dobrodošel Grem spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 0:07:47
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko punce! spet sm tukaj...ja bil je potres v londonu prejsnji vikend.... drugac, ta teden sm delala kot noooooooooooooora, pa se zraven prevajala zvecer.... vi tukaj cvekate o tem kako je vroce...jaz tukaj mam najvec 16°C.... in se dez zraven vsak dan! dans sm prisla doma ob 20.00 ...no comment jutr pa grem mal zrihtat grivo, a ja in barvo! koncno! oooo Leela!!!! bogi F!!!! in se veliko za majino Z!!!! a ja, ellyy...se mal pa bo! a nimajo klime v p.? v PO so to v juniju delali! ah Kat, ja ce je to tisti vesicoureteral reflux (VUR) poglej mal to http://www.cookmedical.com/newsDetail.do?id=6108 moja firma tiste stvari dela, ampak jaz o tem ne vem veliko. najbrz moras poiskat ce v SLO kaksen doktor to uporablja. vem edino da pri nas delajo tele "minimally invasive" stvarce. eventualno poiscem v ponedeljek kdo je distributer za SLO. veliko tudi za L!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 8:16:23
|
|
|
|
KatMat
|
hvala ivana!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 8:53:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, a si kupila kopalke? ooo da!...ful lepe v outletu pri nas že od 7h žge sonce tko da smo v senčki,je še kar znosno,na njivi sem že bla in pobrala fižol bo za kosilo nekaj sem že poštrihala... itd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 9:10:12
|
|
|
|
ivanamdb
|
oo ti si res pridna dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 9:59:50
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...petek je mem.... a si poslala prosnjo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 10:22:11
|
|
|
|
Dudica1
|
ja vem KATI sem mislila da bom v pete šla v Lj pa sm pol šla v sredo zvečer...sigurno pridem če sm rekla pridem...mogoče pa ta teden enkrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 10:42:17
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pa prošnja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 14:29:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan, včerajšnji žur se je spremenil v prijeten klepet ob pijači, kar na terasi pri kolegici, je blo luštno. Pa še mačka nisem nič imela, tko da sem čila in zdrava danes. Moj je šel z malim na tržnico in kupil lignje za kosilo mmm....jst sem pa v štacuni kupila, kar rabimo, tko da je hladilnik nabasan do zadnjega kotička. Leela, pikepoke za F.! Drugače pa hladimo stanovanje na polno, ker drugače ni za živet tukaj v tej betonski đungli. Upam, da bodo ljudje kmalu začel razmišljat o zelenih strehah tut v tej zaplankani sloveniji...pa o več zelenih površinah...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 17.7.2010 16:08:35
|
|
|
|
KatMat
|
uuu super kosilo... jest sem pa danes kr paprike skuhala pa pire
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......