|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
16.7.2010 15:46:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja no sej nč ne vem katero sploh bi...
jest ti priporocam stacionarno...sploh ni vec velike razlike v ceni

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.7.2010 15:52:42   
Dudica1
no sej je itak še vse pod ? ... najprej avtek,med kolektivnim ga greva gledat!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.7.2010 15:56:51   
maja1488
Mi tut čakamo klimo. Baje naročena že nevmkolko časa. Sej bo pršla...ko bo zima.

Drugače pa Z niha med 40 in 39.5 s svečko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.7.2010 16:33:25   
KatMat
mamo pa slabe novice...pri lukcu,sincku moje sestre so odkrili ledvični reflus na obe ledvički....

ma kera kej izkušenj?!?!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.7.2010 16:34:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mi tut čakamo klimo. Baje naročena že nevmkolko časa. Sej bo pršla...ko bo zima.

Drugače pa Z niha med 40 in 39.5 s svečko.
a sta bla pr dr?
[user posted image sm=pikapoka2.gif]user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.7.2010 17:37:19   
PapuaNG
ajej kati user posted image Mogoče je pa zato na začetku tako jokal? Upam, da bodo lahko pozdravili. Drugače pa tu na rr piše nekaj od tega, dej sam v google napiš, pa ti takoj ven vrže.

Jst sem pa posesala pa kitajca pojedla. Hrano, da ne bo pomote. Se mi v tej vročini res ne da kuhat. Mogoče si malo kasneje še sladoled privoščim.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.7.2010 17:57:42   
FLASK_A
Jutro. Ne prav dobro. Z zakuhala na 40 in še kr kuha revca. Vročina pade za pol ure na 39.5, pol pa spet 40. Je dala kri, po velikih borbah. Zdej spi.
Pravi P da bi znala bit peta bolezen. Da pike udarijo ven ko vročina začne padat. Kake izkušnje?

Oooo revicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.7.2010 17:59:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ma kera kej izkušenj?!?!

žal neuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.7.2010 20:38:34   
PapuaNG
Mulc v postelji, kuhinja pomita, še en pirček si odprem, pol pa počasi pod tuš, da ne bom smrdeča danes user posted image Sva šla prejle malo na 'sprehod' - mulo je hodil po klančini pred vhodom gor dol, gor dol, gor dol...sčasoma je malo zamenjal mehanizem in je šel dol po vseh štirih, gor pa hodeč. Sem ga komaj do trgovine odvlekla user posted image

Aja, kati, sem malo prebrala o tem refluksu. Upam, da nima tiste najvišje stopnje, sploh ker ima na obeh ledvičkah...ampak kakor sem brala, ni tako kritična zadeva, se da pozdraviti z antibiotiki in v skrajnem primeru z operacijo. Meni se zdi važno, da so odkrili, kaj mu je...da ga zdaj lahko ustrezno zdravijo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.7.2010 21:05:39   
Dudica1
pikepoke vsem bolančkom...itak bo vse okej!!!

Mi smo se popoldne igrali z vodnimi balončki user posted image Maj jih je grizel user posted image in posledično je bil ves moker...ampak v tej vročini mu je pasalo user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.7.2010 21:23:32   
Leela
pozdrav z našega loga,

hvala vsem za poke, bodo prišle prav. Spet je dobil bronhiolitis, ima sum na astmo, alergijo na jajce in arašide. Zdaj je na zdravilih. Prav nič ni luštn. Zdaj se moram o vsem podučit in upam, da bo pomagalo, da ne bo treba več v bolnico, čeprav težave bo imel skoz.
L. je na počitnicah pri tašči in noče domov. Mu je luštn, doma je itak dolgčas in vsi smo živčni in utrujeni.

maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Z. Pri 5. bolezni vročina po treh dneh pade, potem otrok dobi izpuščaje. Če imaš voltaren ga uporabi, drugače pa kopel 37 stopinj in počasi nižaj do 34. V vodi naj bo 10-15 min.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.7.2010 21:38:23   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

pozdrav z našega loga,

hvala vsem za poke, bodo prišle prav. Spet je dobil bronhiolitis, ima sum na astmo, alergijo na jajce in arašide. Zdaj je na zdravilih. Prav nič ni luštn. Zdaj se moram o vsem podučit in upam, da bo pomagalo, da ne bo treba več v bolnico, čeprav težave bo imel skoz.
L. je na počitnicah pri tašči in noče domov. Mu je luštn, doma je itak dolgčas in vsi smo živčni in utrujeni.

maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Z. Pri 5. bolezni vročina po treh dneh pade, potem otrok dobi izpuščaje. Če imaš voltaren ga uporabi, drugače pa kopel 37 stopinj in počasi nižaj do 34. V vodi naj bo 10-15 min.

Leelči, a veš da že cel dan nate mislim, pa mi ni ratalo te poklicat. Oziroma nisem upala, ker nisem vedla kje ste.
Ma bogi F. Pikepoke še 1x. Upam, da ni astma.
Glede alergij pa...od prjatla tamanjši je dobil nek virus...hm pozabila kako se reče (na 3 črke). Baje pri večjih ni 'škode', malim dojenčkom pa ful škodi. In je revež skor umrl. Zdaj ima 8 mesecev in je bil sam 4x zunaj, ker čim gre ven ne more dihat in gredo sam še na urgenco direkt. Doma imajo nevemkake stroje ki pucajo zrak. Obiskov ne sprejemajo... V glavnem groza na kratko. Je začela hodit ena gospa z bioresonanco k njim na dom, ker je imel zraven še alergij nevemkolk. pri 8 mesecih pije in je samo neocato. Baje se stanje izboljšuje. Če boš rabila ti dam njegov mail al pa telefonsko.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.7.2010 21:47:49   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bodo otročki zdravi! ker zdravje si pa res zaslužijo!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.7.2010 22:03:06   
maja1488
Dudi, a si kupila kopalke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.7.2010 22:22:40   
Leela
ojej maja, kakšen revček user posted image . Virusu se reče rsv. Saj možno je, da ga je F. dobil dva meseca nazaj, ampak poleti ni čas tega virusa zato je večja verjetnost za astmo. Vedo pa ne ker astma in bronhiolitis pri majhnih zgledata čisto isto. Upam, da  s flixotidom te napade ustavimo. Moram iti še v šolo astme, samo nimam še telefonske da se prijavim.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.7.2010 22:31:11   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ojej maja, kakšen revček user posted image . Virusu se reče rsv. Saj možno je, da ga je F. dobil dva meseca nazaj, ampak poleti ni čas tega virusa zato je večja verjetnost za astmo. Vedo pa ne ker astma in bronhiolitis pri majhnih zgledata čisto isto. Upam, da  s flixotidom te napade ustavimo. Moram iti še v šolo astme, samo nimam še telefonske da se prijavim.

No če boš rabila kak nasvet, ti bosta znala pomagat zihr. So iz Pivke, tko da ti je blizu.

Aja, smo umaknili zvočnike, tko da F dobrodošel user posted image

Grem spat.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
17.7.2010 0:07:47   
ivanamdb
vecerko punce! spet sm tukaj...ja bil je potres v londonu prejsnji vikend....user posted image
drugac, ta teden sm delala kot noooooooooooooora, pa se zraven prevajala zvecer....
vi tukaj cvekate o tem kako je vroce...jaz tukaj mam najvec 16°C.... in se dez zraven vsak dan!
dans sm prisla doma ob 20.00 ...no comment
jutr pa grem mal zrihtat grivo, a ja in barvo! koncno!

oooo Leela!!!! bogi F!!!!user posted image user posted image in se veliko user posted image user posted image za majino Z!!!!
a ja, ellyy...se mal pa bo! a nimajo klime v p.? v PO so to v  juniju delali!

ah Kat, ja ce je to tisti vesicoureteral reflux (VUR)  poglej mal to http://www.cookmedical.com/newsDetail.do?id=6108
moja firma tiste stvari dela, ampak jaz o tem ne vem veliko. najbrz moras poiskat ce v SLO kaksen doktor to uporablja. vem edino da pri nas delajo tele "minimally invasive" stvarce. eventualno poiscem v ponedeljek kdo je distributer za SLO. veliko user posted image user posted image tudi za L!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
17.7.2010 8:16:23   
KatMat
hvala ivana!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
17.7.2010 8:53:22   
Dudica1

Dudi, a si kupila kopalke?

ooo da!...ful lepe v outletuuser posted image

pri nas že od 7h žge sonce tko da smo v senčki,je še kar znosno,na njivi sem že bla in pobrala fižol bo za kosilo nekaj sem že poštrihala... itd

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.7.2010 9:10:12   
ivanamdb
oo ti si res pridna dudi!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.7.2010 9:59:50   
KatMat
dudi...petek je mem....

a si poslala prosnjo?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.7.2010 10:22:11   
Dudica1
ja vem KATI sem mislila da bom v pete šla v Lj pa sm pol šla v sredo zvečer...sigurno pridem če sm rekla pridem...mogoče pa ta teden enkrat 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.7.2010 10:42:17   
KatMat
kaj pa prošnja?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
17.7.2010 14:29:32   
PapuaNG
dan,

včerajšnji žur se je spremenil v prijeten klepet ob pijači, kar na terasi pri kolegici, je blo luštno. Pa še mačka nisem nič imela, tko da sem čila in zdrava danes. Moj je šel z malim na tržnico in kupil lignje za kosilo mmm....jst sem pa v štacuni kupila, kar rabimo, tko da je hladilnik nabasan do zadnjega kotička.

Leela, pikepoke za F.!

Drugače pa hladimo stanovanje na polno, ker drugače ni za živet tukaj v tej betonski đungli. Upam, da bodo ljudje kmalu začel razmišljat o zelenih strehah tut v tej zaplankani sloveniji...pa o več zelenih površinah...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.7.2010 16:08:35   
KatMat
uuu super kosilo...

jest sem pa danes kr paprike skuhala pa pire

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......