Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 20:47:13
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc maja kako Z? leela F?? boljse upam? katera je AC na fb, a je papua?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 20:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Al imaš kake ribje čevape maja,... tudi jaz upam, da je z Z bolje. pa Leela se je danes oglasila,... meni se to zdi kar dober znak. pri nas ima U. pikice po trebuščku. se mi zdi, da se mu pojavijo od potenja. pa še včeraj zvečer smo preskočili kopanje, ker je bil v spečem stanju, ko smo prišli domov,... na koži pa so bili po vsej verjetnosti še ostanki sončne kreme. sta mi pa danes dvignila platformo! veliki v kopalnici stisnil vso pasto za zobe in bil zelooo nesrečen, ker se ni penila! dodal je malo vate, z njo pomešal po vodi in bil presrečen, ker je dobil željen učinek. mali ta čas pomakal roko v wc... bila sem prepričana, da so vrata v wc zaprta! samo minutko, dve sem si želela odpočiti... mojega seveda ta čas ni bilo. aj, sem bila huda... še U. je letel iz kopalnice, ko sem se jezila na velikega! na srečo je kaj kmalu prišel moj, ju popokal in odpeljal v Mostec. meni se je tista ura (ali sta bili dve, se ne spomnim) spanca tako zelo prilegla!!! pasalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 21:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ne morem verjeti, da sem napisala "malo vate",... no, skoraj vso je porabil. se mi je luštno smejati zdaj, ko spita ledenka, kaj pravi CB? Ivana, ima potres v Londonu kakšen 9 mesečni do doživljenski učinek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 21:33:23
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sta mi pa danes dvignila platformo! veliki v kopalnici stisnil vso pasto za zobe in bil zelooo nesrečen, ker se ni penila! dodal je malo vate, z njo pomešal po vodi in bil presrečen, ker je dobil željen učinek. mali ta čas pomakal roko v wc... bila sem prepričana, da so vrata v wc zaprta! ja, vem da ni bilo smesno ko si to vidla, ampak smesna scena. vem da bi ja tud bila jezna. ampak spomnem se ko sm jaz take stvari delala... hm...ne vem ce bo kaksen 9 mesecni ucinek...mislm da ne bo...zal mislim da ni bil taprav cajt..drugac pa, je bil lep vikend. zdaj sm pa mal jezna na mojega, ja ves on dela! (jaz nc a ne) in on ma projekte in deadlines, in ta buls@@t, tko da ne ve ce lahko pride v IT na vikend cez dva tedna....ja a to kaj sva se ze zmenila in jaz kupila karto in dopust, to pa nc...ker jaz ne delam cist nc....grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 21:37:26
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja no sej ni nič posebnega noki 5230 mi je všeč...pa je pač tolk...čist najcenejš pa že iz izkušenj vem da ni okej. Do konca pa pomoje mam še kakšno leto! Če daješ telefon Maju, ti ne priporočam Touchscreena. Drugače so pa na bolhi po 100e.
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 18.7.2010 21:40:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 22:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, jaz ponavadi vzamem najcenejše. pa so čisto okej. delajo. res jih pa potrebujem le za telefoniranje in mogoče kakšen sms na mesec. in če je le mogoče tudi telefoniram ne. imam samo občasne napade telefonskih pogovorov. ivana, mogoče mu pa v 2 tednih uspe vse opraviti pa pride. držim pestke, da boste skupaj... po planu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.7.2010 22:59:42
|
|
|
|
koala.cek
|
čer telefon - moje nujno zlo. služba pač joj kakšen mir je v naši bajti. otroka smo pustili na morju. zdaj pa naj uživajo. imava pa cel plan, kaj bova vse naredila. pa ne vem, koliko od tega bo uspelo...bomo videli. sicer pa lep vikend, osvežujoč, ...intd...jutri pa nov delovni teden !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 7:44:36
|
|
|
|
KatMat
|
dejte flaskico podregnt da vam pokaže slikice,ker zdaj je prava jahačica
< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.7.2010 7:45:35 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 7:55:48
|
|
|
|
KatMat
|
sm pa sanjala da sem stopila na nekaksno tehtnico ki pokaze kilazo in ima vgrajena dva nosečniška testa ki sta oba pokazala +
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:56:11
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro a ma katera kaj na rabcu?...sestra gre dol pa smo mislni it tud mi za vikend,pa ne vem če dobim apartma kar na blef
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:57:05
|
|
|
|
majana79
|
joj kati, sem na hitro prebrala in sem ti že misla čestitat flaskonkaaaaa, a te kej boli??? spat bi šla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:58:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jutro a ma katera kaj na rabcu?...sestra gre dol pa smo mislni it tud mi za vikend,pa ne vem če dobim apartma kar na blef Mi nimamo nič...nikjer, ne sam na rabcu Tukaj http://www.uniline.hr/hrvatska/rabac.php?gclid=CLz1_aiB96ICFVAj3woddCz5jA imaš spodaj en kup apartmajev, pa še online rezervacije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:58:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sm pa sanjala da sem stopila na nekaksno tehtnico ki pokaze kilazo in ima vgrajena dva nosečniška testa ki sta oba pokazala +
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:59:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 joj kati, sem na hitro prebrala in sem ti že misla čestitat flaskonkaaaaa, a te kej boli??? spat bi šla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 8:59:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaskonkaaaaa, a te kej boli??? a je to retorično vprašanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:02:03
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat...LOL Flaša...bo zdej flašon zihr neki časa pozabu na posteljne aktivnosti No dej te slike gor. A niste umrli od vročine? Jst sem z Z še vedno doma. Tavelika pupa je v vrtcu. Je pa Z že boljše z vročino, sam do 38, so se ji pa pike začele delat, tko da je skor zihr 6. bolezen. Hiša je...ajmebože...umazana , lepljiva...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:03:17
|
|
|
|
maja1488
|
O flaša...guten morgen..danes ti bo zihr vse padalo iz rok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:04:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat...LOL Flaša...bo zdej flašon zihr neki časa pozabu na posteljne aktivnosti No dej te slike gor. A niste umrli od vročine? ucer je bil kr zagret da bo naso flasko natreniru smo mel pa dež....smo mogl se cakat da se je fejt uscal in smo mel tok fajn frišnu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:05:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Slike bojo ko mi jih flaškon pošlje. Prej je to misija nemogoče. Pa mislim da ga je Katmat bolj spodbudila k posteljnim aktivnostim kot obratno... Ajmebože... Kot da se mi da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:06:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat...LOL Flaša...bo zdej flašon zihr neki časa pozabu na posteljne aktivnosti No dej te slike gor. A niste umrli od vročine? Jst sem z Z še vedno doma. Tavelika pupa je v vrtcu. Je pa Z že boljše z vročino, sam do 38, so se ji pa pike začele delat, tko da je skor zihr 6. bolezen. Hiša je...ajmebože...umazana , lepljiva... glede pik....men je dr rekla da pike itak dobijo pa vsaki vrocini...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:06:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ej, Katmat, mojga nič noge ne bolijo Se vidi da slabo skače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:06:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Slike bojo ko mi jih flaškon pošlje. Prej je to misija nemogoče. Pa mislim da ga je Katmat bolj spodbudila k posteljnim aktivnostim kot obratno... Ajmebože... Kot da se mi da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:07:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, Katmat, mojga nič noge ne bolijo Se vidi da slabo skače ja k je pa vec sedel k skaku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:08:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ajmebože... Kot da se mi da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.7.2010 9:08:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, Katmat, mojga nič noge ne bolijo Se vidi da slabo skače ja k je pa vec sedel k skaku bolj ko mu to govorim, bolj mi tupi nazaj da ima tolk močne noge od teka in ga sploh ne more bolet... japajade.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......