|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
15.7.2010 14:57:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

uuuu, flaška! kaj že greješ za kuhano vino?user posted image user posted image

dejmo, punce,... gremo danes v 2. del!

user posted image  k.tja, vročina ti škodi... še 100 strani nam manjka user posted image

sva bila pri P, celo kri je dala pogledat. viroza, nič posebnega. sem kar malo jezna na mojega, ker sva se v tej vročini gonila okoli (on je vztrajal na obisku P). ampak Goluhova je bila danes presenetljivo ok user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.7.2010 14:59:27   
Anonimen
ups,...user posted image  
ne od vročine, od ventilatorja in klime se mi meša!

user posted image  da tale virozica čimprej mine!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.7.2010 15:03:00   
koala.cek
ledenka vesela bodi, da je samo virozauser posted image  si zdaj vsaj ziher, da bo kmalu ok.

moram v šoping. glede na to, da so mulci v varstvu. user posted image  pa še deca nimam doma, da bi me kontroliral kdaj prihajam domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.7.2010 15:29:33   
PapuaNG
joj, jst moram pa v milerja po mleko pa plenice user posted image Pa tak vroče jeeeeee....moj pa itak dela do zvečer in nimam kam mulca dat za ta čas user posted image No ja, bom hitro fertik...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.7.2010 16:39:56   
eelyy
Uf keraaaaaaaaa vročina sem danes popudne kar od muke zaspala in se zbudila čist mokra,sem se s T. hladila kar v bazenu na balkonu potem sva šla pod tuš.
Dobila sem odločbo od csd da vidimo koliko bo porodniške,moram zdvigniti ker je poštar sam listek vrgel noter kot ponavadi.

flaska:ah sej drugega mi ne preostane kot pa da sem sama za vse ....sej je user posted image že bolj mi pomaga jutri gre šive dat  ven.....sej bo!
katmat:ja ime imava zbrano oziroma se še odločujeva med Hano in Lino.....edino če nas ne preseneti user posted image nikol se neveuser posted image .Jst sem nestrpna ker me zanima kako se bo T. obnašal in kako bo to sprejel?
kolacek:pdp imam 30.7 čez točno 15 dni
ktja:ti javim  ko bo user posted image dej mi na zs pošlji številko,sej nevem sem jo verjetno zbrisala od lanskega leta?
papuang:pri nas se T. neslini odkar ima to ogrlico mu kr ven zbijajo sami od sebe.Držim pesi da vam res pomaga.

nč zdej pa grem mal počivat:)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.7.2010 16:57:05   
PapuaNG
uf eelyy, ti nič ne zavidam tele vročine pa tok noseča bit user posted image Moja sodelavka ima pa 1.8. rok...sta na istem. Ona še precej zateka...Sem pa preživela nakupe v milerju, sva kar na hitro nabrala, kar rabimo in domov. Mali bi pa ful ven šel, ampak po takem res ni zunaj za hodit. V enem trenutku mi je v avtu zunanjo temperaturo kazal 40 stopinj!

Pa kar pirček sem si odprla, ko sem domov prišla...jest se mi itak ne da user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.7.2010 17:23:19   
maja1488
user posted image  A bi mogla občina al kdorkoli kej ukrenit, če imajo otroci v skupini v vrtcu 31 stopinj?
Meni se ot ne zdi humano, sej tut živet ne moreš, sploh pa jih je po 19 noter v tisti mali igralnici.

Eelyy...se mi vseeno zdi boljše, da si zdaj še doma s trebuhom kot v P...sobe so poleti grozne. Vsaj pri nas. Držim pesti, da bo šel porod 1 2 3. Imeni sta pa obe lepi.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.7.2010 17:24:11   
maja1488
Aja ljubljančice...Muller v BTCju ima do sobote -20% na vse.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.7.2010 19:57:23   
KatMat
maja pomoje bi mogl,seveda...pr men je drugac k mam v privat ( ala ce ti kej ni vsec pac izpisi)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.7.2010 20:27:42   
ledenka
pa je spet večer user posted image  ufff, ta teden se vleče, ni in ni konca.

proti koncu naslednjega tedna gremo morda končno na morje user posted image  (če ne bo prišlo kaj vmes seveda). Mačkone bomo vzeli kar zraven user posted image  samo še cepit ju moram dat, pa enga čipirat (tadrugi že ima čip). Tako vsaj ne bo problema s tem, kdo ju bo hranil itd.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.7.2010 20:34:07   
PapuaNG
čer,

mulo je v postelji, spi še ne, ampak važno, da se (še) ne pritožuje. Je zdaj zgleda največji zaspanec v vrtcu in je spet najdlje spal. Pol je pa zvečer žur user posted image Sicer pa se mi zdi, da vsi govorijo samo še o tem, kako je vroče. Sploh ne moremo več o drugih stvareh govorit user posted image Sva šla prejle malo ven, da ga zgonim in je bilo bore malo ljudi zunaj, otrok sploh ne. Al so vsi nekam pobegnili na počitnice al se samo skrivajo, ne vem. Al sem samo jst tko čudna pa otroka ven peljem? Njega vročina očitno ne moti, ker veselo teka naokoli...

So mi pa tile večeri postali že prav všeč. Ko sem bla še na porodniški, sem imela mulca dostikrat že itak cel dan in sem zvečer komaj čakala, da zaspi. Zdaj si pa vedno raje vzamem malo več časa za tele večerne rutine in se še malo poigram z malim, preden spije flašo pred spanjem. Sicer sem zdej isto crknjena, ampak nekje še najdem energijo.

Zdej se mi pa spet neki mota ideja po glavi, da bi šla kopalnico spucat, ker je že grozna. Ampak po drugi strani je bil pa danes tako vroč dan, da pomoje ni priporočljivo karkoli delati user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.7.2010 20:42:08   
ledenka
papua, midva sva bila na vrtu v senci in je bilo prav fino. še malo je po bazenu čofotal user posted image  ampak na sprehod po betonu pa ne bi šla (že zaradi sebe), kvečjemu kje po senci in travi, ne vem, kje ste šli vi user posted image  meni se je včeraj zdelo bolj grozno vroče kot danes, ko je vsaj malo pihalo...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.7.2010 20:44:43   
majana79
tle pri nas se tudi ful pozna da ni ljudi... mi gremo dol do gradu mal na pesek, da se poigra, pa ker je senca že od ene 1 naprej, ni tako vroče

je pa včerej tut v mestu fino pihalo zvečer, se je dalo dihat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.7.2010 20:47:45   
ledenka
kopalnico pusti pa za hladnejše dneve, v tej vročini se odsvetuje čiščenje user posted image  raj si pir odpri!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.7.2010 20:49:37   
ledenka
oooo, majana user posted image  kako šiht?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.7.2010 21:00:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo, majana user posted image  kako šiht?

o, si me opazila

sem misla da me ignoriraš user posted image user posted image

šiht... je user posted image  

dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš user posted image   pogrešam vaju user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.7.2010 21:09:52   
maja1488
user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.7.2010 21:12:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš user posted image   pogrešam vaju user posted image

važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani user posted image

uuuu, maja, to mi deli user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.7.2010 21:16:51   
maja1488

važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani user posted image

ej...sam enga lahko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.7.2010 21:19:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ej...sam enga lahko
pol pa nič user posted image  

grem mal kavčat... pa zgodaj spat. upam vsaj user posted image  nočko!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.7.2010 21:20:49   
maja1488

ej...sam enga lahko

sej bi ti pustila več ampak...a nisi noseča?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.7.2010 21:24:29   
ledenka

ej...sam enga lahko

sej bi ti pustila več ampak...a nisi noseča?
em, ne vem user posted image  menstre še ni, testa pa še nisem uspela kupit user posted image  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.7.2010 21:28:34   
majana79

a ne boš sam za 7 ur? sem misla da boš kej prej frej user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.7.2010 21:30:53   
ledenka

a ne boš sam za 7 ur? sem misla da boš kej prej frej user posted image

ja, sam jaz oddam M nekje ob 8.30, tako da grem iz šihta po 15.30 - pač 7 ur kasneje user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.7.2010 21:33:00   
majana79
aja, šment

pol pa po 4 user posted image   pri nas mamo mal drgač, k ga zjutrej moj pelje, da sem jaz v službi 7.00

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......