Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 14:57:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja uuuu, flaška! kaj že greješ za kuhano vino? dejmo, punce,... gremo danes v 2. del! k.tja, vročina ti škodi... še 100 strani nam manjka sva bila pri P, celo kri je dala pogledat. viroza, nič posebnega. sem kar malo jezna na mojega, ker sva se v tej vročini gonila okoli (on je vztrajal na obisku P). ampak Goluhova je bila danes presenetljivo ok
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 14:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ups,... ne od vročine, od ventilatorja in klime se mi meša! da tale virozica čimprej mine!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 15:03:00
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka vesela bodi, da je samo viroza si zdaj vsaj ziher, da bo kmalu ok. moram v šoping. glede na to, da so mulci v varstvu. pa še deca nimam doma, da bi me kontroliral kdaj prihajam domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 15:29:33
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj, jst moram pa v milerja po mleko pa plenice Pa tak vroče jeeeeee....moj pa itak dela do zvečer in nimam kam mulca dat za ta čas No ja, bom hitro fertik...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 16:39:56
|
|
|
|
eelyy
|
Uf keraaaaaaaaa vročina sem danes popudne kar od muke zaspala in se zbudila čist mokra,sem se s T. hladila kar v bazenu na balkonu potem sva šla pod tuš. Dobila sem odločbo od csd da vidimo koliko bo porodniške,moram zdvigniti ker je poštar sam listek vrgel noter kot ponavadi. flaska:ah sej drugega mi ne preostane kot pa da sem sama za vse ....sej je že bolj mi pomaga jutri gre šive dat ven.....sej bo! katmat:ja ime imava zbrano oziroma se še odločujeva med Hano in Lino.....edino če nas ne preseneti nikol se neve .Jst sem nestrpna ker me zanima kako se bo T. obnašal in kako bo to sprejel? kolacek:pdp imam 30.7 čez točno 15 dni ktja:ti javim ko bo dej mi na zs pošlji številko,sej nevem sem jo verjetno zbrisala od lanskega leta? papuang:pri nas se T. neslini odkar ima to ogrlico mu kr ven zbijajo sami od sebe.Držim pesi da vam res pomaga. nč zdej pa grem mal počivat:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 16:57:05
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf eelyy, ti nič ne zavidam tele vročine pa tok noseča bit Moja sodelavka ima pa 1.8. rok...sta na istem. Ona še precej zateka...Sem pa preživela nakupe v milerju, sva kar na hitro nabrala, kar rabimo in domov. Mali bi pa ful ven šel, ampak po takem res ni zunaj za hodit. V enem trenutku mi je v avtu zunanjo temperaturo kazal 40 stopinj! Pa kar pirček sem si odprla, ko sem domov prišla...jest se mi itak ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 17:23:19
|
|
|
|
maja1488
|
A bi mogla občina al kdorkoli kej ukrenit, če imajo otroci v skupini v vrtcu 31 stopinj? Meni se ot ne zdi humano, sej tut živet ne moreš, sploh pa jih je po 19 noter v tisti mali igralnici. Eelyy...se mi vseeno zdi boljše, da si zdaj še doma s trebuhom kot v P...sobe so poleti grozne. Vsaj pri nas. Držim pesti, da bo šel porod 1 2 3. Imeni sta pa obe lepi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 17:24:11
|
|
|
|
maja1488
|
Aja ljubljančice...Muller v BTCju ima do sobote -20% na vse.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 19:57:23
|
|
|
|
KatMat
|
maja pomoje bi mogl,seveda...pr men je drugac k mam v privat ( ala ce ti kej ni vsec pac izpisi)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:27:42
|
|
|
|
ledenka
|
pa je spet večer ufff, ta teden se vleče, ni in ni konca. proti koncu naslednjega tedna gremo morda končno na morje (če ne bo prišlo kaj vmes seveda). Mačkone bomo vzeli kar zraven samo še cepit ju moram dat, pa enga čipirat (tadrugi že ima čip). Tako vsaj ne bo problema s tem, kdo ju bo hranil itd.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:34:07
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, mulo je v postelji, spi še ne, ampak važno, da se (še) ne pritožuje. Je zdaj zgleda največji zaspanec v vrtcu in je spet najdlje spal. Pol je pa zvečer žur Sicer pa se mi zdi, da vsi govorijo samo še o tem, kako je vroče. Sploh ne moremo več o drugih stvareh govorit Sva šla prejle malo ven, da ga zgonim in je bilo bore malo ljudi zunaj, otrok sploh ne. Al so vsi nekam pobegnili na počitnice al se samo skrivajo, ne vem. Al sem samo jst tko čudna pa otroka ven peljem? Njega vročina očitno ne moti, ker veselo teka naokoli... So mi pa tile večeri postali že prav všeč. Ko sem bla še na porodniški, sem imela mulca dostikrat že itak cel dan in sem zvečer komaj čakala, da zaspi. Zdaj si pa vedno raje vzamem malo več časa za tele večerne rutine in se še malo poigram z malim, preden spije flašo pred spanjem. Sicer sem zdej isto crknjena, ampak nekje še najdem energijo. Zdej se mi pa spet neki mota ideja po glavi, da bi šla kopalnico spucat, ker je že grozna. Ampak po drugi strani je bil pa danes tako vroč dan, da pomoje ni priporočljivo karkoli delati
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:42:08
|
|
|
|
ledenka
|
papua, midva sva bila na vrtu v senci in je bilo prav fino. še malo je po bazenu čofotal ampak na sprehod po betonu pa ne bi šla (že zaradi sebe), kvečjemu kje po senci in travi, ne vem, kje ste šli vi meni se je včeraj zdelo bolj grozno vroče kot danes, ko je vsaj malo pihalo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:44:43
|
|
|
|
majana79
|
tle pri nas se tudi ful pozna da ni ljudi... mi gremo dol do gradu mal na pesek, da se poigra, pa ker je senca že od ene 1 naprej, ni tako vroče je pa včerej tut v mestu fino pihalo zvečer, se je dalo dihat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:47:45
|
|
|
|
ledenka
|
kopalnico pusti pa za hladnejše dneve, v tej vročini se odsvetuje čiščenje raj si pir odpri!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 20:49:37
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, majana kako šiht?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:00:52
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, majana kako šiht? o, si me opazila sem misla da me ignoriraš šiht... je dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:09:52
|
|
|
|
maja1488
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:12:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:16:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli ej...sam enga lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:19:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli ej...sam enga lahko pol pa nič grem mal kavčat... pa zgodaj spat. upam vsaj nočko!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:20:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli ej...sam enga lahko pol pa nič grem mal kavčat... pa zgodaj spat. upam vsaj nočko! sej bi ti pustila več ampak...a nisi noseča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:24:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli ej...sam enga lahko pol pa nič grem mal kavčat... pa zgodaj spat. upam vsaj nočko! sej bi ti pustila več ampak...a nisi noseča? em, ne vem menstre še ni, testa pa še nisem uspela kupit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:28:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli a ne boš sam za 7 ur? sem misla da boš kej prej frej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:30:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dej, septembra se vsak dan po 3 dobimo v mestu, tolk da veš pogrešam vaju važi, sam midva lahko po 4! ignor je, če ne osvežiš dost hitro strani uuuu, maja, to mi deli a ne boš sam za 7 ur? sem misla da boš kej prej frej ja, sam jaz oddam M nekje ob 8.30, tako da grem iz šihta po 15.30 - pač 7 ur kasneje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 15.7.2010 21:33:00
|
|
|
|
majana79
|
aja, šment pol pa po 4 pri nas mamo mal drgač, k ga zjutrej moj pelje, da sem jaz v službi 7.00
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......