|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
14.7.2010 17:46:20   
Dudica1
o bogi user posted image

Jaz grem pa zdaj v večerni šoping...juhu...user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.7.2010 19:34:12   
PapuaNG
evo, se še jaz javim. V PEK sva vse opravila, sicer sva bla dobre 4 ure tam, tko da sem bla pol ko izžeta cunja, ampak važno, da je vse ok. Mu ne bodo dali nič zdravil, ker se je stanje samo od sebe že skoraj čisto popravilo. Pol sem pa rabila malo odspat, k sreči je tut mali spal tri ure, popoldne smo šli pa še na rožnik. Vroče pa za znoret. K sreči imamo doma klimo, da vsake tok malo shladimo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.7.2010 20:42:21   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  za F!

Papua, super, da je za vami in ne bo treba zdravil user posted image

pivo bi...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.7.2010 21:59:47   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  za F!

Papua, super, da je za vami in ne bo treba zdravil user posted image

pivo bi...

Ledenka, kako ste pri vas? A še sračkate?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.7.2010 22:03:28   
Anonimen
še jaz pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za F!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.7.2010 22:17:33   
FLASK_A
Bogi Fuser posted image En koš pikapok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Ledenko in Majo ki sta imeli težek danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.7.2010 22:24:45   
majana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in utrujene zmajske mamice

ledenka, sem prej ravno mislila nate in na pivo, ko smo šli mimo Gajota... se moramo dobit, magari okol 6, 7, se bosta že otroka tam igrala, sej majo travo user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.7.2010 22:32:30   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bogi Fuser posted image En koš pikapok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Ledenko in Majo ki sta imeli težek danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mua? Gracias user posted image  Otroci spijo, tko da je vse pozabljeno. Že likam.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.7.2010 22:34:51   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in utrujene zmajske mamice

ledenka, sem prej ravno mislila nate in na pivo, ko smo šli mimo Gajota... se moramo dobit, magari okol 6, 7, se bosta že otroka tam igrala, sej majo travo user posted image user posted image

Pijanke user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.7.2010 22:39:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pijanke user posted image

no no, spet fovšija iz tebe govori

pa se presel user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.7.2010 22:49:52   
majana79
nočko! mižale kličejo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.7.2010 22:52:48   
maja1488

nočko! mižale kličejo user posted image

roko na usta...al hočeš koga požret

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.7.2010 23:03:42   
eelyy
Čer!

Sem utrujena in prav zaspana že sem pospravla,malega okopala pomila posodo user posted image T. zdvigne pa ga takoj začne špikati in ful boleti ker še ni šivov ven spravil in sem itak sama za vse noroooo res.
Tašča je pa tok pametna user posted image da je ni nikjer,ko jo človek rabi se norca dela in ma druge opravke ko bi vsaj res zmrznila v skrinji in ostala noteruser posted image ,mami je pri babici je bolana tko da je res pestro zelo...jst sem pa že nastopila v 38 ted.

Punce jst sem v vsaki trgovini pregledala te cicibanke in so povsod znižane le za 30% tud v cicibanovi trgovini?Kje bi lahko dobila kakšne superge dobre kvalitete,da so znižane bi se splačalo kupiti,zdej ko so znižanja da imamo za v vretc?

Kaj pa je z F. od Leele,da je spet na pediatrični?user posted image user posted image user posted image user posted image

papuang; a si dobila uno jantarjevo ogrlico,dej mi povej a pomaga vam?

nočkaaa:)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.7.2010 7:23:08   
KatMat
elly jest sem kr nestrpna namesto tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.7.2010 7:25:34   
majana79
Jutro!

Spali tako tako, še vedno ma pol nos in se mu zabaše user posted image

Še kaki 2 urci bi spala user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.7.2010 7:33:59   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za J.

ja to pa je vrtec....grozno

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.7.2010 7:47:26   
Anonimen
jutro!

taveliki danes ostal doma. tudi jutri bo. da ima še malo mame ta teden. je luštno imeti spet oba mulčka skupaj. za zdaj se še ne kregata.

vročina ja. jo nekateri težko prenašajo, še težje kot mraz. priporočam tople napitke, tako telo ni v šoku, ko je pregreto.

za vikend bo pa momentalna ohladitev...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.7.2010 7:49:42   
Anonimen
user posted image  za bolančke.

eelyy, tudi jaz že nestrpno pričakujem, kdaj nas presenetiš. ime imata že izbrano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.7.2010 7:58:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  za bolančke.

eelyy, tudi jaz že nestrpno pričakujem, kdaj nas presenetiš. ime imata že izbrano?

se podpisem pod vprašanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.7.2010 8:17:23   
FLASK_A
jutrouser posted image tko je vroče da še ponoč ne morem spat. grrrrrr

ellyy, ti si pa res dobra! za vse sama... uf!

Majana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.7.2010 8:34:07   
koala.cek
dobro jutro,

res je vroče, tako da še največ naredim ponoči. posledica seveda, da hodim ob dveh spat. user posted image  sem še kar malo zalimana.

naš tudi ne gre danes v vrtec. je rekel včeraj, da je bilo vroče ko so šli ajat. bosta oba pri babici, ki je že zjutraj pripravila bazen user posted image user posted image

midva pa tudi razmišljava, da bi en bazen doma naredili. je treba narest investicijski načrtuser posted image

ellyy - drži se in veliko počivaj. Kdaj imaš PDP ?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.7.2010 9:12:57   
ledenka
jutro.

hvala za pikepoke user posted image  

M. je začel kašljat, pa danes je spet neki nerazpoložen... greva k P. user posted image  aj miss našo P!!!

shopping - po clecle sem naročila uggice natikače user posted image  

majana, pir, jaaaaaaaaaa user posted image  sej M je že znan pri Gajotu, ponavadi pije vodo, ki je za kužke user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.7.2010 9:20:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro.

hvala za pikepoke user posted image  

M. je začel kašljat, pa danes je spet neki nerazpoložen... greva k P. user posted image  aj miss našo P!!!

shopping - po clecle sem naročila uggice natikače user posted image  

majana, pir, jaaaaaaaaaa user posted image  sej M je že znan pri Gajotu, ponavadi pije vodo, ki je za kužke user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka, jaz jo tudi pogrešam user posted image sploh nočem J. peljat nazaj, čeprav mi ni všeč da tako kašlja... itak bo Goluhova rekla da mu nič ni user posted image

M. je pa pravi ljubitelj živali, doma poje mačjo hrano, tam pasjo vodo... user posted image user posted image a bi mu ti kdaj kej za jest pa pit dala rajši? user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.7.2010 9:39:37   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

papuang; a si dobila uno jantarjevo ogrlico,dej mi povej a pomaga vam?

ja, zbuja se zdaj skoraj nič. Danes se je zbudu sam ob dveh, da je jedel. Ne vem pa, če je to od ogrlice. Slini se itak skoz, ampak novih zobkov tut ne vidim. Bomo videli...

Sem šla pa danes kar z avtom v službo. Je blo že zjutraj tako vroče v stanovanju, da ni blo za živet. Kaj šele bo...pa se mi res ne da na polno švicat popoldne, se raje klimatiziram user posted image

Sva se pa midva z mojim tut začela pogovarjat, a bi že zdej začela delat na novem al čez eno leto...je ena sodelavka naredila pravosodnega zdej med porodniško pa me mika, da bi jst tut user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.7.2010 14:53:34   
Anonimen
uuuu, flaška! kaj že greješ za kuhano vino?user posted image user posted image

dejmo, punce,... gremo danes v 2. del!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......