|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
13.7.2010 20:50:50   
ShopGirl
BeeBee ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Full full vesela!

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
13.7.2010 21:09:34   
ShopGirl
Noro vroče...a niso bogi tile naši čmrljčki? Moja je čist mokra vsakič preden zaspi.
S spanjem smo zrihtali in zdaj zaspi čisto sama v posteljici. Brez jokanja sicer ne gre, joka če sem zraven ali ne - sem pa pogruntala da se hitreje pomiri če se umaknem iz njenega vidnega polja, ker sm zgleda moteč faktor in skos upa da jo bom vzela iz posteljice. Je pa vsakič toook zaspana da komi dočaka spanje in zdj hodi spat že ob pol sedmih in spi do 1h, se doji in spi do 4h, se doji in spi do 7h user posted image  Pol greva pa ven... Božat listke, gledat kužke, avte in kolesa... Ob ene 11h sva doma, poje par žličk zelenjavne kašice (dons je mela cvetačo, brokoli in korenček)..., popoldne je pa dobila breskvo (njam). Pred spanjem obvezno poje mlečno riževo kašico (150ml), spije mal vode in se podoji.
Zdej je took hecna...gre na kolena in dvigne ritko, se opre na dlani in z ritko miga naprej-nazajuser posted image
Zobkov pa še nimamo, mal hecno, zgleda jih bomo bolj pozno dobili. No nč hudga...sam da ne grize med dojenjem user posted image

Nism velik na računalniku, ker so tko lepi dnevi pa je fajn bit zuni. In še kot je evangelie rekla, kmalu bo treba nazaj v službo... Zato je treba izkoristit tole porodniško in full full uživat.

Sem pa zadnje čase bolj samodestruktivna user posted image  ...Imam željo po še enem otroku... Sam se mi zdi da bi blo bolj človeško (zame), počakat kako leto ali dve in se potem podat v še eno nosečnost, ker drugače bo res noro. A si predstavljate teč za enoletnikom s trebuhom? Hmm... Sam ko pomislm na nosečniški trebušček pa na malo štručko me pa tooook zamika... user posted image

A se še spomnete kok je blo lepo bit v sladkem pričakovanju?

Lepo se imejte in full uživajte s svojimi otročički!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.7.2010 21:20:32   
ShopGirl
Sem brala da nekateri že lepo sedijo... Zame Kaja še ne sedi. Ko bo samostojno sedela, brez kakršnekoli opore, dlje časa, bom napisala da sedi user posted image
Ajde, v vozičku sedi že kr neki časa in full uživa.

Pije iz lončka oz. kozarca, kr lepo, kadar je žejna nč ne polije. Kadar pa ni, gre pa vse mimouser posted image

Amm, neki sm pozabla...ne morm se spomnt kajuser posted image  AHA! Mislm da je evangelie napisala da je njen vstal? Waw - bravo! Če se sam postavlja na noge bo pa kmalu zrel za prve korake user posted image  

Punce, a boste svoje otročke držale za roke v oporo da bodo stali in hodili?
Jst ne bom... se mi zdi da je za njen razvoj boljše če se sama pomatra. Kaj mislite?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.7.2010 23:08:29   
tintara
Ah, Lenči, prav enostavno je. Kupiš tisti (mislim, da Fructalov) pesin sok, odpreš, naliješ in pijeuser posted image . Veš, to je že moj tretji otrok in se ne ubadam preveč. No, saj skuham sama, sam s peso se pa ne afnam. Pa tudi zmiksam dostikrat, ker je veliko hitreje kot tlačenje, pa mnogo prekrškov bi se še našlo. Ah, to je res tako kot v tistem vicu, kako pereš dudo. Pri prvem jo prekuhaš, ko jo vrže na tla, pri drugem spereš, pri tretjem pa takoj daš v usto (morda malo obrišeš). No, pri nas še tega ne delamo, ker je Vane brez dudeuser posted image

Aja, pri nakupu soka pazi, da je res 100% iz pese, ker eni imajo še med dodan, pa kakšni tudi pomarančni al kakšen sok že.

Shopgirl: lepa novica prihaja tudi od tebe, da imaš že željo po še eni štručki. Super! No, obvesti nas, ko kaj naštimata. No, meni se pa zadnje čas evse večkrat zdi, da smo zaključili. Ma dopust me meče, pa vidim, da bi se z večjimi dalo še bolj uživat, pa še manj komplicirat. Ne narobe zastopit, mi ni težko zdaj ali mi ni bilo nikoli prej, ampak vseeno. morda se mi pa neda še 1x skozi vse. čeprav sem se padanes sama peljala domov (no, sam Vaneta sem imela), me je pa kar spet zamikal. Ah, bomo videli.... Morda se bo pa kdaj kar zgodilo, 1x se je že.

AJa, sedenje. MA naš za moje pojme sedi. Lahko sedi samostojno (brez podpor, blazin...) tudi po pol ure, se zdaj tudi lepo prestreza... Občasno sicer še pade, ampak ponavadi mu pri tem pomaga sestrica, ki ga preveč stisne, preveč nagne... No, ponavadi pa ne sedi pol ure, ker se zdaj praktično takoj začne na kolena spravljat. No, to mu pa še ne gre najbolje in pri tem pa dostikrat pade. Sam sedi pa sam, samo mora imet res kaj zanimivega v rokah za pol ure.

Tudi naš sespravi na 4, pol se pa gunca, občasno mu uspe en korakec naprej, potem pa takoj v rikverc prestav.

Aja, pomoč z rokami. NAčeloma ne, ampak včasih mu kar pomagaš. Recimo ko se hoče dvignit, pa mu ne uspe čist, pa mu kar mal pomagaš, pa ko že dobro stopica, tudi za kak korak poprimeš zraven... No, vsaj mene je pri prvem premamilo, no druga je bila pa itak tolk samostojna, da je že takrat odklanjala vsakršno pomoč. 

Pa saj konec koncev je tudi to pomoč, da ga daš sedet. Ker samemu se našemu še ne uspe usest, sedi pa že.... 

Ah, nič grem spat. T 

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
14.7.2010 6:58:08   
araz
Dobro jutro,

Častin jutranjo kavico pol pa hiter ven na sprehod preden nas spet vročina napade. No, ssej men je vroče še od včeraj.
Madonca pri nas se v hiši kar noče nič shladit. Čez dan imam v dnevni 27 stoponj, kjub temu, da imam skoz rolete dol (razen zvečer pa zjutri ko preluftam).
Zoja je pa tud skoz čist mokra. Tud ponoči ima glavco čist mokro in se prav vidi na rjuhi.

Shopgirl moja se tud tko rada gunca na kolenih. Pa ne samo to. Postavi se na prstke na nogah in upre in potem dela sklece. Ne moreš verjet, če ne vidiš, res. Zdej se ji je že ene parkrat uspelo premaknit naprej. Ampak kar hitro preklopi v rikverc.
Jest se ji včasih tko smejim, da se še ona pol začne. Ampak je res na momente tko smešna, da si ne morem pomagat. Sploh ko začne čebljat.

Drugače imam pa  tud jest lušte po nosečnosti. Je blo tko lepo, sploh na pregledih. Sem komaj čakala, da sem lahko videla kaj se novega dogaja, kolk je že kaj zrastla, itd. No sej konec leta bova spet poiskusila z srečo. Pa upam, da nama kar čimprej rata.
Moja sodelavka ima v tem mesecu punčko staro 1 leto. 5 decembra ima pa že rok za drugega otroka. Pride samo za par mesecev v službo.

Shopgirl tebe sem pa mislila vprašat kako je v Iškem vintgarju. Se da z vozičkom kaj sprehajat. Sem vidla na FB slikce pa sem rekla, da tja mormo pa tud mi it.

Drugače smo pa mislili za vikend it na morje, pa je prevroče in ne bomo šli. Drug teden gremo pa v Bohinj za cel teden. Če se bo katera kaj tam potepala naj sporoči. Komaj čakam ,res.

No zdej pa grem pogledat, če se je Zoja že zbudila pol pa zajtrk pa hiter ven.
Lepo se imejte pa v senco pejte user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
14.7.2010 7:57:41   
marusi
no, da se vam še mi2 na hitro oglasiva.
smo bili v dolomitih. so veliki fantje kolesarili, mi smo se pa sprehajali. je bil full priden - do včeraj, ko se je CELO pot drl. namesto 4 ure smo se vozili 8 ur!!!!! KATASTROFA!!!! je bil pa sicer prav balzam - zvečer 12 stopinj.

dreamz: naš tudi liže fredov obroč, pa inhalira vodico, ki se nabere noter. pa full uživa v morju! brca in se premika tako hitro, da ga midva rikverc komaj loviva!

fred: a vam tudi kaj dol lezejo? meni se zdi, da čisto dol pade.

beebee: čestitke! kaj to pomeni? februarček???

no, grem zdaj še malo nazaj prebrat... predno se zbudi.
ker naše dete vsaten ob 6.00 in pote čez eno uro že spi nazaj. swmo, da zbudi staršeuser posted image user posted image .

lepo bodite!

hrana: naš ima novo foro: ločeno prehranjevanje: en da mleko, samo mleko, niti žličke gostga, en dan pa samo gosto:)

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
14.7.2010 8:02:12   
marusi
a, ja: gibanje in sedenje: naš se je že maja začel gugati na kolenih. sedaj se pa dvigne na nogice (v črko A) in se potem vrže naprej na zobe, pobere na kolena, dvigne v A, vrže na zobe... in pride kar daleč.... do tja, kamor ga pustimo

dopust: glede na včerjašnjo izkušnjo - grem samo še v kp in v kranjsko goro! več kot uro dretja ne prensem več!

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
14.7.2010 9:13:08   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

a, ja: gibanje in sedenje: naš se je že maja začel gugati na kolenih. sedaj se pa dvigne na nogice (v črko A) in se potem vrže naprej na zobe, pobere na kolena, dvigne v A, vrže na zobe... in pride kar daleč.... do tja, kamor ga pustimo

dopust: glede na včerjašnjo izkušnjo - grem samo še v kp in v kranjsko goro! več kot uro dretja ne prensem več!

Marusi, sem se mogla tko nasmejat, ko si tole napisala... user posted image Super, res!!! user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
14.7.2010 9:38:55   
marusi
a bi šla katera kaj v zoo? jaz sem si onislila polletno karto, pa bi jo rada upravičila:)

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
14.7.2010 12:31:12   
ShopGirl
Kok je vroče, nisva šle ven prvič po dolgem času. Sva kar doma... Kaja je šla že drugič spat, tale vročina jo res zdela.

tintara, ti dam prav...tut posedanje je pomoč, ker sama še ne zmore. Sam a veš da me je sestra od pediatrinje na sistematskem pri 6m vprašala, če Kajo kaj učim sedeti? Sem bla presenečena kr nism vedla da jih je treba učituser posted image  No in mi je pokazala kako to gre... No takrat sm jo pol začela mal posedat, oz. jo motivirat k temu skozi igro. Tvoj Vane pa sedi, vsaj jst bi to vzela za sedenje. Kajčika rabi oporouser posted image
No trije otroci so kr zalogajuser posted image  Tko da je bolj razumljivo ko ti rečeš da mogoče pa ne bi več mela otročiča, kot če to rečem jaz... Ja, lepo bi blo met še enga. Pa tut tok ene krame mamo da bi blo škoda da stoji neuporabljenauser posted image  Mal heca.

araz tvoja Zoja je pa čist športna, že sklece delauser posted image  Jooj, ti verjamem da se nasmejiš zraven, jaz se tudi. Full so posrečeni! Hecni so mi tut s tem svojim posnemanjem. Me opazuje, nepremično... pa pol posnema mojo mimiko obrazauser posted image
No vama bi pa res privoščila še vsaj enega...sta tok časa čakala na Zojico, da je treba met še kakšnegauser posted image  
Iški vintgar; lepo je, prijetna klima, voda dovolj topla za čofotat. Ampak za sprehajat pa ni kej dosti. Ene 10min z vozičkom v eno smer, da se tut čez mostiček it na drugo stran, ampak ne vem kakšen je teren. Mi smo mel dekce s sabo in smo se dali v senčko zraven vode - je blo fino. Morš pa vedet da je tam veliko piknik placev, ki jih je treba najeti, da jih lahko uporabljaš, zato na začetku ne prideš do vode, so povsod ljudje, ki pečejo na žaruuser posted image . Preden se pa potka začne vzpenjat navzgor maš na levi strani tak luškan prostor ob vodi in tam smo bli  miuser posted image
en teden Bohinja - o jaz bi tut! Full uživajte.

marusi: v črko A in na zobe?user posted image  ooo hudo... No važno da kam pride a ne? Samo da ne bo čisto brez zobkov ostal, revež.... Drugač pa mislm da se ti zna kmal na noge začet postavljat, ker more bit kr močen da se zmore v A postavituser posted image
Dretje v avtu je pa... grozota vseh grozot, sploh na avtocesti, ko nimaš kje ustavit. 8h dretja... uh... Verjamem da dlje od Kranjske še neki časa ne boste šliuser posted image  Misliš da joka od dolgčasa ker je zadaj sam? Al pa da mu je vroče?

Jst bi šla v ZOO. Recimo v petek, ko bo prijetnih 35 stopinj?user posted image  No sj dopoldne še ne bo tko hudo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
14.7.2010 13:01:44   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Jst bi šla v ZOO. Recimo v petek, ko bo prijetnih 35 stopinj?user posted image  No sj dopoldne še ne bo tko hudo.

No, tuki se pa čist strinjam... user posted image Ko bo prijetnih, ne preveč vročih 35 stopinj user posted image , bi se tud jz pofočkala in šla v ZOO. Tko da če je še kera za, se gremo mal prijetno posončit v ZOO. user posted image

Punce,  upam, da vas uspem tokrat res spoznat!!! user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
14.7.2010 13:17:56   
ShopGirl
Drugač je pa v Mostecu luštn... Majo tut gugalnico za naše tamičkeneuser posted image  Aja, Mostec je zraven ZOO-ja, tak gozdiček lušten... če se nam da gremo lahko tut na Rožnik (izhodišče v Mostecu)...je sicer par manjših vzponov za pregurat z vozičkom AMPAK to je full dobr za naše postavce predn gremo na morjeuser posted image  Pot je makedamska, lepo prevozna z vozički. Dopoldne je super, nč vroče. Gor majo pa same dobrote...njami njami.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
14.7.2010 13:27:01   
ShopGirl
Ammm ... dons mam zobarja in full me je strahuser posted image  Kakšna spodbudna beseda? Prisežem, če mi date na izbiro - porod ali zobar, izberem POROD.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
14.7.2010 13:44:42   
Lenč.i
Uboga ShopGirl, pa saj ne boš brez zoba ostala, le popravil ti ga bo kakšen "fejst zobar". Pol ti bo pa tako všeč, da boš kar naprej k njemu hodila (kot Šifrer).  

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
14.7.2010 13:53:13   
marusi
shopgirl: mislim, da sem te zadnjič videla vozičkat po mostecu - ob večni poti - še z eno vozičkarco. v sredo, mislim, da.
ja, lahko bi se kaj zmenile!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
14.7.2010 15:04:20   
vagica
po doooooolgem času se oglašem še jaz

ej, vroče za pop....t, sva z Galom zuni že nekje ob 8h in tja do 10h, ker je čist nevzdržno...pa potem zvečer še na en krajši sprehod (včeri smo šli ob 20h in je prav pasal, ker ni blo sonca in je mal popihal-balzam)

tugi moj je ponoči kar prešvican in spi kar v bodiju in odkrit, se nam stanovanje ne shladi pod 27, groza!

drugače bomo pa čez 5 dni stari že 7 mesecev, težki smo 8 kg in dolgi 70 cm...sedimo še ne, plazimo se tud še ne, zobkov še nimamo

GH jeva kak mesec in gre vedno na boljše, nisvapa še probala prav veliko različne hrane, ga pa matra zaprtje odkar ni le na mleku (kaka na 4-5 dni in potem tolk, da ga komi umijem, haha)

a ste jim že spustile posteljice, prestavile dno nižje?

drugače smo bli pa že na morju in noro uživa v vodi, nič ne joka, plava v fredovem obroču kot pravi pomorščak

beebee...fuuuuuul vesela, bravo in čestitke....lepo lepo nosečnost ti želimuser posted image !

lepo se imejte, pa se še kej beremo

19. decembra 2009 dobila največji zaklad na svetu :-)

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.7.2010 15:10:25   
vagica
Srečno pri zobarju Shopgirl...dej nehi, grem jst namest tebe k zobarju, pa ti drugič namest mene rodit user posted image  (tudi moja mami pravi enako, pa jaz žal nisem po njej...njen porod bil izi in neboleč, moj pa cel disaster)

bodo pa pol zobje lepši in zdravi, ne

mogoče se vam tudi midva kaj pridruživa za v Mostec/Rožnik, če greste res zgodi, vsaj ob 8h, da se ne skuhamouser posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.7.2010 15:31:38   
vagica
o, mi smo pa kakal.........hahah, kakšne stvari nas zdej razveselijo, a ne

pa glih sem napisala na 4-5 dni, in evo, le včeri ni, superuser posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.7.2010 17:52:53   
vijolca
Zdravo punce, ne vem, če se me še spomnite?! Od mene že zelo dolgo ni bilo nič, a? user posted image

BeeBee čestitke user posted image Super novica!!! Daj sporočaj še kaj, da se bomo skupaj veselile! Ja, veliko nas ima še lušte... user posted image

Naše alergije so, od kar sem se zadnjič javila, šle iz slabega na slabše... Od GH smo v petem mesecu uvedli korenček in riž, nato smo zaradi prenizke teže poskusili z adaptiranim mlekom za alergike Allernovo in Aptamilom ADC, oba poskusa sta se klavrno končala po prvem poskusu (allernova) oz. enem petem za Aptamil. (Pa že tako težko sem se odločila, da ji dam AM, ker sem bila čisto zavzeta za dojenje, potem je pa še ene dva tedna imela težave user posted image ) Jaz sem do sedaj s svojo prehrano že približno ugotovila, kaj sploh še lahko jem in ostalo je zelo zelo malo. Potem smo poskusili uvesti krompir, kvinojo (da bi se ubogi suhi otrok začel malce rediti) - alergična, zdaj poskušamo še bučke - po drugem dnevu mislim, da je že alergična user posted image . In mislim, da bom tu tudi končala. Očitno bo treba z GH še malce počakati. Pa drugače bi rada jedla, najbolj mi je hudo, ko naju gleda, kako midva jeva... user posted image

Glede gibanja smo pa na kar podobnem! Zdaj se že kak mesec plazi kot nora, tudi čez ovire (recimo, če jaz ležim na tleh, me prek trebuha kar prepleže), kak teden se že resno postavlja na kolena in ziblje sem in tja, sklece pa tudi že dela kakšna dva tedna. Sedi pa tudi za moje pojme ne, dokler se sama ne vsede. Tako da je kaj dosti v sedeči položaj niti ne dajemo.

Ko ste že omenjale ZOO, tudi jaz imam polletno karto, ravno danes sem bila tam in se vam z veseljem kdaj pridružim (žal ne ta petek)! Drugače pa upam, da ta user posted image vročina čimprej mine!

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   RE: Decembrski biseri 2009vr
15.7.2010 9:50:59   
Momtobe
BeeBee čestitke še enkrat! Zelo sem vesela zate!!

VROČINA - jst ne vem kako nej malega ohladim. njemu je skooooz vroče. vsak dan ma ful pikic po trebuhu in hrbtu (ful), po moje da je to vročinski izpuščaj, ki ponoči, ko se malo shladi skoraj izginejo ... potem pa spet jovonanovo naslednji dan. mali je cel dan samo v plenički, parkrat na dan ga dam v mlačno vodo, da se shladi. res pa, da se izpuščaji pojavijo ko greva proti večeru malo na dvorišče ... sej je res ful vroč, samo valda bova lahko še kdaj iz bajte šla??
no sicer pa greva danes k zdravniku ene čudne fleke pokazat, ki jih ima na zatilju že nekaj časa, pa bom vprašala, če so izpuščaji lahko kaj drugega. sklepam, da če bi bla kakšna alergija, bi bili po celem telesu?

juhu, še mal, pa bova šla lahko v to vročino ven user posted image ... upam, da bo preživel vožnjo.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   RE: Decembrski biseri 2009vr
15.7.2010 13:05:55   
*nivea
ojla

midve sva danes ob pol 8 se že sprehajale. se sicer zbudi vedno ko gre ati delat, pred 7, a danes je komaj ob 7.15 se vstala. te se pa hitro najedle in po vasi. je pasalo meni tudi, sam kaj ko sve se že vračale, je blo že tak vroče, da joj...
zdaj pa mi že drugič spi. potem pa se greve malo čopkat v bazenauser posted image
sicer pa če se ne greve v bazena ohladit, jo znam čez dan tudi v banjici malo skopat,ker je ubogica tak prešvicana,da joj...
ji je vedno vroče, tudi ponoči. ne kak meni, ko mi je včasih ponoči mrzlo. tak da spi samo v bodiju in odkrita...

(S)mejte se

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
15.7.2010 15:22:20   
ShopGirl
I surviveduser posted image  ...zdj mam nevidno belo plombo in viden manjko v denarnici. Ampak vse za moje zobke. 

Lenč.i: "le popravil ti ga bo,..." user posted image user posted image user posted image  faca... Skor sm umrla v čakalnici. Bilo je grozno. Ampak bolelo pa niuser posted image  Sicer me ni bolel noben zob, sem šla sam tko na pregled, ker me že celo večnost ni blo. Dobr da sm šla ker stanje mojih zob ni tko rožnato kot sem si zmotno zamišljala.

vagica: joj ko bi le lahko šla namesto mene. Midve bi se fajn zmenile...jst bi ti rodila otroka, ti pa men dala lepe zobeuser posted image

marusi: yeees, it was meuser posted image  Tok je blo fajn tist dan v Mostecu, prijetno hladno. Edino komarji so skazili popolnost... Ampak kaj čmo. Sej dokler se premikaš ne pikajouser posted image

No - vagica in marusi; vabilo za Mostec in Rožnik še vedno velja, se strinjam da se gre zgodaj (ob 8h), ker drugač ni za preživet...

vijolca: kako pa reagira na sadje? Če sem prav razumela ji zelenjava dela težave...? Škoda res. Upam da se to čimprej popravi! Mogoče ji bo pa meso bolj pasalo.

Momtobe... ja full jim je vroče, noro. Jst sm jo kr tuširala včeraj (2x), danes jo bom dala pa v čolniček in ji vodo dala noter, bo čofotala na terasi....je šlo sonce na drugo stran, tko da je terasa v senci - sam še vseen full vroče.
Jst tut mislm da če bi bla alergija, bi blo več pikic po telesu in ne sam na zatilju.

Lp

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.7.2010 15:45:41   
KulGirl
Zali je pa danes prvi zobek prikukal na plano user posted image user posted image user posted image  Spodnja enkica.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.7.2010 20:28:04   
evangelie
BEE BEE ISKRENE ČESTITKE! Želim ti nadvse prijetno nosečnost ter lep in velik trebušček!user posted image

Jah, kaj naj rečem, nobenga pravga mraza niuser posted image Midva sva čez dan večinoma kr not oz. na balkonu, ki je v senci, ker drugje ni za bit. Na sprehod greva že okoli 7h, ker kasnej je čist preveč na hard...
Pa sej je not tud luštno, se mi zdi, da so ti naši žabčki zdaj v fazi, ko so take face, da res ne more bit dolgčas. Ravno prej sva se z Vitanom prav krohotala user posted image Ja, lepo je in tudi bi kar naročila še enegauser posted image ...Upam, da čimprejuser posted image
Včeraj smo prvič sprobali naš nahrbtnik (deuter Kid comfort 3) in je prav super. SIcer mali še ne sedi čisto samostojno(ker pač ne zna bit pri miru in dela 100 stvari naenkratuser posted image ), ampak se je vseeno dobro obnesel. Edino nazaj grede, ko je zaspal (prej seveda ni bilo časa), mu je glavica tako čudno omahnila, da jo je potrebno podložiti s kakšno brisačo ali majico. Pa pod ritko sva mu dala zloženo dekico, da je bil malo višji in tako v boljšem položaju.  Gremo pa v nedeljo in ponedeljek v malo bolj tazaresne hribe, se fuuul veselimo...
Zobkov tudi mi še nimamo, pa mi je čisto ok, bojo že, še noben ni ostal brezuser posted image
Papamo pridno, se je kar malo poredil, sem prepričana, da zdaj ni več presuh..no, meni se itak že ves čas zdi glih pravuser posted image .Odkar jemo GH pa kaka včasih tudi 4x dnevno (prej je bilo 1x, redko 2x). Jah, očitno je treba vso to novo hrano tudi ven spravituser posted image Mu pa vso hrano pripravljam sama (edino sokec mu kupim). Naš jedilnik je približno takšen:
zjutraj dojenje (vstajamo ob 6h)
dopoldan sadje, včasih dodam namočene ovsene kosmiče, skuto...
kosilo zelenjava z žitaricami ali krompirjem, približno 1x tedensko piščanček (btw. a je katera že poskusila z ribami? me mika losos)
popoldan sadje (če sva kje na terenu, včasih malo soka brez dodanega sladkorja zmešanega z vodo)
zvečer pa kakšni ovseni kosmiči z jabolčno čežano, ali sadni zdrob ali prosena kaša s suhim sadjem ali banano....
po kopanju dojenje
Ponavadi ga po obroku še podojim oz.podojim ga kadarkoli si zaželi.
Mi je pa danes začel pit tudi vodo in upam, da ni bilo le slučajno.

Opora pri hoji - to tudi jaz ne vem kako bomo reševali. A je katera razmišljala o vajetih za učenje hoje? Če se prav spomnem, jih je fiziater v MŠ priporočil..
Nč, punce...sence se držte...
lp

< Sporočilo je popravil evangelie -- 15.7.2010 20:40:35 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.7.2010 21:30:23   
marusi
evangelie: jaz imam vajeti, smo jih obili za darilo. kolegoca, ki jih je podarila, je bila z njimi full zadovoljna. jaz ne morem nič reči
riba: naš že 1 mesec je ribone, orade, brancine. bela riba je dovoljena od 6 meseca (po novih pravilih)

papa

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?