tintara
|
Ah, Lenči, prav enostavno je. Kupiš tisti (mislim, da Fructalov) pesin sok, odpreš, naliješ in pije . Veš, to je že moj tretji otrok in se ne ubadam preveč. No, saj skuham sama, sam s peso se pa ne afnam. Pa tudi zmiksam dostikrat, ker je veliko hitreje kot tlačenje, pa mnogo prekrškov bi se še našlo. Ah, to je res tako kot v tistem vicu, kako pereš dudo. Pri prvem jo prekuhaš, ko jo vrže na tla, pri drugem spereš, pri tretjem pa takoj daš v usto (morda malo obrišeš). No, pri nas še tega ne delamo, ker je Vane brez dude Aja, pri nakupu soka pazi, da je res 100% iz pese, ker eni imajo še med dodan, pa kakšni tudi pomarančni al kakšen sok že. Shopgirl: lepa novica prihaja tudi od tebe, da imaš že željo po še eni štručki. Super! No, obvesti nas, ko kaj naštimata. No, meni se pa zadnje čas evse večkrat zdi, da smo zaključili. Ma dopust me meče, pa vidim, da bi se z večjimi dalo še bolj uživat, pa še manj komplicirat. Ne narobe zastopit, mi ni težko zdaj ali mi ni bilo nikoli prej, ampak vseeno. morda se mi pa neda še 1x skozi vse. čeprav sem se padanes sama peljala domov (no, sam Vaneta sem imela), me je pa kar spet zamikal. Ah, bomo videli.... Morda se bo pa kdaj kar zgodilo, 1x se je že. AJa, sedenje. MA naš za moje pojme sedi. Lahko sedi samostojno (brez podpor, blazin...) tudi po pol ure, se zdaj tudi lepo prestreza... Občasno sicer še pade, ampak ponavadi mu pri tem pomaga sestrica, ki ga preveč stisne, preveč nagne... No, ponavadi pa ne sedi pol ure, ker se zdaj praktično takoj začne na kolena spravljat. No, to mu pa še ne gre najbolje in pri tem pa dostikrat pade. Sam sedi pa sam, samo mora imet res kaj zanimivega v rokah za pol ure. Tudi naš sespravi na 4, pol se pa gunca, občasno mu uspe en korakec naprej, potem pa takoj v rikverc prestav. Aja, pomoč z rokami. NAčeloma ne, ampak včasih mu kar pomagaš. Recimo ko se hoče dvignit, pa mu ne uspe čist, pa mu kar mal pomagaš, pa ko že dobro stopica, tudi za kak korak poprimeš zraven... No, vsaj mene je pri prvem premamilo, no druga je bila pa itak tolk samostojna, da je že takrat odklanjala vsakršno pomoč. Pa saj konec koncev je tudi to pomoč, da ga daš sedet. Ker samemu se našemu še ne uspe usest, sedi pa že.... Ah, nič grem spat. T
|