|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
11.7.2010 15:21:44   
Lenč.i
Pa je spet user posted image  vroče. Ampak v hiši se zdrži, imamo le 25st C.
Pri nas pa imamo  mirne noči. user posted image  se zbudi 1x do 2x na noč, popije svoje mleko in spi naprej. Nimam pa posebnega recepta za to. Kako pa so zdaj vaši biserčki ponoči oblečeni? Mogoče jim pa temperatura ne ugaja za spanje? Prevroče? Prehladno? Le ugibam!!!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.7.2010 15:44:42   
BeeBee
Punce, hvala za pestke! user posted image user posted image user posted image
Stvar je takšna glede na zadnjo menstruacijo in vso stanje, bi mogla bit noseča točno 6t4d. user posted image Ko sem bila prej nosečka, se je plus pokazal takoj, pa sem test tut čist na začetku delala.
Nevem.. Mogoče je tut malo psihe vmes user posted image

Imam še en test doma in me prav mika,da bi ga ponovila user posted image A je najboljše zjutraj naredit ali nebo panike, če ga zdaj naredim?! Uff... polno mojih vprašanj, sej že grem user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
11.7.2010 18:18:42   
d4rj4.84
Naš je točen kot ura. Ob devetih spat in ob sedmih se zbudi. Brez zbujanja ponoči oz. se zbudi ko spi na trebuhu in potem se bi rad obrnil pa se ne more in mu moram pomagat in potem takoj zaspi. Je pa oblečen v bodi z dolgimi rokavi in žabicami, ker ponoči se soba tako ohladi da je včasih ful mrzel, če se odkrije.

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
11.7.2010 21:33:15   
araz
Heej,

Spet je en ful vroč dan za nami.

Puffy čestitke Kaji za 7 mesecev user posted image .

MOja se tud ponoči skoz nekaj zbuja in jamra. Tolk, da moram vstat in ji dat dudo, da je potem spet za kakpno uro ok. Jest sem pa zjutri kot kakšen zombi, ker se ne morem naspat.
Oblečena pa je v pajacek z kratkimi rokavi in hlačkami. Ponoči jo pa mal pokrijem z rjuhco čez nogice.

BeeBee a si že naredila še en test? Sem šla zdej prav z namenov na forum, da vidim, kaj je novega pri tebi. Še vedno držim pesti.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
11.7.2010 21:35:53   
tulpika
mala bejba...mi tud uporabljamo senčnik in se mi zdi full praktičen.

Beebee držimo pesti!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image .

Naš mali je pa postal pravi lenuh user posted image ....verjetno mu vročina ne sede user posted image . Tako lepo se je že obračal zdaj je pa kar pozabil user posted image . Sedi že zelo lepo in je čist navdušen če lahko sedi. Ne nakazuje še znakov plazenja ali hoje. Čeblja na veliko. Je pa tudi dober jedec...sicer so sadne kašice full boljše od zelenjavnih. Ponoči se zbuja 2x ali 3x...in to ga bomo morali počasi odvaditi.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
11.7.2010 22:00:05   
tulpika
aja...sem vedla, da sem hotla še nekaj pokomentirat....mislim, da je ena omenjala dričanje po ritki...če se ne motim Tarik (predivdevam, da sedi na ritki in se z nogicama premika naprej). Dričanje po ritki naj bi bilo zelo slabo za razvoj otroka oz. kot pravijo nepravilen vzorec premikanja...otrok naj bi kobacal po vseh štirih. To info. sem dobila od naše fizioterapevtke, ker semo jo spraševala za sosedino tamalo (ravno tako se driča po ritki in to sem prvič v življenju videla in fizioterapevtki omenila kot zanimivost...ona me je pa samo debelo pogledala in vprašala, če tamala hodi na fth in da je to zelo slabo za razvoj). Sicer nočem nikogar strašiti ampak bodi pozorna, če se bo še dričal. Ne morem pa nič rečt, ker ne vem kako se bo naš tamali obnašal in kako pot bo ubral.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.7.2010 23:01:52   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Ojla,

Spet je en mesec naokrog in naša miška je danes stara že 7 mesecev.

Smo bili pa da nes v Bohinju in cel dan uživali ob in v jezeru. Ne morem verjet kolk je bla topla voda. Sem bila skor skoz v vodi, ker mi je Zoja ful velik spala. Očitno ji gorski zrak zelo paše. Zdej pa komaj čakam na zadnji teden v juliju, ko gremo za cel teden v Bohinj.

Čestitke Zoji in mamici za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image
Koliko stopinj pa ima jezero? Si Zojo tudi kaj namočila v jezeru ali je zanjo premrzla voda?

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.7.2010 7:32:17   
araz
Dobro jutro,

Spet nisem nič spala user posted image .

Blondy, jezero ima tam okrog 23 stopinj. Zojo pa nisem nič dala v vodo (no nogice pa rokice sva namočile). Sem pa videla kako je ena punčka uživala v fredoven obroču in je mogla bit ravno nekaj takega stara.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.7.2010 9:00:07   
Puffy
Jutro.

Moja je ponoči oblečena v bodi s kratkimi in zvečer jo pokrijem z rjuho, pol pa ona itak zbrca vse dol, tako da spi odkrita dokler je ne spet sredi noči pokrijem, pa se itak spet odkrije. Mraz ji pomojem ni, ker ko jo potikam, je zmeri fajn topla.

Danes je bila kar pridna, je spala skoraj celo noč - zdej zjutraj me je zbudila in tolk težila, da sem ustala in gospodična pa spi naprej user posted image

Joj že zdej mi je toplo user posted image  

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.7.2010 11:55:39   
Momtobe
beebee, če se spomnim kaj sem brala, je baje plus plus, že če je samo minimalno nakazan ... tako, da upam, da ti lahko kar čestitam ;)
sicer pa, jaz bi na tvojem mestu kar ponovila ... meni se je lani plus prvi dan ful slabo poznal, naslednjega pa že čisto.

še malo pa gremo na morje ... sem čisto vesela. mali je cel vikend plaval v velikem bazenu z Fredovim obročem in je navdušen. malo ga je sonce opeklo - oz. je imel rokice in lička malenkost rdeča, pa je bil na soncu samo kakšnih 10 minut. ampak ni sile. pa vročinske izpuščaje je tudi fasal včeraj, po trebuhu in hrbtu. sklepam, da so vročinski, ker so tam, kjer je imel zjutraj oblečen bodi ... pa danes jih skoraj več ni.

kaj zelenjavnega jim pripravljate kot obrok? jst bi kakšno idejo ...

v soboto sva jedla polento z zelenjavo in je bil navdušen user posted image , naslednji dan pa za probo še riž z paradižnikom in puranom (kar HIPovega), tok da sem videla, kaj pravi na meso ... pa je tut ful jedu. sadje ima ful rad. kašic pa zelenjave pa ne preveč.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.7.2010 13:00:16   
*nivea
živjo

Taja in ati uživata v počitku, jaz jima pa kuham user posted image

sem bučke pekla. mala jih naravnost obožuje user posted image no, saj dozdaj niti eni hrani ni rekla, fuj, to pa ne bom user posted image

bom ji malo puranjega mesa k bučkam dala pa bo ona veselo papala user posted image

se pa ona tudi vsaki dan kopa v velkem bazenu pa z fredovim obročom in ko zagleda vodo, je že čisto navdušena.

BeeBee, ponovi test . s Tajo navijava, da se pokaže zelo viden plus user posted image user posted image user posted image

čestitke za dopolnjenih 7 mesecev Zoji in Urški user posted image user posted image user posted image

uživajmo

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.7.2010 13:06:46   
BeeBee
Beeeeeeeeeeeeeeeejbeeeeeeeeeeeeeeeee..

Dajte pogledat na moj ticker.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.7.2010 13:21:18   
Puffy
Bravooooo user posted image  user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.7.2010 13:38:36   
Zibka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Beebee, čestitke, čestitke, čestitke!!!!!! In vso srečo...user posted image
Ostani z nami in nam sporočaj kako sepočutiš, kako detece raste...
Beebee, ti ši še vedno naša! user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.7.2010 13:56:19   
Tincy90
Čestitaaaam BeeBee!!user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.7.2010 14:26:32   
araz
Super BeeBee user posted image user posted image user posted image . Tolk sem vesela zate oz. za vaju pa čeprav vaju ne poznam. Lepo nosečnost pa seveda poročaj kako in kaj. Me smo že kar mal pozabile kakšni so ti občutki.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.7.2010 14:27:31   
tulpika

beebee....čestitke...!!!!  user posted image user posted image user posted image ...čist mam solzne oči od veselja!!!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.7.2010 15:06:07   
pipika 13
Pozdravljene

...po dolgem času

Nekako preživljamo po smrti in pogrebu mojega tasta.Jaz že prihajam k sebi, moj parter bo pa še rabil cajt, Ga je kar fejst prizadelo. Ima kup obveznosti  z urejanjem papirjev po atovi smrti in seveda so se že našli "lešinari", ki bi radi že kaj dedovali, pa komaj smo ga pokopali in to še bolj boli. Tako da imamo zdaj posla z hudobci. Moj je shujšal in mislim, da bo dobil rano na želodcu, ker ga skoz boli in 2x je že bruhal zaradi skrbi. Ne vem, kako bo z dopustom letos, vse je padlo v vodo zaradi te stvari. Moj je vse stroške pogreba plačal, ker mati ni imela toliko. Zdaj bo imel kmalu žetev, veliko smo na Gorenjskem, da ni tašča sama, dejansko smo kot kaki cigančki (pol tedna gor, pol doma) Še dobro, da David vse to dobro prenaša in da se je navadil na potovanja in tudi na drugo hišo (tam imamo prenosno posteljico, ostalo prenašam gor in dol)
Zdaj pa k lepši temi.

Dobili smo zobka in to kar 2 naenkrat pa je star šele 6 mesecev in en teden.user posted image Pokukali sta ven dve beli črtici na spodnji dlesni. Ni se pretirano slinil do sedaj, zdaj se je začel in zdaj ima vedno nekaj v ustih, če ne igračo, pa prstke. Imamo 3 goste obroke na dan. Zelenjavno - mesno kašo za kosilo, popoldne sadno in zvečer žitna kaša za lahko noč. Vse ostalo je še vedno mleko pri meni (zajtrk, jutranja malica, dojenje pred vsakim spanjem in seveda zvečer po kopanju, ter ponoči 2 do 3x.
David že skoraj sam sedi, obračat se pa noče. Vse manj je rad na tleh, a več kot na bok mu ne uspe, oziroma, se mu ne da preveč trudit, raje se začne dret. Tudi kravice ne rad več pase in tudi obračati iz trebuha na hrbet se mu ne da. Ne vem, kaj naj storim, ker na nogah bi pa stal, če ga držim. Kar sam se odriva in postavlja na noge. Se mi zdi da to ni v redu. Prav ponosno se postavi in gleda naokrog. Jutri imamo pregled pri pediatru in cepljenje in bom vprašala, kako je s tem postavljanjem na noge in z obračanjem. Sem čisto zaftrustrirana, ker se naš ne obrača, en drug 2 meseca mlajši fantek pa se že kotali, spi na trebuhu, jim je skoraj s postelje padel, ker se tako obrača, pa samo 4 mesece ima?????? Hm?user posted image

Ok, ta teden ne grem na Gorenjsko, gre parter sam k tašči, k meni pa pride nečakinja na počitnce (ima 16 let), dopoldne bo spala, pol bo malo s tamalim, zvečer pa ven, saj vem, tista leta!user posted image

Va prebiram dokaj redno, samo nisem imela volje do pisanja in zdaj mi jo je dala nazaj Beebee z veselo novico. Res sem vesela zate. Bravo.user posted image user posted image user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.7.2010 21:37:00   
Ninča77
BeeBeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestike, ful sem veselauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.7.2010 21:53:55   
Lenč.i
BeeBee, tudi jaz čestitamuser posted image  za veselo novico!

Pipika13, pri nas se user posted image  tudi še ne obrača. Na bok še pride, naprej se ji pa ne posreči. No, danes se ji je uspelo spet obrniti na hrbet, potem ko je imela kraveic dovolj. Za na trebuh pa nima ne dovolj volje ne moči. Ah bo že.  
Vam pa čestitam za zobek.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.7.2010 22:12:25   
mala bejba
BeeBee,čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image .Ful vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.7.2010 23:04:14   
tintara
Beebee, čestitke, čestitke, sem fuuuul vesela. Ma nimaš pojma kolk. Saj se boš še oglašala in sporočala kajne?

Lenči, glede hemoglobina. Pri nas je kašljal in ful stokal (imel bronhiolitis) zaradi česar sem ga peljala k zdravniku. Potem se je pa njej bled zdel in ga je dala na odvzem krvi. In so me čez kako uro in pol kar poklicali, da je treba v bolnico (pa ne zaradi bronhiolitisa ampak zaradi hemoglobina). No, zdaj sva pa na železku. Tudi jaz sem kar fejst sprmenila navade kuhanja. Pri nas dokaj redno pije rdečo peso (baje dobra za kri), je rumenjak v kakih zelenjavnih juhicah, ostale dni ima pa kar rdeče meso za jest. Jetrca pa še nisme dala. Ma men so tolk ogabna, da mu jih ne morem dat.
NAtaša: ampak 108 hemoglobina je za take male v redu. Baje da je 100 + leta spodnja meja, torej za naše 101 npr. Sem od parih zdravnikov že to slišala. No, pa saj ena dodatna kontrola ne škodi.

Še kaj za pokomentirat? A da Bohinj je že tolk topel, mmmmmmmmmmmmm. Tja grem pa ful rada. Pa ravn smo se menil kam bi šli od naslednje srede naprej. Mi smo letos pravi norci (za nas). Ta vikend smo bili v Moravcih, no naslednji mamo pa Roglo rezrvirano, po sredi pa spet šotor. Tudi meni se včasih zdi, da smo cigani, sam mi pašeeee. Upam, da bo vreme.

Takle, grem počas spat. Mejte se, T

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.7.2010 12:08:35   
*nivea
BeeBee čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.7.2010 12:28:48   
Lenč.i
Tintara, kako pa mu narediš rdečo peso?
Rumenjak ji tudi jaz že dam (1x/teden), pa teletino bom zdaj začela. Jetrca imam pa jaz rada, tako da bo to - domača jetrca tudi ona zdaj dobila - začnemo v nedeljo, jih babi vedno skuha v juhi.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.7.2010 13:36:59   
Poopsy
BeeBee, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!