pipika 13
|
Pozdravljene ...po dolgem času Nekako preživljamo po smrti in pogrebu mojega tasta.Jaz že prihajam k sebi, moj parter bo pa še rabil cajt, Ga je kar fejst prizadelo. Ima kup obveznosti z urejanjem papirjev po atovi smrti in seveda so se že našli "lešinari", ki bi radi že kaj dedovali, pa komaj smo ga pokopali in to še bolj boli. Tako da imamo zdaj posla z hudobci. Moj je shujšal in mislim, da bo dobil rano na želodcu, ker ga skoz boli in 2x je že bruhal zaradi skrbi. Ne vem, kako bo z dopustom letos, vse je padlo v vodo zaradi te stvari. Moj je vse stroške pogreba plačal, ker mati ni imela toliko. Zdaj bo imel kmalu žetev, veliko smo na Gorenjskem, da ni tašča sama, dejansko smo kot kaki cigančki (pol tedna gor, pol doma) Še dobro, da David vse to dobro prenaša in da se je navadil na potovanja in tudi na drugo hišo (tam imamo prenosno posteljico, ostalo prenašam gor in dol) Zdaj pa k lepši temi. Dobili smo zobka in to kar 2 naenkrat pa je star šele 6 mesecev in en teden. Pokukali sta ven dve beli črtici na spodnji dlesni. Ni se pretirano slinil do sedaj, zdaj se je začel in zdaj ima vedno nekaj v ustih, če ne igračo, pa prstke. Imamo 3 goste obroke na dan. Zelenjavno - mesno kašo za kosilo, popoldne sadno in zvečer žitna kaša za lahko noč. Vse ostalo je še vedno mleko pri meni (zajtrk, jutranja malica, dojenje pred vsakim spanjem in seveda zvečer po kopanju, ter ponoči 2 do 3x. David že skoraj sam sedi, obračat se pa noče. Vse manj je rad na tleh, a več kot na bok mu ne uspe, oziroma, se mu ne da preveč trudit, raje se začne dret. Tudi kravice ne rad več pase in tudi obračati iz trebuha na hrbet se mu ne da. Ne vem, kaj naj storim, ker na nogah bi pa stal, če ga držim. Kar sam se odriva in postavlja na noge. Se mi zdi da to ni v redu. Prav ponosno se postavi in gleda naokrog. Jutri imamo pregled pri pediatru in cepljenje in bom vprašala, kako je s tem postavljanjem na noge in z obračanjem. Sem čisto zaftrustrirana, ker se naš ne obrača, en drug 2 meseca mlajši fantek pa se že kotali, spi na trebuhu, jim je skoraj s postelje padel, ker se tako obrača, pa samo 4 mesece ima?????? Hm? Ok, ta teden ne grem na Gorenjsko, gre parter sam k tašči, k meni pa pride nečakinja na počitnce (ima 16 let), dopoldne bo spala, pol bo malo s tamalim, zvečer pa ven, saj vem, tista leta! Va prebiram dokaj redno, samo nisem imela volje do pisanja in zdaj mi jo je dala nazaj Beebee z veselo novico. Res sem vesela zate. Bravo.